Harry Potter

5 figyelmen kívül hagyott tény, ami sokkal szomorúbbá teszi a Harry Potter-filmeket
2024 május 19.   Glamour
Ha végignézzük a Harry Potter-filmeket, a legtöbben nehezen tudnánk eldönteni, számunkra melyek voltak a legszomorúbb jelenetek. Ahogy haladt előre a történet, úgy váltak egyre komorabbá, sötétebbé a plakátjai is, ezzel utalva arra, hogy a cselekmények is egyre szívszorítóbb irányt vettek. Ezeken kívül pedig történt sok olyan dolog is, ami még szom
Harry Potter témájú műsort fognak vezetni a Weasley-ikrek
2024 május 18.   GameStar
Fred és George Weasley hamarosan új melót kapnak.
Jön a Harry Potter tévéshow, a franchise sztárjai vezetik majd a műsort
2024 május 16.   Mafab
.
Budapestre jön a Trónok harca sztárja, te is találkozhatsz vele a hétvégén
2024 május 15.   GameStar
De nemcsak vele, hanem többek közt a Harry Potter, a Vikingek és a Charlie és a csokigyár szereplőivel is lőhetsz egy közös képet.
Daniel Radcliffe inkább ezeket a karaktereket játszotta volna el a Harry Potter filmekben
2024 május 15.   Femcafe
Mivel már elég idős, így nyugodtan megtehetné, de akkor gyerekként neki kellett a főszereplő bőrébe bújnia. Most elmondta, mely karaktereket kedveli a legjobban.
Daniel Radcliffe elmondta, melyik Harry Potter karaktert játszaná el
2024 május 15.   InStyle Men
A hét filmben ő alakította a címszereplőt, de ha most kellene választania, van két szereplő, akinek a bőrébe szívesen bújna.
Emlékszik Hisztis Mirtillre, a Harry Potter legidegesítőbb szereplőjére? Hihetetlen, de már 58 éves a színésznő: így néz ki most
2024 május 14.   Blikk
Hisztis Mirtillként vált ikonikussá, így néz ki most a ma már 58 éves a színésznő, aki a Roxfort lányvécéjének kísértetét alakította a Harry Potter-filmekben.
Emlékszel még Cho Changre a Harry Potterből? Így néz ki ma a gyönyörű színésznő
2024 május 14.   Glamour
Harry Potter és Cho Chang románcának valószínűleg sokan szurkoltunk a Trimágus Tusa alatt. A bűbájos diáklányt alakító színésznő, Katie Leung azonban igencsak megváltozott, mióta utoljára láttuk - a jellegzetes HP-frufruja azonban megmaradt!
Harry Potter, mesterséges intelligencia, űrrakéta építő tábor gyerekeknek... – júniustól már drágábbak lesznek a nyári táborok
2024 május 13.   Kölöknet
A szakértő szerint júniustól jó eséllyel már drágábbak lesznek a gyerektáborok, mint amit előzetesen kalkulált a család, vagy messzebb kell majd vinni a gyereket, mint terveztük, esetleg nem a gyermekünk elképzelése, vágya szerinti témában találunk csak nyári programot, mert azok már beteltek.
10 sztár a Harry Potter-filmekből, akik sajnos már nincsenek köztünk
2024 május 11.   Glamour
Harry Potter varázslatos világába több mint 25 éve nyerhettünk először bepillantást. Néhány évvel az első kötet megjelenése után pedig már a filmvásznon is megelevenedett előttünk a történet. A Harry Potter-filmekben játszott színészek egy része egyenesen világhírnévre tett szert, és jó néhányuknak csodásan alakult a további karrierje is. Azóta azo
Bimba professzor szerint kínos felnőttként a Harry Potter-rajongás – de mit gondol erről egy pszichológus?
2024 május 10.   Glamour
Felnőttek milliói vannak oda ma is a Harry Potter-filmekért, és ez Bimba professzor alias Miriam Margoyles szerint nem oké. Szakértőt kérdeztünk, meddig van rendben a rajongást, és mi az a pont, amikor már károsnak számít.
A Harry Potter rajongóknak határ a csillagos ég: luxusingatlan áráért kelhet el az első kötet borítója
2024 május 10.   Pénzcentrum
Rekordáron fog gazdát cserélni és ezzel a legdrágább Harry Potter emléktárggyá válik - áll a Luxury Launches cikkében.
Luxusingatlan áráért kelhet el az első Harry Potter-kötet borítója
2024 május 10.   Hamu és Gyémánt
Még a legnevesebb festők alkotásaiért is ritkán adnak ennyi pénzt a gyűjtők: ha megvásárolják, a csillagászati árú kép a valaha volt legdrágább, Harry Potterrel kapcsolatos emléktárgy lesz, írja a Luxury Launches. Nagyon ritka lehetőség nyílt a legkomolyabb Harry Potter-rajongók számára, ugyanis megint eladóvá vált az első kötet borítójána
220 milliót érhet az első Harry Potter-könyv eredeti borítóterve
2024 május 6.   InStyle Men
Ez pedig új rekordot jelentene a varázslóvilággal kapcsolatos ereklyék között.
Felfedeztek egy új bolygót, amit a Harry Potter egyik szereplőjéről neveztek el
2024 május 5.   PCWorld
Amatőr csillagászok bukkantak rá az érdekes, Naprendszeren kívüli égitestre.
Emlékszel még Hisztis Mirtillre a Harry Potterből? Így néz ki ma az őt alakító színésznő
2024 május 3.   Glamour
Ha Hisztis Mirtillre gondolsz, akkor valószínűleg neked is egy copfos, naiv tinilány ugrik be, aki folyton a női mosdóban sírdogál. De tudtad, hogy az őt alakító színésznő már a karakter megformálásakor is közel 40 éves volt?
Daniel Radcliffe évek óta nem beszélt J.K. Rowlinggal, mivel másképp gondolkodnak a transzneműek megítélését illetően
2024 május 3.   GameStar
A Harry Potter filmek színészét mélységesen elszomorítja, hogy a transz közösség kapcsán nem értenek egyet az írónővel, ennek ellenére tudja, mennyit köszönhet neki.
Elszomorítónak véli Daniel Radcliffe a transzközösség Voldemortjának sértő kiszólásait
2024 május 2.   Sassy
J.K. Rowling vitathatatlanul sokat hozzáadott a világhoz a Harry Potter történetekkel, amelyek az elfogadást hirdetik. Ehhez képest elszomorító, hogy a valóságban a transzközösségek Voldemortjaként más véleményen van az író Daniel Radcliffe szerint.
10 kérdéses Harry Potter kvíz: csak a legnagyobb rajongók tudják hibátlanra kitölteni
2024 május 2.   Noizz
A Harry Potter-könyvek és filmek népszerűsége a mai napig töretlen, már több mint 500 millió könyvet adtak el szerte a világban, így nem csoda, hogy már saját világnapja is van a franchise-nak. A világnapot 2012 óta ünneplik, és azért május 2-án, mivel a Roxforti csata 1998. május 2-án zajlott le a történet szerint. A jeles alkalomból összeállított
Mi lett a Harry Potter-filmek fiatal sztárjaival? Megmutatjuk!
2024 május 2.   Blikk
Különleges nap a mai a Harry Potter-rajongók számára, hiszen május 2. a roxforti csata évfordulója. A varázslótanonc történetét minden évben ilyenkor ünneplik a könyv- és filmsorozat kedvelői, mi pedig megnéztük, mi történt a fiatal színészekkel az ikonikus filmek óta.