2017. június 1. csütörtök

jún. 1
5:45
Isteni csokis-banános pite sütés nélkül (NLC)
Következzen egy szuper gyors pite, amelyhez mindössze néhány hozzávalóra lesz szükségünk, a végeredmény pedig egy egészséges, gluténmentes, laktózmentes csoda!
jún. 1
6:57
Ez történik ma, Marylin Monroe szülinapján (NLC)
Budapesten csütörtök reggel 04:46-kor kel fel a Nap, és 20:36-kor nyugszik. Marylin Monroe szülinapján ilyesmikre számíthatunk:
jún. 1
7:06
Szörnyűség: farakáshoz nyomta a teherautó a munkást (Lájk)
Megrázó tragédia történt Kőszegnél, ahol egy vezető nélküli teherautó nyomott a farakáshoz egy munkást, aki életét vesztette a balesetben.
jún. 1
7:18
Már a marhahúst sem kívánta úgy a fogfájós veszprémi tigris (Lájk)
Fogászati vizsgálaton járt Szása, a Veszprémi Állatkert szibériai tigrise, mivel az elmúlt napokban egyre kevesebbet evett.
jún. 1
7:24
Már a marhahúst sem kívánta úgy a fogfájós veszprémi tigris (Hírstart)
Fogászati vizsgálaton járt Szása, a Veszprémi Állatkert szibériai tigrise, mivel az elmúlt napokban egyre kevesebbet evett. A kedvetlen nagymacska már kedvencéből, a marhahús szeletből is csak óvatosan falatozott. Az állatorvos röntgen felvételt készített, ami alapján kiderült, hogy Szásának fogkövesedése van, és emiatt fogínygyulladás alakult ki n
jún. 1
7:42
Homeopátiával kezelték csak a fülfájós kisfiút, belehalt (Lájk)
Belehalt a kétoldali középfülgyulladás szövődményeibe egy 7 éves olasz kisfiú, akit szülei csak homeopátiás kezelésben részesítettek.
jún. 1
8:36
Kész csoda, hogy túlélte ezt a brutális medvetámadást (Lájk)
Majdnem végzetes lett a harcias feketemedve és a nála nem sokkal szelídebb kanadai férfi találkozása.
jún. 1
8:54
Meleg keselyűpár költött ki egy tojást (Lájk)
Sikerrel költött ki egy elhagyott tojást két hím fakó keselyű – hol máshol történt volna az eset, mint Hollandiában?
jún. 1
9:03
Dwayne Johnson és Angelina Jolie is bekapcsolódhat a sötét univerzumba (est.hu)
A Universal stúdió A múmiával induló Dark Universe franchise-ja már így is bír pár taggal (Johnny Depp, Javier Bardem, Russell Crowe...), ám most két nagy név még csatlakozhat a sötét horrorok világához.
jún. 1
9:06
Gigantikus légzuhatag csapott le Esztergomra (Lájk)
Jégeső, felhőszakadás és zivatarok rázták fel a kánikulába fulladt országot szerdán, Esztergomra pedig egy látványos légzuhatag is lecsapott.
jún. 1
9:08
Szuper strandidő a hosszú hétvégén, majd nagyot zuhan a hőmérséklet – részletek! (Lájk)
33 fokos jó időt kapsz a háromnapos hétvégén, de ami utána érkezik, annak nem fogsz örülni.
jún. 1
9:12
Zivatarokkal érkezik a hidegfront, nyugaton és északkeleten már csak 21, 23 fok van (Hírstart)
Hidegfront érkezett hazánkba. Több, mint 10 fokos hőmérséklet különbség alakult ki az ország nyugati és délkeleti része között.
jún. 1
9:24
Ne ijedj meg, ha ma tankokat látsz (Lájk)
Csak semmi ijedtség, ha ma és holnap tankokat látsz, ugyanis egy nemzetközi hadgyakorlat miatt halad át az M0-ás, M1-es és M5-ös autópályán is katonai konvoj.
