2023. június 6. kedd

jún. 6
9:15
Színészkedéssel vádolja riválisát a megbüntetett F1-es pilóta (Racing)
Cunoda Juki szerint Csou Kuan-jü teátrálisan megjátszotta azt, hogy leszorították a pályáról a Spanyol Nagydíjon, a büntetését nevetségesnek tartja. A futam vége felé a kínai Csou a 9. helyért támadta meg Cunodát a célegyenes végén, a külső íven próbált elmenni mellette. A japán azonban szívósan védekezett, az Alfa Romeo pilótája így nem tudta befe
jún. 6
9:21
Fekete nap a magyar sportban: pótolhatatlan legenda távozott (Metropol)
Nem tudni, hogyan lehet pótolni hiányát.
jún. 6
9:33
Két neves bíró sem vezet többet a Serie A-ban (Sportal)
A Corriere dello Sport híre szerint Paolo Valeri és Massimiliano Irrati sem vezet több mérkőzést a Serie A-ban.
jún. 6
9:35
Engedélyezi a La Liga Messi szerződtetését (Sportal)
Az argentin Fox Sports újságírója, Veronica Brunati értesülései szerint hamarosan bejelentheti a La Liga, hogy elfogadták a Barcelona terveit és szerződtethetik Lionel Messit.
jún. 6
9:51
Igazi luxus várja Ronaldót, végleg hazaköltözhet a sztár (BorsOnline)
Portugál suliba íratták be az apróságokat.
jún. 6
9:51
„Lisztes tett minket bajnokká” – mondta Csercseszov, aki Orbán Viktorról és a legjobb ketrecharcosról is beszélt (Sportal)
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője az egyik orosz TV-ben adott interjút. Az ulloi129.hu szemlézte a beszélgetést, mely során szóba kerültek az igazolások, a sérülések, Lisztes Krisztián és minden idők egyik legjobb UFC-harcosa, Habib Nurmagomedov is.
jún. 6
9:53
A feljutás elmaradása ellenére marad Németh Andrásék edzője (Sportal)
Bár nem sikerült a feljutás az élvonalba, marad a posztján a vezetőedző Németh András labdarúgócsapatánál, a német másodosztályban harmadik Hamburger SV-nál.
jún. 6
9:57
Még jót is tehet Péreznek a hatalmasra nőtt pontkülönbség a Red Bull szerint (m4sport.hu)
Máris kezd kicsúszni a bajnoki esély Sergio Pérez kezéből, ám főnöke szerint talán nem is fog ártani neki, hogy több mint két győzelemre van már Max Verstappentől.
jún. 6
10:03
A szélsőségek és a tető alá hozott visszavágók napja volt a hétfői a Roland Garroson (Eurosport)
Egy már létrejött közelmúltbéli mérkőzés visszavágója mellett leginkább újabb visszavágók létrejöttéről szólt a Roland Garros hétfői játéknapja. A negyedik fordulót záró mérkőzésdömping a hölgyeknél egy kivétellel sima összecsapásokat hozott, míg a férfi mérkőzések során a nappali programot a szoros, míg az esti mérkőzéseket a sima mérkőzések jelle
jún. 6
10:03
Inzaghi elmondta véleményét Guardioláról (Sportal)
A labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntője előtt kollégáját, a Manchester Cityt irányító Josep Guardiolát dicsérte Simone Inzaghi, az Internazionale vezetőedzője.
jún. 6
10:09
Eldőlt, melyik sztársportoló nyitja meg a legendás viadal centenáriumi versenyét (Sportal)
A Le Mans-i 24 órás verseny szervezői bejelentették, hogy LeBron James nyitja meg a jövő héten kezdődő versenyt.
jún. 6
10:15
Horner tanácsot adott a hullámvölgybe kerülő Péreznek (Racing)
Három verseny alatt 6-ról 53-ra nőtt Max Verstappen előnye a bajnoki tabellán Sergio Pérezzel szemben. Az Azeri Nagydíj után csapattársa nem használta ki az időmérős szerencséjét Miamiban, aztán saját hibájából kifolyólag nullázott Monacóban, majd Spanyolországban csak negyedik lett egy újabb elrontott kvalifikáció miatt. A zsinórban három győzelme
jún. 6
10:21
Távozik klubjától a spanyol válogatott védő (Sportal)
A húszszoros spanyol válogatott Inigo Martinez saját Twitter-oldalán mondott köszönetet és búcsúzott el az Athletic Bilbaótól.
