2023. június 3. szombat

jún. 3
0:03
„Az F1 egyik legrosszabb kanyarjából az egyik legjobb lett” (m4sport.hu)
Hogy élvezetesebb és karakteresebb lett, az nem kérdés. A nyakat és a gumikat is meg fogja kínozni. Max Verstappen szerint viszont meglepően ígéretes az előzések szempontjából is. Versenyzők a régi-új barcelonai vonalvezetésről.
jún. 3
0:15
Bennmaradt a Fehérvár, de elvesztette a Molt (Infostart)
A Mol nem hosszabbítja meg a szponzori szerződését a Fehérvár FC Kft.-vel.
jún. 3
0:15
„Ha mérik, hogy kinek van a legnagyobb és legjobb szurkolótábora, már megnyertük a final fourt” – hatalmas tömeg fogadta a Fradit a csapatbemutatón (Sportal)
Minden csapat részéről sok szurkoló érkezett az MVM Dome-hoz péntek kora este a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének csapatbemutatással egybekötött nyitóbulijára.
jún. 3
0:19
Volt csapattársát tette lapátra David Beckham (Infostart)
Az Inter Miami társtulajdonosaként jelentett be Phil Neville menesztését.
jún. 3
0:19
Távozik a világbajnok játékos a PSG-től (Sportal)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata saját hivatalos oldalain jelentette be, hogy Sergio Ramos elhagyja a klubot.
jún. 3
0:23
Az RTL-hez kerülhetnek a BL-meccsek közvetítési jogai (Infostart)
Sajtóhírek szerint 2024 őszétől a közmédia helyett az RTL Magyarország közvetítheti a legfontosabb Bajnokok Ligája-meccseket idehaza.
jún. 3
0:23
Dárdai Bence Európa-bajnok lett a német válogatottal (Sportal)
A németek a gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 5–4-re legyőzték a franciákat a hazánkban rendezett U17-es Európa-bajnokság döntőjében.
jún. 3
0:27
Magyar hőstetthez kapcsolódó 76 éves adósságát törlesztette a Roland Garros (Infostart)
A francia nyílt bajnokság szervezői ünnepélyes keretek között emlékplakettet adományoztak az 1947-ben győztes Asbóth József családjának.
jún. 3
0:27
A Ferencváros vereséggel zárta a BL nyolcas döntőjét (Sportal)
A Ferencváros hatodik helyen végzett a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában: a zöld-fehérek Varga Zsolt vezetőedző búcsúmeccsén 9–4-es vereséget szenvedtek a Vámos Mártonnal felálló Olympiakosztól a Belgrádban zajló nyolcas döntő pénteki helyosztóján – számolt be róla az MTI.
jún. 3
0:31
Férfi vízilabda BL - Nem sikerült győzelemmel búcsúztatni Varga Zsoltot (Infostart)
A Ferencváros hatodik helyen végzett a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában: a zöld-fehérek Varga Zsolt vezetőedző búcsúmeccsén 9-4-es vereséget szenvedtek a Vámos Mártonnal felálló Olympiakosztól a Belgrádban zajló nyolcas döntő pénteki helyosztóján.
jún. 3
0:31
Nemzetközileg is kiváló eredmény született a szombati válogatón (Sportal)
Pénteken megkezdődött a puskások és pisztolyosok második világbajnoki válogatója a Fehér úti Nemzeti Lőtéren. Az első versenynapon a 10 méter légpuska és légpisztoly számokat rendezték.
jún. 3
0:35
Dárdai csapata nyerte a budapesti döntőt (Infostart)
A német válogatott nyerte a Magyarországon rendezett U17-es labdarúgó Európa-bajnokságot, mivel a döntőben gól nélküli döntetlent követően 11-esekkel legyőzte a francia csapatot.
jún. 3
0:35
Győzelemmel hangolt az Ekl-döntőre a Fiorentina (Sportal)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) utolsó, 38. fordulójának pénteki mérkőzésén a Fiorentina 3–1-re nyert a Sassuolo vendégeként.
jún. 3
0:39
Világcsúcs született a firenzei Gyémánt Liga-versenyen (Sportal)
A kétszeres olimpiai- és világbajnok Faith Kipyegon világcsúcsot döntött női 1500 méteren az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat harmadik, firenzei állomásán.
