2023. április 22. szombat

ápr. 22
0:06
NB I-es foci, női kézi kupaelődöntők, férfi kézibajnokik, birkózó-Eb és úszó-ob szombaton élőben az m4sport.hu-n (m4sport.hu)
Vidi–KTE és Vasas–Fradi az OTP Bank Ligából, Győr–DVSC és MTK–FTC elődöntő a női kézikupából, birkózó-Eb és úszó-ob a szombati kínálatban.
ápr. 22
0:15
A végén még bent marad az Újpest (Infostart)
Az Újpest a bennmaradás szempontjából fontos mérkőzésen 1-0-ra győzött a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga nyitómérkőzésén.
ápr. 22
4:45
Se bugyi, se más: Pucérra vetkőzve tornázik teraszán az almamellű énekesnő (Metropol)
Eva teljesen meztelenre vetkőzve, napozás közben nyújtózik.
ápr. 22
5:18
„Ezúttal a rögzített szituációk sem segítettek” - Eördögh András (Sportal)
Fernand Gouré hajrában szerzett góljával a lila-fehérek megnyerték a Bp. Honvéd elleni bajnokit, és kilenc pontra eltávolodtak kieső helyen szerénykedő riválisuktól.
ápr. 22
6:12
Schumacher fontos szerepet vállalhat a Mercedes fejlődésében (Racing)
A Mercedes teszt és tartalékpilótája, Mick Schumacher az európai Forma-1-es versenyek során rengeteg időt fog eltölteni a brackley-i istálló szimulátorában. A német fiatalra így óriási szerep hárul, és ha jól végzi a munkáját, azzal Toto Wolffék fejlődését is elősegítheti. Miután az ifjabb Shcumacher számára nem maradt hely a Haas csapatánál, a stu
ápr. 22
6:12
Még csak sakkot se lehet adni, mégis egy pillanat alatt matt lesz (Telex)
A sötét király fedezéke csak látszólag masszív, valójában ingatag.
ápr. 22
6:24
Eördögh András: „Ezúttal a rögzített szituációk sem segítettek” (Sportal)
Fernand Gouré hajrában szerzett góljával a lila-fehérek megnyerték a Bp. Honvéd elleni bajnokit, és kilenc pontra eltávolodtak kieső helyen szerénykedő riválisuktól.
ápr. 22
6:26
Megvan a női kosár NB I bajnoka; újpesti siker a Honvéd ellen – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
A péntek késő délután és este történt legfontosabb sporteseményeket, híreket összegyűjtöttük olvasóinknak.
ápr. 22
6:42
Pályán a Liverpool, a Manchester City, a Bayern München és a Real Madrid – szombati sportműsor (Sportal)
Íme, a szombati sportműsor!
ápr. 22
7:12
„Ennek nincs semmi értelme; valaminek változnia kell” – a Real edzője mindenkinek odaszúrt (Sportal)
A Real Madridot irányító Carlo Ancelotti szerint az ilyen szoros ütemben egymást követő mérkőzések kizsigerelik a játékosokat.
ápr. 22
7:18
Alonso nem felejt: ismét odaszúrt az életkorán fennakadó Alpine-nak (m4sport.hu)
Fernando Alonso örömmel cáfol rá a kora kapcsán kétkedőkre. Volt csapatának és főnökének sem bocsátotta meg, hogy erre hivatkozva nem adta meg neki, amire vágyott.
ápr. 22
7:18
A Gtp-ben is felütötte a fejét az F1 évtizedes problémája (Racing)
Már három versennyel a GTP kategória indulása után vagyunk, és a pilóták nyilatkozataiból elég érdekes dolgok szűrődtek le az új autókkal kapcsolatban.
ápr. 22
7:24
Katona Mátyás: „A három pont a célunk, ez egyértelmű!” (Sportal)
A Mol Fehérvár FC a tabella második helyezettjét, a Kecskemétet fogadja. A székesfehérvári alakulatnak minden pontra szüksége van a bennmaradás kiharcolása érdekében, Katona Mátyás bízik benne, hogy meglesz a hőn áhított győzelem az újonc ellen.
ápr. 22
7:30
Közel 8 évvel fiatalabb nála, Verstappen mégis előbb vonul vissza csapattársánál? (Racing)
Pedro de la Rosa nem tartja kizártnak, hogy Max Verstappen hamarabb vonul vissza a Forma-1ből, mint Sergio Pérez.