jún. 1
9:30
Feloszlatta magát az algyői képviselő-testület (Hírstart)
Időközi választást kell kiírni.
jún. 1
10:24
Jól vésd be a magyar rendőrök 5 új, telefonos csalók elleni tanácsát (Lájk)
A rendőrség telefonos csalások miatt folytat nyomozást, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság ma közzétett 5 tanácsával jó eséllyel elkerülheted, hogy a piti csalók áldozata legyél!
jún. 1
10:33
Az internetet megőrjítette ez az optikai illúzió (NLC)
Először azt fogod gondolni, csak egy sima téglafalat látsz, de ha észreveszed, mi rejtőzik a képen, már képtelen leszel nem látni!
jún. 1
11:12
Ennél a tökmagot majszoló pöttöm hörcsögnél nem látsz ma cukibbat (Lájk)
A szuperédes baby hörcsög feje alig nagyobb a tökmagnál, amit önfeledten majszol.
jún. 1
11:14
Szinte felfalták a kisfiút a szúnyogok Dunaszigeten – fotó! (Lájk)
Elviselhetetlen állapotokról panaszkodott a Kisalföld olvasója.
jún. 1
11:30
Riasztást adtak ki, itt lesz mindjárt nagy zuhé (Lájk)
Nézd a térképet, és ha a közelben vagy, keress egy fedett helyet.
jún. 1
11:36
Felelőtlenség miatt pusztult el majdnem a pécsi krokodil (Lájk)
Morzsi, a pécsi állatkert rombuszkrokodilja majdnem elpusztult az egyik látogató felelőtlen viselkedése miatt.
jún. 1
11:42
Felelőtlenség miatt pusztult el majdnem a pécsi krokodil (Hírstart)
Morzsi, a pécsi állatkert rombuszkrokodilja majdnem elpusztult az egyik látogató felelőtlen viselkedése miatt. Valaki PET-palackot dobott be ugyanis az állathoz, amit a gondozók az utolsó pillanatban szedtek ki az állat szájából, így nem történt újabb tragédia. Korábban Morzsi apja amiatt pusztult el, mert felfalta a látogatók által bedobált pénzér
jún. 1
11:45
Nem értékesítheti új csomagját a Telekom (NLC)
Ideiglenesen megtiltotta a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) a Telekom legújabb otthoni csomagjának értékesítését, mert a Flip Otthon csomag a gyanú szerint veszélyeztetheti a piaci versenyt.
jún. 1
12:12
Így turbózzák a feneküket a instalányok - FOTÓ (24.hu)
Egy kis optikai tuning ide, vékonyabb csípő oda és meg is vagyunk.
jún. 1
12:39
King Khan and the Shrines (CA/DE), Palma Hills, The Beans (est.hu)
Mit kapunk, ha egy óvatlan pillanatban összegyúrjuk James Brownt, Sun Rát és Pókembert egy indiai étterem ötvenes séfjével? Nos, a világegyetem egyik legszórakoztatóbb showmanjét, King Khant, akit alig lehet megkülönböztetni egy magát élő ágyúgolyóként használó cirkuszi artistától.
jún. 1
12:41
Tilos Maraton 2017 - Magától adódik! (est.hu)
2017-ben sem maradhat el a Tilos Rádió adománygyűjtő rendezvénye, a Tilos Maraton. Az idei fesztivál nem kevesebb mint nyolc napig tart, mely más-más zenei műfaj jegyében zajlik majd.
jún. 1
12:43
Budapest A Cappella Fesztivál (est.hu)
Ismét elérkezett az a fesztivál, melyre nyugodtan mondhatjuk, hogy a roadok kedvence: egy kényes hangszert se kell szállítani, cipelni vagy bekötni. Ugyanis itt a hangszeres kíséret nélküli, kizárólag énekelt zenét lehet ünnepelni, idén gyerekbarát módon.
