2014. július 26. szombat

júl. 26
14:32
Liverpool: megsérült az új szerzemény, lemarad a rajtról (She)
A szezon elején nem állhat csapata, az FC Liverpool rendelkezésére az új igazolás Adam Lallana, aki a pénteki edzésen térdsérülést szenvedett.
júl. 26
14:48
Videó: a bíró összekeverte a DVTK-indulót a himnusszal (She)
Az Európa-liga selejtezőjének 2. fordulójában a Diósgyőr a Liteksz Lovecset fogadta Nyíregyházán. A játékosok kivonulásakor a közönség elkezdte énekelni a DVTK-indulót, és amíg az véget nem ért, a találkozó svájci játékvezetője, Nikolaj Hänni nem engedte meg, hogy a játékosok kezet fogjanak egymással. Utána viszont már minden folyt a megszokott medrében a pályán – miközben a szurkolók énekelték a…
júl. 26
14:50
Vízi Eb: a görögök egy negyedig bírták, Horvátország az 5. (She)
A margitszigeti férfi vízilabda Európa-bajnokság 5. helyéért vívott mérkőzésén Horvátország 11–7-re legyőzte a hozzá hasonlóan a negyeddöntőben alul maradó Görögországot.
júl. 26
14:52
Liverpool: Adorján Krisztián góllal vette ki a részét a sikerből (She)
Adorján Krisztián is betalált az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool U20-as csapatának mai felkészülési mérkőzésén az FC Bruges korosztályos együttese ellen.
júl. 26
15:07
Vízilabda Eb - A horvátok zártak ötödikként (Infostart)
Az olimpiai bajnok horvát válogatott lett az ötödik a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfitornáján, miután a szombati helyosztón magabiztosan, négy góllal megverte a görögöket.
júl. 26
15:07
Olaszország: Conte nemet mondott, Mancini lesz a befutó? (She)
Helyi lapértesülések szerint Antonio Conte nemet mondott a felkérésre, így Roberto Mancini lehet az olasz labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
júl. 26
15:24
Rosberg az élről, Hamilton a bokszutcából indulhat a Magyar Nagydíjon (Infostart)
A Mercedes német pilótája, az összetettben élen álló Nico Rosberg rajtolhat az élről a Formula-1-es világbajnokság hungaroringi futamán. A második helyről honfitársa, Sebastian Vettel (Red Bull), a harmadikról a finn Valteri Bottas (Williams), a negyedikről az olasz Daniel Ricciardo (Red Bull), az ötödikről a spanyol Fernando Alonso (Ferrari), a hatodikról a brazil Felipe Massa (Williams) vághat…
júl. 26
15:24
F1: Rosbergé a pole, Hamilton autója kigyulladt a Ringen (She)
Nico Rosberg nyerte meg a Magyar Nagydíj időmérő edzését. Az első szakaszban Lewis Hamilton autója kigyulladt, rajta kívül Kimi Räikkönen sem tudott továbbjutni a második szakaszba. A második helyre Sebastian Vettel, a harmadikra Valtteri Bottas kvalifikálta magát.
júl. 26
15:24
Vízilabda Eb: ötödik a horvát csapat (Metropol)
A horvát válogatott a szombati helyosztón magabiztosan, négy góllal megverte a görögöket.
júl. 26
15:25
Magyar Nagydíj: Hamilton autója kigyulladt, Rosberg indulhat az élről (Agroinform)
Nico Rosberg indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, mögötte Vettel és Bottas rajtolhat.
júl. 26
15:26
Sampdoria: 0.8 millió euróért szabadultak meg Romerótól (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Sampdoria 0.8 millió euróért eladta Sergio Romerót, az argentin labdarúgó-válogatott első számú kapusát a Benficának.
júl. 26
15:42
Videó: De Rossi és Pjanic is megbabonázta a tojáslabdát (She)
Az angol élvonalbeli klubokhoz hasonlóan az AS Roma labdarúgócsapata is az Amerikai Egyesült Államokban készül fel a következő szezonra. A rómaiak két edzés között az NFL-ben szereplő Denver Broncoshoz látogattak el, és többen kipróbálhatták, milyen mezőnygólt rúgni. De Rossi és Pjanic szemmel láthatóan a tojáslabdát is megbabonázta.