ápr. 22
7:54
Galéria: fantasztikus hangulat a lelátón, nagy küzdelem a pályán (Sportal)
Az Újpest létfontosságú meccset nyert Kispesten. A lila-fehérek megmenekültek, a Honvéd nagy bajban van. A lelátó méltó volt a téthez.
ápr. 22
8:12
Michelisz csapattársa korábbi F1-es pilóták között bizonyíthat (Racing)
Egészen különleges lehetőséghez jutott az a pilóta, aki idén is Michelisz Norberttel egy csapatban teljesíti majd a túraautós szezont.
ápr. 22
8:12
Francia legenda lehet a PSG új edzője, de a klub korábbi játékosa is képben van (Sportal)
A francia L’Équipe információi szerint Christophe Galtier távozása esetén Zinédine Zidane lehet a PSG labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
ápr. 22
8:18
Meghalt Szeles Mónika támadója, aki 1993-ban hátba szúrta a teniszezőt egy hamburgi tornán (Telex)
Günter Parche még tavaly nyáron halt meg egy idősotthonban, de a hír csak most jutott el a sajtóhoz.
ápr. 22
8:42
Ambros Martín: Egy négyes döntő mindig különleges, minden csapat egyenlő esélyekkel indul (m4sport.hu)
Kőkemény védekezés és kifogástalan helyzetkihasználás nélkül nincs esély a meglepetésre, vélik a Győr elleni elődöntőre készülő Debrecennél.
ápr. 22
8:42
Tovább gyűrűzik a kameruni futballbotrány, újabb játékosok buktak le (Sportal)
Hiába cserélték le a teljes keretet, újabb botrány borzolja a kedélyeket a kameruni utánpótlásban.
ápr. 22
8:45
Jön a PSG és az Arsenal - sport a tévében (Infostart)
Folytatódnak a nemzeti labdarúgó-bajnokságok, elődöntőket játszanak az UEFA Ifjúsági Ligában, itthon a Honvéd az Újpestet fogadja. Élőben közvetítenek a tévécsatornák a stuttgarti és barcelonai tenisztornákról, a motoros Holland Nagydíjról és a sznúker-vbről is.
ápr. 22
8:48
Újra bajba kerülhet a Fradi, kőkemény feladat vár a címvédőre (Ripost)
Minden pontra szüksége lenne a Vasasnak ahhoz, hogy megőrizze élvonalbeli tagságát a labdarúgó NB I-ben.
ápr. 22
8:48
Magyar vereség a vegyespáros curling-világbajnokság nyitányán (Sportal)
A Joó Linda, Tatár Lőrinc duó kikapott a házigazdák kettősétől a dél-koreai Kangnungban szombaton megkezdődött vegyespáros curling-világbajnokság nyitófordulójában – írta az MTI.
ápr. 22
9:06
Rovanpera szakaszt nyert, Ogier elkésett, Neuville növelte előnyét (Racing)
A Horvát Rally első szombati szakaszán lévő kosz alaposan feladta a leckét az élen állóknak, azonban Thierry Neuville így is növelte előnyét.
ápr. 22
9:12
Constantine: Hosszú az út, amíg ezek a srácok egy csapattá érnek (m4sport.hu)
A magyar jégkorong-válogatott két lengyelországi felkészülési mérkőzése után Kevin Constantine szövetségi kapitány azt mondta: szerinte sokat tanult az együttes, de még „hosszú az út, amíg ezek a srácok egy csapattá érnek”.
ápr. 22
9:18
Twitter-balhé: Így szúrt ki a Forma-1-gyel Elon Musk (Racing)
Tegnap reggel a Twitter megkezdte a kék pipák eltávolítását, a folyamat a Forma-1-es szereplőket is érintette. Elon Musk korábban kijelentette, hogy csak az kaphatja meg a hivatalos és hiteles jelzést a platformon, aki fizet érte. Az amerikai milliárdos szerint a legtöbbször olyan fiókok lettek hitelesítve az elmúlt években, amiknek nem volt akkora
ápr. 22
9:18
Legalja.hu (Sportal)
.
