2010. november 5. péntek

nov. 5
15:39
Formula-1: Vettel uralta mindkét szabadedzést Interlagosban (Infostart)
Folytatódik a száguldás a Formula-1 világbajnoki címéért. A hét végi Brazil Nagydíj első és második szabadedzésén is a pontversenyben negyedik Red Bull-pilóta, Sebastian Vettel dominált: először fél másodpercet vert csapattársára, Mark Webberre, majd egy tizeddel előzte meg az ausztrált. Az első helyen álló Fernando Alonso az első körben csupán a 13. időt autózta, másodszorra azonban javított.
nov. 5
15:39
MotoGP: a második szabadedzésen Lorenzo visszavágott Stonernek (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíjának második szabadedzésén a királykategóriában a vb-címet már korábban megszerző Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb, megelőzve az első tréningen élen végző Casey Stonert. A 125 kcm-eseknél Sebestyén Péter javított az idején az első gyakorláshoz képest, és végül 23. lett.
nov. 5
15:57
Real Madrid: Casillas folytatná az Atlético elleni jó sorozatot (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban a hétvégén rendezik a Real Madrid–Atlético Madrid rangadót, melynek kapcsán a hazaiak kapusa, Iker Casillas nyilatkozott.
nov. 5
15:59
Úszás: Alshammar és Lacourt lett az év európai versenyzője (She)
Therese Alshammart és Camille Lacourt-t választották az év európai úszójának a kontinens sportági szövetsége (LEN) és a LEN Magazin közös szavazásán.
nov. 5
16:01
Formula-1: egy brazil ügyész börtönbüntetéssel fenyegeti Massát (She)
Egy brazil ügyész azzal fenyegeti Felipe Massát, hogy hatéves börtönbüntetés kiszabását kéri a versenyzőre, ha a Brazil Nagydíjon elengedi maga mellett Fernando Alonsót.
nov. 5
16:03
Haladás: Nehéz meccs lesz, de otthon meg kell verni az MTK-t - Aczél (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője, Aczél Zoltán a szombati, MTK elleni összecsapástól nehéz 90 percet vár, ám véleménye szerint együttesének hazai pályán minden körülmény között nyernie kell – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 5
16:15
Tenisz: kiestek a kiemeltek, Hantuchová és Klejbanova ment tovább (She)
Újabb két mérkőzéssel folytatódott a női teniszezők Balin zajló Bajnokok Tornája: a mai negyeddöntőben nem volt szerencséjük a kiemelteknek, így a szlovák Daniela Hantuchová és az orosz Aliszja Klejbanova egyaránt két szettben búcsúztatta riválisát. Az elődöntőben a két győztes egymás ellen játszik majd.
nov. 5
16:17
Moto2: Bradl a 2. szabadedzésen is az élen, Talmácsi a 16. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíjának második szabadedzésén is a német Stefan Bradl érte el a legjobb időt a Moto2-esek kategóriájában, megelőzve a spanyol Julián Simónt és a cseh Karel Abrahámot. Talmácsi Gábor a korábbi 11. helye után ezúttal a 16. időt motorozta.
nov. 5
16:33
Chelsea: Malouda játszik a Liverpool ellen, Lampard viszont nem (She)
Carlo Ancelotti, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere bejelentette, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben felépült bokasérüléséből Florent Malouda, így vállalja a játékot a Liverpool elleni bajnokin.
nov. 5
16:51
Átvizsgálták kétszáz élsportoló szívét (Infostart)
Eddig kétszáz élsportoló, köztük 133 olimpikon teljes körű kardiológiai és sportélettani kivizsgálását végezték el a két éve kezdődött Semmelweis Híd Projekt keretében. Az átfogó szűrőprogramról az elmúlt években történt tragikus sportolói halálesetek után döntöttek.
nov. 5
16:51
Bayern München: Ribéry még nem tér vissza, Badstuber sem játszhat (She)
Nem enyhülnek Louis van Gaalnak, a Bayern München vezetőedzőjének gondjai: a sérülések által megtizedelt kerettel dolgozó holland tréner a Borussia Mönchengladbach elleni bajnokin sem Franck Ribéryre, sem Holger Badstuberre nem számíthat.
nov. 5
16:53
Vívó-vb: mind a négy magyar női kardozó a főtáblán folytatja (She)
Minden magyar versenyző feljutott a 64-es főtáblára a női kard egyéni versenyszámban a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon.