júl. 26
15:42
Rosberg nyerte az időmérőt (Metropol)
A 29 éves Rosbergnek ez pályafutása tizedik, az idén pedig a hatodik pole pozíciója. Hamilton hátulról rajtol.
júl. 26
15:44
NFL: hosszabbított Charles és White, Ray Rice megúszta (She)
Lassan az egész tengerentúli profi amerikaifutball-liga munkába áll, és elkezdi a szezont megelőző edzőtáborát – és jönnek sajnos az ilyenkor szokásos sérülések is. Eközben persze továbbra sem érnek véget a tárgyalások, sztárjával hosszabbított a Kansas City Chiefs és az Atlanta Falcons, Ray Rice olcsón megúszta Sidney Rice viszont visszavonult. Lássuk az elmúlt napok legfontosabb…
júl. 26
16:00
Julio Cesar visszatért a Queens Park Rangershez (Infostart)
A brazil labdarúgó-válogatott kapusa, Julio Cesar kölcsönszerződése lejártával visszatért a Toronto FC-től az angol élvonalba feljutott Queens Park Rangershez.
júl. 26
16:00
Haladás: hat akadémista kapott profi szerződést a klubtól (She)
A Haladás labdarúgócsapata hat olyan tehetséges fiatallal kötött profi szerződést, akik a szombathelyi Illés Akadémián nevelkedtek.
júl. 26
16:00
Magyar Nagydíj: Rosbergnek hiányzik Hamilton, akivel nagyot kaszálhatunk (Agroinform)
Nico Rosberg rajtolhat az élről a vasárnap a Magyar Nagydíjon, míg csapattársa, Lewis Hamilton az utolsó sorból startol.
júl. 26
16:02
F1: Ez már nem balszerencse, hanem valami más - Hamilton (She)
Lewis Hamilton szerint már nem balszerencse, hogy egymás után a második időmérőjét idő előtt be kellett fejeznie műszaki hiba miatt. Niki Lauda is mérges. Kimi Räikkönen hiába akart kimenni az első szakaszban, a csapat a boxban tartotta.
júl. 26
16:04
Kína: Huszti Szabolcs máris átesett a tűzkeresztségen (She)
Huszti Szabolcs szombaton bemutatkozott új csapatában, a Csangcsun Jatajban, amely a kínai labdarúgó-bajnokság 16. fordulója keretében hazai pályán 2–2-es döntetlent ért el a tabellán a második helyet elfoglaló Peking Kuoan ellen.
júl. 26
16:06
Videó: „A Barcelonáról a Jackson Five jut az eszembe” (She)
Joseph Walter Jackson (Michael Jackson édesapja) elutazott Barcelonába, és ha már ott járt, akkor el is látogatott a katalán labdarúgócsapat múzeumába, hogy megismerkedjen a csapat történelmével, múltjával. A stadionbejárást követően azt mondta, a klubról a Jackson Five jut az eszébe.
júl. 26
16:18
F1: Räikkönen hiába akart kimenni, a csapat a boxban tartotta (She)
Kimi Räikkönen többször is rákérdezett a Ferrari vezetőinél, jó döntés-e a boxban maradnia a Magyar Nagydíj időmérője első szakaszának hajrájában, mert érezte, hogy a keményebb gumikon futott köre nem elég jó a továbbjutáshoz. Igaza lett.
júl. 26
16:20
Videó: Hamilton autója lángra kapott a Hungaroringen (She)
Lewis Hamiltonnak idő előtt be kellett fejeznie az időmérőt a Formula–1-es Magyar Nagydíjon. A Mercedes brit pilótájának autója az első szakaszban gyulladt ki. A történtek miatt Hamilton csak a 21. helyről rajtolhat vasárnap.