jún. 3
0:43
Az Esbjerg vezetőedzője: „Örülök, hogy a csapatom a Fradi és szurkolói ellen játszhat” (Sportal)
Az Esbjerg szombaton a Ferencváros ellen kezdi meg szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében. A final four hivatalos sajtóeseményén a dánok vezetőedzője, Jesper Jensen és Kathrine Heindahl osztotta meg várakozásait a Sportállal.
jún. 3
0:47
Szettveszteség nélkül jutott tovább a világelső (Sportal)
Carlos Alcaraz három szettben verte Denis Shapovalovot a Roland Garros férfi egyes viadalának harmadik fordulójában.
jún. 3
0:51
Katrine Lunde: „Mindegy, hogy egy góllal vagy többel, de nyerjünk" (Sportal)
A címvédő Vipers Kristiansand a tavalyi ezüstérmes Győri ETO ellen lép pályára a női kézilabda Bajnokok Ligája szombati elődöntőjében az MVM Dome-ban. A Sportál Tv stábjának a vezetőedző, Ole Gustav Gjekstad mellett az 5 szezont Győrben töltő Katrine Lunde beszélt várakozásairól.
jún. 3
5:21
"Nem válaszolt, elszántan ment felfelé" - megszólalt a hegymászó, aki az utolsó fotót készítette Suhajda Szilárdról (BorsOnline)
Itt az utolsó fotó Suhajda Szilárdról, amit a Mount Everesten készítettek róla.
jún. 3
6:15
Pérez nem adja fel: „Megvan a gyorsaságom, hogy fordítsak” (Racing)
Miközben sokan virtuálisan már megkoronázták Max Verstappent 2023-ban, a mexikói pilóta a borzasztó monacói hétvégéje után sem adja fel a küzdelmet. Természetesen furcsa lenne mást hallani tőle a szezon alig negyedénél, de Verstappen annyira magabiztos és Miamiban például olyan meghatározó győzelmet aratott, hogy merészség lenne ellene fogadni (néh
jún. 3
6:17
Már csak idő kérdése lenne Grosjean első győzelme? (Racing)
Az idei IndyCar-szezon egyik nagy kérdése, hogy az Andretti és a McLaren fel tud-e zárkózni az eddigi nagy kettőshöz, azonban ennek a pilótáknak is fel kell nőniük.
jún. 3
6:21
Varga Ádám szerint reális esélye van a világbajnoki címre (Demokrata)
Mentálisan nagy löketet adott neki az utóbbi két világkupán elért fölényes győzelme.
jún. 3
6:45
Elődöntőt játszik a Győr és a Fradi a női kézi BL-ben; Man. City–Man. United FA-kupa-döntő – szombati sportműsor (Sportal)
Elérkezett a nagy nap, kezdődik a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntője, melynek elődöntőjében a Győri ETO a címvédő Vipers Kristiansanddal, míg a Ferencváros az Esbjerggel csap össze. Az angol FA-kupában Manchester City–Manchester United, a Német Kupában RB Leipzig–Eintracht Frankfurt döntőt rendeznek. Jön a Forma–1-es Spanyol Nag
jún. 3
6:57
„Úgy meg tudnám ütni, hogy elájul egy másodperc alatt” – reagált a leköpött győri edző (Sportal)
Sportpályára nem illő módon ért véget az NB I-es női labdarúgó-bajnokság döntője. A címvédő Ferencváros hazai sikere (1–0) után idegenben 3–0-ra verte az ETO-t, sorozatban harmadszor lett aranyérmes. A lefújás után elszabadultak az indulatok, a gólok, az ünneplés helyett provokációról, köpésről lesz emlékezetes a finálé.
jún. 3
7:15
Deli Rita: „Legyen magyar döntő!” (Sportal)
A sydney-i olimpia ezüstérmese, a korábban az Alba Fehérvárt irányító Deli Rita manapság a Sport Televízió szakértőjeként dolgozik, számtalan mérkőzést nézett végig a mostani szezonban is hivatalból. Kit kérdezzen meg tehát a Sportál Tv a Bajnokok Ligája hétvégi négyes döntője előtt, ha nem őt? Megtettük, Deli Rita pedig elmondta, szerinte mi várha
jún. 3
7:21
Közülük kap ellenfelet a Fradi a BL-ben; már mindenki a final four lázában ég – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
Egy csokorba gyűjtöttük a péntek esti órák legfontosabb sporthíreit.
