2008. január 18. péntek

jan. 18
6:15
Ő Dobó Kata új szerelme (Blikk)
Épp hogy elkerülték egymást a Vajna-párral
jan. 18
6:17
Újabb terhességet tervez Angelina Jolie (Blikk)
Nyárra újabb terhességet tervez Angelina Jolie
jan. 18
6:19
Vetkőzne is, meg nem is a királynő (Blikk)
Ha nem lesz munkája, levetkőzik a tavalyi szépségkirálynő
jan. 18
6:21
Kifosztották A Széfet (Blikk)
12,8 milliós csúcsnyereményt vittek el
jan. 18
7:30
Megtalálták a móri mészáros újabb áldozatát (BorsOnline)
Eladásra kínálta vadászpuskáját egy fóti belügyes, akinek hirdetésére N. László, a börtönben öngyilkossá lett bankrabló jelentkezett. A HavariaPress értesülései szerint a férfit az erdőbe csalta, megölte, majd elásta a halálosztó.
jan. 18
7:35
Alexandra mást várt a fogyishow-tól (BorsOnline)
Szandi a Bors vendége volt, személyesen válaszolt az olvasók kérdéseire. Megtudtuk, hogy Árpával rendeződött a viszonya, hogy kedvesével remélik: idén lesz kisbabájuk, és hogy miért látták el az ő nevével a már korábban is kapható élelmiszereket.
jan. 18
7:40
Marshall-terv készült a Tesco kifosztására (BorsOnline)
Nem mindennapi felkérés teljesítését tagadta meg a Tesco ózdi igazgatója. Egy úr listát mutatott fel a vezetőnek, majd közölte: ő az USA marshallja, és a papírokon szereplő árucikkeket kéri a lakásásra szállítani, annak ellenértékét pedig a Fehér ház átutalja.
jan. 18
7:45
Dobó Kata megmutatta új szerelmét - fotóval (BorsOnline)
Dobó Kata megmutatta barátját a nyilvánosságnak. A színésznő az első magyar háromdimenziós mozi megnyitójára vitte magával kedvesét, aki szemmel láthatóan rajong a színésznőért , Kata pedig sugárzik a boldogságtól. A dolog pikantériája, hogy volt párja, Andy Vajna is megjelent az eseményen új kedvesével.
jan. 18
8:13
Puskás Peti színészként futott be (BorsOnline)
Puskás Petinek mostanában minden összejön. Bár énekesként ismertük meg, sorozat- és filmszínészként látjuk nap mint nap, a közeljövőben pedig színpadon is bizonyíthatja színészi képességeit. Főszerepet kapott a Madách színházban.
jan. 18
8:28
Zsanett ügy: újra szolgálnak a rendőrök (BorsOnline)
Hatalmas kő gördült le tegnap annak az öt rendőrnek a szívéről, akiket nyolc hónapja E. Zsanett feljelentése miatt felfüggesztettek állásukból. Az erőszakkal gyanúsított rendőrök tegnap délelőtt találkoztak a Készenléti Rendőrség parancsnokával, aki közölte velük: szolgálati beosztásból való felfüggesztést a mai napon megszüntette.
jan. 18
8:45
Dominik, a titok 5. rész - Megoldódik az emődi kislány ügye is (BorsOnline)
Az egész ország aggódott a Monorierdőről eltűnt két és fél éves Dominikért. Amikor kiásták a kicsi testét, végérvényesen kiderült, nincs már remény, a kisfiút a család kutyája tépte szét. A tragédia részleteiről egy a napokban megjelent könyv lapjai mesélnek... Bodnár Zsolt ezredes, a nyomozás vezetője szerint nincs gyerekrabló maffia.
jan. 18
9:11
Kapitánykereső: talán Blohin? (BorsOnline)
Az ember csak kapkodja a fejét, hiszen nap, mint nap újabb kapitányjelöltek neve jelenik meg a sajtóban. Egynémely jelből már azt gondolnánk: a szövetség vezetői szándékosan ködösítenek.