nov. 5
17:09
Bayern München: a rekordbajnok a kolozsváriak óriás centerét figyeli (She)
Iuliu Muresan, a CFR Cluj elnöke elmondta a Prosportnak: felvette velük a kapcsolatot a Bayern München képviseletében Karl-Heinz Rummenigge, és közölte, hogy a német rekordbajnok figyeli a kolozsvári labdarúgócsapat hatalmas termetű centerét, Lacina Traorét.
nov. 5
17:27
Labdarúgó NB I: Kecskemét-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójának nyitó mérkőzésén a Kecskemét az Újpestet fogadja. Ez a párharc rendre élvezetes meccset hozott az elmúlt időszakban – hogy ez így lesz-e most is, megtudhatják élő, szöveges tudósításunkból.
nov. 5
17:29
Jégkorong: A Vasasban jobban szem előtt vagyok, mint Miskolcon - Popovics (She)
Popovics Patrik idén nyáron igazolt a Miskolc jégkorongcsapatától a Vasashoz, a 20 éves védő az eddig eltelt hónapokat maga mögött tudva úgy értékelt: a legjobb helyen van. Mivel célja a felnőtt válogatottság, úgy hiszi, hogy a Vasasnál jobban szem előtt van, mint volt korábban Miskolcon.
nov. 5
17:31
Kajak-kenu: több mint 700-an indulnak a Nagy-Hideg-hegyi futáson (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség november 6-án, szombaton ismét megrendezi a Nagy-Hideg-hegyi futást, amelyen évek óta nem csak a sportág képviselői, hanem atléták, triatlonisták, civilek is rajthoz állnak.
nov. 5
17:45
Videó: a kamikáze kapus eltörte az ellenfél játékosának lábát (She)
Három futballista is csúnyán megsérült a brazil labdarúgó-másodosztály legutóbbi fordulójában rendezett Bahia–Coritiba mérkőzésen. Az 1–1-re végződő találkozó 24. percében a vendégek támadtak, amikor egy beívelt labdát a védő tisztázott ellenfele, Triguinho elől, ám a kapujából kirobbanó Fernando mindkettőjüket kíméletlenül elkaszálta. Triguinhónak azonnal eltört a lába és a térdén is felszakadt a…
nov. 5
17:47
Anglia: Gerrard minden idők legjobb Liverpool-játékosa - Carragher (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool védője, Jamie Carragher meglátása szerint csapattársa, Steven Gerrard minden idők legjobb játékosa, aki magára húzta a „vörösök” mezét.
nov. 5
17:49
Női Extraliga: a Békéscsaba nem nyert szettet a BSE otthonában (She)
A női röplabda Extraliga pénteki játéknapjának első mérkőzésén a BSE hazai pályán 3:0-ra győzött a Békéscsaba ellen.
nov. 5
17:51
Atlétika: Magyarország rendezi a 2012-es mezeifutó Európa-bajnokságot (She)
Magyarország rendezheti a 2012-es mezeifutó Európa-bajnokságot – döntött pénteken a kontinentális atlétikai szövetség lisszaboni ülésén.
nov. 5
18:03
Tenisz: magyar teniszsikerek születettek a Grand Slam Parkban (She)
A fiú és a leány egyesben is lesz döntős a budapesti Grand Slam Parkban zajló ITF ifjúsági tenisztornán, amelyre közel harminc országból neveztek a jövő reménységei.
nov. 5
18:21
Tenisz: Djokovics és Troicki elődöntőbe jutott Bázelben (She)
A bázeli férfi tenisztorna negyeddöntőjében a második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics, és honfitársa, Viktor Troicki is nyert, előbbi a holland Robin Haasét, utóbbi a francia Richard Gasquet-t győzte le, és jutott az elődöntőbe, ahol egymással mérkőznek meg.
nov. 5
18:39
Profi ökölvívás: ismét nehézsúlyban lép szorítóba Roy Jones Jr.? (She)
Egyes források szerint márciusban nehézsúlyban lép ringbe a legendás ökölvívó Roy Jones Jr. Az amerikai klasszis ellenfele a jól ismert angol meglepetésember, Michael Sprott lesz. Jones csapata még semmi hivatalosat nem mondott a meccsről, de Sprott megerősítette a tárgyalások és a szóbeli megegyezés tényét.
nov. 5
18:57
F1: a délutáni szabadedzésen is a Red Bull pilótái voltak a leggyorsabbak (She)
Akárcsak délelőtt, délután is Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Formula–1-es Brazil Nagydíj pénteki szabadedzésén. A Red Bull német pilótáját az első edzéshez hasonlóan csapattársa, Mark Webber követte a sorban. Fernando Alonso lett a harmadik, Lewis Hamilton a negyedik.
