2014. március 2. vasárnap

márc. 2
21:29
NB I: Kezd furcsa lenni a miskolci játékvezetés - Szivics (She)
A labdarúgó NB I-ben listavezető DVSC-Teva 1–1-es döntetlent ért el a meccset tíz emberrel befejező DVTK otthonában. Tomiszlav Szivics, a diósgyőriek vezetőedzője nem hagyta szó nélkül a játékvezetést, Kondás Elemér, a debreceniek mestere pedig a pontvesztés ellenére nem marasztalja el játékosait.
márc. 2
21:31
Videó: Böde lábában maradt a Fradi győzelme (She)
Döntetlennel (1–1) ért véget a Ferencváros–Győri ETO rangadó a labdarúgó NB I 18. fordulójában. Leonardo révén a Fradi került előnybe, sőt, a 84. percben Böde Dániel bebiztosíthatta volna a győzelmet, de büntetőjét hárította Lubos Kamenár. A 87. percben Varga Roland góljával egyenlített a Győr, az utolsó percek azonban már nem a futballról szóltak. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 2
21:33
Mol Liga: háromgólos előnyről bukott a DAB (She)
A brassói jégkorongcsapat háromgólos hátrányból fordítva 5–4-re nyert hosszabbításban a Dab. Docler ellen a Mol Liga elődöntőjének 3. mérkőzésén, így 2–1-re vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
márc. 2
21:35
Válogatott: Kiválasztjuk, kik vannak a legjobb formában - Pintér (She)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya segítőjével, Farkas Józseffel figyeli a játékosokat, és dönt arról, hogy kik jutnak majd szóhoz a 35 fős keretből a Finnország ellen szerdai felkészülési mérkőzésen.
márc. 2
21:45
Videó: Az FTC szurkolói történelmet írtak és írnak - Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője a Győri ETO elleni 1–1-es döntetlennel végződő mérkőzés után elmondta, hogy nem haragszik Böde Dánielre a kihagyott büntető miatt, a szurkolóknak csak megköszönni tudja a segítséget, illetve csapata második félidőben mutatott játéka jobban tetszett neki.
márc. 2
21:47
Eurofutball: botlott a Galata a kiesőjelölt ellen (She)
A Galatasaray botlott a kiesőjelölt Rizesport otthonában: 1–1-es döntelent játszott a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Dániában Vadócz Krisztián nélkül kapott ki az Esbjerg. Svájcban ikszelt a Basel.
márc. 2
21:49
Asztalitenisz: Madarász Dóra először bajnok (She)
Jakab János és Madarász Dóra nyerte egyesben a 97. asztalitenisz országos bajnokságot, amelynek Celldömölk adott otthont. Madarász duplázott, mert Pergel Szandrával párosban is győzött, míg a férfiak hasonló számában Lindner Ádám és Gerold Gábor megvédte címét.
márc. 2
22:03
Videó: tökéletesen - Tőzsér gólpassza a Watfordban (She)
A Watford labdarúgócsapata magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott a Blackpool felett az angol másodosztályú bajnokság (Championship) 33. fordulójában. A magyar válogatott Tőzsér Dániel végig játszotta a mérkőzést, sőt, az első gólt megelőző szögetlenél ő ívelt csapattársa, a svéd Mathias Ranégie fejére.
márc. 2
22:05
Sznúker: 147-es brékkel a walesi trónon O'Sullivan (She)
A világbajnok Ronnie O'Sullivan győzelmével zárult a sznúkerezők walesi tornája, a Welsh Open. A vasárnapi fináléban az angol játékos esélyt sem adott kínai ellenfelének, Ting Csün-hujnak (Ding Junhui), 9:3-ra legyőzte őt, stílusosan befejezve a döntőt.
márc. 2
22:07
Válogatott: Gulácsi nem szerepelhet a finnek ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, megsérült vasárnap a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatát erősítő válogatott kerettag kapus, Gulácsi Péter. Az osztrák együttes hálóőre ezért nem szerepelhet a finnek elleni, szerdai felkészülési mérkőzésen.