jan. 18
9:11
Matthew McConaughey apa lesz! (Habostorta)
Matthew McConaughey és barátnője, Camila Alves babát várnak - jelentette be a honlapján maga a színész
jan. 18
9:27
Elegük lett az angoloknak Magyarországból (BorsOnline)
Végleg visszavonulót fújt a Fradit megvásárolni szándékozó Esplanade Real Estate Kft. azt követően, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) eredménytelennek minősítette a zöld-fehér klub Üllői úti hat plusz két hektáros ingatlanjára benyújtott pályázatát. Úgy tudni, egyetlen szavazaton múlott, hogy nem kapott zöld utat a befektető.
jan. 18
9:44
Lefoglalta a végrehajtó Zalatnay bútorait (Blikk)
Semmi sincs már Zalatnay nevén
jan. 18
9:44
Évi 45 milliót kap a BKV vezére (BorsOnline)
Több fővárosi tulajdonban lévő cég vezetője horribilis mértékű fizetésemelést kapott, köszönhetően a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottságának. A csődközelben lévő BKV vezére például akár 45 millió forintot is kereshet idén.
jan. 18
10:16
Majka: izgalmas az egy éjszakás kaland (BorsOnline)
Ne add magad könnyen! – mondják a lányukat féltő szülők. – Vigyázz, el ne vegye a testével az eszedet! – intik srácaikat a fiús mamák és papák. A jó tanács azonban nem mindig talál értő fülekre, és sokan felnőtt korukban is „ágynak esnek” már az első randit követően. Sőt, a fiatalok egyre korábban kezdik tanulni a „lepedőtornát”.
jan. 18
10:28
Ez történt január 18-án (Habostorta)
Először használtak hazugságvizsgálót, megérkeztek az első telepesek Ausztráliába, megnyílt a Kossuth-híd, ünnepel Kevin Costner...
jan. 18
10:28
Bíborkáék beintettek a Fonogram szervezőinek (BorsOnline)
Elutasította Fonogram-díj jelölését a Magashegyi Undreground. A zenekar tagjai azért intettek be a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége nevével fémjelzett díjnak, mert túlzónak találják, hogy a szervezők 240 forintot gombolnak le a rájuk voksoló rajongókról.
jan. 18
10:39
Most nősült, már válik is (Habostorta)
Eddie Murphy megerősítette a szakítás hírét
jan. 18
10:45
Erdei új beceneve: „Bumm-bumm Apa” (BorsOnline)
Az ausztrál Danny Green szívesen bunyózna Erdei Zsolttal. A WBO félnehézsúlyú világbajnoka erre azt mondta: nem nagyon ismeri Greent, de ha német munkaadója, az Universum úgy akarja, tőle megverekedhetnek.
jan. 18
10:56
Bajban az EMI: sztárok nélkül marad a kiadó? (Habostorta)
Nem tartanak ki a zenészek az EMI mellett, a Stones is otthagyhatja a válságos időket élő kiadót
jan. 18
11:13
Halle Berry retteg a szüléstől (Habostorta)
A színésznő szerint a szülés gondolata sokkal idegölőbb, mint az Oscaron várni arra, hogy kihirdessék a nyertes nevét
jan. 18
11:13
Koltai Csapodynak kampányol (BorsOnline)
Koltai Róbert színművész kampányol Csapody Miklós, MDF-s képviselő mellett a XI. kerületi időközi országgyűlési képviselőválasztáson. A fórumos politikusnak baráti gesztusként segít a népszerű színész.
jan. 18
11:30
Újra eljegyezte feleségét a 94 éves férj (BorsOnline)
Hetven év. Sokaknak egy egész életet jelent, ám a somódi Péterváry Gyula és felesége kereken ennyi esztendeje él boldog házasságban. A 94 éves Gyula bácsi azt mondja, ismét elvenné Mariska nénit, hiszen világ életében nagyon dolgos és rendszerető asszony volt.
