Pókerarc

Igazi pókerarcok: ez a három csillagjegy jól leplezi a dühét
2024 június 24.   BorsOnline
A felszínen remekül megőrzik a higgadtság látszatát.
Katalin hercegné igazi pókerarc - testbeszédszakértő elemzi, mi rejtőzhetett folyamatos mosolya mögött
2024 június 18.   Life
Büszkén, mosolyogva jelent meg a Trooping the Colouron. Katalin hercegné megmutatta, mit is jelent a királyi család tagjának lenni.
"Lehet pókerarcod, de nem lehet pókertested" – Test és lélek szövetsége a gyógyulás folyamatában
2024 június 6.   Képmás
A szerelemtémámról írok cikket: test és lélek kapcsolatáról, arról az ősidők óta bennünk élő, mára kutatási eredményekkel alátámasztott, földre hozott "misztériumról", amelyben a gyógyulás lehetősége is rejlik. Arról, hogy ennek a kapcsolatnak miért tulajdoníthatunk egyre nagyobb jelentőséget a traumáink kialakulásának megértésében, illetve azok ol
Dobrev megdöbbentő húzása, pókerarccal pörgeti tovább a hazugságkereket
2024 április 12.   Mandiner
Úgy látszik, nagyon megy a matek a Gyurcsány-pártnál, az azonban szánalmas, hogy csak ezt bírták kifőzni a boszorkánykonyhájukban.
Dobrev megdöbbentő húzása, pókerarccal pörgeti tovább a hazugságkereket
2024 április 12.   Magyar Nemzet
Megy a matek a DK-ban.
Így él ma Vágó István kvízének egyik legnagyobb nyertese: eltapsolta 50 millióját, erre ment el a pénz
2024 április 11.   Pénzcentrum
Megtalálták a Pókerarc című vetélkedő nyertesét: Szatmári Béla 2007-ben az 50 millió forintos fődíjjal távozhatott Vágó István és Sebestyén Balázs műsorából. Mint elmesélte, a pénzből házat, autót vett és évekig nem kellett dolgoznia, mára felélte millióit és egyszerű, polgári életet él családjával.
"Sajnos, feléltem a millióimat" – Megtaláltuk Bélát, aki elvitte Vágóék fődíját
2024 április 11.   Blikk
Az ország leggazdagabb biztonsági őre lett 2007-ben az a férfi, aki 50 millió forintot nyert a Pókerarc című műsorban. Szatmári Béla megszólalt a Blikknek arról, hogyan él most, illetve mi lett a fődíjjal.
"Sajnos, feléltem a millióimat" – Megtaláltuk Bélát, aki elvitte Vágóék fődíját
2024 április 11.   Blikk
Az ország leggazdagabb biztonsági őre lett 2007-ben az a férfi, aki 50 millió forintot nyert a Pókerarc című műsorban. Szatmári Béla megszólalt a Blikknek arról, hogyan él most, illetve mi lett a fődíjjal.
Gyagyás gyilkosság 2: Nekem nem hiányzott! 2. rész
2024 március 23.   Mafab
Azt olvastam egy kritikában: "Dőlni fogok a röhögéstől!" Én: pókerarc.Van egy olyan érzésem, hogy ezt a filmet sok film vicces jeleneteiből tákolták össze, de nagyon rosszul! A film bevezetése, ahol a szereplők és a mellékszereplők egyszerre beszélnek, és értetlenül nézzük, hogy mi is zajlik igazából, és miről is van szó, számomra Woody Allen egyes
Pókerarccal isszuk a drága sört, és ez egész nyáron így lesz. Mi, hol, mennyit drágult?
2023 május 24.   Forbes
Van hely Budapesten, ahol az első korsó sörért – ha nincs repoharad – máris kétezer forintot kérnek el. Tombol a kültéri koncertszezon, és vele tombolnak az italárak is: körbenéztünk a főváros népszerűbb helyein.
