Kutyaszorítóban

Friss premierek és az elmúlt időszak legsikeresebb filmjei a Corvin moziéjszakán
2018 április 1.   ma.hu
A műsorban szerepel Quentin Tarantino első filmje, a Kutyaszorítóban is.
Annyi drogot főznek nekünk, hogy kikészülünk
2018 január 3.   comment.blog.hu
Épp tíz évvel ezelőtt – 2008. január 20-án – indult a Breaking Bad című sorozat, úgyhogy az AMC január 6-tól levetíti a sorozat mind az öt évadának összes részét, minden szombaton és vasárnap 23:55-től. Az összesen 146 díjat nyert sorozatról az AMC még tíz érdekességet is összeszedett a születésnap tiszteletére. Ezeket: Bryan Cranston főszereplő a sorozat után a gyűrűs ujjára tetováltatta a…
"Ilyen történetbe nem mindennap fut bele az ember" - Villáminterjú Radnai Márkkal
2016 április 8.   szinhaz.hu
A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében, április 23-án mutatja be a Thália Színház az évad utolsó nagyszínpadi produkcióját. Martin McDonagh A nagy kézrablás című darabjában Szervét Tibor, Bán Bálint, Lovas Rozi, Tamási Zoltán és a fekete humor játsszák a főszerepeket. A darab rendezőjével, Radnai Márkkal készült interjú. Ajánló a darab elé: Tarlington. Mervyn, a kisvárosi szálloda recepciósa…
Aljas nyolcas
2015 december 24.   est.hu
Tarantino nyolcadik filmjében (ő a két Kill Billt egynek számolja) visszatér a gyökerekhez, és Kutyaszorítóban módra egy egyetlen helyszínen játszódó kamaramozit vezényel le sok rosszfiúval - és egy rosszlánnyal -, akik egyáltalán nem bíznak egymásban.
Amerikai történész könyve Magyarország második világháborús dilemmáiról
2015 július 8.   ma.hu
Deborah S. Cornelius egyesült államokbeli történész "Kutyaszorítóban. Magyarország és a II. világháború" címmel megjelent könyvét kedden mutatták be Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum épületében.
Kutyaszorítóban a Metro: eladja egy áruházláncát
2015 június 15.   Velvet
Elképesztő adósságuk jött össze és felére esett az árfolyam, drasztikus megoldást választottak.
Ó, mondd, te kit választanál?
2014 június 29.   hangzorro.hu
Tegyük izgalmassá az estét! Válasszátok ki, mit szeretnétek megnézni a csillagos ég alatt, ingyen popcornt rágcsálva a Corvintető teraszán. Quentin Tarantino filmjei közül választhattok egyet, nincs más dolgotok, mint szavazni a Facebook-esemény oldalán.  A. Kutyaszorítóban - http://www.imdb.com/title/tt0105236/?ref_=nv_sr_1 B. Ponyvaregény - http://www.imdb.com/title/tt0110912/?ref_=nv_sr_1 C.…
Harvey Keitel 75 éves
2014 május 11.   Infostart
Május 13-án lesz hetvenöt éves Harvey Keitel amerikai színész, akinek jellegzetes arcát többek között a Taxisofőr, a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény, a Zongoralecke című filmekből ismeri a közönség. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának anyaga:
Miniszterek kutyaszorítóban
2014 március 18.   444
Így mennek Orbánék bankot rabolni miskakancsót átvenni. (Eredeti fotó: Orbán Viktor / Facebook)
Kutyaszorítóban van Argentína - durva eladói nyomás alatt a peso
2014 február 7.   orientpress
A dél amerikai ország devizatartalékai tovább estek az elmúlt napokban, szerdán alig valamivel több mint 27 milliárd dollárnyi készlete volt az argentin jegybanknak arra, hogy fedezze a vele szemben fennálló külföldi követeléseket. Az argentin devizatartalékok 2011-ben voltak csúcson, több mint 52,5 milliárd dolláron, tehát innen csaknem feleződött mára.
