Pókerarc

Karácsony nem blöffölt a 13. havi nyugdíjjal
2018 január 27.   24.hu
Nem egy pókerarc. Nem tud blöffölni, komolyan hisz abban, hogy Orbán verhető.
Nem kérdés, hogy ezekért is imádjuk: 5 szituáció, amikor Jennifer Lawrence épp úgy reagált, mint egy földi halandó
2018 január 23.   Joy
Allűrök, mániák, fura kívánságok és pókerarc: a legtöbb színésznő ezekkel biztosan megtanult már élni. De Jennifer Lawrence más tészta: rajta azt érezzük, hogy a legtöbb helyzetben még mindig éppen olyan, mint egy hétköznapi csajszi. Most itt van pár újabb bizonyíték arra, hogy ő az egyik legjobb fej színésznő Hollywoodban!
Jó fiú a pókerarc mögött
2017 november 21.   Népszava
Az édesanya legnagyobb félelme, hogy a fiát fájdalom éri, de senki nem veszi észre.
Stohl András úgy kezdte a TV2-n a zsűrizést, hogy kihagyta az adást
2017 szeptember 10.   Hírstart
Nem kis botrány övezte Stohl András átigazolását a TV2-höz. Az előtörténet ismeretében Till Attila pókerarccal jelentette be, hogy a Sztárban sztár idei műsorában debütál zsűritagként Stohl András. Majd kiderült, hogy ma még kihagyja a műsort.
Stohl András úgy kezdte a TV2-n a zsűrizést, hogy kihagyta az adást
2017 szeptember 10.   HVG
Nem kis botrány övezte Stohl András átigazolását a TV2-höz. Az előtörténet ismeretében Till Attila pókerarccal jelentette be, hogy a Sztárban sztár idei műsorában debütál zsűritagként Stohl András. Majd kiderült, hogy ma még kihagyja a műsort.
Törsz egyre feljebb és feljebb a ranglétrán, de ne legyél pókerarcú munkamániás- Egymondatos horoszkóp- augusztus 5. szombat
2017 augusztus 5.   Glamour
Meg kell tanulnod feltárni az érzelmeidet.
Nemzeti Sport: Még csak le se fotózta senki a Windsorból hazatérő Gyárfást
2016 december 14.   HVG
Pókerarccal érkezett Ferihegyre Gyárfás Tamás a windsori rövid pályás vébé után, és egyből felmérte, hogy fénykép nem készül róla. A kilenc éremmel hazatérő Hosszú Katinka viszont először nyilatkozott Facebook-oldalán kívül érdemben az úszószövetségi botrányról.
Hiába a pókerarc, ha átlát rajtunk a router
2016 szeptember 22.   Híradó
A depresszió szűrésére is alkalmas lehet a Wifi-jellel diagnosztizáló kütyü.
"Leszarom a pofátokat" – pókerarcú bácsi tépkedi a plakátot a Kétfarkú videóján
2016 szeptember 19.   HVG
"Ragasztanak itten összevissza marhaságokat" – a mobiltelefonálás közben a Kétfarkú plakátjait tépkedő bácsi a videó tanúsága szerint egészen biztos benne, hogy ő áll a helyzet magaslatán. Közben az NVB jogsértőnek mondta ki, hogy Szombathelyen is letépdesték a párt hirdetéseit.
Tudod, minek örül ennyire II. Erzsébet?
2016 május 15.   NLCafé
A brit uralkodó arcán ritkán látni ennyire széles mosolyt, II. Erzsébet ugyanis rendszerint pókerarccal üli végig a különböző rendezvényeket. Most azonban egy nem várt meglepetés hatására mosolygott önfeledten. Forrás: Nők Lapja Café: Tudod, minek örül ennyire II. Erzsébet?