júl. 26
16:36
Megvan a bronz: Magyarország-Olaszország 10-9 (Infostart)
A második és a negyedik negyedben különösen jól játszva 10-9-re győzött a harmadik helyért vívott mérkőzésen a magyar női vízilabda-válogatott az olaszok elleni mérkőzésen. Merész András csapata bronzérmet nyert.
júl. 26
16:36
NB I: Bp. Honvéd-Dunaújváros élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Dunaújváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 26
16:36
Tóbiás: a miniszterelnök kilépett a polgári demokráciák értékrendszeréből (Behaviour)
"Olyan országra van szükség, ahol a szabadság átélhető élménnyé válik."
júl. 26
16:38
Vízi Eb: Magyarország-Olaszország élőben az NSO-n (She)
A margitszigeti női Európa-bajnokság bronzmérkőzésén Magyarország Olaszországgal csap össze. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
júl. 26
16:40
Roma: Strootman nem megy sehova, az MU-hoz se - Garcia (She)
Az Egyesült Államokban túrázó olasz AS Roma vezetőedzője, Rudi Garcia sajtótájékoztatón elmondta, a holland Kevin Strootman iránt hiába érdeklődik a Manchester United, a középpályás marad az olasz klubnál.
júl. 26
16:54
Chelsea: Shaw szerződtetése kinyírt volna minket - Mourinho (Agroinform)
A Chelsea menedzsere elárulta, nagyrészt Luke Shaw fizetési igényei miatt szálltak ki a védőért folyó versenyből.
júl. 26
17:12
Atlético: Simeone elvinné az Arsenal elöl a francia támadót (She)
Sajtóhírek szerint az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone a Real Sociedad francia válogatott támadójával, Antoine Griezmann-nal erősítene.
júl. 26
17:31
Átigazolás: Wenger elárulta, Ospinát akarja, nem Casillast (Agroinform)
Néhány napja még úgy tűnt, Iker Casillas az Arsenalhoz szerződhet, de Arséne Wenger elárulta, David Ospinát akarják.
júl. 26
17:48
Vízi Eb: győztek a lányok, megvan a magyar bronz! (She)
A magyar női válogatott 10–9-re legyőzte Olaszországot a Margitszigeten zajló vízilabda Európa-bajnokság szombati bronzmérkőzésén, így a harmadik helyen végzett.
júl. 26
18:06
Kerékpár, CET: Jacevics nyert, Lovassy 13. (She)
Az orosz Kirill Jacevics nyerte meg a Central European Tour kerékpárverseny második napi versenyét, amelyben a legjobb magyar, Lovassy Krisztián a 13. helyen végzett.
júl. 26
18:06
Vízilabda Eb: Hullámverés a medencében, bronzérmes a Merész-csapat (Agroinform)
Egy góllal legyőzte az olasz válogatottat, így bronzérmet szerzett az Európa-bajnokságon a női vízilabda-válogatott.
júl. 26
18:08
Vízi Eb: Spanyolország-Hollandia döntő élőben az NSO-n! (She)
A margitszigeti női vízilabda Európa-bajnokság fináléjában Spanyolország és Hollandia csap össze, kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítéségével!
júl. 26
18:24
Vízi Eb: Ha az olaszok nyernek, akkor is megérte volna… - Merész (She)
Merész András, az olaszokat 10–9-re legyőző, így a budapesti Európa-bajnokságon bronzérmet szerző magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem kell megmagyarázni az egygólos diadalt.
júl. 26
18:24
Vízilabda Eb: bronzérmes a női csapat (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott a szombati mérkőzésen 10-9-re legyőzte az olasz csapatot. Spanyolország az Európa-bajnok.
júl. 26
18:26
Anglia: Bajner Bálint gólpasszal növelte esélyeit (She)
A próbajátékon lévő magyar labdarúgó, Bajner Bálint gólpasszt adott az angol második ligás Ipswich Town szombati felkészülési mérkőzésén.