jún. 3
7:27
Nem tévedett Vestappen: Marko mobilja csörgött (m4sport.hu)
Max Verstappennek igaza volt! Kiszúrta főnöke mobilcsörgését, miközben a Red Bull-lal száguldott a pályán
jún. 3
7:33
Varga Ádám: „Párizsra még nem gondolok, előbb a világbajnokságon kell majd nagyon jót mennem” (Sportal)
Az a szerencsés helyzet alakult idehaza, hogy a férfi kajakozók ezerméteres számában két világklasszis sportolónk is van Varga Ádám és Kopasz Bálint személyében. Viszont Varga az idén mindkét világkupán megverte Kopaszt, így Hüttner Csaba szövetségi kapitány úgy döntött, hogy ő fog indulni a világbajnokságon. Interjú.
jún. 3
7:45
Alonso: Lesz még esélye Hamiltonnak a nyolcadikra, de Verstappen a nyomában (m4sport.hu)
Lesz még esélye Fernando Alonso szerint Lewis Hamiltonnak a rekordot jelentő nyolcadik bajnoki cím megszerzésére. Ám abban már nem biztos, hogy meddig maradhat a brit rekordtartó.
jún. 3
7:51
Willi Orbán a döntő előtt: „Nagyon várjuk a meccset, jó lehetőségünk van most a címvédésre” (Sportal)
Az RB Leipzig kupadöntőt játszik szombat este a Frankfurt ellen. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón ott volt a magyar válogatott játékosa, Willi Orbán és Marco Rose vezetőedző.
jún. 3
7:53
Bodó Richárd, Mikler Roland és Juan Carlos Pastor is figyelmeztet: Ez még csak az első mérkőzés volt! (Sportal)
A Telekom Veszprém elleni győzelem hőse, Mikler Roland szerényen értékelt, míg Bodó Richárd bízik benne, hogy a döntő második, veszprémi felvonásán ott folytatja a Pick-Szeged, ahol pénteken abbahagyta.
jún. 3
8:15
Alonso rámutatott, miben kell még sokat fejlődnie az Aston Martinnak (Racing)
Még nincsenek a Ferrari vagy épp a Mercedes szintjén a fejlesztési ütemet tekintve, hiába nyújtanak egyelőre jobb teljesítményt náluk a pályán. A szezon első részében a Red Bull mögötti mezőnyben Fernando Alonso volt a legjobb, aki pályafutása során számos élcsapatnál vezetett már. Az Aston Martin most készül megvetni a lábát a legjobbak között, re
jún. 3
8:21
Az utolsó fotó Suhajda Szilárdról (444.hu)
„Megkérdeztem, hogy van, és ő csak annyit válaszolt, hogy oké.”
jún. 3
8:21
Gojak-dupla a derbin – tavaszi gólszépségverseny videókkal, 13. rész (Sportal)
A bosnyák légiós nem a góljai miatt futballozik a Ferencvárosban, de a Szusza Ferenc Stadionban kitett magért, és két tetszetős találattal segítette győzelemhez csapatát.
jún. 3
8:23
Bíró Blanka: „Már többször bizonyítottuk, hogy együtt csodákra vagyunk képesek” (Sportal)
Amire a Metz elleni negyeddöntő első felvonása után kevesen fogadtak volna, megtörtént: a Ferencvárosi női kézilabdacsapata ezen a hétvégén a final fourban mérethet meg. A zöld-fehérek kapusa, Bíró Blanka a csapat erejéről, a szurkolók támogatásáról, a felhajtásról és mérföldkőről is beszélt az Esbjerg elleni elődöntő előtt.
jún. 3
8:39
Négyből három csapat edzője búcsúzik, korszakok zárulnak le a budapesti négyes döntőben (m4sport.hu)
Először játszhat két magyar csapat a női klubkézilabda csúcseseményén, az MVM Dome-ban.
jún. 3
8:39
Megműtötték Nadalt (Sportal)
A 22-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadalt tegnap műtötték meg. A spanyol teniszező bal csípőcsont-problémái miatt artroszkópián esett át. A beavatkozást Barcelonában hajtották végre.
jún. 3
8:45
F1-es El Classico: Barcelona vagy Madrid? Versenyzők a lehetséges költözésről (m4sport.hu)
A hírek szerint fennáll annak lehetősége, hogy Barcelonából Madridba költözzön az F1-es Spanyol Nagydíj. Feladni egy vegyes megítélésű hagyományos pályát egy újabb utcai helyszínért? Így vélekednek a versenyzők!
