Állás

Biztonsági őrök túl a tűréshatáron
2017 október 19.   Népszava
Nagy a munkaerőhiány a vagyonőrök piacán, akit túlkapásért kirúgnak, már másnap állást kap.
Megölte a szíriai hadsereg legendás tábornokát az IÁ
2017 október 18.   gondola.hu
Megölték szerdán a szíriai hadsereg Deir-ez-Zór tartományért felelős parancsnokát, aki három éven át tartotta a kormányerők állásait az Iszlám Állam szélsőségeseinek ostromával szemben – jelentette az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű emigráns szervezet és a szíriai állami média
BL: hatalmas Luiz-gól, Hazard és Dzeko is duplázott – videók
2017 október 18.   NSO
Óriási góllal szerzett vezetést David Luiz a Chelsea Roma elleni BL-meccsén: a védő távolról vette be az olaszok kapuját. Eden Hazard nem sokkal később megduplázta az előnyt, majd Alekszandar Kolarov kozmetikázta az eredményt. Edin Dzeko sem akart lemaradni, két góljával megfordította az állást, végül Hazard újabb találatával alakult ki a végeredmény.
Újra tanít a diákok pénzét lenyúló tanár
2017 október 18.   Hírstart
Új iskolában dolgozik a sikkasztással gyanúsított tanító – tudta meg a HVG.hu. A férfi ellen tavasszal indult nyomozás, miután eltűnt a rábízott több millió forintnyi alapítványi pénz. Új munkahelyének igazgatója azt mondja a férfi egy álláshirdetésre jelentkezett, és nem tudtak a múltjáról. Közben a nyomozás előrehaladtával a férfi lemondott, V.
Újra tanít a sikkasztással gyanúsított tanító
2017 október 18.   ATV
Új iskolában dolgozik a sikkasztással gyanúsított tanító – tudta meg a hvg.hu. A férfi ellen tavasszal indult nyomozás, miután eltűnt a rábízott több millió forintnyi alapítványi pénz. Új munkahelyének igazgatója azt mondja, a férfi egy álláshirdetésre jelentkezett, és nem tudtak a múltjáról. Közben a nyomozás előrehaladtával a férfi lemondott V.
Egyben tolják a helyére az új hidat a Mosoni-Dunán – fotók
2017 október 18.   HVG
Lassan a helyére kerül az új Mosoni-Duna-híd, az MTI a munkák szerdai állásáról közölt jó néhány fotót. A közel négyszáz méter hosszú hidat a helyszínen hegesztették össze, majd ezután egészében tolják a helyére hidraulikus szerkezettel. A kétszer egysávos hídon kerékpárutat is kialakítanak.
Egyre nagyobb az igény a megváltozott munkaképességűek munkájára
2017 október 18.   Híradó
A megváltozott munkaképességűek most már állásbörzéken is megtalálhatják a nekik való munkahelyet, miután egyre több munkáltató lát lehetőséget a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatásában. Ráadásul szakemberek szerint az egész munkaerőpiacon nagyon pozitív szemléletváltás ment végbe az utóbbi évtizedekben.
Átadták a Győr-Gönyű országos közforgalmú kikötőt
2017 október 18.   iroda.hu
Kara Ákos, a fejlesztésért felelős miniszteri biztos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára hangsúlyozta: a kormánynak fontos, hogy együttműködjön a helyi közösségekkel és az ipar szereplőivel, ezért a fejlesztést kiemelt beruházásnak minősítette. A kikötő belföldi és nemzetközi áruforgalmat bonyolít le: vízen, vasúton és közúton is megközelíthető. Németh József, az Észak-dunántúli…
Óriási változások kellős közepén van Magyarország
2017 október 18.   Napi
A munkaerőhiány új megoldásokat kényszerít ki a hr és az álláspiac területén, az olcsó munkaerőre építő modell kicsit sem ígér fényes jövőt a nemzetközi versenyben - hangzott el a Napi.hu hr-vezetők országos konferenciájának második blokkjában.
EU-csúcs - Napirenden a Brexit-tárgyalások
2017 október 18.   Bumm.sk
Mindenekelőtt az Egyesült Királyság uniós kilépéséről szóló tárgyalások állását fogják értékelni csütörtökön kezdődő kétnapos találkozójukon az európai uniós tagországok állam- illetve kormányfői Brüsszelben. A bennmaradó tagállamok vezetői most döntenek arról, hogy hozzájárulnak-e a britek és az EU jövőbeli kapcsolatairól szóló egyeztetések megkezdéséhez.
Michelisz közel került a vb-címhez
2017 október 18.   Magyar Idők
Aligha alakulhatna izgalmasabban a túraautó-világbajnokság hajrája, hiszen három versenyhétvégével a zárás előtt az élcsoport állása a következő: 1. Thed Björk (svéd, Volvo) 200,5 pont, 2. Tiago Monteiro (portugál, Honda) 200, 3. Michelisz Norbert (Honda) 198,5.
A magyar producer viccelődött a szexuális zaklatással
2017 október 18.   Hírstart
Kovács Gábor is állást foglalt a Harvey Weinstein ügyből kibontakozó magyar botrány okán és még poénkodni is volt kedve.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem is elítéli a hatalommal való visszaélést
2017 október 18.   Hírstart
A napokban itthon is kirobbant szexuális visszaélések körüli botránnyal kapcsolatban a Színház- és Filmművészeti Egyetem is időszerűnek látta, ha állást foglaljon. A Facebook-oldalukon tették ezt meg egy rövid közleményben, ami így szól: A Színház- és Filmművészeti Egyetem közleménye „A Színház- és Filmművészeti Egyetem tanárai, dolgozói és vezet
Lenyomják a béreket a nyugdíjasok? - Friss jóslatok a munkaerőhiányról
2017 október 18.   Napi
Ma már alig van olyan terület a gazdaságban, ahol nincs munkaerőhiány. De hol vannak a tartalékok, kikkel lehet lehet betölteni az állásokat, milyen jövőkép kínálkozik az álláspiacon? Többek között erről volt szó a Napi.hu hr-vezetők országos konferenciáján az első blokkban.
Így nyűgözzük le leendő munkáltatónkat másfél perc alatt
2017 október 18.   Ridikül
Végre behívtak minket az állásinterjúra, amivel elnyerhetjük álmaink állását. Reggeltől estig tudnánk sorolni, hogy miért mi vagyunk a tökéletes választás, de a szuper érvelésen kívül mást is bevethetünk, ha azonnal le akarjuk nyűgözni a – remélhetőleg – leendő főnökünket.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem elítéli a hatalommal való visszaélést
2017 október 18.   Hírstart
Szűkszavú közleményben foglalnak állást.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem elítéli a hatalommal való visszaélést
2017 október 18.   24.hu
Szűkszavú közleményben foglalnak állást.
Járműipari és műszaki tematikájú állásbörze az Óbudai Egyetemen október 18-19-én
2017 október 18.   IT-Extreme
29 cég közel 350 állásajánlatával járműipari és műszaki tematikájú állásbörzét szervez az Óbudai Egyetem október 18-19-én
A Telekomnál díjmentes a mobilkészülék hálózat-függetlenítés
2017 október 18.   Hírstart
A Telekom már a törvényben megjelölt határidő előtt, október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára, és erre egy olyan megoldást biztosít, ami a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfeleknek, és amivel a sorban állást is elkerülhetik.
Állásajánlat: Beosztott tűzoltó
2017 október 18.   Lánglovagok
A jelentkezéseket írásban kell beadni.