Gyilkosok kutyaszorítóban
2012 november 3.   Népszava
A cannes-i bemutatója óta várt új Michael Haneke-film végre elérhető a magyar nézőnek is. A kíméletlenségéről ismert osztrák két egykor híres franciát választott főszereplőjének: az idén Arany Pálmát nyert Szerelem szerelmes házaspárja a nyolcvanas éveiben járó Emmanuelle Riva és Jean-Louis Trintignan.
Jackpot
2012 október 26.   est.hu
Oscar munkavezető egy szelektív szemétfeldolgozó üzemben, mely volt elítélteket foglalkoztat. A fiatalember egy nap kutyaszorítóban találja magát: egy tömegmészárlás kellős közepén fekszik egyedüli túlélőként, körülötte nyolc hulla (az egyik éppenséggel pont rajta)...
'Kutyaszorítóban' az egri színházak
2012 március 3.   szinhaz.hu
Eger Város Közgyűlése két színháza költségvetési intézményként való működtetése mellett döntött, de az igazgatók alig látják finanszírozhatónak a jövőt. Lapszemle.
Arany Nyakörvre jelölték Blackie-t
2012 január 31.   Habostorta
A dobermann majdnem kimaradt a kutyagáláról, de Scorsese hadat üzent Kutyaszorítóban: Uggie vs Blackie, avagy harc az Arany Nyakörvért. Martin Scorsese elérte, hogy kedves filmje, A leleményes Hugo kutyasztárját, Blackie-t is jelöljék az Arany Nyakörvre. A díjat az Oscarral egy időben osztják ki az év legjobb kutyasztárjának, és Blackie első körben kimaradt a jelölésből. Scorsese vitriolos…
Külföldi sajtó: Magyarország kutyaszorítóban van
2012 január 8.   Híradó
Továbbra is napi téma a külföldi sajtóban a magyar gazdaság és a magyar kormány.
Felzabálja az internet a drága folyóiratokat?
2011 november 23.   Híradó
A nyereséget hozó évtizedeket követően a tudományos kiadói iparág kutyaszorítóban érezheti magát.
Ronin Gai
2011 november 7.   est.hu
1990-ben Tarantino talán még bele sem kezdett a Kutyaszorítóban forgatókönyvébe, Rodriguez pedig még javában gyűjtögette az El Mariachi elkészítéséhez szükséges 2000 dollárt. Pedig ez a sztori mintha az ő agyukból pattant volna ki.
Színpadon a Kutyaszorítóban – fotógaléria
2011 augusztus 18.   HVG
Quentin Tarantino azonos című filmje alapján színpadra kerül a Kutyaszorítóban. A darabot Radnai Márk rendezésében a Színház és Filmművészeti Egyetem és a Zsámbéki Színházi és Művészeti Bázis közös előadásában augusztus 19-én mutatják be. Kollányi Péter, az MTI fotóriportere a darab egyik főpróbájáról készített képeket.
Kutyaszorítóban Zsámbékon
2011 augusztus 17.   Kikötő Online
Tíz színész egy füstös kocsmában azon morfondírozik, hogy hogyan tovább. Nincs tovább. De van tovább. Nincs tovább. Miért nincs? Mert nincs pénz. Az nem kell. De kell. Akkor szerzünk. De hogy? Majd lesz. Nem lesz. Akkor kirabolunk valakit. Kit? Akinek van. Hogy? Kitaláljuk. Azután? Ha túléltük, akkor utána jobb lesz. Ha nem, akkor itt a vége.
Kutyaszorítóban Zsámbékon
2011 július 8.   szinhaz.hu
Tíz színész egy füstös kocsmában azon morfondírozik, hogy hogyan tovább. Nincs tovább. De van tovább. Nincs tovább. Miért nincs? Mert nincs pénz. Az nem kell. De kell. Akkor szerzünk. De hogy? Majd lesz. Nem lesz. Akkor kirabolunk valakit. Kit? Akinek van. Hogy? Kitaláljuk. Azután? Ha túléltük, akkor utána jobb lesz. Ha nem, akkor itt a vége.