A színházban nincs 'soha többet' vagy 'örökké' - Interjú a Radnóti gazdasági igazgatójával
2015 november 13.   szinhaz.hu
Gyerekszínészből, szentesi diákból lett közgazdász és kutató, később a Radnóti Színház gazdasági igazgatója, a Színházak Éjszakája főszervezője. Azt vallja, egy jó gazdasági igazgató a díszletfaltól kezdve a színes tornacipőig, mindennek meg tudja mondani az árát. Dr. Komáromi Györgyöt kérdeztük. Mielőtt belevágnánk, volna egy kérdésem. Mi az apropója a beszélgetésünknek? Miért gondolod, hogy az…
Így tagadjunk, ha rajtakapnak bennünket sütimajszolás közben
2015 október 23.   Híradó
Pókerarc, ebben rejlik a titok. Ha követjük a kisfiú technikáját, nem bukhatunk le.
Gena Rowlands tiszteletbeli Oscar-díja
2015 augusztus 31.   Népszava
Gena Rowlands : „Nincs pókerarcom. Elég rám nézni, hogy tudd, mit gondolok”.
"Nem akartunk tabukat dönteni" - Köleséri Sándor a Trágár töredékekről
2014 december 28.   szinhaz.hu
A Trágár töredékek című felolvasóest kapcsán Köleséri Sándor színészt kérdezte a Librarius.hu. A librarius.hu cikkéből: Köleséri Sándor elmondta, hogy a Trágár töredékeket már 1996-ban látta a Kolibri Pincében Galkó Balázzsal. "Idén a különböző művek olvasása közben jutott ez eszembe és felhívtam Balázst, hogy szívesen előadnánk mi is. Ő áldását adta rá, nem kért érte pénzt sem. A felolvasó est…
10 politikus, aki most már igazán lehetne a Nemzet Színésze
2014 december 3.   444
Ha a magyar politikusok az ország gondjaira nem is érzékenyek, a kamerára mindenképp. Rongylábak, krokodilkönnyek, pókerarcok és hibátlan karakterszínészek az élet rendezésében.
Mein Kampffal poénkodik a német viccpolitikus
2014 október 4.   ReakcioBlog
Azt kérdezte egy német képviselő Navracsics meghallgatásán, hogy Wass Albert és Nyirő József művei után a Mein Kampfot is bevezeti-e a magyar kormány kötelező olvasmányként. Micsoda botrány! Háborog a magyar sajtó és a politika – mindkét oldalon. Szögezzük le: a kérdező, Martin Sonneborn a német viccpárt, a Die Partei képviselője, korábbi televíziós szatirista. Nem kell viccesnek tartani a…
Hahotázni pókerarccal... - Vicces, vagy inkább bizarr?
2014 szeptember 25.   ma.hu
Nem, nem trükkfelvétel, és nem egyszerű hangalájátszás. Ezek az emberek tényleg faarccal hahotáznak, a mosoly leghalványabb jele nélkül. Ön szerint vicces, vagy inkább már bizarr?
F1: Ilyen a mosolygó Räikkönen
2014 május 13.   Vezess
Iceman. A jégember, aki minden interjút hűvös pókerarccal ül végig. Tényleg sosem mosolyog a finn Kimi Räikkönen? Íme a cáfolat!
Jegyzet: Orosz rulett
2014 április 2.   szon
Kikerekedett szemekkel álltam fel a hét eleji megyeházi sajtótájékoztató után, ahol a Magnit nevű orosz cég egyik prominens képviselője pókerarccal közölte: 1500–2000 munkahelyet hoznának létre azzal, hogy egy logisztikai központot létesítenek a határ közelében. Azt senkinek sem kell ecsetelni, mit jelenthet ez a megyének - Tarnavölgyi Gergely jegyzete.
75 éves a csillagszemű Terence Hill
2014 március 29.   NLCafé
A spagettiwestern egyik koronázatlan királya, a legszebb szemű pap, a legjóképűbb pofonosztó és a legsunyibb pókerarc nélküli pókeres. Így ismerjük a filmekből Bud Spencer örök másik felét, aki igazából Mario Girotti, és nem is a felesége után vette fel a művésznevét. Terence Hill ma 75 éves.