2014. március 3. hétfő

márc. 3
10:23
F1: az idén nem a gumikon fog múlni az izgalom (She)
A Formula–1-es csapatoknak gumikat szállító Pirelli a téli tesztelés lezárulta után közölte, hogy sikerült tartósabbá tenni az abroncsokat a 2013-as szezonban használtaknál, így kevésbé befolyásolják a gumik az autók teljesítményét. A keverékek teljesítménye közötti különbség nőtt, de a Pirelli az idén láthatóan igyekszik a háttérbe húzódni.
márc. 3
10:57
Joseph Blatter: A futball még mindig gyönyörű játék (Metropol)
A FIFA elnöke szerint a 2022-es katari világbajnokság társadalmi változásokat is hozhat.
márc. 3
10:57
Karrier: Suárez Messi és Ronaldo szintjén van? (Agroinform)
A Liverpool csapatkapitánya úgy véli, Luis Suárez közelít Lionel Messi és Cristiano Ronaldo szintjéhez.
márc. 3
11:15
Videó: troll - C. Ronaldo viccesre vette a figurát (She)
Mint beszámoltunk róla, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában a listavezető Real Madrid 2–2-es döntetlent ért el a városi rivális Atlético Madrid otthonában. A találkozó szünetében Cristiano Ronaldo viccesre vette a figurát. Az öltözőbe vonulás közben mindkét kezét a fejére tette, jelezve a hazai drukkereknek a kupa-elődöntőbeli emlékezetes öngyújtóval…
márc. 3
11:15
Magyar válogatott: Májusban Dániát fogadjuk az új debreceni stadionban (Agroinform)
Debrecenben bejelentették, hogy a magyar labdarúgó-válogatott május 22-én az új Nagyerdei Stadionban fogadja Dániát.
márc. 3
11:17
Görögország: kiscsapatnál került elő a volt kaposvári (She)
A görög második ligás Zakintoszban folytatja pályafutását Moustapha Diallo, a Kaposvári Rákóczi korábbi guineai labdarúgója.
márc. 3
11:17
Női kézilabda: Előrehozott döntő vár Tomoriékra (Agroinform)
Hétfő este a dán Viborg otthonában lép pályára a Ferencváros a női kézilabda KEK negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 3
11:19
NB I, Ligakupa: DVSC-Győr, örökrangadó - program (She)
Ezen a héten sem fognak unatkozni a magyar labdarúgás szerelmesei. Kedden rendezik a Ligakupa-nyolcaddöntő visszavágóit, míg a hétvégén folytatódnak az NB I, az NB II és az NB III küzdelmei. A mérkőzések közül kiemelkedik a DVSC-Teva–Győr összecsapás, valamint az MTK–Ferencváros örökrangadó. Érdekesség, hogy a Debrecen, a Diósgyőr, a Fradi és az ETO a bajnoki fordulót követően csak egy napot…
márc. 3
11:21
Válogatott: a dánok után az albánokat, majd a kazahokat fogadjuk (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján erősítette meg, hogy a dánokkal játszunk május 22-én Debrecenben felkészülési meccset, és további két találkozóról is beszámolt az mlsz.hu.
márc. 3
11:33
Bundesliga: távozik a Frankfurt vezetőedzője (She)
A szezon végén távozik posztjáról Armin Veh, az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 3
11:35
Triatlon: kihűlt a magyar versenyző Új-Zélandon (She)
A szegedi Csőke Balázs remekül úszott az új-zélandi ironmanversenyen, de kerékpározás közben kihűlt, és feladta a versenyt – írja a delmagyar.hu.
márc. 3
11:51
Birmingham City: hosszú börtönbüntetés vár a tulajra (She)
Pénzmosás miatt hosszú börtönbüntetés vár Carson Yeungra, az angol másodosztályú Birmingham City labdarúgóklub tulajdonosára.
