Állás

Évek óta nem láttunk ilyen intő jelet - Eljött a szakadás a magyar munkahelyeken
2019 június 19.   Portfolio
Hosszú évek óta először nem nőtt éves alapon az üres álláshelyek száma Magyarországon, ez az első halvány jele annak, hogy a munkaerőhiány tetőzött. Azonban a munkaerőpiac szétszakadt: a versenyszférában enyhülni látszanak a gondok...
Neked mi a holdjegyed? Ezt árulja el rólad
2019 június 19.   Bien
A hagyományos horoszkóppal ellentétben a holdjegyed – ami nem a Nap, hanem a Hold születésed pillanatában történt állásából számítható...
A neten koldul pénzt álomutazásra egy fiatal pár, mert az nem fér bele nekik, hogy dolgozzanak
2019 június 18.   24.hu
A fiú anyjának viszont két állása van, hogy eltarthassa őket.
Cáfol a MÁV: nincsenek alagutak az új KISS motorvonatok vonalain
2019 június 17.   Infostart
A vasúttársaság cáfolta a sajtóhíreket, és közölte, hogy nincs műszaki akadály, a vonalak teljes mértékben megfelelnek azoknak a feltételeknek, amik az új motorvonatok forgalomba állásához szükségesek. Az új szerelvények közül 11 fog 2020 elejétől közlekedni.
Tatár-Kis Péter a Fővárosi Törvényszék megbízott elnöke - Az eredménytelen pályázat miatti megbízatás egy évre szól
2019 június 17.   Jogi Fórum
Dr. Tatár-Kis Pétert bízta meg a Fővárosi Törvényszék elnöki feladatainak ellátásával az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke. Az egy éves megbízásra azt követően került sor, hogy a törvényszéki elnöki álláshelyre kiírt pályázat újra (eredménytelen lett|https://www.jogiforum.hu/hirek/40560).
Óriási az eladóhiány az országban
2019 június 16.   VG
Negyedével nőtt a kereskedelemben a betöltetlen álláshelyek száma egy év alatt. Öt esztendő alatt bő kétszeres az így mért létszámhiány.
Aszad területeiről lőtték a szíriai török állásokat, orosz repülők viszonozták a tüzet
2019 június 16.   Népszava
Először csütörtökön lőttek aknagránátokat Ankara állásaira, akkor három katona megsérült. Vasárnap csak anyagi kár keletkezett.
A lábmasszázs jótékony hatásai
2019 június 16.   HáziPatika
A sok üléssel vagy állással járó munkák rendkívül megviselhetik a lábakat. Kifejezetten jótékony hatása lehet hát, ha esténként egy lábmasszázzsal frissítjük fel magunkat.
Megszólalt az MSZP a Bige Holding ügyében
2019 június 14.   Hírstart
Kétszázötven ember veszítheti el állását a szolnoki gyárának bezárásával.
Megszólalt az MSZP a Bige Holding ügyében
2019 június 14.   hirado.hu
Kétszázötven ember veszítheti el állását a szolnoki gyárának bezárásával.
MSZP: 250 ember veszítheti el állását a Bige Holding szolnoki gyárának bezárásával
2019 június 14.   Propeller
A Bige Holding Kft.-nél dolgozó 250 szolnoki ember és családja válik valószínűleg földönfutóvá, változik meg az élete gyökeresen, ha bezárják a cég szolnoki műtrágyagyárát – mondta az MSZP frakcióvezető-helyettese pénteken Szolnokon újságíróknak. Harangozó Tamás a Bige Holding Kft. épülete előtt tartott sajtótájékoztatón úgy vélte: nem magától érte
Légy rendőr!
2019 június 14.   Police
Légy rendőr! Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 14., p - 11:33 Állásbörzén toboroztak Szolnokon.
A szerb kapitány állásába került a méretes ukrán zakó
2019 június 13.   M4 Sport
Az utódról még nem született döntés.
Hat európai országban is elérhető a Coinbase kriptós kártyája
2019 június 13.   FinTechRadar
Egyelőre sorban állás van a kártyáért, de legalább már az Egyesült Királyságon kívül is igényelhető.
Politikai okokból vesztette el állását, ment Angliába
2019 június 13.   Klubrádió
Újabb kitántorgós karriereket mutatott be a csütörtöki Ötös. Magyar történetek a Kanári-szigeteken, Nagy-Britanniában, Barcelonában és Svájcban. Az otthon elhagyásának okai között politikai okok, állásvesztés, reménytelen kutatói perspektíva, beteg gyerek, rossz oktatás.
Nem ütközik az uniós jogba a távközlési különadó
2019 június 13.   Hírstart
Nem sérti a közösségi jogot a magyarországi távközlési különadó - foglalt állást csütörtökön az Európai Bíróság illetékes főtanácsnoka. Az ügyben a brit Vodafone-csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország fordult bírósághoz...
Egyéjszakás kalandra hívnak a múzeumok a Kertvárosban is
2019 június 13.   Hírstart
A fővárosban több mint 100 intézmény vesz részt a programban, melyek között tárlatvezetéseket, koncerteket, kézműves foglalkozásokat és előadásokat is találnak felnőttek és gyerekek egyaránt. A 16. kerületből két intézmény is részese a programnak: az Állás utcai Tóth Ilonka Emlékházban tárlatvezetéssel és gyertyafényes sétával várják az érdeklődőke
Így foglalkozik a nemzetközi sajtó a dunai hajótragédiával
2019 június 12.   ATV
A külföldi sajtó még mindig Budapestre figyel, két hét után továbbra is a vezető hírek között vannak a Hableány körüli fejlemények. A The Korea Times, a Guardian és BBC is részletes összeállításokat készített a két hét eseményeiről, a búvárok és a katasztrófavédők munkájáról, illetve a nyomozás állásáról is. További részletek a videóban.
Előkelő társaságba került a magyar futballválogatott
2019 június 12.   Infostart
Jó nézni a labdarúgó Eb-selejtezők tavaszi zárása után a csoportelsők listáját: Anglia, Ukrajna, Észak-Írország, Írország, Magyarország, Spanyolország, Lengyelország, Franciaország, Belgium, Olaszország. Persze, az első öt csoportban befolyásolja az állást az is, ki hány mérkőzést játszott. Gyorsfénykép a csoportokról.
A bitcoinnak nagyobb a károsanyag-kibocsátása, mint Jordániának
2019 június 12.   444
A 2018. novemberi állás szerint a bitcoint előállító számítógépeknek évente kb. 45 800 milliárd wattórára van szükségük. A bitcoinok nagy részét egyébként Izlandon bányásszák.