Állás

Perre mennek a védőnők a pénzükért
2018 december 17.   HáziPatika
Magyarországon jelenleg 5200 védőnői álláshely van, ebből legalább 400 betöltetlen. Nagy gond a pénzhiány, volt olyan védőnő, aki milliós összegben perelte vissza az elmaradt illetményét.
NB II: a Békéscsaba otthon legyőzte a Budaörsöt
2018 december 16.   NSO
A labdarúgó NB II 21. fordulójában a Békéscsaba hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Budaörsöt. A vendégek 0–0-s állásnál, az 56. percben büntetőt rontottak, Czvitkovics Péter lőtt a kapu fölé.
Nem fizetik ki nyereményét az állástalan apának
2018 december 16.   24.hu
Csalással vádolja a férfit a sorsjegyet kibocsájtó cég.
Itt vannak a legkirályabb és a legpocsékabb magyar állások
2018 december 16.   Portfolio
A kórházigazgatók a magyar társadalom állócsillagai - legalábbis az emberek szerint ez a legmagasabb presztízsű állás. Általában a sok tanulást igénylő munkakörök kerülnek a rangsor elejére, miközben a szexualitással kapcsolatos...
Tarlós István: „Egyszer sem kerestek a CEU ügyében”
2018 december 15.   Eduline
Nem keresték meg az CEU ügyében, ezért nem is foglalt állást - mondta Tarlós István a Népszavának.
GKI: óvatosan optimisták a magyar agrárvállalkozók
2018 december 15.   MaHu
Az agrárvállalkozások csekély létszámemelést terveztek a következő félévre, igaz, az üres álláshelyek száma is alacsony.
Törökország folytathatja a légicsapásokat Irakban
2018 december 15.   Hírstart
Törökország elvárja a szomszédos Iraktól, hogy tegyen eleget "kötelezettségének", és számolja fel a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) iraki területen lévő bázisait, máskülönben Ankara folytatja az iraki légtérben végrehajtott, kurd állásokat célzó légicsapásait - közölte Hami Aksoy török külügyminisztériumi szóvivő szombaton.
Törökország folytathatja a légicsapásokat Irakban
2018 december 15.   Kitekintő
Törökország elvárja a szomszédos Iraktól, hogy tegyen eleget "kötelezettségének", és számolja fel a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) iraki területen lévő bázisait, máskülönben Ankara folytatja az iraki légtérben végrehajtott, kurd állásokat célzó légicsapásait - közölte Hami Aksoy török külügyminisztériumi szóvivő szombaton.
Durvul a helyzet: Törökország folytathatja a légicsapásokat Irakban
2018 december 15.   ATV
Törökország elvárja a szomszédos Iraktól, hogy tegyen eleget "kötelezettségének", és számolja fel a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) iraki területen lévő bázisait, máskülönben Ankara folytatja az iraki légtérben végrehajtott, kurd állásokat célzó légi csapásait - közölte Hami Aksoy török külügyminisztériumi szóvivő szombaton.
Így ronthatunk el teljesen egy állásinterjút
2018 december 14.   Ridikül
Egy állásinterjú mindig stresszes helyzet, és sokszor már bőven az interjú előtt megpróbálunk felkészülni. De melyek azok a dolgok, amelyeket semmiképpen ne mondjunk vagy csináljunk egy ilyen helyzetben?
Kiteregette csőben lévő fejlesztéseit az Intel
2018 december 14.   HWSW
Korábbi gyakorlatához képest rendhagyó rendezvényen részletezte következő néhány évre tervezett fejlesztésit az Intel. A chipgyártó PR stratégiai váltását az elmúlt hónapokban leszerződtetett, egykoron AMD-s szakemberek inspirálhatták, Raja Kodurival és Jim Kellerrel az élvonalban. Ugyancsak a nyitottabb kommunikáció felé billenthette a mérleget az Inteltől szokatlan csúszássorozat, illetve az e…
Sok pénzt keresne? Rossz hír érkezett
2018 december 14.   Napi
Havi 400-450 ezer forint között mozgó bruttó bérre számíthatnak a Codecool programozóiskolából kikerülő tanulók: 2017-től 2018 júniusáig felfele kúszott a kezdőbér, a most 2018 őszén álláshoz jutóknál azonban már csak stabilizálódás volt megfigyelhető, az 500 ezres határig nem mentek - adta hírül a cég.
Legalább 400 védőnő hiányzik a magyar egészségügyi rendszerből
2018 december 14.   168 Óra Online
Hiába nyilvánították hungarikummá, a védőnői szolgálat is jelentős emberhiánnyal küzd. Magyarországon jelenleg 5200 védőnői álláshely van, ebből legalább 400 betöltetlen – írja a Zoom.hu.
Trump beiktatásának költségei kapcsán vizsgálódnak
2018 december 14.   Mandiner
A nyomozást azt vizsgálja, hogy a beiktatás szervező bizottság elfogadott-e pénzadományt olyanoktól, akik befolyást akartak szerezni, vagy álláshoz szerettek volna jutni az új kormányzatban.
Nyomoznak Trump beiktatási ünnepségének költségei miatt, mert visszaélés történhetett
2018 december 14.   HVG
A manhattani ügyészek szerint elképzelhető, hogy a pénzadománnyal valakik befolyást próbáltak szerezni, vagy így álláshoz jutni a kormányzatban. Az ünnepséget Trump régi barátja szervezte.
Újabb fordulat: vádalkut köthetett a kémkedéssel vádolt orosz nő
2018 december 14.   Blikk
Vádalkut köthetett az amerikai hatóságokkal Maria Butina (30), akit kémkedés vádjával vettek őrizetbe még nyáron az Egyesült Államokban. Az orosz nő a gyanú szerint hazája segítségével szexért cserébe akart álláshoz és információkhoz jutni az Országos Fegyverszövetségnél (NRA).
Folytatódik a nagy menetelés a tőzsdéken
2018 december 13.   Portfolio
Ma reggel folytatódott az emelkedés a tőzsdéken, miután a vezető amerikai részvényindexek tovább meneteltek felfelé tegnap, az ázsiai tőzsdék is emelkedtek ma reggel, a határidős részvényindexek állása alapján Európában is további...
Jogvita a Buddha-szoborba ágyazott múmia körül
2018 december 12.   Híradó
Nem hajlandó állást foglalni a holland bíróság.
Tudod, melyik az 5 legkeményebb állás Alaszkában?
2018 december 12.   Női NetCafe
Létezik egy hely az USA-ban, ahol az olyan hétköznapi foglalkozások is életveszélyesek, mint az idegenvezető, a buszsofőr, vagy a szemétszállító. A DoQ dokumentumfilm-sorozata, a Keményen Alaszkában epizódról-epizódra mutatja be azokat a bátor és kitartó munkásokat, akik nap mint nap az életüket kockáztatják a legzordabb államban. Íme, öt foglalkoz
Jelentősen változott a földforgalmi törvény – Ezeket kell tudni földvásárlásról
2018 december 12.   Agrofórum
Az agrárkamara területi szervei foglalhatnak állást a jövőben a földadásvételi szerződésekről, a kialkudott ár megítélésekor pedig figyelembe kell venni a föld jövedelemtermelő képességét - döntött szerdán az Országgyűlés.