márc. 3
11:53
Edzősors: az MLSZ korábbi jelöltje váltja Koemant (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi pozíciójával is hírbe hozott Fred Rutten váltja a szezon végén távozó Ronald Koemant a holland élvonalban szereplő Feyenoord élén.
márc. 3
12:09
Haladás: tucatnyi hiányzó a Fradi ellen (She)
Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője sérülések, eltiltások és válogatottbeli meghívók miatt 12 játékosára nem számíthat a Ferencváros elleni keddi labdarúgó Ligakupa-nyolcaddöntőn.
márc. 3
12:09
Hosszú börtönbüntetés vár a Birmingham City tulajdonosára (Metropol)
A másodosztályú labdarúgócsapat hongkongi tulajdonosa 20,2 milliárd forintot csalt el.
márc. 3
12:11
NB II, NB III: megváltozott két mérkőzés időpontja (She)
Módosult egy NB II-es és egy NB III-as labdarúgó-mérkőzés kezdési időpontja – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Versenybizottságának közleményében.
márc. 3
12:11
Májusban Dániát fogadja a Pintér-csapat (Metropol)
A találkozót a tervek szerint az új Nagyerdei Stadionban rendezik meg, amelyet május 1-jén adnak át.
márc. 3
12:13
Golf: Rózsa Csilla újabb sikeres amerikai tornája (She)
Újabb sikeres szereplést tudhat maga mögött a golfozó Rózsa Csilla. A fiatal magyar sportoló a hétvégén rendezett Future Collegians World Tour floridai állomásán végzett a harmadik helyen.
márc. 3
12:15
KTE: a hölgyeknek lesz igazán vonzó a DVTK (She)
A nemzetközi nőnap alkalmából a kecskeméti és a diósgyőri hölgyszurkolók ingyen tekinthetik meg a március 8-i KTE-Phoenix Mecano–DVTK NB I-es labdarúgó-mérkőzést – tudtuk meg a kecskeméti klub hivatalos honlapjáról.
márc. 3
12:45
Videó: Pepe színészkedésén a kommentátor is nevetett (She)
Mint beszámoltunk róla, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában a listavezető Real Madrid 2–2-es döntetlent ért el a városi rivális Atlético Madrid otthonában. A találkozón Pepe látványosan színészkedett, tekintse meg, érdemes!
márc. 3
12:45
Rózsa Csilla golfozó újabb sikere (Metropol)
A fiatal magyar sportoló a hétvégén a harmadik helyen végzett Floridában.
márc. 3
12:45
NHL: Most érdemes a Chicagóra és a Bostonra fogadni! (Agroinform)
Az olimpiai szünetet követően egyenesbe fordult az észak-amerikai profi jégkorong liga.
márc. 3
12:47
Aranycipő: nőtt a Suárez, C. Ronaldo páros előnye (She)
Az Aranycipőért folyó versenyfutás két favoritja, Luis Suárez és Cristiano Ronaldo sem maradt adós a góllal csapata legutóbbi bajnokiján, így a Liverpool és a Real Madrid támadója által alkotott kettős előnye nőtt a harmadik helyezett Diego Costával szemben – derül ki az európai sportmédiumokat tömörítő szervezet (ESM) közleményéből.
márc. 3
12:49
NB II: műtét vár a Sopron fiatal támadójára (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni-VSE-GYSEV 23 esztendős támadója, Balázs Richárd porcleválás miatt kihagyta a hétvégi, SZTK-Erima elleni tavaszi bajnoki rajtot és már az is biztos, hogy műtétre van szükség a felépüléséhez – számolt be róla a klub honlapja.
márc. 3
12:51
Premier League: a klub megbünteti saját műesőit (She)
Két labdarúgójának is pénzbírságot helyezett kilátásba Tony Pulis, az angol élvonalbeli Crystal Palace menedzsere, miután a játékosok műeséssel próbáltak büntetőt kiharcolni a vasárnapi, Swansea City elleni bajnokin.