nov. 5
18:59
NFL: a pocsékul kezdő Dallas elkapója szerint még nem úszott el a rájátszás (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Dallas Cowboys elkapója, Roy Williams véleménye szerint csapata képes arra, hogy hét mérkőzésen mindössze egy sikert arató együttese az utolsó kilenc fordulóban egyaránt nyerjen, és bejusson a rájátszásba.
nov. 5
19:15
Labdarúgó NB I: későn ébredt az Újpest, 4-3-ra nyert a Kecskemét (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójának nyitó mérkőzésén a Kecskemét az Újpestet fogadta. Lendületesebben és veszélyesebben kezdtek a hazaiak, és a korábbi újpesti játékos, Foxi Kethevoama révén meg is szerezték a vezetést, amire azonban Böőr Zoltán egy szerencsés góllal válaszolt a szünet előtt. A második játékrészben Alekszandar Alempijevics hamar előnyhöz juttatta a KTE-t, amit nem sokkal a beállása…
nov. 5
19:17
Labdarúgó NB I: Honvéd-Győri ETO élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I 13. fordulójának Budapest Honvéd–Győri ETO találkozója. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
nov. 5
19:19
Jégkorong: licitáljon és üljön le a magyar válogatott cserepadjára! (She)
A Magyar Jégkorong-szövetség közleménye szerint a 2010. november 12-14. között a székesfehérvári Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban megrendezésre kerülő Telenor Hoki Kupán ön is leülhet a magyar válogatott cserepadjára.
nov. 5
19:21
Vívó-vb: női tőrben is négy magyar versenyző lesz a főtáblán (She)
A női kard egyéni után a női tőr egyéni versenyszámban is négy magyar versenyző lesz a főtáblán a Párizsban zajló világbajnokságon.
nov. 5
19:33
Négy gólt lőve verte a Kecskemét az Újpestet (Infostart)
A Kecskemét kiváló második félidei helyzetkihasználásának köszönhetően 4-3-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 13. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Az előző idényben bronzérmes, de ebben a szezonban várakozáson alul teljesítő Győri ETO FC 1-1-es döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként.
nov. 5
19:33
Labdarúgó NB I: Dicséretet érdemel a csapat tartása - Mészöly Géza (She)
Bár az Újpest 4–3-as vereséget szenvedett Kecskeméten a labdarúgó NB I 13. fordulójának nyitó mérkőzésén, a csapat vezetőedzője, Mészöly Géza elégedett volt együttese tartásával, míg a hazaiak mestere, Tomiszlav Szivics szerint már csak előre kell nézni a tabellán.
nov. 5
19:35
Formula-1: Webber bocsánatot kért Rosbergtől az ütközésért (She)
Nico Rosberg elárulta, hogy Mark Webber Brazíliában megkereste, és bocsánatot kért tőle Dél-Koreában történt ütközésük miatt.
nov. 5
19:36
Vettel nyerte a második szabadedzést is (Metropol)
A vb-pontversenyben negyedik német Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a pénteki második szabadedzésen is a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság utolsó előtti, brazíliai állomásán, Sao Paulóban.
nov. 5
19:51
Lovassport: Krucsó révén magyar díjugrató siker Münchenben (She)
Seicalla nyergében Krucsó Balázs nyert Münchenben a nemzetközi díjugrató versenyen pénteken.
nov. 5
20:09
Férfi kézilabda NB I: győzött Újvárosban és az élre állt a Ferencváros (She)
Ha csak három góllal is, de győzött Dunaújvárosban a Ferencváros férfi kézilabdacsapata az NB I 10. fordulójának nyitó találkozóján, és ez elég volt ahhoz, hogy (vélhetően ideiglenesen) átvegye a vezetést a Veszprémtől – igaz, az MKB három mérkőzéssel kevesebbet játszott.
nov. 5
20:11
Torna: mindhárom magyar döntős az eszéki világkupaversenyen (She)
A friss világbajnok Berki Krisztián, valamint Kállai Zoltán és Mihók Ádám is bejutott a szombati szerenkénti döntőkbe az eszéki tornász világkupaverseny pénteki selejtezőjéből.
nov. 5
20:13
Asztalitenisz: megvan az első magyar vb-érem a parasportolók között (She)
Megszületett a magyar asztalitenisz első érme a para-világbajnokságok történetében: Csonka András és Zborai Gyula harmadik lett a csapatversenyben a Dél-Koreában rendezett viadalon.
