Majtényi László

„Nem jogszerű, hogy a politikai hűséget egy listán értékeljék”
2017 április 28.   HírTV
Majtényi László: Jogsértő, hogy a Kubatov-listákban pontozzák a választópolgárokat. Tényi István szerint a lista a mai napig frissül.
Majtényi László: „A futballstadion az úri kaszinó”
2017 április 25.   ATV
Az elmúlt hét csöndes szenzációja volt, hogy a Magyar Közlönyben információ jelent meg A Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottság megalakulásáról. A hosszú nevű közintézmény elnöke Orbán Viktor miniszterelnök lett. Vajon a nyilvánosság fórumain hogyan emlegették a stadion szót, amely egyre inkább az Orbán-rendszer jelk
Majtényi: Elérkeztünk a pangás korszakába
2017 március 30.   Népszava
Az EKINT elnöke nettó őrültségnek tartja, amit a kormány a CEU ügyében csinál.
Elképesztő számok a Magyar Postától
2017 március 30.   eBroker
A Magyar Posta 2016-ban 17,7 millió csomagot kezelt, ami 1,96 millió darabbal, 12,4 százalékkal több a 2015. évinél, az idén 12,5 százalékos csomagvolumen-emelkedéssel számol az e-kereskedelem dinamikus növekedése miatt - mondta a Magyar Posta Zrt. vállalati vezérigazgató-helyettese csütörtökön Budapesten. Majtényi Kálmán a háttérbeszélgetésen hangsúlyozta, a Magyar Posta növelni akarja a…
Újra Sándor Máriáról
2017 március 23.   Népszava
A március 15-i ünnepélyen neki mondott köszönetet Majtényi László államfőjelölt.
Kiküldték a parlamentbõl Majtényit, kávézóból adta elsõ interjúját
2017 március 20.   C-Press
Az eredeti tervek szerint a parlamentben fogadta volna az ATV stábját Majtényi László, a köztársasági elnökválasztás után azonban el kellett hagynia az épületet.
A nagykörúti ellenzék és Majtényi világa
2017 március 20.   ATV
Az utóbbi napokban Áderről vagy Majtényiről, Botkáról vagy Gyurcsányról, együttműködő vagy torzsalkodó ellenzékről vitatkoztak a nyilvánosság fórumain. Lefülelt mondatok.
Mögé álltak
2017 március 18.   Népszava
Majtényi László sikerét elsősorban az jelenti, hogy mögé állt az egész demokratikus ellenzék.
Németh Szilárd nem utasíthatta a titkosszolgálatokat a civilek megfigyelésére
2017 március 17.   HVG
A sorosista civilek elleni kormányzati kereszteshadjárat egyik legharciasabb lovagja, Németh Szilárd Fidesz-alelnök biztosan tudja, hogy Soros több pénzt adott Majtényiéknak, és már rég kérte a civilek átvilágítását a titkosszolgálatoktól. Igen, de erre nem volt lehetősége a törvények szerint, mondja az adatvédelmi hivatal. De más gond is van a civilek titkosszolgálati revolverezésével. A NAIH…
Majtényi
2017 március 17.   Népszava
Nem tudom, komolyan vegyem-e a Fidesz mocskolódását, vagy tudjam be a szokásos "reflexeknek".
Majtényi: egyszer bukjon Orbán Viktor, de akkor nagyot
2017 március 16.   Népszava
Martin Luther Kinget is idézte: ne merüljetek el a kétségbeesés tengerében.
Majtényi: Legyen mindenki politikus!
2017 március 15.   24.hu
Ezt kérte az ellenzék köztársasági elnökjelöltje. Persze akart még szabad nemzetet, valódi közteherviselést, független bíróságot.
Majtényi László ígéri: folytatja a politizálást
2017 március 15.   HVG
Majtényi László sosem gondolta volna, hogy egyszer ilyen sokan gyűlnek majd össze azért, hogy őt beszélni hallják. Egy politikai szónoklathoz valóban sokan voltak, de egy fél rendszerváltáshoz nagyon kevesen. Ott voltunk, amikor Majtényit átkísérték az Operától a Kossuth térig, hogy összegezze államfőjelölti pályáját.
Majtényi: egyszer bukjon Orbán Viktor, de nagyot
2017 március 15.   Népszava
Majtényi a legreménytelenebb helyzetben sem adja fel
2017 március 15.   gondola.hu
Az 1848-49-es események tanulsága, hogy a küzdelmet még a legreménytelenebb helyzetben sem szabad feladni, akkor sem, amikor úgy tűnik, már végérvényesen elveszett a szabadság ügye - jelentette ki Majtényi László korábbi ombudsman, az Eötvös Károly Intézet elnöke az Elnököt a köztársaságnak! csoport budapesti demonstrációján szerdán, a forradalom és szabadságharc évfordulóján
Majtényi még bízik a csodában
2017 március 15.   444
Három egész öt tized ezeren sétáltak Majtényi után a köztársaságért. Az exelnökjelölt szerint nem kell kétségbeesni. Tényleg nem?
Majtényi lendületben: a tehénszartól eljutott a magyar politika fénypontjáig
2017 március 15.   HVG
Két nappal a köztársasági elnök megválasztása után, amelyen a volt ombudsman kihívóként elindult, Majtényi László újabb politikai beszédet tartott a Kossuth téren. Most nem a parlamentben, hanem vele tüntetők előtt szónokolt. Nagy tömeg nem kísérte, de aki ott volt, egy hullámhosszra került Majtényivel.
Majtényi: a legreménytelenebb helyzetben sem szabad feladni a küzdelmet
2017 március 15.   Híradó
Az 1848-49-es események tanulsága, hogy a küzdelmet még a legreménytelenebb helyzetben sem szabad feladni, akkor sem, amikor úgy tűnik, már végérvényesen elveszett a szabadság ügye - jelentette ki Majtényi László korábbi ombudsman, az Eötvös Károly Intézet elnöke az Elnököt a köztársaságnak! csoport budapesti demonstrációján szerdán, a forradalom és szabadságharc évfordulóján.
Elnököt a köztársaságnak! - Ezrek tüntettek Majtényi mellett (videó)
2017 március 15.   Népszava
A békés menet erős rendőri biztosítás mellett vonult a civil-ellenzéki államfőjelölt oldalán a Kossuth térre.
Nem kell attól félni, hogy sokáig kell elviselni a Nemzeti Együttműködés Rendszerét - Majtényi
2017 március 15.   Klubrádió
Nem szabad feladni a szabadság iránti vágyat, hisz 1848-ban is csak néhány forró fejű fiatal kezdeményezésére indult el a szabadságharc. A forradalom pillanatok alatt tört ki, egy nap alatt szabad lett az ország, összeállt a nemzeti egység – mondta beszédében a Kossuth téren Majtényi László, a baloldali ellenzék államfőjelöltje március 15-e alkalmából mondott beszédében az Új magyar köztársaságért…

Közélet