márc. 3
12:53
Videó: Fehérvár-siker - Kovács a végén sem hibázott (She)
Mint beszámoltunk róla, a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata 3–2-re nyert Dornbirnban az EBEL középszakaszának utolsó fordulójában, s ezzel bejutott a rájátszásba. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 3
12:55
Vb 2014: klasszikus, letisztult - itt az új holland mez! (She)
A holland válogatott is bemutatta „hazai" mezét a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra. A rendkívül letisztult szerelés természetesen narancssárga színű. A nadrág fehér, míg a sportszár szintén narancssárga.
márc. 3
12:57
Pistorius-ügy: ártatlannak vallotta magát a futó (She)
Ártatlannak vallotta magát barátnője megölésében Oscar Pistorius dél-afrikai futó az ellene gyilkosság vádjával indított per első, hétfői tárgyalásán. Több dél-afrikai tévé is élőben közvetít az ország egyik leghíresebb embere elleni bűnperről.
márc. 3
13:03
Videó: hatan fogták le a dühöngő madridi edzőt (She)
Nem tudta fékezni indulatait Germán Burgos, az Atlético Madrid másodedzője a Real Madrid elleni hétvégi rangadón a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában. A trénert hat embernek kellett lefognia. Íme!
márc. 3
13:05
Jégkorong: távozik a sikerkovács kapitány (She)
A májusi, minszki világbajnokság után távozik posztjáról Sean Simpson, a tavalyi vb-n ezüstérmes svájci jégkorong-válogatott kanadai szövetségi kapitánya.
márc. 3
13:07
FTC: „Mindenféleképpen a dobogón kell zárnunk” (She)
A Győri ETO ellen 1–1-re végződött bajnoki mérkőzést követően Leonardo, a Ferencváros gólszerzője a klubja hivatalos honlapjának adott videointerjújában elmondta, mindenféleképpen dobogós helyen kell zárniuk a szezont.
márc. 3
13:21
A finnek ellen debütál Pintér (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott eddig 13 alkalommal találkozott szerdai ellenfelével, s eddig csak egyszer kapott ki. Debütáló kapitányok a cikk végén.
márc. 3
13:39
F1: villanyfényben zárult teszt - képgaléria (She)
Véget ért az összességében nyolcnapos Formula–1-es teszt Bahreinben, ahol szikrázó napsütésben és villanyfény alatt is körözhettek az autók. Összegyűjtöttünk minden autóról néhány képet, hogy még a jövő hét végi idénynyitó előtt lehetőség legyen barátkozni a látványukkal.
márc. 3
13:40
La Liga: Füttykoncert a Camp Nouban, Busquets inkább a tapsra figyelt (Agroinform)
Az FC Barcelona 4-1-re verte odahaza az Almeríát a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 3
13:57
Olaszország: Conte élesen kritizálja Prandellit (She)
Antonio Conte, az olasz bajnokságot vezető Juventus trénere élesen kritizálta Cesare Prandellit, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, amiért behívta keretébe Giorgio Chiellinit.
márc. 3
13:59
Golf: ennél szebb befejező ütés nem is kell - videó (She)
Paula Creamer az utolsó szakaszon közel 22 méterről célba juttatott labdával nyerte meg a profi női golfozók hétvégi, 1.4 millió dollár összdíjazású szingapúri versenyét,.
márc. 3
14:01
Floorball: ami a férfiaknak összejött, a nőknek nem (She)
A férfi floorball Magyar Kupa elődöntőjében az ob I első két helyén álló Dunai Krokodilok és Phoenix Fireball is kiütéses győzelmet aratott. Előbbi együttes tizenkilenc, utóbbi kilenc találatig jutott aktuális ellenfele ellen. A Phoenix női csapata egyébként már nem volt ennyire sikeres, hiszen 8–4-re kikapott az SZPK-Nokia Komáromtól.