jan. 18
11:40
A nap képe - Sztárok smink nélkül / 1. (Habostorta)
Heidi Klum, Mel B, Kate Hudson
jan. 18
11:46
Viki soha nem támadna vasrúddal Katherinára (BorsOnline)
Budapest, Jégcsarnok, hétköznap délután. Pavuk Viktória edzésre készül. Mondhatni, megszokott kép. Ez az edzés azonban egészen más. A 22 éves műkorcsolyázó számára még mindig fájó emlék, hogy a bajnokságon lepontozták, s hogy az utóbbi hónapok remek nemzetközi szereplése ellenére mégsem ő, hanem – Sebestyén Júlia mellett – Katherina Hadford utazhat a zágrábi Eb-re.
jan. 18
11:51
Fejbe lőtte magát a rendőrt hasba lövő téti férfi (BorsOnline)
Fejbe lőtte magát az a téti férfi, aki korábban elbarikádozta magát saját házában és onnan lövöldözött a hatóság embereire. Egy rendőrt hasba lőtt, őt meg kell műteni.
jan. 18
12:13
Érvénytelen a szívtipró két és fél hete kötött házassága (BorsOnline)
Porig alázta romantikus polinéziai esküvőjén Tracey Edmonds-ot Eddie Murphy. Valószínűleg a menyasszony ezt rossz néven vette, ezért hazatérve nem tették hivatalossá a frigyet. A színész szerint inkább barátok akarnak maradni.
jan. 18
12:13
6 tuti házi praktika, hogy gyorsabban múljon a nátha (Habostorta)
Piros orr, fejfájás, torokkaparás, köhögés, láz. Sajnos ilyenkor könnyen utolér bennünket a nátha...
jan. 18
12:24
Dobó Kata megmutatta új szerelmét - fotóval! (Habostorta)
Kata az első magyar háromdimenziós mozi megnyitójára vitte magával kedvesét, aki szemmel láthatóan rajong a színésznőért
jan. 18
12:46
Megirigyelték Yoda mester életkorát (BorsOnline)
Genetikai módosítással és megfelelő táplálékkal olasz tudósoknak olyan hosszúra sikerült nyújtaniuk bizonyos mikroorganizmusok életét, ami emberi életkorban nyolc évszázadnak felelne meg. A megtízszereződött élettartam nagyszerű lehetőségekkel kecsegtet: képzeljük csak el, micsoda parti kerekedhetne, és mekkora rokonság gyűlhetne össze a nyolcszázadik születésnapon!
jan. 18
13:14
Keresztre feszítette a nőket a hasfelmetsző (BorsOnline)
Megerőszakolta, megfojtotta, majd keresztre feszített pózban helyezte ki az erdőben áldozatait a Suffolk-i hasfelmetsző - hangzott el a rém tárgyalásán csütörtökön.
jan. 18
13:24
Johansson rendezőként debütál (Habostorta)
Woody Allen irányítása alatt rendezőként mutatkozik be Scarlett Johansson - egyelőre csupán egy epizód erejéig
jan. 18
13:46
Íme az ezerarcú szépség, aki gátlástalanul gyűjti a híres férfiak skalpját – fotókkal (BorsOnline)
Hivatalosan ugyan még nem erősítették meg, de a pletykák szerint Carla Bruninak korlátozták a mozgásterét, már ami a férfiak ágyából való ki-be vándorlást illeti. Sarkozyvel kötött házasságával ugyanis véget ért a skalpgyűjtése.
jan. 18
13:58
Játssz és gyere velünk bulizni! (Habostorta)
Tavaszig Cinetrip Sparty Journeys by djuice, mert a hír igaz: újrabuggyant a forrás!
