Állásközvetítő

Bérnővérekkel enyhítik a kórházak a munkaerőhiányt
2019 április 16.   ATV
Több kórházban csak úgy tudják fenntartani a műtőket, hogy munkaerőközvetítő cég küld oda dolgozókat - írja a Magyar Nemzet.
A hagyományos álláshirdetéseknek leáldozott
2019 április 8.   Női NetCafe
Negyvenezer fiatal kegyeiért küzdenek a vállalatok, őket azonban már nem lehet elérni egy A/4-es oldalnyi követelménylistával. A cégek által célzott munkavállalóknak ráadásul mindössze 5 százaléka bújja aktívan a klasszikus állásportálokat - egyre inkább alternatív megjelenési helyeken lehet őket elérni. Egy hazai munkaközvetítő Facebookra posztolt
Tömegével lépnek le fiatal magyarok az USA-ba: nem csak a lóvé miatt
2019 április 5.   Pénzcentrum
Feltehetően rengetegen ábrándoznak róla, hogy egyszer kiutaznak az Egyesült Államokba, és eltöltenek ott pár hónapot. Az is biztos, hogy sokan nem is sejtik, ez mennyire egyszerű. Magyarországon több munkaközvetítő is tevékenykedik, akik...
Durva üzenet a munkaközvetítőtől
2019 március 11.   24.hu
Visszaélt a helyzetével.
Figyelmeztetést adott ki a NAV a munkaerőközvetítőknek
2019 március 11.   Napi
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrzései során a fiktív munkaerő-kölcsönzést folytató cégek komoly szankciókra számíthatnak, jelentős adóbírságot fizethetnek - figyelmeztet a BDO Legal Jókay & Társai Ügyvédi Iroda.
Fordított adózás munkaközvetítés és munkaerő-kölcsönzés esetén - Uniós jogot sért a magyar szabályozás - Az Európai Bíróság ítélete
2019 február 13.   Jogi Fórum
A munkaközvetítési és munkaerő-kölcsönzési szolgáltatások tekintetében a fordított adózást (áfa) idő előtt előíró magyarországi szabályozás ellentétes az uniós joggal - áll az Európai Unió Bíróságának ítéletében.
Czeglédy Csabáék legyőzték a magyar államot egy perben
2019 február 13.   Napi
A munkaközvetítési és munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásoknál az áfánál a fordított adózást idő előtt előíró magyarországi szabályozás ellentétes az uniós joggal - mondta ki az Európai Bíróság.
Európai Bíróság: Magyarország uniós jogot sért munkaügyben
2019 február 13.   VG
A munkaközvetítési és munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásoknál a fordított adózást idő előtt előíró magyarországi szabályozás ellentétes az EU-s joggal.
Még a NAV sem alkalmazhatja visszamenőlegesen a jogszabályokat
2019 február 13.   Hírstart
A munkaközvetítési és munkaerő-kölcsönzési szolgáltatások tekintetében a fordított adózást (áfa) idő előtt előíró magyarországi szabályozás ellentétes az uniós joggal – mondta ki az Európai Bíróság február 13-i ítélete.
Célzottabbá és gyorsabbá válik az állásközvetítés
2019 február 5.   Magyar Nemzet
Bodó Sándor kiemelte: a magyar gazdaság jobban teljesít ezen a területen is, ma már csaknem négy és fél millió munkavállaló van Magyarországon a versenyszférában és a közszférában.
Célzottabbá és gyorsabbá válik az állásközvetítés
2019 február 5.   Hírstart
Bodó Sándor kiemelte: a magyar gazdaság jobban teljesít ezen a területen is, ma már csaknem négy és fél millió munkavállaló van Magyarországon a versenyszférában és a közszférában.
Bedőlt hitelek: van remény a szegényeknek, itt a megoldás!
2018 november 27.   Portfolio
A jövedelemarányos visszafizetés elvén működő, állásközvetítéssel megtámogatott, önkéntes részvételen alapuló adósságkonszolidációt sürget az elmaradott térségekben élő mélyszegény adósokon végzett kutatás alapján a Budapesti...
Egyre kevesebb lengyel akar kivándorolni
2018 május 22.   ProfitLine
A tavalyi évhez képest két százalékkal csökkent, és rekordalacsony szintet ért el a kivándorolást fontolgató lengyelek száma a Work Service lengyel munkaközvetítő cég felmérése szerint, amelynek eredményét kedden ismertették.
Fordulat a lengyel kivándorlásban
2018 május 22.   Napi
A tavalyi évhez képest két százalékkal csökkent, és rekordalacsony szintet ért el a kivándorlást fontolgató lengyelek száma a Work Service lengyel munkaközvetítő cég felmérése szerint, amelynek eredményét kedden ismertették - írja az MTI.
Fogyatkozó munkaközvetítők
2018 április 19.   Népszava
Szaúd-Arábiában dolgozna? Szedjen fogamzásgátlót!
2018 április 6.   HVG
A külföldön munkát vállaló Srí Lanka-i nőktől elvárják a munkaközvetítők, hogy fogamzásgátlót szedjenek.
Újabb gyanúsított kezén kattant a bilincs Czeglédy-ügyben
2018 március 22.   Hírstart
Kedden hajnalban egy 26 éves férfit vettek őrizetbe, akinek szintén köze lehet az úgynevezett Czeglédy-ügyhöz. A férfiról annyit lehet tudni, hogy Szombathelyen él, és , Czeglédy munkaközvetítő cégénél, a Human Operatornál dolgozott – írja a Pesti Srácok
Újabb gyanúsított kezén kattant a bilincs Czeglédy-ügyben
2018 március 21.   Lokál
Kedden hajnalban egy 26 éves férfit vettek őrizetbe, akinek szintén köze lehet az úgynevezett Czeglédy-ügyhöz. A férfiról annyit lehet tudni, hogy Szombathelyen él, és , Czeglédy munkaközvetítő cégénél, a Human Operatornál dolgozott – írja a Pesti Srácok
A hónap végéig kérhetnek kártérítést a Czeglédy-ügy károsultjai
2018 február 12.   Hírstart
Február végigég adhatják le kárrendezés iránt kérelmüket a Czeglédy-ügy károsultjai. A gyanú szerint a Czeglédy Csaba vezetésével létrejött bűnszövetkezet el akarta kerülni a munkaközvetítés után járó közterhek megfizetését, amivel csaknem 3 milliárd forint vagyoni hátrányt okoztak a költségvetésnek.
Enged a Ryanair, tárgyalni fog a szakszervezetekkel
2017 december 15.   Kitekintő
A pilóták magasabb fizetést, illetve stabilabb munkakörülményeket szeretnének, többségüket ugyanis nem a Ryanair, hanem egy ír munkaközvetítő alkalmazza, és emiatt nem a bázisuk szerinti ország, hanem az ír jogrendszer vonatkozik rájuk.