Doktor House

Ezt mondaná Doktor House a koronavírusról
2020 március 26.   Hírstart
Minden idők egyik legnépszerűbb kórházsorozatának főszereplője, Hugh Laurie próbálta megfejteni, mit mondana Dr. House a jelenlegi koronavírus-járványról.
Ezt mondaná Doktor House a koronavírusról
2020 március 26.   NLC
Minden idők egyik legnépszerűbb kórházsorozatának főszereplője, Hugh Laurie próbálta megfejteni, mit mondana Dr. House a jelenlegi koronavírus-járványról.
Rengeteget változtak a Doktor House színészei: mutatjuk, hogy néznek ki a szereplők 16 évvel az első rész után
2020 március 1.   Joy
A sorozat 16 évvel ezelőtt vette kezdetét, a legutolsó epizód óta pedig 8 év telt el. A színészek azóta egészen eltérő utat jártak be.
Doktor House az űrbe tart, magyarul is jön az Avenue 5
2020 január 16.   Mafab
Az alelnök alkotójának, Armando Iannucci az új, Avenue 5 című sorozata január 20-án, hétfőn indul az HBO-n és az HBO GO-n. A 40 év múlva játszódó sorozatban a naprendszer bejárása már nemcsak a sci-fi...
Az Aranyélet bekerült az Imdb legjobb sorozatai közé
2019 július 30.   Hírstart
Az Aranyélet elérte az 5 ezer szavazatot a legnagyobb online filmes adatbázison, az Imdb-n, így kiérdemelte, hogy az oldal rangsorolja a sorozatok mezőnyében. Az értékelések alapján 8.7 ponton áll, amivel a 69. helyre került. Ezen nincs mit szégyenkezni, hiszen olyan kultikus sorozatokat előzött meg, mint a Az elnök emberei, a Doktor House, a Deadw
Mennyire ismeri a ma 60 éves Hugh Laurie-t? Tesztelje!
2019 június 11.   HVG
A Doktor House-on kívül is volt néhány izgalmas húzása a színésznek, zenésznek, humoristának, ezekből válogattunk a születésnapi kvízünkhöz.
Doktro House, azaz Hugh Laurie 60 éves
2019 június 11.   24.hu
Doktor House-ról beszélünk, ki másról? Hugh Laurie azonban már a világsztárság előtt is volt valaki, sőt, a világsztárság után is ember maradt.
Mennyire emlékszik a Doktor House-ra? Tesztelje!
2019 május 21.   HVG
Éppen hét évvel ezelőtt, 2012. május 21-én ért véget az Egyesült Államokban az egyik legnépszerűbb kórházas sorozat, a Doktor House. Mennyire emlékszik a nyolc évad történéseire? Játsszon velünk, hogy megtudja!
Doktor House újra sorozatban
2018 augusztus 23.   Hírstart
A kórházas és a kémszéria után Hugh Laurie visszatér a gyökereihez, és az HBO vígjátékában fog nevettetni.
Országos vitát robbantott ki a bevándorlásról
2018 április 15.   24.hu
Láthattuk a Doktor House-ban, a Sírhant művekben és a 24-ben is, ám őt a bevándorlás érdekli igazán. De mi a közös a színészetben és a politikában? Interjú Yareli Arizmendivel.
13 éve indult a sorozat: így néznek ki most a Doktor House főszereplői
2017 augusztus 17.   Femcafe
Sokat változtak, az biztos.
Igazi mókamester: Így vette át csillagját Doktor House - fotók
2016 október 26.   Blikk
Los Angeles — A közönség kedvenc extrém orvosát, a Doktor House-t alakító Hugh Laurie megkapta csillagát a hollywoodi Walk Frame-n.
Kódolatlan hétvégén mutatkozik be a Cinemax új sorozata
2016 szeptember 9.   comment:com
Megújult a Cinemax és a Cinemax 2, ennek örömére pedig kódolatlan hétvégén lehet kipróbálni a filmcsatornákat. Szeptember 10 és 11 között bárki belekóstolhat a csatorna új saját gyártású sorozatába, a Prédába. Ez Max Allan Collins könyvei alapján készül, főszereplője Logan Marshall-Green (akit gyakran szoktak összekeverni Tom Hardy-val) aki Mac Conway-t  egy vietnámi veteránt alakít, aki nehezen…
Kódolatlan hétvégén mutatja be a Cinemax a Préda című zsírúj akciósorozatát
2016 szeptember 1.   comment:com
Szeptember 1-jével (azaz ma) átalakul a két Cinemax-csatorna, aminek örömére a szeptember 10-11-i hétvége menten kódolatlan lesz, ez meg azért fontos nekünk, mert akkor jön a Préda (Quarry) című új sorozatuk. Mondom is menten, miért örülünk neki, ha a fenti trailer nem lett volna elég: A szegény ember Tom Hardyja,  Logan Marshall-Green szerepel benne, akit a 2005-ös Narancsvidék óta szeretünk,…
Ezen a napon született a Doktor House sztárja - és Önnek mit üzennek a csillagok?
2016 február 29.   Blikk
47 éves lett ma a Doktor House és a Holt költők társaságának sztárja, Robert Sean Leonard. Önnek is üzent ma az univerzum!
Hugh Laurie nevébe visszakerül a doktor
2016 január 7.   comment:com
Chance néven készít a Hulu kétévados sorozatot, amiben Hugh Laurie ismét orvosnak áll. Most viszont nem Dr. House lesz, hanem Eldon Chance bűnügyi pszichiáter, aki pár rossz döntésnek köszönhetően belekeveredik a San Franciscó-i alvilágba. A sorozat Kem Nunn regénye alapján készül és a Roomot rendező Lenny Abrahamson is rendez majd pár epizódot. Pontos bemutatót nem tudni csak mindössze annyit,…
Doktor House a világ legromlottabb embereként tér vissza
2015 október 27.   HVG
Jelenleg is forgatják a John Le Carré sikerkönyvéből készülő Éjszakai portás című krimisorozatot, amiben Hugh Laurie fegyverkereskedőt, Tom Hiddleston pedig egy kommandósból lett szállodaportást alakít.
Ebola- A Doktor House sztárja rövidfilmmel figyelmeztetett a járvány hatásaira
2015 június 24.   Blikk
Levélben gyógyított a 18. századi Doktor House
2015 május 12.   Múlt-kor
A kora egyik legjobb orvosának tartott William Cullennek a világ minden tájáról írt kétségbeesett levelek betekintést nyújtanak a 18. század második felének orvoslási módszereibe. A skót doktor olykor kendőzetlenül írta le véleményét pácienseinek.
Egy Oscar-díjas színész vallomása: "ha már címkézni kell, akkor meleg férfi vagyok"
2015 január 28.   HVG
Joel Grey Oscar- és Tony-díjas amerikai színészlegenda 82 évesen nyilvánosan is elismerte, hogy homoszexuális. A 82 éves művész alapvetően Broadway-színész, de játszott számos mozifilmben és tévésorozatban is, legutóbb például a Doktor House-ban és A Grace Klinikában.