Majtényi László

Újra Sándor Máriáról
2017 március 23.   Népszava
A március 15-i ünnepélyen neki mondott köszönetet Majtényi László államfőjelölt.
Kiküldték a parlamentbõl Majtényit, kávézóból adta elsõ interjúját
2017 március 20.   C-Press
Az eredeti tervek szerint a parlamentben fogadta volna az ATV stábját Majtényi László, a köztársasági elnökválasztás után azonban el kellett hagynia az épületet.
A nagykörúti ellenzék és Majtényi világa
2017 március 20.   atv
Az utóbbi napokban Áderről vagy Majtényiről, Botkáról vagy Gyurcsányról, együttműködő vagy torzsalkodó ellenzékről vitatkoztak a nyilvánosság fórumain. Lefülelt mondatok.
Mögé álltak
2017 március 18.   Népszava
Majtényi László sikerét elsősorban az jelenti, hogy mögé állt az egész demokratikus ellenzék.
Németh Szilárd nem utasíthatta a titkosszolgálatokat a civilek megfigyelésére
2017 március 17.   hvg.hu
A sorosista civilek elleni kormányzati kereszteshadjárat egyik legharciasabb lovagja, Németh Szilárd Fidesz-alelnök biztosan tudja, hogy Soros több pénzt adott Majtényiéknak, és már rég kérte a civilek átvilágítását a titkosszolgálatoktól. Igen, de erre nem volt lehetősége a törvények szerint, mondja az adatvédelmi hivatal. De más gond is van a civilek titkosszolgálati revolverezésével. A NAIH…
Majtényi
2017 március 17.   Népszava
Nem tudom, komolyan vegyem-e a Fidesz mocskolódását, vagy tudjam be a szokásos "reflexeknek".
Hülyék 2018: akarna-e Jókai Mór paksi bővítést?
2017 március 16.   888.hu
Körülbelül száz ember előtt tartottak beszédet az LMP társelnökei március 15-én. Azt gondoltuk, hogy Majtényi szerdai produkciójánál nincs lejjebb, de szerencsére Szél Bernadett még nála is alacsonyabbra tette a lécet.
Schiffer: Nem Majtényit kellett volna jelölni
2017 március 16.   origo.hu
Majtényi László helyett mást kellett volna jelölnie az ellenzéknek köztársasági elnöknek – mondta Schiffer András a Figyelőnek. Az LMP volt társelnöke azt is mondta, hogy Botka László hiteltelen, mert korábban nem szólalt fel a Gyurcsány-kormány intézkedései ellen.
Majtényi: egyszer bukjon Orbán Viktor, de akkor nagyot
2017 március 16.   Népszava
Martin Luther Kinget is idézte: ne merüljetek el a kétségbeesés tengerében.
Schiffer: Lejárt szavatosságú játék a ballib oldalon
2017 március 16.   mno.hu
Gyurcsány Ferenc már-már szimpatikussá válik, Botka László hiteltelen. Majtényi László helyett mást kellett volna jelölnie az ellenzéknek köztársasági elnöknek. A Momentum pedig egy új generációs neoliberális kezdeményezés – nyilatkozta Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) volt társelnöke a Figyelőnek.
Majtényi: Legyen mindenki politikus!
2017 március 15.   24.hu
Ezt kérte az ellenzék köztársasági elnökjelöltje. Persze akart még szabad nemzetet, valódi közteherviselést, független bíróságot.
Majtényi: Órákon belül megváltozhat a helyzet
2017 március 15.   mno.hu
Ez fenyegetés? Órák alatt megváltozhat a Nemzeti Együttműködés Rendszere
2017 március 15.   Blikk.hu
Az 1848-49-es események tanulsága, hogy a küzdelmet még a legreménytelenebb helyzetben sem szabad feladni, akkor sem, amikor úgy tűnik, már végérvényesen elveszett a szabadság ügye - jelentette ki Majtényi László korábbi ombudsman, az Eötvös Károly Intézet elnöke az Elnököt a köztársaságnak! csoport budapesti demonstrációján szerdán, a forradalom és szabadságharc évfordulóján.
Majtényi László ígéri: folytatja a politizálást
2017 március 15.   hvg.hu
Majtényi László sosem gondolta volna, hogy egyszer ilyen sokan gyűlnek majd össze azért, hogy őt beszélni hallják. Egy politikai szónoklathoz valóban sokan voltak, de egy fél rendszerváltáshoz nagyon kevesen. Ott voltunk, amikor Majtényit átkísérték az Operától a Kossuth térig, hogy összegezze államfőjelölti pályáját.
Majtényi: egyszer bukjon Orbán Viktor, de nagyot
2017 március 15.   Népszava
Majtényi a legreménytelenebb helyzetben sem adja fel
2017 március 15.   gondola.hu
Az 1848-49-es események tanulsága, hogy a küzdelmet még a legreménytelenebb helyzetben sem szabad feladni, akkor sem, amikor úgy tűnik, már végérvényesen elveszett a szabadság ügye - jelentette ki Majtényi László korábbi ombudsman, az Eötvös Károly Intézet elnöke az Elnököt a köztársaságnak! csoport budapesti demonstrációján szerdán, a forradalom és szabadságharc évfordulóján
Majtényi még bízik a csodában
2017 március 15.   444.hu
Három egész öt tized ezeren sétáltak Majtényi után a köztársaságért. Az exelnökjelölt szerint nem kell kétségbeesni. Tényleg nem?
Majtényi lendületben: a tehénszartól eljutott a magyar politika fénypontjáig
2017 március 15.   hvg.hu
Két nappal a köztársasági elnök megválasztása után, amelyen a volt ombudsman kihívóként elindult, Majtényi László újabb politikai beszédet tartott a Kossuth téren. Most nem a parlamentben, hanem vele tüntetők előtt szónokolt. Nagy tömeg nem kísérte, de aki ott volt, egy hullámhosszra került Majtényivel.
Majtényi: a legreménytelenebb helyzetben sem szabad feladni a küzdelmet
2017 március 15.   hirado.hu
Az 1848-49-es események tanulsága, hogy a küzdelmet még a legreménytelenebb helyzetben sem szabad feladni, akkor sem, amikor úgy tűnik, már végérvényesen elveszett a szabadság ügye - jelentette ki Majtényi László korábbi ombudsman, az Eötvös Károly Intézet elnöke az Elnököt a köztársaságnak! csoport budapesti demonstrációján szerdán, a forradalom és szabadságharc évfordulóján.
Elnököt a köztársaságnak! - Ezrek tüntettek Majtényi mellett (videó)
2017 március 15.   Népszava
A békés menet erős rendőri biztosítás mellett vonult a civil-ellenzéki államfőjelölt oldalán a Kossuth térre.

Közélet