nov. 5
20:15
Bundesliga 2.: hiába Futács gólja, az Ingolstadt végül kikapott (She)
A Bundesliga 2. 11. fordulójában a kiesés elől menekülő Ingolstadt hazai pályán sokáig 1–0-ra vezetett Futács Márkó góljával a Cottbus ellen, ám végül 2–1-re kikapott.
nov. 5
20:27
Férfi kézilabda NB I: győzött Újvárosban és vezet az FTC (She)
Ha csak három góllal is, de győzött Dunaújvárosban a Ferencváros férfi kézilabdacsapata az NB I 10. fordulójának nyitó találkozóján, és ez elég volt ahhoz, hogy (vélhetően ideiglenesen) átvegye a vezetést a Veszprémtől – igaz, az MKB három mérkőzéssel kevesebbet játszott.
nov. 5
20:29
Tenisz: Roddick Nalbandiant legyőzve elődöntős Bázelben (She)
A bázeli férfi tenisztorna negyeddöntőjében a 4. helyen kiemelt amerikai Andy Roddick két szoros játszmában, 6:4, 6:4-re legyőzte az argentin David Nalbandiant, így csatlakozott a már korábban elődöntőbe jutó szerbekhez, Novak Djokovicshoz, valamint Viktor Troickihez.
nov. 5
20:30
Mindhárom magyar döntős az Eszéki tornász Vk-n (Metropol)
A friss világbajnok Berki Krisztián, valamint Kállai Zoltán és Mihók Ádám is bejutott a szombati szerenkénti döntőkbe az eszéki tornász Világkupa pénteki selejtezőjéből.
nov. 5
20:31
Tenisz: Rafael Nadal nem indul a jövő heti párizsi versenyen (She)
Rafael Nadal egészségügyi okokra hivatkozva lemondta a részvételt a vasárnap kezdődő, Párizsban megrendezésre kerülő ATP-1000-es tenisztornán.
nov. 5
20:45
Női röplabda Extraliga: mindkét nyíregyházi csapat kikapott (She)
A női röplabda Extraliga pénteki játéknapján az NRK-Nyíregyháza 1:0-ra és 2:1-re is vezetett a szetteket tekintve, ám végül 3:2-re kikapott a Vasas vendégeként.
nov. 5
20:47
Formula-1: Ha Marknak segítség kell, hívja az orvosi autót! - Vettel (She)
Sebastian Vettel pénteken is beszólt Mark Webbernek. „Ha segítségre van szüksége, hívja az orvosi autót!" – mondta a Red Bull német pilótája az istálló támogatását követelő csapattársáról Interlagosban a német RTL televízió riporterének.
nov. 5
20:49
Férfi vízilabda ob I: a Fradi rangadót nyert a Szolnok otthonában (She)
A férfi vízilabda-bajnokság első rangadóján az FTC-Fisher Klíma 7–6-ra nyert a Szolnoki Főiskola-Közgép otthonában.
nov. 5
21:03
Jégkorong, Mol Liga: a Dunaújváros 11-szer vette be az FTC kapuját (She)
A jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján a Dab.Docler hazai pályán 11–3-ra győzött a Ferencváros ellen.
nov. 5
21:05
NBA: az olimpiai bajnok Oberto visszavonult szívproblémái miatt (She)
Visszavonult az aktív játéktól a legutóbb az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Portland Trail Blazersnél játszó Fabricio Oberto.
nov. 5
21:07
Formula-1: Mostantól minden a szerencsén és a sorson múlik - Alonso (She)
Fernando Alonso nem aggódik délelőtti motorhibája miatt, mint mondta, az agyonhasznált erőforrást mindenképpen kivették volna autójából a Brazil Nagydíj második szabadedzése előtt. A spanyol szerint most már csak a szerencsén múlik, ki nyeri meg a világbajnokságot.
nov. 5
21:09
Labdarúgó NB I: Hajdú és Völgyi góljával 1-1 lett a Honvéd-Győr (She)
Hajdú Norbert büntetőből szerzett találata és Völgyi Dániel fejes gólja után 1–1-es döntetlent játszott egymással a Budapest Honvéd és a Győri ETO a labdarúgó NB I 13. fordulójának pénteki mérkőzésén.
nov. 5
21:21
Labdarúgó NB I: Ha pontosabbak vagyunk, nyerünk - Pintér Attila (She)
Nem bírt egymással a Budapest Honvéd és a Győri ETO a labdarúgó NB I 13. fordulójának péntek esti mérkőzésén (1–1). A kispestiek vezetőedzője, Massimo Morales és a győriek mestere, Pintér Attila szerint is igazságos döntetlen született.

Keresés