jún. 1
12:45
432 Records Open Air Label Party (est.hu)
"Ha meg akarod érteni az univerzum titkait, gondolj az energiára, a frekvenciára és a rezgésre." Ezzel a Nikola Tesla-bölcsességgel vonz a progressive buli, ahol olyan külföldi producerek fognak osztozni a pulton, akik külön-külön már meghódították Pestet.
jún. 1
12:57
Nils Holgersson teljesen megújult külsővel tér vissza (est.hu)
A nyolcvanas évek egyik legismertebb rajzfilmhőse vadonatúj megjelenéssel néz a legújabb kalandok elébe. A friss, 2017-es CGI-szériát, a Nils Holgersson csodálatos utazását június 1-től vetíti a Minimax.
jún. 1
12:59
A kertész titka (est.hu)
A kertész titka akár egy brazil szappanopera címe is lehetne, hiszen azokban általában a legnagyobb titkokat a kertész őrzi, de szerencsére nem erről, hanem egy izgalmas és szórakoztató északi moziról van szó.
jún. 1
13:06
Ventilátorral verte kisgyerekeit egy debreceni anya (Hírstart)
A fiúk eltüntették a bejárati ajtó kulcsát, ezért verte meg őket az anyjuk. A 42 éves nőt a volt férje jelentette fel.
jún. 1
13:15
Az óra (est.hu)
Egy vasúti alkalmazott talál egy halom pénzt a vonatsínek között, amit átad a közlekedési vállalatnak. A társaság PR-osa jó lehetőséget lát a becsületes dolgozóban a cég imázsának erősítésére, egyúttal pedig egy korrupciós botrány eltussolására is, de a férfi a nagy felhajtás közepette csak arra vágyik, hogy visszakapja a régi, nyugodt életét.
jún. 1
13:17
Jupiter holdja (est.hu)
Aryant (Jéger Zsombor), a 17 éves szír menekültet meglövi egy rendőr a magyar határnál. A fiú a sebesülés után felfedez magában egy szuperképességet, a menekülttábor dörzsölt orvosa (Merab Ninidze) pedig meglátja az üzleti lehetőséget az angyalként levitáló srácban, és útlevelet ajánl neki, de a váratlan csoda felbolygatja mindkettőjük életét.
jún. 1
13:19
Porto 35mm (est.hu)
A 35 mm a címben - az eredetiben nincs benne - nem valami kódjel, egyszerűen csak arra utal, hogy a filmet Magyarországon csak és kizárólag 35 mm-es kópiáról lehet megnézni, digitális változat nem készült belőle.
jún. 1
13:33
Romazuri (est.hu)
Legújabb könyve kapcsán a mérsékelten sikeres író kénytelen szembesülni azzal a ténnyel, hogy az általa leírtak és a valóság két külön dolog. Jobboldali vitapartnere egy beszélgetős műsorban felszólítja, ne csak prédikáljon az elfogadásról, mutasson példát, amire az egy meggondolatlan kijelentéssel reagál: örömmel lát otthonában egy roma családot.
jún. 1
13:36
Horrorfilmbe illő lépcsőházat fotóztak egy magyar kórházban (Lájk)
Nagy öröm, ha egy beteg végre kicsit jobban van, és tud sétálni egyet a kórházi folyosón – és akkor mit lát?
jún. 1
13:38
Apró vitorlással búcsúznak lányai az elhunyt magyar határőrtől (Lájk)
A kishajót Esztergomból indították, a család reméli, hogy elér a tengerig.
jún. 1
13:54
Néha megállok a boltban a péksüteményes pult előtt (Hírstart)
„… aztán a salátáimmal továbbsétálok” – Dávid Petra személyi edző pár éve 50 kilót adott le. Vajon fogyni nehezebb vagy az ideális súlyt megtartani?
