2014. december 11. csütörtök

dec. 11
22:18
Női kézi Eb: csoportmásodikként jutottunk be a középdöntőbe (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 27–26-ra kikapott Spanyolországtól, így csoportmásodikként jutott be az Európa-bajnokság középdöntőjébe, ahová két pontot visz magával.
dec. 11
22:20
El: elszállt az áram, varázslatos hangulat a drukkerektől (She)
Törökország fanatikus futballszurkolóit nem kell bemutatni, ezúttal a Besiktas drukkerei vizsgáztak jelesre elhivatottságból. A Tottenham elleni Európa-liga-találkozó két alkalommal is csődöt mondott a világítás az Atatürk Olimpiai Stadionban, de a közönség nem hagyta abba a szurkolást, sok-sok világító mobiltelefonnal próbált hangulatot teremteni.
dec. 11
22:48
Vereség a spanyoloktól a kézilabda eb-n (Metropol)
Az utolsó négy percben gól nélkül maradó magyar válogatott 27-26-ra kikapott a spanyol csapattól a magyar-horvát rendezésű női kézilabda Eb győri csoportzárásán.
dec. 11
22:54
Női kézi Eb: Nem engedem többet a barkácsolást - Németh A. (She)
Rendkívül kiélezett mérkőzésen a magyar női kézilabda-válogatott 27–26-os vereséget szenvedett Spanyolországtól a hazai rendezésű Európa-bajnokság utolsó győri csoportmérkőzésén. A találkozó után Németh András szövetségi kapitány, Triscsuk Krisztina és Planéta Szimonetta értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 11
22:56
Női kézi Eb: Romániával játszunk szombaton - a középdöntő programja (She)
A magyar válogatott az A-csoport második helyén végzett a női kézilabda Európa-bajnokságon. A középdöntő első meccsét szombaton Romániával vívják a mieink (pontos kezdési időpont később) – menetrend.
dec. 11
22:58
Női kézi Eb: Küzdöttek a lányok, de kézilabdázni is kell - Németh (She)
Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitány csalódott, hogy a spanyoloktól elszenvedett vereség miatt mindössze két pontot vihet magával csapata a középdöntőbe. Tomori Zsuzsanna a hullámzó találkozóról, a rossz taktikáról beszélt.

Keresés