2016. február 22. hétfő

febr. 22
19:27
Haladás: a bemutatkozásnak örül, de nem boldog (She)
Kovács Lóránt, a román élvonalból szerződtetett labdarúgó végigjátszotta a hétvégi bajnokit új csapatában, a Haladásban, de természetesen annak örült volna igazán, ha a bemutatkozása győzelemmel párosul.
febr. 22
20:03
Birkózás: hamis ESMTK-papírok, bajnok a Csepel (She)
Fegyelmi vétség miatt megfosztotta csapatbajnoki címétől az ESMTK-t a Magyar Birkózószövetség (MBSZ), amelynek döntése alapján a Csepel lett az aranyérmes.
febr. 22
20:39
Megvan, hol lesz a Spanyol Király Kupa döntője (Infostart)
Hosszas vita után hétfőn eldőlt, hogy a madridi Vicente Calderón Stadionban rendezik május 22-én a spanyol labdarúgó Király Kupa döntőjét az FC Barcelona és a Sevilla csapatai között.
febr. 22
20:39
DVSC: Holman felfigyelt egy kommunikációs problémára (She)
A télen a debreceni labdarúgócsapathoz igazoló Holman Dávid a Vasas után a Paks ellen is góllal segítette győzelemhez a DVSC-Tevát, és mint klubja honlapjának elmondta, reményei szerint a következő fordulóban, az Újpest ellen is folytatják győzelmi sorozatukat.
febr. 22
21:33
AC Milan: inzultálták Balotellit, durván reagált (She)
Hétfőn rendezik a Napoli–AC Milan rangadót az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójában. A mérkőzés már eleve felfokozott hangulatban kezdődött, miután vasárnap este csaknem 200 nápolyi szurkoló dudákkal és gúnyos énekekkel inzultálta a tengerparti ötcsillagos szállodában, a Hotel Vesuvióban megszálló milánói csapatot.
febr. 22
21:51
Storck: messzebb kell gondolni az Eb-nél (Infostart)
Bernd Storck szövetségi kapitány szerint nemcsak a nyári Európa-bajnokságra való felkészülés a magyar labdarúgó-válogatott Telkiben zajló összetartásának célja, hanem annál messzebb is kell gondolni.
febr. 22
21:51
Király-kupa: hosszas vita után eldőlt, hol rendezik a döntőt (She)
Hosszas vita után hétfőn eldőlt, hogy a madridi Vicente Calderón Stadionban rendezik május 22-én a spanyol labdarúgó Király Kupa döntőjét az FC Barcelona és a Sevilla csapatai között.
febr. 22
22:45
FA-kupa: a Man. United is bejutott a negyeddöntőbe (She)
A Manchester United könnyedén jutott az FA-kupa negyeddöntőjébe, miután 3–0-ra legyőzte a harmadosztályú Shrewsbury Townt a sorozat nyolcaddöntőjében.
febr. 22
22:47
Síugró-vk: verhetetlen volt a norvég négyes Lahtiban (She)
A norvég négyes nyerte a síugrók világkupa-sorozatának Lahtiban rendezett hétfői csapatversenyét.
febr. 22
23:03
Serie A: a Napoli nem bírt a Milannal, maradt második (She)
Egy gól itt, egy gól ott – 1–1-es döntetlenre végződött a Napoli és vendége, a Milan hétfő késő esti presztízsmérkőzése az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A).

Keresés