jún. 1
14:09
Kispolgári élet a halálgyárak árnyékában – így látta a sorsát Goebbels titkárnője (NLC)
Amikor 1945-ben egy német propagandaminisztériumhoz tartozó pincében a szovjet katonák elfogták Brunhilde Pomselt, nem hatotta meg őket, hogy ő csak egy gépírónő. Öt év börtönre ítélték. Brunhilde egészen idén januárban, 106 éves korában bekövetkezett haláláig úgy gondolta, hogy nem érdemelte meg a büntetést, hiszen ő csak azt tette, amit az egész
jún. 1
14:27
Vége a ponty fogási tilalmának, reszkethetnek a bajszos halak (NLC)
Ho-ho-ho-hó! Pattanna fel a fotelből a nagy Ho-ho-horgász, ha fülébe jutna a hír, hogy mostantól szabadon foghatók a pontyok, mert lejárt a fajra vonatkozó fogási tilalom.
jún. 1
14:30
Ekkora fizetésért gályáznak a Balaton-parti éttermekben és büfékben (Lájk)
A menőbb éttermek szezonális dolgozói összehozhatnak egy Ausztriában elérhető fizetést, míg a kisebb partmenti büfékben jóval kisebb összegért gályáznak nem ritkán 10-12 órákat a szakácsok, pincérek és mosogatók.
jún. 1
14:54
10 gyönyörű fotó, ami valójában olcsó átverés (Lájk)
Ha legközelebb különösen idilli képet látsz, jusson eszedbe ez a válogatás.
jún. 1
15:36
A forgalom közepén sétált Debrecen legvagányabb tyúkja (Lájk)
Ennél főnökebb baromfit ma már nem mutatunk.
jún. 1
15:39
Y'akoto (GH) (est.hu)
A ghánai születésű énekesnő, Y'akoto először lép fel Magyarországon, a Budapesti Nyári Fesztivál meghívására. Stílusa merész és bevállalós, a nemrég megjelent harmadik, Mermaid Blues című albumának dalait azonban átjárja a lélek és az érzékiség.
jún. 1
15:54
Legyőzte az adidast a magyar feltaláló, egy egész vagyont kap (Lájk)
A bíróság kimondta: az adidasnak több mint 60 millió forintot kell fizetnie Oroszi Lászlónak, mivel ellopták a magyar feltalálótól az irányítósávos futballcipő ötletét.
jún. 1
16:03
Ellepték a vércsék az alföldi Rekettyést (24.hu)
A Körös-Maros Nemzeti Park Cserebökény részterületén található vércsetelepeken mozgalmas az élet.
jún. 1
16:42
Elstartolt a cseresznyeszezon, hamarosan indulnak a szedd magad akciók is (Lájk)
Sorra jelennek meg a zamatos, roppanós cseresznyék a piacok kínálatában, a húsvét utáni fagyok miatt az árak magasak, ám hamarosan országszerte indulnak a szedd magad akciók.
jún. 1
17:09
Új dallal ünnepli a nyár beköszöntét Lorde (est.hu)
A Grammy-díjas énekesnő június 2-án újabb dalt mutat majd be hamarosan megjelenő új nagylemezéről, amely a korong negyedik promóciós dalaként lát majd napvilágot.
jún. 1
17:27
A magyar filmipar megerősödéséről cikkezett a Variety (est.hu)
A magyar filmipar megerősödéséről közölt írást a variety.com tekintélyes amerikai filmes portál Andy Vajna megmagyarázza, hogyan hozza Magyarországra Hollywoodot címmel.
jún. 1
18:21
15 millió a legolcsóbb darabja: Budapesten alkot a világhírű órakészítő (NLC)
Évente csak néhányat alkot, azoknak azonban minden egyes alkatrésze egy-egy tökéletes kis műalkotás. Nem urizálálás, felvágás ez, hanem áldozatot, odaadást követelő művészet. Sorban állnak az óráiért, ám még egyetlen magyar megrendelője sem volt. Becsei Áron órakészítőnél jártunk.
jún. 1
18:48
Bors őrmester 50 éves (Hírstart)
A Beatlesnek egyszerűen elege volt abból, hogy ők a Beatles, a gombafejű stadionzenészek, így született a legendás albumuk, az 50 éves Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

Keresés