márc. 2
22:21
Videó: centerjáték - Futács beküzdötte a DVTK gólját (She)
Dalibor Volas és Futács Márkó góljával 1–1-es döntetlennel zártult a DVTK–DVSC-Teva rangadó a labdarúgó NB I 18. fordulójában. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 2
22:39
Eurofutball: nyert a Benfica, Sousáék menetelnek (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az éllovas Benfica tovább menetel: a Belenenses otthonában győzött 1–0-ra idegenben. A Porto azonban botlott: 2–2-es döntetlent játszott a Guimaraesszel. Izraelben az Európa-ligától a héten búcsúzó Maccabi Tel-Aviv 2–0-ra győzött idegenben, így Paulo Sousa csapata újabb lépést tett a bajnoki cím felé.
márc. 2
22:57
Serie A: Milánóban nyert a Juve, Firenzében a Lazio (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnap esti rangadóján a Juventus Fernando Llorente és Carlos Tévez góljával 2–0-ra legyőzte a Milant idegenben, míg a Lazio Lorik Cana remekbe szabott góljának köszönhetően jutott három ponthoz a Fiorentina otthonában.
márc. 2
22:59
Primera División: a Barca simán nyert, győzött a Rayo (She)
A Barcelona magabiztosan, 4–1-re győzött az Almería ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A Rayo Vallecano 1–0-ra nyert a Valencia ellen otthon.
márc. 2
23:01
Ligue 1: kihasználta a Monaco botlását a PSG (She)
A PSG 2–0-ra legyőzte az Olympique Marseille-t hazai pályán a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 27. fordulójának záró mérkőzésén. A párizsiaknál Maxwell és Edinson Cavani volt eredményes.
márc. 2
23:15
Cserépkályhából csaptak ki a lángok (Behaviour)
márc. 2
23:15
Angol Ligakupa: Megérdemeltük a trófeát - Pellegrini (Agroinform)
Gustavo Poyet szerint több mint ötven percig volt esélyük a döntő megnyerésére, büszke volt a csapatára.
márc. 2
23:17
Lemberg megye kész befogadni a Krímből menekülőket (Behaviour)
A Krím elhagyására készülő lakosok számára létesített forróvonalat a Lemberg (Lviv) megyei tanács (közgyűlés).
márc. 2
23:17
NB I: Mintha vereséget szenvedtünk volna - Thomas Doll (Agroinform)
A Ferencváros megnyert mérkőzést engedett ki a kezéből a Győr ellen, a német tréner tanulna a történtekből.
márc. 2
23:33
Videó: dühítő - nagyon unják Debrecenben ezeket a gólokat (She)
A DVTK–DVSC-Teva (1–1) labdarúgó NB I-es bajnoki rangadó után Tomiszlav Szivics, Futács Márkó, Kondás Elemér és Kulcsár Tamás értékelt az NSO Tv-nek.
márc. 2
23:35
Tenisz: az argentinnak lett meg az első ATP-győzelem (She)
Federico Delbonis és Paolo Lorenzi egyaránt élete első ATP-torna-győzelmére készült vasárnap Sao Paulóban, és a két nem kiemelt játékos csatájából előbbi került ki diadalmasan: a 23 éves argentin teniszező három játszmában múlta felül kilenc évvel idősebb olasz ellenfelét. Érdekesség, hogy a világranglista-61. Delbonis tavaly nyáron élete első ATP-fináléját ugyancsak olasz ellenféllel szemben…
márc. 2
23:51
Videó: Barca-siker védhetetlen Messi-lövéssel (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hozta a kötelezőt és hazai pályán 4–1-re legyőzte az Almeríát. A katalánoknál Alexis Sánchez, Lionel Messi, Carles Puyol és Xavi volt eredményes. Nézze meg a szebbnél szebb gólokat!
márc. 2
23:51
Topligák: A Barca a Real nyakán, rangadót nyert a Juve és a PSG (Agroinform)
A katalánok egy pontra megközelítették a Real Madridot, a torinóiak jó helyzetkihasználásuknak köszönhetően nyertek.
márc. 2
23:53
NS: X-Faktor; Miklós Edit újabb csodája - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

2014. március 3. hétfő

márc. 3
0:09
Videó: albán játékosé a forduló gólja a Serie A-ban (She)
Az albán Lorik Cana fantasztikus ollózós góljával nyert a Lazio a Fiorentina vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. Nézze meg ezt a remek találatot!
