Vlagyimir Putyin

Putyinék Ukrajna mellé telepítik új hadosztályaikat
2017 február 22.   mno.hu
Információs műveleti erőket állított fel az orosz hadsereg, amely idén négy új hadosztály létrehozását is tervezi, közülük hármat az ország nyugati és délnyugati területein – közölte Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter az Állami Dumában szerdán elmondott beszámolójában.
Kreml: Még nem történt egyeztetés
2017 február 22.   atv
Oroszország és az Egyesült Államok diplomatái még nem vitatták meg Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozójának megszervezését - jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó szerdai moszkvai sajtótájékoztatóján.
Nincs napirenden a Putyin-Trump találkozó
2017 február 22.   Napi Online
Oroszország és az Egyesült Államok diplomatái még nem vitatták meg Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozójának megszervezését - jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó ... ...
Kétezertizenhét lesz a háború éve Oroszországgal?
2017 február 22.   mno.hu
Képzelje el a kedves olvasó, hogy Vlagyimir Putyin bő három hónap múlva megtámadja a balti államokat, és kora nyárra már háború dúl a NATO és Oroszország között. Ez most lehetetlennek tűnik?
Putyin elrendelte a Hruscsov idején épült lakóházak lebontását
2017 február 22.   ma.hu
Ezeket, a rászorulóknak ingyen juttatott lakótelepi szociális lakásokat tömegesen építették az egykori Szovjetunióban.
A magyar-orosz űrprogramot több mint száz milliárd forinttal támogatjuk
2017 február 22.   atv
192 millió forinttal támogatja a magyar kormány a magyar-orosz űrprogramot - a külügyminiszter Mesterházy Attilának küldött válasza szerint ez is szóba került a február másodikai Orbán-Putyin találkozón. A Planetárium korábbi igazgatója szerint a magyar űrkutatók több mint fél évszázada vesznek részt különböző nemzetközi programokban, főleg elektromos eszközökkel segítik a kutatásokat. További…
Mi folyik itt? Radioaktív sugárzást mértek Európa felett
2017 február 21.   Blikk.hu
Több európai ország mérőállomása is mért egyszer-egyszer kiugró radioaktív értéket január és február folyamán. A szintemelkedés arra sarkallta a titkosszolgálatokat, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak Putyin orosz nukleáris programjára.
Putyin is felköszöntötte a szülinapján – interjú Mireille Mathieu-vel
2017 február 21.   hvg.hu
Március 17-én először koncertezik hazánkban a világjáró énekesnő, aki Chevalier-val együtt vallja, hogy addig szeretne élni, amíg az éneklés egyet jelent számára a levegővétellel.
Putyin elbontatná a Hruscsov idején épült moszkvai lakóházakat
2017 február 21.   origo.hu
Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden utasítást adott Szergej Szobjanyin moszkvai polgármesternek, hogy bontsák le az orosz fővárosban az 1950-60-as években épült elavult, ötszintes házakat - az úgynevezett "hruscsovkákat" -, és a helyükön építsenek új, korszerű lakóházakat. A moszkvai hatóságok a bontást két éven belül tervezik végrehajtani.
Putyin elrendelte a "hruscsovkák" lebontását
2017 február 21.   gondola.hu
Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden utasítást adott Szergej Szobjanyin moszkvai polgármesternek, hogy bontsák le az orosz fővárosban az 1950-60-as években épült elavult, ötszintes házakat - az úgynevezett "hruscsovkákat" -, és a helyükön építsenek új, korszerű lakóházakat
Putyin 2018-ig lebontatja a Hruscsov idején épített moszkvai nyomortanyákat
2017 február 21.   hvg.hu
Örülhetnek a moszkvai hruscsovkák lakói, ha megtartja ígéretét Putyin és az orosz főváros polgármestere. A régi, lepukkant ötszintes házakból nemsokára újakba költözhetnének ugyanis.
Putyin lebontatja a hruscsovkákat
2017 február 21.   mno.hu
Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden utasítást adott Szergej Szobjanyin moszkvai polgármesternek, hogy bontsák le az orosz fővárosban az 1950–60-as években épült elavult, ötszintes házakat – az úgynevezett hruscsovkákat –, és a helyükön építsenek új, korszerű lakóházakat. A moszkvai hatóságok a bontást két éven belül tervezik végrehajtani.
Vége a "hruscsovkák-nak" - Erre adott utasítást Putyin
2017 február 21.   atv
Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden utasítást adott Szergej Szobjanyin moszkvai polgármesternek, hogy bontsák le az orosz fővárosban az 1950-60-as években épült elavult, ötszintes házakat - az úgynevezett "hruscsovkákat" -, és a helyükön építsenek új, korszerű lakóházakat. A moszkvai hatóságok a bontást két éven belül tervezik végrehajtani.
Putyin csajai provokálhatnak verekedést a NATO-katonák közt
2017 február 21.   24.hu
A balti államokba NATO-katonák érkeztek, az oroszok őket akarják majd lejáratni kiprovokált kocsmai verekedésekkel az észtek szerint.
A német szélsőjobb vezére putyinista oroszokkal találkozott
2017 február 21.   24.hu
A bevándorlásellenes AfD vezetője Moszkvában egyeztetett a putyinista élcsapattal.
Ausztria kiadja Firtast az amerikaiaknak
2017 február 21.   444.hu
De vajon akarják-e az amerikaiak a Trump köreivel üzletelő, Putyin-közeli ukrán üzletembert, akinek egyébként a magyar gázüzlet is sokáig a markában volt?
A német szélsőjobb vezetője Putyin tanácsadójával tárgyalt Moszkvában az együttműködés további lehetőségeiről
2017 február 21.   444.hu
Az AfD vezetőjének nem volt kedve beszámolni arról, miről beszélgettek pontosan.
Oroszországban tárgyalt a német szélsőjobb vezére Putyin tanácsadójával
2017 február 21.   hvg.hu
Frauke Petry, az AfD társelnöke együttműködésről egyezkedett Putyin embereivel.
Orbán azért buzizik a parlamentben, hogy megmutassa: ő egy közülünk
2017 február 21.   444.hu
A korrupciós vádakra férfiszoknyázással vágott vissza. De ez nem csak egyszerű odacsapás volt Vonának. Trump, Putyin és a többiek ugyanígy állítják saját szolgálatukba a suttyóhumort, hogy az elit csúcsáról lázadjanak az elit ellen.
Trump alatt még inkább Putyin és Erdogan uralkodhat a Balkánon
2017 február 21.   privatbankar
Trump protekcionizmusa nem sok jót ígér a szomszédságunk számára. A Kreml már így is nyakig benne van Montenegró és Bosznia aggasztó politikai fejleményeiben. De tényleg a Balkán Európa puskaporos hordója? Egyelőre még nem világos, hogy a Balkánnak milyen szerepet szánnak Trump elnök külpolitikájában, de valószínű, hogy inkább tehertételként jelentkezik Washingtonnak, amelytől inkább…

Közélet