Vészhelyzet

Ezt a Netflix-sorozatot még a The Last of Us-nál is többen nézik!
2023 március 10.   Mafab
A Deadline beszámolója szerint a február 6-12. közötti héten a Netflix Te című sorozata végzett az első helyen a Nielsen amerikai streaming-listáján, amelyet a Peacockon és a Netflixen is elérhető New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban és az HBO The Last of Us című sorozata követ.
Fiatalok vészhelyzetben – Egy rendőrkapitány harca a gyerekekért
2023 február 14.   Blikk
Párizsban külön rendőri egység foglalkozik a fiatalkorúakkal kapcsolatos bűncselekmények felderítésével, legyenek azok áldozatok vagy elkövetők. A csapat parancsnokát személyes okok is motiválták, amikor elvállalta a megbízást, a nyolcéves lányát elrabolták. A Leo Mattei című francia krimisorozat keddenként jelentkezik dupla részekkel 21.00-tól az
Majdnem a tengerbe fulladt Spielberg A cápa forgatásán, de neki köszönhetjük a Vészhelyzetet és a Vissza a jövőbe-trilógiát is
2023 január 25.   SzMo
Alig vehette át Steven Spielberg a legjobb rendezőnek és a legjobb filmért járó Golden Globe-díjakat, jó esélye van, hogy ugyanezt megismételheti az Oscarral is. Filmjét összesen hét kategóriában jelölték. Remek alkalom ez arra, hogy áttekintsük a 76 éves mester életművét.
Kiderült, mi okozta Leslie Jordan tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálát
2023 január 20.   Mafab
A Will és Grace sztárja, Leslie Jordan (galériánkban) 67 éves korában tragikus módon elhunyt 2022. október 24-én a kaliforniai Hollywoodban, miután egy orvosi vészhelyzet következtében autójával egy épületnek ütközött.
Újra kellett éleszteni, kórházba szállították Elvis Presley lányát, Lisa Marie Presley-t
2023 január 13.   Mafab
A TMZ szerint Elvis Presley és Priscilla Presley 54 éves lányát kórházba szállították, miután a mentősök vészhelyzethez érkeztek az otthonába. Újra kellett éleszteniük a nőt, mielőtt a sürgősségi központba szállították volna.
Az Esetlapok lehetne a magyar Vészhelyzet, de annál sokkal személyesebb beszámoló egy orvostanhallgató szemével
2022 augusztus 31.   Könyves Magazin
"Rengeteget gyakoroltam az újraélesztést. Vizsgáztam is belőle, többször is. De a gyakorlás nem éles helyzet. És a műanyag bábu nem valódi beteg." Az Esetlapok novellái egy orvostanhallgató hideg fejjel írt, mégis lírai beszámolói arról az öt évről, amelyet önkéntes szekundánsként és segédápolóként töltött az egyetemi évei alatt. Olvass bele! Fotó:
Kim Stanley Robinson: A járványtól megtanultuk, hogyan kell gyorsan reagálni vészhelyzetben
2022 július 28.   Könyves Magazin
Kim Stanley Robinson: A járványtól megtanultuk, hogyan kell gyorsan reagálni vészhelyzetben
Folyóba fulladt a Vészhelyzet színésznője, Mary Mara
2022 június 28.   24.hu
61 éves volt, a rendőrség nem állapított meg idegenkezűséget.
Julianna Marguliest a színészet és az anyaság tanította meg, hogy senkinek sem jó, ha szétszakítja magát
2022 június 21.   Könyves Magazin
A férjem védelmében és a Vészhelyzet című sorozatokban nyújtott kiváló alakításáról ismert színésznő, Julianna Margulies biztos kézzel jegyzi le élete és munkája történetét ebben a mélyen felkavaró memoárban. Olvass bele!
Meghalt John Aylward, a Vészhelyzet színésze
2022 május 20.   24.hu
A sebészt alakító színész 75 éves volt.
Környezetvédelemre költötte 217 millió dolláros lottónyereményét egy francia férfi
2022 április 10.   SzMo
„Abszolút vészhelyzetről van szó. Ha nem teszünk semmit ez ügyben, minden más intézkedés hiábavaló lesz” - mondta a nyertes.
Még a fogkrémet is maga készíti a világvégére tudatosan készülő amerikai nő
2022 február 18.   SzMo
A prepper anyuka szerint minél önállóbbak vagyunk, annál nagyobb eséllyel élünk túl egy katasztrófát. Podcastben segít másoknak is felkészülni a vészhelyzetekre.
George Clooney 60 – itt vannak a kedvenc filmjeink tőle
2021 május 6.   SzMo
Május 6-án ünnepli kerek születésnapját a színész, akit a Vészhelyzetben zártunk a szívünkbe, és máig az egyik legsokszínűbb hollywoodi figura.
George Clooney és Julianna Margulies „nagyon bejöttek egymásnak” a Vészhelyzet forgatásán
2021 április 22.   24.hu
De nem ettől volt sikeres a kórházas sorozat.
Amikor altájékon is jelentkezik a stressz
2021 február 1.   24.hu
A XXI. században a stressz már tömegeket érint, százmilliók életét rombolja sokszor észrevétlenül. A stressz valamely erős ingerre adott testi és lelki reakció, normál esetben a „vészhelyzet” megszűnésével véget is ér. Amíg rövid ideig tart, nem is okoz semmiféle kárt. A baj akkor kezdődik, ha a stressz krónikussá, illetve tartóssá válik, ami napja
Vészhelyzet, élet és halál Mexikóban
2020 szeptember 19.   Blikk
A Vészhelyzet Mexikóban című sorozat egy mexikói szakorvosi rendelőintézet hétköznapjaiba, illetve az ott dolgozó orvosok, nővérek és ápolók életébe nyújt bepillantást. A széria epizódjai hétfőtől péntekig 14.35-től láthatóak a Tv2-n.
Tízéves kisfiú mentett ki egy tengerbe esett kajakost Angliában
2020 június 25.   SzMo
Jay nagyon gyorsan felmérte a vészhelyzetet és rögtön csónakba pattant, hogy segítsen a bajba jutott nőn.
Csütörtökön már mindenkit vár Budapest legnagyobb kertmozija
2020 június 25.   Mafab
Június 25-től, a vészhelyzet eltörlésével a Westend Drive-In Cinema nemcsak Budapest legnagyobb autósmozija lesz, de legnagyobb kertmozija is: csütörtöktől minden mozirajongót várnak a szervezők – mos
A kormányt bírálják a kaotikus újraindulás miatt a klubok
2020 június 23.   Spa Trend Online
A koronavírus-vészhelyzet megszűnésével egy időben a kormány engedélyezte az ötszáz főnél kisebb koncertek megrendezését. A klubok készülnek, ám mindenki előtt ott lebeg a nagy kérdés: mik a feltételek?
Videosuli - 5. osztály, Természetismeret: Időjárási vészhelyzetek
2020 június 5.   Blikk
Videosuli sorozatunk mai, ötödikeseknek szóló órája: Természetismeret. A videó alatti linken a megszerzett tudásodat is tesztelheted!