márc. 3
0:13
Férfi kosár: Hanga 21 perc alatt 6 pontot ért el (She)
Vasárnap este újabb rangadót játszott és veszített el 67–55-re a Hanga Ádámmal felálló, de honfitársunk képességeit megint csak minimális mértékben kihasználó Laboral Kutxa a spanyol kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 21. fordulójában, a Valencia vendégeként.
márc. 3
0:27
Videó: Tévez hatalmas, kapufás gólt lőtt Milánóban (She)
Fernando Llorente és Carlos Tévez találatával a Juventus 2–0-ra nyert az AC Milan vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójának vasárnap esti rangadóján. Nézze meg a két gólt!
márc. 3
0:45
Primera División: Az Atlético erőszakossá tette a meccset - Ancelotti (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában a listavezető Real Madrid 2–2-es döntetlent ért el a városi rivális Atlético Madrid otthonában. Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője az összecsapás után úgy vélekedett: a városi rivális szokatlanul agresszív stílusban játszott a mérkőzésen, ami a vártnál nagyobb nehézséget okozott számukra.
márc. 3
4:03
Eltüntetik az Újpest 850 milliós tartozását (Blikk)
Budapest – Óriási botrány várható Újpesten – s nem a Bp. Honvédtól elszenvedett szombati 3-2-es bajnoki vereség miatt. A fociklubot működtető gazdasági társaság hozzávetőleg 850 millió forintos tartozásának kijátszása verheti ki a biztosítékot, ha sikerül megvalósítani az elképzeléseket.
márc. 3
4:21
Primera División - Közelebb zárkózott a Real Madridhoz a Barcelona (Infostart)
Egy pontra megközelítette az éllovas Real Madridot az FC Barcelona, amely vasárnap este hazai pályán 4-1-re verte az Almeríát a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 3
7:03
Kaposvár: Afrika-kupát megjárt csatár érkezik (She)
Zambiai támadóval erősítette meg a keretét a Kaposvár NB I-es labdarúgócsapata – írja az afrikai ország egyik napilapja.
márc. 3
7:21
Válogatott: Szalai előtt nem zárult be az ajtó, de... (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Pintér Attila szövetségi kapitány volt a Sport Tv Harmadik félidő című műsorának vendége, és beszélt arról, mi alapján áll majd össze a Finnország elleni szerdai felkészülési meccsen a kezdőcsapat. A szakember később nézői kérdésekre is válaszolt, kitért többek között Szalai Ádám esetére és szóba került a honosítás kérdésköre is, de azt is elmondta, nem…
márc. 3
7:57
NHL: Anaheim-siker a „feltámadások” napján (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján több csapat is vert helyzetből felállva nyerte meg soros mérkőzését. A harmadik harmadnak egyaránt hátrányból nekifutó Florida Panthers, Colorado Avalanche és St. Louis Blues is 4–0-ra nyerte meg meccsének záró játékrészét, ami elegendőnek bizonyult a győzelemhez. Az Anaheim ellenben nem esett a New York Islanders, a Tampa Bay…
márc. 3
7:59
Tenisz: Federer maradt a 8., Berdych javított (She)
A férfi teniszezők legfrissebb ATP-világranglistáján az éllovas Rafael Nadal előnye csökkent Novak Djokoviccsal szemben, de még így is magabiztosan vezet. A dubai tornát megnyerő Roger Federer változatlanul a nyolcadik, döntőbeli ellenfele, Tomás Berdych ellenben egy helyet javított, és már az ötödik.
márc. 3
8:15
NBA: elképesztő 1. negyed, szezoncsúcs Phoenixben (She)
Ritkán látható, 77 pontos első negyedet produkált az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a Phoenix és az Atlanta. Az első játékrészt követően 40–37-re vezetett az otthon játszó Suns, amely az első félidőben szezoncsúcsot jelentő 79 pontnál járt (ennyi pontot egy félidő alatt más csapat még nem szerzett az idényben), és végül 129–120-ra győzött. Az élcsapatok közül nyert az…
márc. 3
8:17
Tenisz: Babos Tímea kiszorult az első százból (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistáján a florianópolisi versenytől az első fordulóban búcsúzó Babos Tímea tizenegy helyet rontott, így kiszorult az első százból. Az acapulcói tornán diadalmaskodó, az idei Australian Openen döntőt játszó Dominika Cibulková ellenben két helyet javított, és már a tizenegyedik.
