Harry Potter

Daniel Radcliffe alkoholista lett - Harry Potter karaktere űzte a függőségbe
2021 június 21.   Femcafe
A fiatal sztár kendőzetlenül vallot szenvedélybetegségéről!
Balaton: északi vagy déli part? Elmentünk, teszteltük, itt az eredmény!
2021 június 21.   Blikk
Pepsi vagy Coca, Gyűrűk ura vagy Harry Potter, jobb vagy bal oldal? Örök harcok, akárcsak a Balaton északi és déli partjának hívői között.
A Pokémon GO fejlesztői ezúttal egy Transformers játékon dolgoznak
2021 június 16.   GameStar
A Pokémon és a Harry Potter után újabb franchise-zal próbál szerencsét a csapat.
Trokán Nóra: Azok táborát erősítem, akiket a Harry Potter vett rá az olvasásra
2021 június 15.   Könyves Magazin
Mi volt az első nagy olvasmányélménye, milyen szerepet játszottak életében a mesék, és milyen olvasónak tartja magát? Ezek a kérdések is szóba kerültek a Margó Extrában, ahol ezúttal Trokán Nóra volt Ott Anna vendége. Pontokba szedtük a legérdekesebb megállapításokat.
Elfogadta a parlament a pedofíliát a homoszexualitással összekeverő törvényt
2021 június 15.   Startlap
Az ellenzék egy része bojkottálta, a Jobbik igennel szavazott az orosz mintára bevezetett melegellenes propagandatörvényre, amely mindenkinek az életére hatással lesz, ha másért nem, hát azért, mert 18-as karikával, este 10 után nézheted csak a Harry Pottert. Esti hírösszefoglaló.
Pumpapálya, bűnbarlang és poszt-Potter könyvajánló – programötletek a nyári szünetre
2021 június 15.   WMN
Minden évben menetrendszerűen eljön a nyári szünet, és akármilyen a járványügyi, családi, élethelyzeti státuszunk, az biztos, hogy ez az év leglazább, legprogramgazdagabb, legkalandosabb része. De közben ott lebeg a fejünk fölött a kérdés, hogy mégis mivel töltsük meg. Tóth Flóra programajánlója kisgyerekes családoknak.
Karácsony Gergely: Ma az ellenzéknek nem a parlamentben van a helye, hanem az utcán
2021 június 15.   Startlap
A főpolgármester szerint nem a Harry Potter veszélyezteti a gyerekeket, hanem a kormány, ami elárulja a következő generációk jövőjét.
Karácsony Gergely: Ma az ellenzéknek nem a parlamentben van a helye, hanem az utcán
2021 június 15.   444.hu
A főpolgármester szerint nem a Harry Potter veszélyezteti a gyerekeket, hanem a kormány, ami elárulja a következő generációk jövőjét.
Karácsony Gergely: Ma az ellenzéknek nem a parlamentben van a helye, hanem az utcán
2021 június 15.   Hírstart
A főpolgármester szerint nem a Harry Potter veszélyezteti a gyerekeket, hanem a kormány, ami elárulja a következő generációk jövőjét.
Hiába minden, homofóbiával átitatott lesz a pedofil-törvény – ezután csak 18-as karikával lehet vetíteni a Jóbarátokat vagy a Harry Pottert is
2021 június 15.   Propeller
Hiába a több tízezres tüntetés és a megannyi felszólalás, mégis átment ma az Lmbtq közösséget is megbélyegző törvény. Az ellenzék által benyújtott módosító javaslatokat kivétel nélkül nem tartotta fent az Országgyűlés. A Jobbik megszavazta a javaslatot, összesen 41-en nem szavaztak, az ellenzék egy része ugyanis bojkottálta a mai határozathozatalok
Karácsony: Az ellenzéknek utcán van ma a helye
2021 június 15.   24.hu
A főpolgármester szerint nem az veszélyezteti a gyerekeket, ha este tíz előtt Harry Potter film megy a tévében, hanem az a kormány, amelyik elárulja a jövőjüket.
Harry Potter, Bridget Jones és a Szomszédok is tiltólistás lehet – tiltakozik az RTL Magyarország is
2021 június 15.   MMonline
Közleményben reagált az RTL Magyarország is a készülő új szabályozásra, ami eredetileg a pedofília elleni keményebb fellépést szolgálta volna, azonban mára erősen homofób jelleget öltött. A médiacég szerint az új törvény miatt Harry Potter, a Bridget Jones naplója és még a Szomszédok egyes részei is csak 18-as karikával, késő este kerülhetnének adá
Szapphó és Harry Potter is tiltólistás, ha a törvénymódosítást kiterjesztik az irodalomra
2021 június 14.   Könyves Magazin
Ellenzéki pártok, civil szervezetek, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége mellett az Rtl Klub Magyarország is tiltakozik a kedden a parlament elé kerülő, a homoszexualitást a pedofíliával összemosó törvényjavaslat ellen, írja a 24.hu.
RTL: A Jóbarátok és Harry Potter is tiltólistára kerülhet
2021 június 14.   Startlap
Számos szervezet és párt után az RTL Klub Magyarország is kiállt a kormány új, homofób törvényjavaslata ellen. Esti hírösszefoglaló.
A Harry Potter 18+-os film lehet? Tiltakoznak egy új törvénytervezet ellen
2021 június 14.   GameStar
Közleményben tiltakozott az RTL a törvényjavaslat ellen, mely korlátozná a homoszexualitás vagy a nemváltás ábrázolását műsorokban és reklámokban.
Figyelmeztet az RTL: a pedofiltörvény miatt tiltólistás lehet a Barátok közt és a Szomszédok
2021 június 14.   168 Óra Online
Az RTL szerint a pedofiltörvény melegellenes módosításai szerint 18 éven aluliak nem nézhetnék a Harry Pottert, de még a Szomszédokat sem.
A kormány „pedofilellenes” törvényének köszönhetően 18 éven aluliak nem nézhetnének olyan műsorokat, mint a Harry Potter vagy a Jóbarátok
2021 június 14.   Propeller
A Rtl Magyarország közleményében részletesen elmagyarázza, milyen következményei lennének a törvény megszavazásának a médiapiac tekintetében – írja a 444.hu.
Te tudtad? Itt van a 9 és 3/4 vágány bejárata Budapesten
2021 június 14.   Metropol
A Harry Potter filmek világának bejárata a King's Cross pályaudvaron található, azonban úgy tűnik, Budapesten is belehet jutni a Roxfortba induló vonathoz.
A Harry Potter- és a Bridget Jones-filmek is tiltólistára kerülhetnek az RTL szerint, ha elfogadják a módosított pedofiltörvényt
2021 június 14.   Hírstart
A televíziós csatorna szerint a múlt héten beterjesztett törvénytervezet súlyosan sérti a szólásszabadságot, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai uniós egyezmény diszkrimináció tilalmáról szóló rendelkezéseit is.
RTL: Az új törvénytervezet szerint csak 18 éven felüliek nézhetnék a Harry Pottert, a Jóbarátokat, de még a Szomszédokat vagy a Barátok köztöt is
2021 június 14.   Hírstart
Az RTL Magyarország közleményben tiltakozik a pedofiltörvény melegellenes módosításai ellen.