márc. 3
14:03
Videó: játékos segített a fejét vesztő kabalaállaton (She)
Mint beszámoltunk róla, nagy vereségbe szaladt bele a Wolfsburg a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójában: a „farkasok” 6–2-re kikaptak a Hoffenheim vendégeként. A találkozó 43. percében Anthony Modeste lőtte a hazaiak negyedik gólját, amelynél a kabalaállat is rohant ünnepelni, sőt hasra is esett a nagy sietségben. Íme!
márc. 3
14:15
Légiósaink: Vanczák fontos gólt lőtt, Tőzsér és Stieber előkészítésben jeleskedett (Agroinform)
Légósainknál egy gólt és két gólpasszt jegyezhettünk fel a hétvégén. Mindhárman tagjai a finnek elleni keretnek.
márc. 3
14:33
Sportfogadás: Profittal zártuk a februárt (Agroinform)
A mögöttünk hagyott héten junior tippmestereink 33 tippet adtak le a Protippbe, +3.96%-os ROI-t sikerült elérni.
márc. 3
14:35
Heti műsor: Bemutatkozik az új kapitány (Agroinform)
A hét legjobban várt eseménye a szerdai Magyarország-Finnország összecsapás, ahol bemutatkozik Pintér Attila.
márc. 3
15:09
F1: a Renault elismerte, nem áll készen a rajtra (She)
A Renault sportprogramjának ügyvezető-helyettese elismerte, hogy nem áll készen az autógyár az idény első futamára.
márc. 3
15:09
Átigazolás: Nem száll le a Dortmundról a Bayern (Agroinform)
A Bayern München kitart az átigazolási politikája mellett, továbbra is a világ legjobb játékosaira vadászik.
márc. 3
15:11
Serie A: „A Juvét csak egy tank állíthatja meg” (She)
Mint beszámoltunk róla, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának rangadóján a Juventus 2–0-s győzelmet aratott a Milan otthonában. A hazaiakat irányító Clarence Seedorf a vereség ellenére elégedett, és úgy véli, a listavezetőt csak egy tank állíthatja meg, míg Antonio Conte elmondta, az első félidőt látva az volt a célja, hogy a szünetre gól nélküli döntetlennel vonuljanak a…
márc. 3
15:13
Videó: Kompany azonnal összetörte a kupát (She)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester City nyerte meg az angol Ligakupát, miután a döntőben 3–1-re legyőzte a Sunderlandet. A találkozó után a játékosok magasba emelték a trófeát, sőt Vincent Kompany azonnal össze is törte. Íme!
márc. 3
15:15
Vb-2014: Scolari aranyat ígér a 100 nap bűvöletében (She)
Keddtől számítva száz nap múlva kezdődik meg az idei labdarúgó-világbajnokság Brazíliában, ebből az alkalomból a torna mérkőzéseinek otthont adó városok egész nap a nemzeti színekben pompáznak majd.
márc. 3
15:27
Videó: a Pécs is kreatívabb, mint a Fradi (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal a labdarúgó NB I 18. fordulóbeli mérkőzéseit vette górcső alá.
márc. 3
15:29
NFL: nagyon aktív Sasok, bajnoki elbocsátások (She)
Igencsak produktív hetet tudhat maga mögött a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles. Jason Peters hosszabbításáról legutóbb már beszámoltunk, nem sokkal később pedig elkapója, Riley Cooper és középső támadófalembere, a center Jason Kelce is új szerződést kapott.
márc. 3
15:45
Serie A: ismét Antonio Conte az év edzője (She)
Az előző esztendőhöz hasonlóan 2013-ban is Antonio Contét, az aranyérmes Juventus trénerét választották meg az év edzőjének az olasz labdarúgó-bajnokságban.
márc. 3
15:46
Eurocup: Spanyol, orosz vagy szerb csapat lesz Európa ura? (Agroinform)
Ha a papírformát vesszük alapul, akkor ezen három nemzetből kerül ki a végső győztes az idei Eurocupban.

Keresés