jún. 3
8:51
A Veszprém szerint a kapusok közötti különbség döntött a Szeged ellen (Sportal)
A Telekom Veszprémet irányító Momir Ilics szerint a bajnoki döntőn sokkal jobb kapusteljesítményre lenne szükség, míg Rasmus Lauge szerint Mikler Roland jelentette a különbséget a Szeged elleni vereségnél. A Sportál Tv kamerája előtt Ligetvári Patrik a sérüléséről és az apaságról beszélt.
jún. 3
8:57
Megszólalt a hegymászó, akinek sikerült az, ami Suhajda Szilárdnak nem (Sportal)
A kolumbiai Mateo Isaza volt az a hegymászó, aki Suhajdához hasonlóan szintén oxigénpalack nélkül vágott neki a Mount Everestnek.
jún. 3
9:09
Ülne ugyanazon a WC-n, amin Alonso vagy Vettel? – most megteheti! (Racing)
Az Aston Martin szó szerint mindent elad a gyárából, mielőtt átköltözne az új létesítménybe, így ilyesmire is szert tehetünk.
jún. 3
9:15
Ogier már az első szombati szakaszon ismét az élre állt Szardínián (Racing)
Thierry Neuville kezdett szakaszgyőzelemmel szombaton a Szardínia Rallyn, összetettben azonban Sébastien Ogier vette át a vezetést Esapekka Lappitól. Takamoto Katsuta összetörte autójának elejét egy vizesárokban.
jún. 3
9:15
Több mint 200 meccs után távozik a válogatott középpályás a PL-klubtól (Sportal)
Joao Moutinho mellett Diego Costa is elhagyja a Wolverhamptont, míg Adama Traoré megtartásán tovább munkálkodik a klub.
jún. 3
9:17
Hamilton kicsit sem optimista a pénteki napot követően (Racing)
Nem volt elégedett a Spanyol Nagydíj pénteki napja után Lewis Hamilton. A Mercedes pilótája aggódik a rivális csapatok jó teljesítménye miatt, és szerinte még a Q3-ba jutás is nehéz lesz a számára. A brackley-i istálló versenyzői először próbálhatják ki az újításokkal felszerelt W14-et egy épített versenypályán. Toto Wolffék ugyanis az elmaradt imo
jún. 3
9:27
Rafael Nadal ezúttal nem a Roland Garroson, hanem a kórházban tölti születésnapját (m4sport.hu)
A 22-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal bő egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy 2003 után először nem indul a francia nyílt-teniszbajnokságon és nemcsak ezt a tornát, hanem az összes többit kihagyja az év hátralevő részében. A spanyol klasszis még az Australian Openen a Mackenzie McDonald ellen vívott mérkőzésén szedett össze egy csípősérülést
jún. 3
9:27
Távozik a kispadról a kétszeres olimpiai bajnok – interjú (Sportal)
Varga Tamás az utóbbi öt esztendőben a Szeged női vízilabdacsapatának kispadján ült, ám június 31-én véget ér egy fejezet Athén és Peking olimpiai bajnokának életében – ha rajta múlik, útja az utánpótlásképzésben folytatódik.
jún. 3
9:39
Fényes jövőt jósol a világszövetség a magyar tekvondónak (Demokrata)
A magyar tekvondó példátlan sikerek időszakát éli – írta a sportági világszövetség.
jún. 3
9:39
Csapat által megerősítve: Ramos elhagyja a Psg-t (Eurosport)
Ligue 1 - Távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától a spanyol válogatottal világ- és kétszeres Európa-bajnok Sergio Ramos.
jún. 3
9:45
Fényes jövőt jósol a világszövetség a magyar tekvondónak (m4sport.hu)
A magyar tekvondó példátlan sikerek időszakát éli, fiatal harcosai új korszakot nyitnak a sportágban – írta a sportági világszövetség honlapja Márton Luana friss vb-sikere után.
jún. 3
9:51
Szombaton minden erről szól Budapesten, történelmi magyar siker jöhet (Metropol)
Először szerepel két magyar csapat, a Győr és a Ferencváros a legjobb négy között a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
jún. 3
9:57
Az utolsó fotó az Everesten odavesző Suhajda Szilárdról (Infostart)
Előkerült egy fotó, amelyen minden bizonnyal utoljára látható még életben a Mount Everesten május 27-én meghalt magyar hegymászó, Suhajda Szilárd.

Keresés