Vészhelyzet

Mi lett vele? Az egyik legígéretesebb gyereksztár, Dakota Fanning 30 éves lett – Ez történt a karrierjével
2024 február 23.   Blikk
Dakota Fanning Immár 30 éves. Nehéz elhinni, hogy ennyire repül az idő. A színésznő pályafutása ötéves korában kezdődött, amikor szerepet kapott egy mosóporreklámban. Ezt követően több sorozatban is vendégszerepelt, köztük a Jóbarátokban is, de a Vészhelyzetben is feltűnt, ahol egy leukémiás kislányt alakított.
Emlékszik még a Vészhelyzet színészeire? Nem hiszi el, hogy megöregedtek a magyarok kedvenc dokijai: így néznek ki most a szupersztárok
2024 február 13.   Blikk
Akár hiszi, akár nem, de a Vészhelyzet sorozat idén már 30 éves. A történet 15 évadon keresztül szórakoztatta a nézőket, s olyan színészek karrierjét indította be, mint George Clooney, Noah Wyle vagy Julianna Marguiles. Összeállításunkban most megnézzük, mi a helyzet az alapgárdával.
Mi történt? Borzalmasan néz ki a Vészhelyzet egykori szívtipró orvosa, Carter doktor – Friss fotón a világsztár
2024 január 2.   Blikk
Mi lett vele? Rá sem lehet ismerni a Vészhelyzet egykori imádott orvosára, Carter doktorra.
Vészhelyzet a repülőn – John Travolta biztosra vette a halált
2023 november 27.   hirado.hu
A színész megosztotta halálközeli élményét, amikor azt hitte, hogy ő és családja lezuhan a repülővel.
Új a Netflixen: Az Oscaron megtiltották neki, Amy Schumer most elmondja az Alec Baldwinos poénját
2023 június 14.   Mafab
Már elérhető a Netflix műsorkínálatában Amy Schumer legújabb önálló stand-up estje, a Vészhelyzet esetén értesítendő.
Ők a legbunkóbb sofőrök, a második helyezett viszont meglepetés egy brit felmérés szerint
2023 június 3.   SzMo
A legtöbben ezeket a műveleteket utálják: a büntetőfékezés (51 százalék), az utolérés (50 százalék), ha a vészhelyzeti járművek elől nem húzódnak le (44 százalék) és az előzés, valamint a lassú haladás (41 százalék).
Vészhelyzetre hivatkozva kér támogatást olvasóitól az Élet és Irodalom
2023 április 21.   Könyves Magazin
Vészhelyzetre hivatkozva kér támogatást olvasóitól az Élet és Irodalom
Nagy a baj, azonnal kórházba vitték a hollywoodi sztárt
2023 április 13.   Infostart
Orvosi vészhelyzet miatt kórházba került Django, azaz Jamie Foxx.
Ezt a Netflix-sorozatot még a The Last of Us-nál is többen nézik!
2023 március 10.   Mafab
A Deadline beszámolója szerint a február 6-12. közötti héten a Netflix Te című sorozata végzett az első helyen a Nielsen amerikai streaming-listáján, amelyet a Peacockon és a Netflixen is elérhető New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban és az HBO The Last of Us című sorozata követ.
Fiatalok vészhelyzetben – Egy rendőrkapitány harca a gyerekekért
2023 február 14.   Blikk
Párizsban külön rendőri egység foglalkozik a fiatalkorúakkal kapcsolatos bűncselekmények felderítésével, legyenek azok áldozatok vagy elkövetők. A csapat parancsnokát személyes okok is motiválták, amikor elvállalta a megbízást, a nyolcéves lányát elrabolták. A Leo Mattei című francia krimisorozat keddenként jelentkezik dupla részekkel 21.00-tól az
Majdnem a tengerbe fulladt Spielberg A cápa forgatásán, de neki köszönhetjük a Vészhelyzetet és a Vissza a jövőbe-trilógiát is
2023 január 25.   SzMo
Alig vehette át Steven Spielberg a legjobb rendezőnek és a legjobb filmért járó Golden Globe-díjakat, jó esélye van, hogy ugyanezt megismételheti az Oscarral is. Filmjét összesen hét kategóriában jelölték. Remek alkalom ez arra, hogy áttekintsük a 76 éves mester életművét.
