Doktor House

Doktor House újra sorozatban
2018 augusztus 23.   Hírstart
A kórházas és a kémszéria után Hugh Laurie visszatér a gyökereihez, és az HBO vígjátékában fog nevettetni.
A Doktor House sztárja semmit nem tudott Richard Gere-ről
2018 május 26.   Híradó
Jennifer Morrison mentségére szóljon, hogy 13 éves volt, amikor együtt dolgozott vele.
Országos vitát robbantott ki a bevándorlásról
2018 április 15.   24.hu
Láthattuk a Doktor House-ban, a Sírhant művekben és a 24-ben is, ám őt a bevándorlás érdekli igazán. De mi a közös a színészetben és a politikában? Interjú Yareli Arizmendivel.
13 éve indult a sorozat: így néznek ki most a Doktor House főszereplői
2017 augusztus 17.   Femcafe
Sokat változtak, az biztos.
Igazi mókamester: Így vette át csillagját Doktor House - fotók
2016 október 26.   Blikk
Los Angeles — A közönség kedvenc extrém orvosát, a Doktor House-t alakító Hugh Laurie megkapta csillagát a hollywoodi Walk Frame-n.
Kódolatlan hétvégén mutatkozik be a Cinemax új sorozata
2016 szeptember 9.   comment:com
Megújult a Cinemax és a Cinemax 2, ennek örömére pedig kódolatlan hétvégén lehet kipróbálni a filmcsatornákat. Szeptember 10 és 11 között bárki belekóstolhat a csatorna új saját gyártású sorozatába, a Prédába. Ez Max Allan Collins könyvei alapján készül, főszereplője Logan Marshall-Green (akit gyakran szoktak összekeverni Tom Hardy-val) aki Mac Conway-t  egy vietnámi veteránt alakít, aki nehezen…
Kódolatlan hétvégén mutatja be a Cinemax a Préda című zsírúj akciósorozatát
2016 szeptember 1.   comment:com
Szeptember 1-jével (azaz ma) átalakul a két Cinemax-csatorna, aminek örömére a szeptember 10-11-i hétvége menten kódolatlan lesz, ez meg azért fontos nekünk, mert akkor jön a Préda (Quarry) című új sorozatuk. Mondom is menten, miért örülünk neki, ha a fenti trailer nem lett volna elég: A szegény ember Tom Hardyja,  Logan Marshall-Green szerepel benne, akit a 2005-ös Narancsvidék óta szeretünk,…
Doktor House nem repes a Brexittől
2016 június 24.   FigyelőNet
Az angol hírességeket megosztja az eredmény. Liz Hurley ünnepel, a többség viszont kesereg az EU-ból való kilépés miatt.
90 éves lett Turandot - Jubilál Puccini operája
2016 április 25.   szinhaz.hu
90 éve, 1926. április 25-én mutatták be a milánói Scalában Giacomo Puccini Turandot című operáját, amelyben az egyik legismertebb és legnépszerűbb ária, a Nessun dorma is felhangzik. A mélyen érző asszonyok Az utolsó nagy operaszerzőnek nevezett Puccini 1858-ban született, luccai muzsikus családban. Verdi Aida című operáját látva határozta el, hogy maga is operákat fog komponálni, első műve…
Ezen a napon született a Doktor House sztárja - és Önnek mit üzennek a csillagok?
2016 február 29.   Blikk
47 éves lett ma a Doktor House és a Holt költők társaságának sztárja, Robert Sean Leonard. Önnek is üzent ma az univerzum!
A POSZT új ügyvezetője Bruce Willist is Pécsre hívná
2016 január 17.   szinhaz.hu
Testnevelő és gyakorlott közgazdász Magyar Attila, a Zsolnay Negyed gazdasági igazgatója, aki a POSZT ügyvezetésére vállalkozott. Nyertes pályázatáról a bama.hu kérdezte. Lapszemle. Gazdasági cégeknél dolgozott több mint másfél évtizeden át. A kérdésre, mikor váltott a kultúrára, Magyar Attila úgy felelt: „Az elmúlt három évben a baranyai múzeumok gazdasági vezetője voltam, tavaly márciustól…
Hugh Laurie nevébe visszakerül a doktor
2016 január 7.   comment:com
Chance néven készít a Hulu kétévados sorozatot, amiben Hugh Laurie ismét orvosnak áll. Most viszont nem Dr. House lesz, hanem Eldon Chance bűnügyi pszichiáter, aki pár rossz döntésnek köszönhetően belekeveredik a San Franciscó-i alvilágba. A sorozat Kem Nunn regénye alapján készül és a Roomot rendező Lenny Abrahamson is rendez majd pár epizódot. Pontos bemutatót nem tudni csak mindössze annyit,…
Érkezik Hugh Laurie vadonatúj sorozata az AMC-re
2015 október 29.   est.hu
Az AMC Global szerezte meg a nemzetközi sugárzási jogokat John le Carré The Night Manager (Éjszakai portás) című regényének televíziós adaptációjára. A Golden Globe-díjas, többszörös Emmy-jelölt Hugh Laurie (Doktor House) és Tom Hiddleston (Bosszúállók) a hatrészes dráma főszereplői, amelyet ezekben a hetekben is forgatnak.
Doktor House a világ legromlottabb embereként tér vissza
2015 október 27.   HVG
Jelenleg is forgatják a John Le Carré sikerkönyvéből készülő Éjszakai portás című krimisorozatot, amiben Hugh Laurie fegyverkereskedőt, Tom Hiddleston pedig egy kommandósból lett szállodaportást alakít.
A világ egyik legrejtélyesebb betegsége, amitől vagy meghalsz vagy állandó fájdalomban élsz
2015 október 16.   FigyelőNet
A lupuszt a Doktor House rajongók legalább hallomásból ismerik. Múlt héten kiderült, hogy Selena Gomez is ebben a betegségben szenved. Elmondjuk, hogy mit érdemes tudni erről a betegségről.
Ebola- A Doktor House sztárja rövidfilmmel figyelmeztetett a járvány hatásaira
2015 június 24.   Blikk
Levélben gyógyított a 18. századi Doktor House
2015 május 12.   Múlt-kor
A kora egyik legjobb orvosának tartott William Cullennek a világ minden tájáról írt kétségbeesett levelek betekintést nyújtanak a 18. század második felének orvoslási módszereibe. A skót doktor olykor kendőzetlenül írta le véleményét pácienseinek.
Egy Oscar-díjas színész vallomása: "ha már címkézni kell, akkor meleg férfi vagyok"
2015 január 28.   HVG
Joel Grey Oscar- és Tony-díjas amerikai színészlegenda 82 évesen nyilvánosan is elismerte, hogy homoszexuális. A 82 éves művész alapvetően Broadway-színész, de játszott számos mozifilmben és tévésorozatban is, legutóbb például a Doktor House-ban és A Grace Klinikában.
Doktor House elérzékenyült a mesés festmény meglelése miatt
2014 december 2.   Blikk
Doktor House is megszólalt a Stuart Little magyar festményéről - fotó
2014 december 2.   HVG
Megtiszteltetésnek nevezte a Twitteren a Doktor House főszereplőjeként is ismert Hugh Laurie, hogy korábbi filmje, a Stuart Little, kisegér segített megtalálni egy magyar műkincset.