Lady Gaga nudista fenekére senkinek se lesz pókerarca, de Sofia Vergara is elővette a vadmacska énjét – válogatás
2023 május 18.   Promotions
Lady Gaga és Sofia Vergara mellet Stella Stegmann is szépen gyűjtögeti a követőket Instagramon.
Az oltatlan szerb szabadságharcos, Novak Djokovics semmit sem változott
2022 február 23.   Magyar Nemzet
Novak Djokovics olyan, mint ha csak álmodta volna a világ az ausztráliai kitoloncolását. A pókerarc, az összpontosítás és a mesterségesen keltett feszültség ugyanúgy jellemző rá, mint amikor legutóbb versenyzett. A szerb teniszező sokat nyerhet és sokat veszthet Dubajban.
A pókerarcú bringás rejtőzött az álarc mögött a tévés műsorban - itt a grande leleplezés!
2021 október 29.   Eurosport
A kolumbiai Álarcos énekes című műsorban egyszercsak lekapta a fejét a kaméleon, és a mindig fókuszált, komoly, Giro d'Italia és Vuelta-győztes Nairo Quintana mosolygott a zsűrire.
A pókerjátékosok típusai
2021 augusztus 11.   ProfitLine
Ahogy minden más kártyajátékban, úgy a pókerben is aszerint lehet nagyobb nyereségre szert tenni, ha az ellenfélnél jobban tudjuk kijátszani a lapjainkat. Ehhez olykor elegendő egy jól kigyakorolt pókerarc, de az is sokat segít, ha a versenytársainknál jobban ismerjük a különböző játékos típusokat: a sziklát, a TAG-et, LAG-et vagy a callingstationt
Fiala Borcsa: Kaparás
2021 február 21.   WMN
Nem az a kérdés, ki veti a kártyát, hanem az, ki bírja ki a játszmát pókerarccal.
14 év után találták meg a családanya holttestét
2020 július 3.   BorsOnline
Nem vagyok érintett – mondta pókerarccal a Borsnak még februárban D. Lajos. A férfit most Olaszországban fogták el, és immáron őt gyanúsítják volt élettársa, Koncz Judit 14 évvel ezelőtti meggyilkolása ügyében. Szorul a hurok körülötte, pláne azért, mert most az asszony holtteste is előkerült.
Hurrikán, Csontdaráló, Pókerarcok – íme, a 100 legjobb sportfilm (5.)
2020 június 8.   She
Sok hete már, hogy a koronavírus-járvány miatt legfeljebb takaréklángon éghet a sportélet. A járvány egy időre otthonainkba kényszerített minket, sok bajnokságot befejezettnek nyilvánítottak, még többet elhalasztottak. A The Athleticnél gondoltak egyet, és kikérték több mint 120 munkatársuk véleményét a legjobbnak vélt sport tematikájú filmekr
Bill Murray visszatér a Zombieland 2-ben?
2019 szeptember 28.   Mafab
Az első, tíz évvel ezelőtt bemutatott Zombieland kultuszsikerét részben Bill Murray-nek köszönheti. A pókerarcú komikus egy pár perces cameóban saját magát játszotta az apokalipszisben, színre lépett,...
47 női induló között blöffölgetett: Balázs Klári fölvette a pókerarcot
2018 december 10.   BorsOnline
Balázs Klári miatt soha nem látott nagyságú mezőny gyűlt össze a Ladies Open elnevezésű női pókertornán. Korda György felesége maga toborzott indulókat.
Vallomás: ezért nem mosolyog ByeAlex a kamerák előtt
2018 november 11.   BorsOnline
Rajongói aligha a lehengerlő mosolya vagy felszabadult hahotázása miatt szeretik ByeAlexet. Az X-Faktor zsűritagja nem véletlenül pókerarcú: hiúsági okból kerüli a mosolyt. – Nem áll jól. Viszontláttam magam képeken, és nagyon béna. Régen meg azért nem mosolyogtam sokat, mert míg nem volt megcsinálva a fogsorom, addig inkább zárt szájjal mosolyogt