jún. 6
10:33
Inzaghi az egekig magasztalta a Cityt, Dimarco elárulta, mi az Inter előnye a döntő előtt (Eurosport)
A labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntője előtt kollégáját, a Manchester Cityt irányító Josep Guardiolát dicsérte Simone Inzaghi, az Internazionale vezetőedzője.
jún. 6
10:33
Abiteboul: Fontos győzelmet arattunk Szardínián (Racing)
Cyril Abiteboul, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke szerint nagyon fontos győzelmet aratott csapata a Szardínia Rallyn, pont akkor, amikor már távolodni kezdett a legnagyobb rivális Toyota.
jún. 6
10:33
Horgászott csapata meccsén az olasz szurkoló (Sportal)
A Sassuolo–Fiorentina mérkőzésen a hazai csapat egyik szurkolója egy halat „fogott ki” miközben a pályán zajlott a játék.
jún. 6
10:39
„Megleptek minket” – a Szeged balátlövője szerint három nap alatt sokat változtatott a Veszprém (m4sport.hu)
A kapuban Cupara, a két szélen Vajlupov és Elísson kezdett, középen pedig együtt volt a pályán a két balkezes, Remili és Ilic.
jún. 6
10:39
A stadionban, a meccs közben fogott halat a Fiorentina-szurkoló (Sportal)
A Sassuolo–Fiorentina mérkőzésen a hazai csapat egyik szurkolója egy halat „fogott ki” miközben a pályán zajlott a játék.
jún. 6
10:45
Beadta a pályázatát, vissza akar térni az F1-be a Bridgestone (m4sport.hu)
Sajtóhírek szerint vissza szeretne térni a Forma–1-be a 13 éve távozó Bridgestone, és már be is adta a hivatalos pályázatát a következő gumibeszállítói kiírásra.
jún. 6
10:45
Van der Poel: „Nekem nem fontos a zöld trikó, de szeretnék eljutni Párizsba” (Eurosport)
Mathieu van der Poel a Tourra készülő nagy nevekkel ellentétben nem a Dauphinét vagy a svájci körversenyt, hanem a Dwars door het Hagelandot és a Baloise Belgium Tourt választotta felkészülésül. Meg a holland bajnokságot, ahol szintén ott lesz. Az Alpecin versenyzője idén szeretne végigmenni a Touron, ahol nem célja a pontverseny.
jún. 6
10:45
„Amikor senki nem bízik a sikerben, jövök én, és odavágok!” – interjú az újra történelmet író Tomiszlav Sziviccsel (Sportal)
Nem is egy, hanem két csodát ért el ebben az évben. Amire tízből kilencen nemet mondanak, ő elvállalja. Az érzelmeket már nem keresi a futballban, megelégszik azzal, ha a családja szereti. Hogy kiről van szó? Természetesen Tomiszlav Szivicsről! Szókimondó interjú a Kecskemét, a Paks, a Diósgyőr és a Mezőkövesd korábbi vezetőedzőjével, aki a szerb f
jún. 6
10:47
Árulkodó jelek, ide költözhet Cristiano Ronaldo (Sportal)
Portugáliában lassan felépül Cristiano Ronaldo luxusotthona.
jún. 6
10:51
Van der Poel: „Nekem nem fontos a zöld trikó, de szeretnék eljutni Párizsba” (Eurosport)
Mathieu van der Poel a Tourra készülő nagy nevekkel ellentétben nem a Dauphinét vagy a svájci körversenyt, hanem a Dwars door het Hagelandot és a Baloise Belgium Tourt választotta felkészülésül. Meg a holland bajnokságot, ahol szintén ott lesz. Az Alpecin versenyzője idén szeretne végigmenni a Touron, ahol nem célja a pontverseny.
