Megasztár

Presser Gábor lesz a Megasztár vendége
2018 február 9.   teol
Dupla koncertet ad Rúzsa Magdi február 23-24-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az énekesnő vendége ismét Presser Gábor lesz.
Molnár Ferenc Caramel 36. szülinapját ünnepli
2018 február 1.   Hírstart
A Fonogram-díjas magyar énekest a 2004-es Megasztár óta töretlen rajongás övezi. Molnár Ferenc Caramel 1982. február 1-jén született, azaz most lett 36 éves. A szolnoki énekes a Megasztár 2. szériáját nyerte meg, első dala, ami rengeteg néző szívét megérintette, a tehetségkutató beválogatásán előadott Szállok a dallal. Íme a felvétel, amelyen a dön
Molnár Ferenc Caramel 36 éves lett: régi Megasztáros videókkal nosztalgiázunk
2018 február 1.   Lájk
A Fonogram-díjas magyar énekest a 2004-es Megasztár-győzelme óta töretlen rajongás övezi.
Ráismersz a régi képeken? Így nézett ki kislányként Oláh Ibolya
2018 január 31.   Femcafe
Az egykori megasztáros ma lett 40 éves.
Liverpool–MU ostrom indulhat a legújabb megasztárért
2018 január 11.   Rangadó
Pulisic aligha marad sokáig Dortmundban.
Rúzsa Magdi lakását tette zálogba a koncertjéért
2017 december 30.   Hírstart
Magdi a Megasztár megnyerése után saját kezébe vette sorsa és karrierje irányítását és keményen dolgozott, hogy elérje álmait.
Külföldi karrierre vágyik a TV2 sztárja: hamarosan költözik
2017 december 22.   Pénzcentrum
Egyre több ismert magyar vágyik külföldi karrierre, megvalósítani azonban csak kevesen tudták eddig. Legutóbb a Megasztár egykori versenyzője, Kállay-Saunders Andás mesélt arról, Amerikában szeretne befutni. Már 7 éve annak...
Újra terhes várja a Megasztáros énekesnő
2017 december 21.   24.hu
A Megasztárban felfedezett két énekes bevallotta, hogy most nem tervezték a családbővítést, védekeztek is, de mégis megfogant a baba.
Puskás Peti kamerán lesi barátnőjét
2017 december 9.   Hírstart
A Celeb vagyok, ments ki innen! előző szériájában Puskás Peti még játékosként ment ki Dél-Afrikába. Eke Angélával akkoriban kezdett lángra lobbanni szerelmük. Saját bevallásuk szerint a celebszívató műsor akkoriban csak jót tett a kapcsolatuknak: a fél bolygót átívelő távolság ellenére még közelebb kerültek egymáshoz. Pedig a Megasztárban feltűnt é
Komment Dér Heninek: Te rohadt szerb!
2017 december 1.   24.hu
A Megasztár adásában kapta a megjegyzést.
Caramel Karácsony
2017 november 16.   est.hu
Nagyszabású koncerttel ünnepli az adventi időszakot Caramel. Az egykori Megasztár-győztes a tőle már megszokott fülbemászó rádiós slágerek helyett most egy érzelmesebb, meghittebb hangvételű dalcsokorral készül.
Pénzügyeiről vallott a volt Megasztáros: képtelen szabadulni a mamahotelból
2017 október 17.   Pénzcentrum
Két diplomája van és több vállalkozást is vezet, mégis a szüleivel él Csepelen a volt Megasztáros énekes, Palcsó Tamás. Azt mondja, igyekszik ugyan spórolni, de nem biztos, hogy a megtakarításaiból futná egy lakásra. Nyolcéves...
Palcsó Tomi ezért nem költözött külön a szüleitől
2017 október 15.   Hírstart
2005-ben Palcsó Tomi volt a Megasztár második helyezettje. Azt mondja, a győzelem az autó és a lakás miatt jelentett volna sokat neki, a karrierje szempontjából nem volt jelentősége.
Palcsó Tomi ezért nem költözött külön a szüleitől
2017 október 15.   NLCafé
2005-ben Palcsó Tomi volt a Megasztár második helyezettje. Azt mondja, a győzelem az autó és a lakás miatt jelentett volna sokat neki, a karrierje szempontjából nem volt jelentősége.
Már most a karácsonyra gyúr Tóth Vera
2017 október 11.   teol
Az egykori Megasztár-győztes a Facebookján is meginvitálta rajongóit karácsonyi nagykoncertjére. Számos sztárvendég is fellép vele, sőt Vera a közösségi oldalán azt is elárulja, a vip-jegy megvásárlói nem csupán a fellépés utáni partin vehetnek részt, de karácsonyi meglepetést is kapnak.
Már most a karácsonyra gyúr Tóth Vera
2017 október 11.   Hírstart
Az egykori Megasztár-győztes a Facebookján is meginvitálta rajongóit karácsonyi nagykoncertjére. Számos sztárvendég is fellép vele, sőt Vera a közösségi oldalán azt is elárulja, a vip-jegy megvásárlói nem csupán a fellépés utáni partin vehetnek részt, de karácsonyi meglepetést is kapnak. És ha ez nem lenne elég, szelfizhet is vele, aki szeretne.
Szíj Melinda jeltáncművésszel dolgozott együtt
2017 október 9.   Zene.hu
Az egykori Megasztáros, azóta szólókarrierjét egyengető győri énekesnőnek nemrég jelent meg legújabb dala, Szerelemláz címmel.  Melinda számára a legszebb ajándék, hogy egy klipet kapott Napsugár Anna siket jeltáncművésztől, aki róla írt egy dalt Kaszás Péterrel.  [Dátum: 2017.10.15. 15:34]
Elfuserált példaképek: Villalakók, megasztárok, celebek
2017 szeptember 17.   Ezoterikus.hu
Valamikor két-három folyóirat és egy-két tévécsatorna állt rendelkezésre, ma azonban a vizuális környezet és az írott sajtó termékeinek garmadája hat gyerekre, kamaszra, felnőttre egyaránt.
Wolf Kati visszalépett az első Megasztártól
2017 szeptember 1.   24.hu
Nem az X-Faktor volt az énekesnő első próbálkozása.
Tóth Vera: „Nemsokára többet is megmutatok”
2017 augusztus 31.   Hírstart
A Megasztár első győztese hosszú ideig harcolt a túlsúly ellen. Bármit kipróbált, hogy lefogyjon, de a jojóeffektus újra és újra legyőzte. Aztán talált egy módszert: ma pedig az egykori duci lány igazi bombázó és nem nehézbombázó.