2010. november 13. szombat

nov. 13
21:03
Eredivisie: Dzsudzsák Balázzsal a soraiban győzedelmeskedett a PSV (She)
Hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a PSV az Excelsior ellen a holland labdarúgó-bajnokság élvonalának 14. fordulójában. A 4–2-re megnyert találkozón Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt, s nem szerzett gólt ezúttal.
nov. 13
21:21
Ligue 1: a Montpellier győzött; a Marseille ikszelt a Lens ellen (She)
A Montpellier Olivier Giroud góljával 1–0-ra megverte a Toulouse-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 13. fordulójában.
nov. 13
21:23
Torna: Szabadfi harmadik helyen végzett a Matolay Emlékversenyen (She)
Kiváló magyar eredményekkel zárult a tornászok hagyományos női nemzetközi Matolay Emlékversenyének első napja, az egyéni összetettben a rotterdami vb-n is szereplő Szabadfi Szilvia harmadik lett, a csapatversenyt pedig a Postás nyerte meg.
nov. 13
22:15
Videó: nézze meg Iaquinta nagyszerű kapáslövését a Roma ellen! (She)
Vincenzo Iaquinta góljával a Juventus szerezte meg a vezetést a Roma ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadóján, amely Francesco Totti tizenegyesgólja után jelenleg 1–1-re áll. Nézze meg a látványos találatot!
nov. 13
22:17
Primera División: Forlán kettőt vágott, egyet előkészített Vadóczék ellen (She)
Magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott hazai pályán az Atlético Madrid az Osasuna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 11. fordulójában.
nov. 13
22:19
Férfi vízilabda LEN-kupa: hatgólos előnyt szerzett a Ferencváros (She)
Hatgólos előnnyel várhatja a december 18-i visszavágót az FTC férfi vízilabdacsapata a montenegrói Cattaro ellenében a LEN-kupában, miután 11–5-re győzött a második számú kontinentális pólósorozat nyolcaddöntőjének szombati első összecsapásán.
nov. 13
22:51
Belgium: Tőzsérrel nyert a Genk; László Cs. gárdája megint kikapott (She)
A belga labdarúgó-bajnokság élvonalának 15. fordulójában a Genk hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a Cercle Bruges ellen. A vendéglátóknál Tőzsér Dániel végigjátszotta a mérkőzést.
nov. 13
22:53
Serie A: 1-1-gyel ért véget a Juventus-Roma rangadó (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Seria A) 12. fordulójában a Juventus hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Romával. Vincenzo Iaquinta szépre sikerült góljára Francesco Totti tizenegyesből válaszolt.
nov. 13
23:09
Eredivisie: az NAC magyar játékosai nélkül verte meg a bajnokot (She)
Elvesztette veretlenségét a címvédő Twente a holland labdarúgó-bajnokságban, miután a 14. fordulóban 2–1-re kikapott az NAC Breda otthonában.
nov. 13
23:11
Sportlövészet: Sidi Péter aranyérmes lett a maribori GP-n (She)
Az év januárjában a világ legjobb sportlövőjének megválasztott Sidi Péter világranglista-vezetőként formáját hozva a maribor GP-n is begyűjtötte az aranyérmet.
nov. 13
23:45
Bp. Honvéd: ideiglenesen Szalai László és Gabala Krisztián irányít (She)
A honvédfc.hu tájékoztatása szerint Szalai László, a Magyar Futballakadémia igazgatója és Gabala Krisztián, a kispesti NB II-es csapat vezetőedzője lesznek felelősek a Budapest Honvéd élvonalbeli együttesének szakmai munkájáért. A szakemberek az új vezetőedző kinevezéséig látják el új feladatukat.
nov. 13
23:47
Videó: Iaquinta mesteri találatára Totti büntetője volt a válasz (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában a Juventus hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Romával. Vincenzo Iaquinta szépre sikerült góljára Francesco Totti tizenegyesből válaszolt. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!

Keresés