jún. 6
11:27
Bodó Richárd szerint a Veszprémnek sikerült meglepnie a Szegedet a bajnoki döntő második meccsén (Eurosport)
A Veszprémnek sikerült meglepnie a címvédő Szegedet a férfi kézilabda NB I döntőjének második mérkőzésén, ennek köszönhető, hogy hétfőn 34-27-re nyert, és 1-1-re alakította az állást az egyik csapat második győzelméig tartó párharcban.
jún. 6
11:27
Egy tiltott helyen lévő szurkoló halálával kezdődött az F1 egyik legsötétebb hónapja (Racing)
63 évvel ezelőtt ezen a napon rendezték a Holland Nagydíjat, amelyen egy szurkoló áldozatául esett Dan Gurney balesetének.
jún. 6
11:27
Különleges szerepe lesz LeBron Jamesnek (Sportal)
LeBron James, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) négyszeres bajnoka és legeredményesebb játékosa rajtoltatja majd el a 75. alkalommal sorra kerülő, legendás Le Mans-i 24 órás autóversenyt szombaton.
jún. 6
11:33
Barcelonában tesztel a Ferrari és a Mercedes is (m4sport.hu)
Két egymást követő versenyhétvége után kis szünetet kap a Forma–1 mezőnye, ám a Ferrari és a Mercedes még „túlórázik” Barcelonában.
jún. 6
11:39
A Marseille elnöke elárulta a legfőbb kritériumot az edzőválasztással kapcsolatban (Sportal)
Miután Igor Tudor távozott posztjáról, továbbra sincs edzője az Olympique Marseille labdarúgócsapatának.
jún. 6
11:41
Zverev: nem doppingolok, nem pisilek, csak inzulininjekciót adok be magamnak (Sportal)
A németek éljátékosa, Alexander Zverev hétfőn sima három játszmában jutott tovább a bolgár Grigor Dimitrovval szemben a Roland Garroson, ugyanakkor mégis egy meglehetősen problémás meccset tudhat maga mögött. Egy olyan gond miatt, amivel hároméves kora óta küszködik.
jún. 6
11:51
Ádám Martin megint betalált a dél-koreai bajnokságban (m4sport.hu)
Az Ulszan Hyundai 11 pont előnnyel vezeti a tabellát.
jún. 6
12:03
Urbán Flórián az osztályozóról: „Egy halvány gerle finggal jobbak voltunk” (Sportal)
Mint ismert, az Urbán Flórián irányította BVSC-Zugló az idényben harmincnyolc bajnokin nem talált legyőzőre, és a Szentlőrinc elleni osztályozót is sikerrel vette (2–1). Az NB II-be való feljutás ünneplése közepette a BVSC kamerái elé állt Urbán, aki beszélt a meccsről, az idényről és a kabala sapkájáról is.
jún. 6
12:15
Torpedót kapott Hamilton álma (Racing)
Hiába állt közel a 777 nevű befektetési vállalat és a Forma-1 vezetése a Dél-afrikai Nagydíj visszatéréséről szóló megállapodásról, a Racingnews365.com információi szerint zátonyra futottak a tárgyalások. A szakportál úgy tudja, a problémát az okozza, hogy a Dél-afrikai Köztársaságot szoros politikai szálak fűzik Oroszországhoz, márpedig ez csúnya
jún. 6
12:15
Megvan a Tottenham új menedzsere, történelmet ír a Premier League-ben – hivatalos (Sportal)
Ahogy azt várni lehetett, Ange Postecoglou lett a Tottenham labdarúgócsapatának új menedzsere.
jún. 6
12:21
Ádám Martin góllal járult hozzá csapata bajnoki sikeréhez (Sportal)
A címvédő Ulszan Hyundai a magyar válogatott Ádám Martin góljának is köszönhetően 3-1-re nyert a Szuvon vendégeként a dél-koreai labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
jún. 6
12:27
A Toyota szeretné, ha Rovanpera maradna a csapatban (Racing)
Toyota szilárdan elkötelezett amellett, hogy megtartsa Kalle Rovanperát a szezon vége után is - ezt erősítette meg a csapatfőnök, Jari-Matti Latvala.
jún. 6
12:33
Kerkez a Premier League topcsapatánál köthet ki (Sportal)
Az A Bola című lap információi szerint a Liverpool is szeretné megszerezni Kerkez Milost.