júl. 26
18:42
Nagy öröm: szülinap és Eb-döntő (Blikk)
Budapest — Európa-bajnoki döntőt kapott ajándékba Nagy Viktor (30). A magyar férfivízilabda-válogatott kapusa csütörtökön ünnepelte születésnapját, az igazi öröm azonban egy nappal később következett. Társaival a hazai kontinenstorna pénteki elődöntőjében 8-7-re verték Olaszországot, ezzel bejutottak a viadal vasárnapi fináléjába.
júl. 26
18:42
NB I: a Honvéd emberelőnyben megverte az Újvárost (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójában a Budapest Honvéd a 26. perctől emberelőnyben játszott a Dunaújváros ellen, és a második félidőben három gólt szerezve 3–0-ra győzött. A guineai válogatott csatár, Souleymane Youla góllal debütált, akárcsak a korábbi elefántcsontparti válogatott Kandia Traoré.
júl. 26
18:42
NB I: Nagy potyával törte meg a Honvéd a Dunaújvárost (Agroinform)
3-0-ra legyőzte a Budapest Honvéd a Dunaújváros PASE együttesét az OTP Bank Liga első fordulójában.
júl. 26
18:44
Videó: Szalai Ádám nagyszerű indítás után lőtt a kapuba (She)
Mint arról már beszámoltunk, Szalai Ádám is gólt szerzett a Hoffenheimben az FC Tuggen elleni felkészülési mérkőzésen. A magyar támadó a 75. percben talált be nagyszerű kiugratás után. Íme, a gól!
júl. 26
18:46
NB I: Videoton-Lombard Pápa élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójában a Videoton a Lombard Pápát fogadja. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 26
18:48
NB I: PMFC-MTK élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I nyitó fordulójában a Pécsi MFC az MTK-t fogadja. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 26
18:50
F1: Hamilton és Magnussen a boxból kezdi a Magyar Nagydíjat (She)
Kevin Magnussennek és Lewis Hamiltonnak is a boxból kell kezdenie a vasárnapi Magyar Nagydíjat. A McLaren és a Mercedes is bejelentette, hogy a pilótáknak új kasztnira lesz szükségük.
júl. 26
18:52
Ausztria: jól sikerült a magyar gólkirály bemutatkozása (She)
Jól sikerült Simon Attila bemutatkozása az osztrák labdarúgó-bajnokságban: a legutóbbi magyar idény holtversenyes gólkirálya gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Wolfsberger AC 4–0-ra lelépje az Austria Wient a 2. forduló szombati játéknapján.
júl. 26
19:00
Tour: Nibali a győzelem küszöbén, német szakaszsiker (She)
A német Tony Martin nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 20., utolsó előtti szakaszát.
júl. 26
19:18
Videó: plázázás segítette bronzhoz a magyar válogatottat (She)
Olaszország legyőzésével bronzérmet szerzett a magyar női vízilabda-válogatott a budapesti Európa-bajnokságon. Merész András szövetség kapitány a mérkőzés után elmondta, hogyan sikerült túltennie magát a csapatnak a spanyolok elleni vesztes elődöntő után, illetve melyek voltak a bronzmeccs döntő pillanatai.
júl. 26
19:18
Vízilabda Eb: Merész András a szurkolóknak és a családtagonak is hálálkodott (Agroinform)
A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint az Eb-bronz megéri az érte hozott áldozatokat.
júl. 26
19:20
F1: Briatore segíthet a sportág népszerűbbé tételében (She)
Miközben az F1 közönségét szombaton a Magyar Nagydíj időmérő edzése tartotta lázban, megérkezett a Hungaroringre Bernie Ecclestone, aki összehívta a csapatfőnököket azzal a céllal, hogy tárgyaljanak az F1-show javításán. Napirendre került az is, hogy Flavio Briatorét kérik meg, segítsen vonzóbbá tenni a sportágat a közönség számára.
júl. 26
19:22
Vízi Eb: a vb-győztes spanyolok öttel nyertek a döntőben (She)
A budapesti vízilabda Európa-bajnokság döntőjében a spanyol női válogatott 10–5-re legyőzte Hollandiát, így a tavalyi vb-cím után története első Eb-sikerét könyvelhette el.

Keresés