márc. 3
8:33
Gulácsi megsérült (Metropol)
A hálóőr nem lehet ott a keddi, finnek elleni találkozón.
márc. 3
8:35
Milánóban győzött a Juve (Metropol)
A listavezető könnyedén, 2-0-ra legyőzte hazai pályáján az AC Milant.
márc. 3
8:37
Egy pont maradt a Real előnye (Metropol)
A Barcelona 4-1-re nyert az Almería ellen.
márc. 3
8:51
NHL - Ötvenezer néző előtt nyert Vancouverben az Ottawa (Infostart)
Az Ottawa Senators ötvenezer néző előtt nyert 4-2-re a házigazda Vancouver Canucks ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
márc. 3
8:51
Videó: görögök - levágott végtagokkal is ikszre mennek (She)
Folytatjuk sorozatunkat, amelyben bemutatjuk a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőcsoportjának ellenfeleit. Ezúttal jöjjenek a görögök! A rendkívül fegyelmezett futball nemcsak a görög klubokat, hanem a válogatottat is jellemzi. Marosi Gergely, a Nemzeti Sport Online vezető szerkesztője szerint a hajtós görögök továbbjutása nem forog veszélyben, sőt simán megnyerhetik a…
márc. 3
8:53
Jégkorong, EBEL: ma kap ellenfelet a Fehérvár (She)
Marty Raymond, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője örül, hogy együttesével megnyerte az EBEL alsóházi küzdelemsorozatát, de a Dornbirn legyőzése és megelőzése önmagában semmit sem ér a rájátszás szempontjából, hiszen a felsőház dobogósai azt választanak a negyeddöntőben, akit akarnak. Ma nap közben derül ki, ki lesz a Volán ellenfele.
márc. 3
9:09
Szlovákia: korábbi pápai és pécsi játékos is a DAC-nál (She)
Minden akadály elhárult, a szlovák élvonalban szereplő DAC futballistája lett Szabó Ottó, a Lombard Pápától távozó védő.
márc. 3
9:27
Babos kicsúszott a top 100-ból (Metropol)
Négy és fél hónap elteltével Babos Tímea ismét a top 100-on kívül van a női teniszezők világranglistáján.
márc. 3
9:28
Juventus: Még nincs a kezünkben a bajnoki cím - Buffon (Agroinform)
A Juventus 2-0-ra győzött a Milan otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján.
márc. 3
9:45
Férfi tenisz-világranglista - Federer maradt a nyolcadik (Infostart)
A szombaton Dubajban tornagyőztes Roger Federer maradt a nyolcadik a férfi teniszezők világranglistáján, amelyet változatlanul a múlt héten pihenő spanyol Rafael Nadal vezet.
márc. 3
9:45
Görögország: vírus okozta az ijesztő összeesést (She)
Hétfő reggeli hírek szerint jobban van Michael Olaitan, a görög Olympiakosz Pireusz labdarúgója, akit vasárnap este kórházba szállítottak, miután összeesett a Panathinaikosz elleni rangadón.
márc. 3
9:45
Tenisz-világranglisták: Babos kicsúszott a top 100-ból (Agroinform)
Négy és fél hónap elteltével Babos Tímea ismét a top 100-on kívül van a női teniszezők világranglistáján.
márc. 3
9:47
Megvan az új dopping-csodafegyver? (Infostart)
Ha a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) igazolva látja, hogy a xenonnak valóban az EPO nevű hormonhoz hasonlatos teljesítményfokozó hatása van, s doppingszernek minősül, a nemesgázt felveszi tiltólistájára.
márc. 3
10:21
Válogatott: a dánokat fogadjuk Debrecenben május 22-én (She)
A finnek után a dánok jönnek – eldőlt, hogy a Finnország elleni március 5-i mérkőzést követően legközelebb május 22-én egy másik északi ország, Dánia ellen lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott Debrecenben – erről a dán szövetség hivatalos Twitter oldala számolt be. Később a szövetség honlapja is megerősítette a mérkőzést, megemlítve még két felkészülési találkozót: június elején Albániát…

Keresés