ápr. 22
9:24
Constantine: „Hosszú az út, amíg ezek a srácok egy csapattá érnek” (Sportal)
A magyar jégkorong-válogatott két lengyelországi felkészülési mérkőzése után Kevin Constantine szövetségi kapitány azt mondta: szerinte sokat tanult az együttes, de „még hosszú az út, amíg ezek a srácok egy csapattá érnek”.
ápr. 22
9:26
Csak a Boston nyert idegenben, vissza is vette a pályaelőnyt (Sportal)
A Boston Bruins idegenben győzte le a Florida Pantherst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
ápr. 22
9:42
Zsidókat mentett Borbás Gáspár, a fociválogatott első góljának szerzője (Sportal)
A magyar labdarúgó-válogatott története 1975. gólját lőtte a bolgárok elleni Eb-selejtezőn Ádám Martin. Szólt a taps, a szurkolók ünnepelték a találatot és a fontos győzelmet. De ott, a vadonatúj Puskás Arénában, vagy a televíziókészülékek előtt talán csak egy embernek jutott eszébe, ki is szerezte a nemzeti csapat első, legeslegelső gólját.
ápr. 22
9:48
Hamarosan készül az új Forma-1-film, versenyeken zajlik majd a forgatás (Eurosport)
Stefano Domenicali nemrég megerősítette, hogy rövidesen indul a korábban bejelentett, Forma-1 témájú hollywoodi produkció forgatása. Az elsődleges helyszín Silverstone lesz, a stáb viszont egy újító megoldással jelen lesz a valós versenyhétvégéken is, hogy a mozi minél közelebb hozza a valós sport világát. A film eredeti történet alapján készül, am
ápr. 22
9:54
A Denver már csak egy győzelemre a söpréstől (Sportal)
A Denver Nuggets harmadszor is legyőzte a Minnesota Timberwolvest az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. Az Atlanta és a New York otthon nyert.
ápr. 22
10:06
Rovanpera újabb szakaszt nyert, Tanak célkeresztjében Evans (Racing)
A Horvát Rally második szombati szakaszán is Kalle Rovanpera volt a leggyorsabb, míg Ott Tanak még közelebb került Elfyn Evans-höz.
ápr. 22
10:06
Hosszú Katinka megszólalt a pályafutása folytatásával kapcsolatban (Sportal)
Egyelőre nem zárta le sportolói pályafutását Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, aki anyai örömök elé néz. A 33 éves versenyző többek között erről beszélt az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban.
ápr. 22
10:12
Az első az utolsó, a leggólerősebb a leggólképtelenebb ellen, avagy jön a 170. Vasas-Fradi (m4sport.hu)
Szombaton este fél 8-tól a labdarúgó OTP Bank Ligában sereghajtó Vasas FC a listavezetőt Ferencvárosi TC-t fogadja az NB I 28. fordulójában. Mindkét csapat huzamosabb ideje tartó negatív szériát szakított meg múlt héten, az angyalföldi együttes a Mezőkövesdet 4-1-re, a Fradi a Budapest Honvédot 3-0-ra győzte le. Ráadásul a kiesés ellen menekülő gár
ápr. 22
10:12
Két legendához hasonlította a brazil világbajnok Alonsót (Racing)
Emerson Fittipaldi szerint lenyűgöző Fernand Alonso pályafutásának hossza, és sportbeli attitűdje két emblematikus sportolóra emlékezteti a brazilt. A 41 éves versenyző ismét a „reneszánszát” éli a Forma-1-ben. Az Aston Martinnak sikerült versenyképes konstrukciót alkotnia, így a spanyol újfent nagy kedvel indul neki a veresenyhétvégéknek. Három fu
ápr. 22
10:24
Ronnie O'Sullivan világbajnoki formában (Eurosport)
Ronnie O'Sullivan 6-2-re elhúzott a Hossein Vafaei elleni, várva várt mérkőzése első szakaszában. Ez önmagában remek hír nagyszámú rajongóinak, viszont még ennél is fontosabb, hogy a világelső kimondottan jól snookerezett. Olyan jól, ahogyan a tavalyi világbajnoki győzelme óta nem láthattuk őt játszani. És mellesleg meglökte pályafutása 200. Crucib
ápr. 22
10:30
Egyelőre nem zárta le sportolói pályafutását Hosszú Katinka (Demokrata)
A Hosszúról szóló, Katinka című film televíziós premierje május 7-én 21 órakor lesz a Dunán.
