2016. február 4. csütörtök

febr. 4
14:48
Hertha: Dárdai gulyáslevessel üzent a Dortmundnak – fotó (She)
Dárdai Pál csapata, a tabella harmadik helyén álló Hertha BSC a második Borussia Dortmundot fogadja a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójában. A magyar szakember a Twitteren üzent a szombati ellenfélnek.
febr. 4
15:06
Légiósok: álma volt találkozni a magyar szélsővel – teljesült (She)
Egy tízéves fiú megható történetéről számolt be a Lech Poznan labdarúgócsapatának hivatalos oldala. A családjával Spanyolországban élő Ivan éveket várt arra, hogy – amint a klubhonlap fogalmazott – idoljával, Lovrencsics Gergővel találkozzon, és ma délelőtt eljött a várva várt pillanat...
febr. 4
15:08
Liverpool: Klopp kitette az El-keretből Bogdán Ádámot (She)
A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp Bogdán Ádám helyett Danny Wardra számít az Európa-ligában, a magyar helyett a walesi labdarúgót nevezte a 25-ös keretbe.
febr. 4
15:10
Újpest: távozik az egyetlen meccset sem játszó légiós (She)
Az Újpest a hivatalos honlapján bejelentette, hogy távozik a csapat mali légiósa, Falaye Sacko.
febr. 4
15:12
Barca: Kubaláék óta nem látott tettet vittek véghez Suárezék (She)
A címvédő Barcelona hazai pályán 7–0-ra legyőzte a Valenciát a spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A katalánoknál Luis Suárez négy, míg Lionel Messi három gólt szerzett, ezzel az uruguayi és az argentin támadó hosszú évek óta nem látott teljesítményt ismételt meg.
febr. 4
16:00
Fed Kupa - Belgiumtól is kikaptak a magyarok (Infostart)
A magyar női teniszválogatott Bulgária után Belgiumtól is kikapott a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának tornáján az izraeli Eilatban.
febr. 4
16:00
Ökölvívás: Bedák Zsolt vb-címért bokszol áprilisban (She)
A szerződés aláírásával biztossá vált, hogy Bedák Zsolt lesz a következő kihívója a Fülöp-szigeteki Nonito Donaire-nek, a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnokának.
febr. 4
16:00
Fed Kupa: Belgiumtól is kikaptak a magyarok (Metropol)
A magyar női teniszválogatott Bulgária után Belgiumtól is kikapott.
febr. 4
16:02
Videó: Neymart minden szögből kicentizték, ebben a pózban (She)
Neymar különleges ajándékot kap a születésnapjára. A Barcelona brazil sztárja pénteken tölti be a 24. életévét, amely alkalomból szoborban örökítik meg az alakját az Egyesült Államokban található orlandói Madame Tussauds panoptikumban.
febr. 4
16:09
Tenisz: Djokovics a Roland Garros legnagyobb favoritja (Agroinform)
Még a pénzünk dupláját sem nyernénk vissza, ha a szerb játékos nyerné meg idén a francia nyílt teniszbajnokságot.
febr. 4
16:18
Felkészülés: a Ferencváros egy góllal nyert a DVSC ellen (She)
A bajnoki szezon folytatása előtti utolsó felkészülési meccsén csapott össze Debrecenben a Ferencváros és a DVSC-Teva. Az első félidő remek játékát egy mérsékeltebb második játékrész követte. A Ferencváros jobban futballozott, és megérdemelten verte meg egy góllal a piros-fehéreket.
febr. 4
16:20
Felkészülés: a Csaba ikszelt a bolgár másodosztályú csapattal (She)
A Békéscsaba labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a bolgár másodosztályú Vereja Sztara Zagorával Antalyában – számolt be róla a lila-fehérek hivatalos honlapja.
febr. 4
16:22
Profi boksz: megvan az aláírás, április 23-án Donaire–Bedák! (She)
A Felix Promotion hivatalos közleményben jelentette be, hogy aláírták a szerződést: április 23-án Manilában a WBO (Bokszvilágszervezet) kispehelysúlyú világbajnoki címéért csap össze a címvédő Nonito Donaire és kihívója, Bedák Zsolt.
febr. 4
16:24
NFL: tévében nézni? Ugyan! Íme, a jövő meccsnézése – videó! (She)
Mi lenne, ha a meccsnézés többé nem lenne a tévére leszűkítve, hanem az egész szobán keresztül vagy akár az asztalon is nézhetnénk, miközben mindenféle érdekes adatokat nyerhetnénk egy mozdulattal a játékosokról?
febr. 4
16:36
Asztalitenisz: csak Budapest pályázik a 2019-es egyéni vb-re (She)
Budapestnek egyedüli pályázóként jó esélye van a 2019-es egyéni asztalitenisz-világbajnokság megrendezésére.
febr. 4
16:36
Bedák Zsolt vb-címért bokszol (Metropol)
Ő lesz a következő kihívója a Fülöp-szigeteki Nonito Donaire-nek. Már alá is írták a szerződést.
febr. 4
16:38
Chelsea: Allegri elhagyja a Juvét a londoniak kedvéért – sajtóhír (She)
Angol és olasz pletykaportálok már egyaránt arról írnak, hogy a nyártól Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője irányítja a Chelsea  átalakulás előtt álló labdarúgócsapatát.