jan. 18
14:13
Képtelen kielégíteni gyönyörű feleségét a neves színész (BorsOnline)
Catherine Zeta-Jones egyre boldogtalanabb Michael Douglas mellett. A 63 éves színész csúnyán megöregedett, és azt suttogják, már képtelen kielégíteni gyönyörű feleségét.
jan. 18
14:24
Az első képek a Merkúr túloldaláról! (Habostorta)
Kedd este megkezdte adatai visszasugárzását a Messenger űrszonda, amelyek felfedték a Merkúr eddig nem látott területeinek tekintélyes részét is
jan. 18
14:45
Soma az utolsó ember a Földön, aki a Duru nyelvet beszéli (BorsOnline)
Soma Devi Dura 82 esztendős és ő az egyetlen Nepálban, aki a Duru nyelvet beszéli. Ha meghal, annak ellenére, hogy van családja, kihal ez a tibeti-burmai nyelvjárás.
jan. 18
15:12
Dührohamot kapott, mert csak negyedik lett a szépségek listáján (BorsOnline)
Barack Obama, az USA elnökjelöltjének felesége a legkívánatosabb nő - erre a következtetésre jutott a Playboy amerikai kiadásának szerkesztősége. A "Ki a legszexibb a politikai életben?" címet viselő közvélemény-kutatásuk eredménye szerint a jelenlegi külügyminiszter, Condoleezza Rice a második helyezett, a bronzérmes Laura Bush lett.
jan. 18
15:12
Valentino utolsó nagy dobása (Habostorta)
Úgy tartja a mondás, hogy Róma két leghíresebb embere a pápa és Valentino. Kettőjük közül az utóbbi most leköszön
jan. 18
15:45
Agyonverték a kórházban az újszülöttet (BorsOnline)
A horvátországi Rab városának rendőrsége egy újszülött halálát vizsgálja, mivel a patológus azt állítja, agyonverték a csecsemőt. Az orvosok ellenben azt mondják, a születése előtt felmerült komplikációk miatt hunyt el a baba.
jan. 18
16:13
Santana lesz a Kapcsolat sztárja (BorsOnline)
Carlos Santana lesz az idei Kapcsolat koncert külföldi sztárvendége június 28-ikán a Felvonulási téren.
jan. 18
16:24
Alexandra mást várt a fogyishow-tól (Habostorta)
A Borsnak adott nyilatkozatában Béres Alexandra arról beszélt, hogy szerinte a fogyiműsor nem érte el eredeti célját
jan. 18
16:40
Húsz éve Pa-Dö-Dő (Blikk)
Hihetetlennek tűnik, de bizony idén van húsz éve, hogy élvezhetjük a Pa-Dö-Dő együttes életvidám, könnyed, de igazságokkal teli nótáit
jan. 18
16:46
27 év börtönt kapott lánya megerőszakolásáért (BorsOnline)
Rekordnak számító, 27 év börtönbüntetést kapott egy horvát férfi azok után, hogy a bíróság bűnösnek találta 14 éves lánya megerőszakolásának vádjában.
jan. 18
16:57
Ördög Nóri szabadidejében színházban játszik (Blikk)
Otthon ücsörgésről szó sem lehet
jan. 18
16:57
Időjárás előrejelzés (Habostorta)
Január 19., szombat reggelre
jan. 18
17:08
Back II Black: pihenés helyett dolgoznak januárban (Blikk)
Kedvenc helyén, a Jam Pubban lép fel Magyarország legjobb funkyegyüttese, a Back II Black. A csapat annak ellenére hibátlanul működik, hogy a tagjai különféle más tevékenységekben is érdekeltek. Bársony Bálint például Náray Erikával közösen csinál szóló dzsesszprojektet, míg Bebe (32) színdarabokban is játszik.
jan. 18
17:14
Drogok ölték meg Turnert (BorsOnline)
Kokaintúladagolás következtében vesztette életét Ike Turner, egy hónappal ezelőtt.

Keresés