Csillag születik

Visszatér a Barátok közt: a legelső résztől vetítik újra a sorozatot
2022 június 1.   SzMo
A népszerű szappanopera mellett újra ismétlik a Csillag születik, valamint a Mónika Show és a Balázs Show adásait is.
Vásáry André keserű vallomása: a szülei egyáltalán nem támogatták karrierje elején
2022 május 30.   Blikk
Egészen korán kiderült Vásáry André számára, hogy a zene, az éneklés a legnagyobb szenvedélye. Ám hiába volt egészen fiatalon egyértelmű, mi az útja, ez nem mindenkit töltött el örömmel a családjában. A mérnökként és könyvelőként dolgozó szülei nem támogatták művészi törekvéseit, még kórustag sem lehetett. A Csillag születik után is el kellett teln
Anyaszült meztelenül pózolt a dzsungel közepén a magyar zenész barátnője
2022 május 12.   Femcafe
A Csillag születik korábbi felfedezettje, Varga Viktor mindig is átlagon felüli exhibicionizmusáról volt híres. A 34 esztendős magyar zenész ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: ezúttal egzotikus dzsungeltúrán vett részt, ahol aktuális barátnője is ledobta a textilt.
Emlékszel erre a nagyszájú rapperre a Csillag Születikből? Teljesen megváltozott
2022 május 7.   Noizz
Bár már lassan 10 éve, hogy lement a Csillag Születik utolsó évadja, a mai napig az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutatójaként tartják számon, ahol olyan hírességek tűntek fel, mint Janicsák Veca, Horváth Tamás vagy Szabó Ádám.
Gyorsan jött a siker a TikTok-sztárrá vált Hoffmann Richárd számára, aki korábban a Csillag születikben is feltűnt
2022 május 5.   rtl.hu
Hogyan lett TikTok-sztár, és miért akar vele minden korosztály duettet énekelni? Hoffmann Richárd színész, énekművész, drámapedagógus tizennyolc éves korában a Csillag Születik tehetségkutató műsorban is feltűnt, most egy nemzetközi énekversenyt nyert meg, az interneten pedig rengetegen követik. Azt mondja, sikere a közösségi médiában egyik napról
Tinisztárból lett rendező: alig lehet ráismerni a szülinapos Brasch Bencére
2022 május 4.   rtl.hu
A 2009-es Csillag születik tinisztárja, Brasch Bence szerdán ünnepli 31 éves születésnapját. Az énekesből lett színész most élete első saját darabját rendezi az Átriumban. Brasch Bencét egy kis születésnapi meglepetés is érte a Reggeliben.
Emlékszel Brasch Bencére? Így néz ki ma a Csillag születik egykori felfedezettje
2022 április 30.   Femcafe
Brasch Bence nevét a 2009-es Csillag születik versenyének köszönhetően ismerte meg az ország. A fiatal tehetség pillanatok alatt belopta magát a közönség szívébe, és igazi tinibálvány lett.
Milliókat vesztett szerencsejáték-függősége miatt Szabó Ádám, elmesélte hogyan lábalt ki a betegségből
2022 március 9.   rtl.hu
Szüleit és barátait is átvágta szerencsejáték-függősége miatt Szabó Ádám. A Csillag születik felfedezettje a pandémia alatt kezdett el egyre több online fogadást kötni, ami végül veszélyes függőséggé nőtte ki magát.  A dalszerző-énekesnek már sikerült kilábalnia a betegségből. Élete legrosszabb időszakáról egy dalt is írt Egyszerű pénz címmel.
Csinos énekesnő oldalán tűnt fel Vásáry André
2022 március 2.   Life
Idén nyáron ünnepli negyvenedik születésnapját Vásáry André. A kontratenort 2009-ben ismerte meg az ország, amikor feltűnt a Csillag születik színpadán. Azóta ugyan kevesebbet hallani róla, de André rendíthetetlenül dolgozik szólókarrierjén.
"Ha nyugatabbra születek, nemzetközi karriert is befuthattam volna" - így él most a Csillag születik győztese, Tabáni István
2022 március 2.   Life
Palik László Hová tűnt? című műsorában a Csillag születik második szériájának győztese, Tabáni István vendégeskedett. Az énekes elmondta, hogy él most, és arról is őszintén beszélt, hogy van benne némi keserűség, amiért elfelejtette a média.
Hosszú idő óta először szólalt meg Tabáni István
2022 március 2.   24.hu
2009-ben nyerte meg a Csillag születik című tehetségkutatót.
Jegyben jár a Vígszínház sztárpárja, nagyon különleges gyűrűt kapott a menyasszony
2022 március 1.   Femcafe
Megkérte a Drága örökösök színésznőjének kezét a Csillag születik egykori felfedezettje. Brasch Bence egy különleges gyűrű kíséretében tette fel a nagy kérdést Márkus Lucának.
Emlékszel még Tabáni Istvánra? A Csillag születik egyik legnagyobb felfedezettje elárulta, miért tűnt el a képernyőkről
2022 február 27.   Femcafe
Tabáni István nevét a Csillag születik második szériájának köszönhetően ismerték meg az emberek: az énekes akkor, 2009-ben meg is nyerte a tehetségkutatót, ám nem sokkal azután szinte teljesen eltűnt a kíváncsi tekintetek elől – most kiderült, mi áll ennek hátterében.
Vegyél el: Feleség luxuskivitelben
2022 február 18.   Mafab
Jennifer Lopez és Owen Wilson Valentin-napi időszakra időzített romkomja egyaránt magába olvasztja a hollywoodi limonádék kötelező sallangjait, a sztárok életének hátulütőit és a modern social media celebek világát. A Bobby Crosby regénye alapján készült film egy kicsit Notting Hill - Sztárom a párom, egy kicsit Csillag születik, egy kicsit pedig J
Kovácsovics Fruzsinak pszichológus segített - miért volt szüksége lelki támogatásra?
2022 január 7.   Promotions
A Csillag Születik egykori énekes sztárja hosszú ideig küzdött lelki problémákkal, amiket szakember segített neki feloldani.
Kovácsovics Fruzsi: Bence átlépi a határokat
2022 január 5.   NLC
Tizenöt éve ismerte meg hangját az ország a akkori Csillag Születik című tehetségkutatóban, és azóta is a zene az egyik legfontosabb dolog az életében. Kovácsovics Fruzsi az nlc-nek mesélt a munkájáról, a családjáról és arról, hogy vágyik-e már az anyaságra.
Szabó Ádám karrierje a csődtől mentette meg az édesapját
2022 január 1.   Blikk
A YesYes énekesének rendkívül megbízható a menedzsere, a sofőrje és a hangtechnikusa is, ezeket a feladatokat ugyanis az édesapja, Szabó István látja el egy személyben. Mióta Szabó Ádám 2011-ben megnyerte a Csillag születik tehetségkutatóját azóta vele járja az országot.
Elhunyt a Csillag születik írója, akit az irodalmi Nobel-díj várományosaként is emlegettek
2021 december 24.   Femcafe
Joan Didion írta az 1996-os A hírek szerelmesei forgatókönyvét is, melyben Robert Redford alakította a főszerepet. Az írónő 87 éves volt.
Bradley Cooper üldözöttből üldöző lett – a fordulatra a támadó sem számított
2021 december 2.   ridikul.hu
A Csillag születik sztárját egy késes támadó próbálta kifosztani a metrón.
Késsel támadták meg Bradley Coopert a metrón
2021 december 1.   hirado.hu
Hajmeresztő szituációban találta magát a Csillag születik sztárja, mikor kislányáért indult az iskolába.