Kiderült, mi okozta Leslie Jordan tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálát
2023 január 20.   Mafab
A Will és Grace sztárja, Leslie Jordan (galériánkban) 67 éves korában tragikus módon elhunyt 2022. október 24-én a kaliforniai Hollywoodban, miután egy orvosi vészhelyzet következtében autójával egy épületnek ütközött.
Újra kellett éleszteni, kórházba szállították Elvis Presley lányát, Lisa Marie Presley-t
2023 január 13.   Mafab
A TMZ szerint Elvis Presley és Priscilla Presley 54 éves lányát kórházba szállították, miután a mentősök vészhelyzethez érkeztek az otthonába. Újra kellett éleszteniük a nőt, mielőtt a sürgősségi központba szállították volna.
Az Esetlapok lehetne a magyar Vészhelyzet, de annál sokkal személyesebb beszámoló egy orvostanhallgató szemével
2022 augusztus 31.   Könyves Magazin
"Rengeteget gyakoroltam az újraélesztést. Vizsgáztam is belőle, többször is. De a gyakorlás nem éles helyzet. És a műanyag bábu nem valódi beteg." Az Esetlapok novellái egy orvostanhallgató hideg fejjel írt, mégis lírai beszámolói arról az öt évről, amelyet önkéntes szekundánsként és segédápolóként töltött az egyetemi évei alatt. Olvass bele! Fotó:
Kim Stanley Robinson: A járványtól megtanultuk, hogyan kell gyorsan reagálni vészhelyzetben
2022 július 28.   Könyves Magazin
Kim Stanley Robinson: A járványtól megtanultuk, hogyan kell gyorsan reagálni vészhelyzetben
George Clooney felhívott és azt mondta: büszke vagyok rád, tökös dolog volt – interjú a Vészhelyzet Carol Hathaway nővérével, Julianna Margulies-zel
2022 július 19.   rtl.hu
Nemrég magyarul is megjelent az önéletrajza, a Napsugárlány. Ez alkalomból beszélgettünk Carol Hathaway nővér egykori megformálójával a Vészhelyzetről, egy visszautasított 27 millió dolláros ajánlatról, George Clooney barátságáról, Harvey Weinstein és Steven Seagal bepróbálkozásáról, a Jóbarátok stábjáról és arról is, mennyire dühíti az amerikai le
Julianna Marguliest a színészet és az anyaság tanította meg, hogy senkinek sem jó, ha szétszakítja magát
2022 június 21.   Könyves Magazin
A férjem védelmében és a Vészhelyzet című sorozatokban nyújtott kiváló alakításáról ismert színésznő, Julianna Margulies biztos kézzel jegyzi le élete és munkája történetét ebben a mélyen felkavaró memoárban. Olvass bele!
Környezetvédelemre költötte 217 millió dolláros lottónyereményét egy francia férfi
2022 április 10.   SzMo
„Abszolút vészhelyzetről van szó. Ha nem teszünk semmit ez ügyben, minden más intézkedés hiábavaló lesz” - mondta a nyertes.
Még a fogkrémet is maga készíti a világvégére tudatosan készülő amerikai nő
2022 február 18.   SzMo
A prepper anyuka szerint minél önállóbbak vagyunk, annál nagyobb eséllyel élünk túl egy katasztrófát. Podcastben segít másoknak is felkészülni a vészhelyzetekre.
George Clooney 60 – itt vannak a kedvenc filmjeink tőle
2021 május 6.   SzMo
Május 6-án ünnepli kerek születésnapját a színész, akit a Vészhelyzetben zártunk a szívünkbe, és máig az egyik legsokszínűbb hollywoodi figura.