jún. 6
12:35
Az egyik legnagyobb olasz csapat miatt kénytelen nevet változtatni a magyar rádió (Sportal)
A Juventus FC kérésére megváltoztatta nevét a magyar Juventus rádió, június 5-től kezdve Youventus Rádió lesz.
jún. 6
12:39
Bíró Blankáé a Final Four második legszebb védése (m4sport.hu)
A szintén ferencvárosi Janurik Kinga és a győri Sandra Toft is ott van a legjobbak között.
jún. 6
12:39
Aggódhat a Red Bull, visszatért a Mercedes? Hova tűnt a Ferrari? És Alonsóék? (Telex)
A Mercedes után a Ferrari is felhagyott a különutas megoldással, így indulhat a Red Bull utáni nagy hajsza az F1-ben. De mennyire jó vagy mennyire tragikus, amit a Spanyol Nagydíjon láttunk az esélyesebbnek tűnő csapatoktól? Elemzés.
jún. 6
12:41
Horner akarta a Ferrari – Marko szerint millióikba került a megtartása (m4sport.hu)
Több milliójába fájt a Red Bullnak a Ferrari által csábítgatott Christian Horner megtartása. Helmut Marko erről és Adrian Newey átszerződésének „majdnem bejelentéséről” is mesélt.
jún. 6
12:45
A sorsdöntő Fradi-gól lett a Final4 legszebb találata (Sportal)
Emily Bölk Esbjerg elleni győztes gólját választotta az EHF a budapesti négyesdöntő legszebbjének. Bölk ezzel a találattal lőtte be csapatát a döntőbe, ahol aztán a Ferencváros vereséget szenvedett a címét megvédő Vipers ellen.
jún. 6
12:57
Serena és Venus miatt felgyújtották a Williams papára bízott házat (Sportal)
A minap jelent meg Serena és Venus Williams, édesapja, Richard Williams önéletrajzi könyve. Ebből idézünk most egy rövid részt.
jún. 6
13:03
Kozák Luca tiszta vizet öntött a pohárba, ennyi centis egy női gát (Metropol)
A gátfutó szerencsére újra teljesen egészséges.
jún. 6
13:15
„Oda akarok kerülni, ahol most ő van” – Hamilton újra a célkeresztjébe vette Verstappent (m4sport.hu)
Lewis Hamilton visszavágyik a trónra, amit Max Verstappen vett el tőle, és egyértelművé tette, a sikeréhségét a legkevésbé sem vette el a Mercedes hanyatlása.
jún. 6
13:17
Fontos tagját vesztette el a Tour de France-ra Valter Attila csapata (m4sport.hu)
Steven Kruijswijk sérülése akár utat nyithat a magyar bringás számára a Tour-csapatba kerülésre.
jún. 6
13:27
Bondár Annáék a tavalyi döntős Gauff/Pegula páros ellen vívnák ki az elődöntőbe jutást (Eurosport)
Élő közvetítés a Bondár Anna/Greet Minnen - Coco Gauff/Jessica Pegula női párosmérkőzésről a Roland Garros negyeddöntőjéből.
jún. 6
13:27
Ez aztán a munkamorál: Schumacher éjszakába nyúlóan dolgozott, reggel már a pályán volt (Racing)
Lewis Hamilton és Toto Wolff is dicsérte Mick Schumachert, akinek a munkája alighanem sokat hozott a Mercedes konyhájára a hétvégén.
jún. 6
13:27
A holland sztárklubbal is szóba hozták, mégis marad a vb-ig a szövetségi kapitány (Sportal)
A Dán Labdarúgó-szövetség (DBU) saját hivatalos oldalain jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Kasper Hjulmand szövetségi kapitánnyal.
jún. 6
13:33
Megtalálták Suhajda Szilárd hátrahagyott holmijait a Mount Everesten (Infostart)
Serpák bukkantak rá hétfő reggelre virradóra Suhajda Szilárd hátrahagyott holmijaira.
jún. 6
13:33
Kinevezték a Spurs új menedzserét; Ádám Martin gólt szerzett – délelőtti hírösszefoglaló (Sportal)
Egy helyen megtekinthetőek a kedd délelőtti legfontosabb sporthírek.

Keresés