ápr. 22
10:30
Másodszor tiltották el játékvezető elleni tettlegességért az 57-szeres válogatott labdarúgót (Sportal)
A Hanoi FC csapatkapitánya, Nguyen Van Quyet nyolc meccsre szóló eltiltást kapott, miután az egyik bajnokin mellen könyökölte a játékvezető segítőjét.
ápr. 22
10:32
A Kecskemét döntetlenre mindenképpen jó a Fehérvár otthonában, esetleg többre is (Sportal)
A második helyezettnél óvatosan fogalmaznak a szombati bajnoki előtt, de érezni, hogy nem kötelező optimizmus reménykedniük a győzelemben.
ápr. 22
10:36
Messi jelentős fizetéscsökkentéssel térhet vissza a Barcelonához (m4sport.hu)
Spanyol sajtóinformációk szerint Lionel Messi visszatérésére zöld utat adott a LaLiga, egyetlen feltétellel.
ápr. 22
10:48
Olimpiai és vk-szereplés az EYOF-győztes magyar alpesi síző célja (Sportal)
A januári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) szuperóriás-műlesiklásban aranyérmes Bányai Attila célja, hogy az alpesisí-világkupában és az olimpián is rajthoz állhasson.
ápr. 22
10:54
„Sok energiát fektettem ebbe a sikerbe” – olimpiai és vk-szereplés az EYOF-győztes magyar alpesi síző célja (m4sport.hu)
A januári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) szuperóriás-műlesiklásban aranyérmes Bányai Attila célja, hogy az alpesisí-világkupában és az olimpián is rajthoz állhasson.
ápr. 22
11:00
Újraválasztották az Európai Atlétikai Szövetség elnökét, nem lesz magyar alelnöke (Sportal)
Dobromir Karamarinov maradt az Európai Atlétikai Szövetség elnöke, a sportvezetőt megerősítették a szombati tisztújító gyűlésen.
ápr. 22
11:12
Neuville élen állva szenvedett balesetet az új pályán (Racing)
A Horvát Rally egyetlen új szakasza, komoly feladat elé állította a mezőnyt, Thierry Neuville az élről esett ki, Elfyn Evans vezeti a versenyt.
ápr. 22
11:30
Kora Alonsójának indult, csak egy évig volt az F1-ben, de eldöntött egy vb-címet, ki az? (Racing)
45 éve született Esteban Tuero, aki nagyon fiatalon debütált az F1-ben, de mindössze egy szezont teljesített a sorozatban.
ápr. 22
11:42
Gyulai Mártont ismét beválasztották az Európai Atlétikai Szövetség tanácsába (m4sport.hu)
Gyulai Mártont ismét beválasztották a tanácsba az Európai Atlétikai Szövetség (EA) szombati, belgrádi tisztújító kongresszusán.
ápr. 22
11:48
A 3H titka, Valter Attila eddigi tavasza, és Kristoff papa történetei - Esb podcast Lengyel Tomival (Eurosport)
Miért került szóba itthon Valter Ati kapcsán a Tour de France, és mennyit fejlődött eddig a helyezkedést illetően? Mit várhatunk a nem túl erősen sikerült cross-szezon után Vas Blankától, és miket mesélt Kristoff apukája az UAE csapatáról? Tényleg nem túl jó az a Colnago? ESB podcast Lengyel Tomival.
ápr. 22
11:48
Így néz ki Simon Tibor sírja 21 évvel a halála után (Sportal)
Április 23-án lesz 21 éve, hogy Simon Tibor belehalt a sérüléseibe az egyik budapesti kórházban.
ápr. 22
12:06
Fogadási botrány az Nfl-ben, komoly eltiltásokat osztottak ki (Eurosport)
Péntek este öt amerikai futball játékost tiltott el az NFL, köztük négyen a Detroit Lions keretének tagjai, hárman pedig ugyanazon a poszton szerepelnek. A játékosok a szabályszegés súlyosságától függően különböző hosszúágú eltiltásokat kaptak, ketten hat meccset hagynak majd ki, hárman viszont legalább egy évet nem játszhatnak. Az események e köze

Keresés