febr. 4
16:40
Videoton: a Vidi II házi gólkirálya is Siófokon folytatja (She)
A Videoton FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy újabb játékost adott kölcsön az NB II-ben szereplő Siófoknak: a Videoton II házi gólkirálya, a téli felkészülést a Vidi első csapatával végző Paudits Patrik fél évre kerül a Balaton partjára.
febr. 4
16:54
Bogdán Ádám kikerült a Liverpool keretéből (Infostart)
Bogdán Ádám, az FC Liverpool magyar válogatott kapusa biztosan nem lép pályára a labdarúgó Európa Liga tavaszi, egyenes kieséses szakaszában.
febr. 4
16:54
Bogdán nagyon rossz hírt kapott (Metropol)
Kikerült az FC Liverpool Európa Liga-keretéből a magyar válogatott kapus.
febr. 4
17:12
Női kézi: újra légiósnak áll a francia válogatott erőssége (She)
A L’Equipe információi szerint a következő szezontól a Vardar Szkopjéban játszik Alenxandra Lacrabere, a francia női kézilabda-válogatott átlövője.
febr. 4
17:30
Csak Budapest pályázik a 2019-es asztalitenisz vb-re (Infostart)
Budapestnek egyedüli pályázóként jó esélye van a 2019-es egyéni asztalitenisz világbajnokság megrendezésére.
febr. 4
17:30
Videó: a brazil csatár CR boxeres dekázását gúnyolta (She)
A brazil harmadosztályban futballozó Flávio Caca-Rato nem értékelte annyira Cristiano Ronaldo legutóbbi, alsónadrágban dekázós videóját, így – a Real Madrid portugál klasszisát gúnyolva – megalkotta a saját verzióját.
febr. 4
17:32
Futsal Eb: az elválaszthatatlan ikerpár – a sérülés nem akadály (She)
Jó néhány ikerpár szerepel a nemzetközi labdarúgásban. Ám nem csak külföldről tudunk példát hozni. A magyar futsalválogatottban szerepelnek a Horváth ikrek, Norbert és Szabolcs. Utóbbi sérülés miatt nem kerülhetett be Sito Rivera keretébe a belgrádi Eb-re.
febr. 4
17:39
Taktikai Zóna: Mi a baj az Interrel? (Agroinform)
Mancini korlátoltsága miatt egy percig sem volt bajnokesélyes az Inter, és ez most már a tabellán is látszik. Elemzés.
febr. 4
17:48
Hertha: A dühös edző a szegény, ártatlan gyerek ellen – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC vezetőedzője a Borussia Dortmund elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón még egyszer szót ejtett Enisz Ben-Hatira távozásáról – mint arról beszámoltunk, az Eintracht Frankfurthoz távozó futballista a Werder Bremen elleni mérkőzés után balhézott össze csapattársaival a Berlinbe tartó buszon, fegyelmi vétsége miatt a fővárosi klubnál kitelt a…
febr. 4
18:24
F1: Montezemolo nem jó híreket kapott Schumacherről (She)
Luca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke nem jó híreket kapott Formula–1-es csapatuk korábbi kiválóságáról, Michael Schumacherről.
febr. 4
18:26
Műkorcsolya: a doppingügy miatt csak ősszel tér vissza a világklasszis (She)
Januárban visszatért, de szeptemberig ismét nem versenyez az olaszok olimpiai bronzérmes műkorcsolyázója, a doppingvétség miatt tavaly egy évre eltiltott Carolina Kostner.
febr. 4
18:42
NFL: CaMVP Newton, ezúttal nem Watt az Év védője nálunk (She)
Már csak négyet kell aludnunk, és kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös szezonjának nagydöntője, az 50. Super Bowl. A Denver Broncos Carolina Panthers elleni összecsapását felvezető írássorozatunkban most visszatekintünk kicsit az alapszakaszra, és szubjektív díjkiosztót tartunk! Elöljáróban, tarolt a Nemzeti főcsoport Déli divíziója, hét díjunkból négyet…
febr. 4
18:44
Juventus: vége lehet Cáceres szezonjának (She)
Achilles-sérülés miatt valószínűleg ebben az idényben már nem léphet pályára Martín Cáceres, az olasz bajnok Juventus labdarúgója.
febr. 4
19:00
FTC: Elégedett vagyok, de látni kell a gyengeségeket – Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a Debrecen ellen aratott győzelem után, ám a hibákra is felhívta a figyelmet.
febr. 4
19:02
Férfi kézi: éjszakai bunyóban sérült meg a 110 kilós beálló (She)
A Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata két hétre felfüggesztette két játékosa játékjogát. A balszélső Dejan Manaszkov és a beálló Sztojancse Sztoilov az éjszakai életben keveredett bajba.
febr. 4
19:09
Topfoci: Abramovics megtalálta a Chelsea új menedzserét? (Agroinform)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus vezetőedzője, Massimo Allegri négyéves szerződést köthet az angol Chelsea-vel.
febr. 4
19:18
BL: már két Ribéry van a Bayern keretében – változások a tavaszra (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette a tizenhat, a Bajnokok Ligájában állva maradt csapat játékoskeret-változtatásait a BL tavaszi folytatására.
febr. 4
19:18
Schumacher nincs valami jól (Metropol)
A Ferrari egykori elnöke nyilatkozott a hétszeres világbajnok állapotáról.
febr. 4
19:20
Asztalitenisz: Póta nehéz csoportban az európai Top 16-on (She)
Póta Georginának nem volt szerencséje a február 5–7. között rendezendő európai Top 16 verseny sorsolásán. Legjobb női asztaliteniszezőnk nehéz csoportba került.
febr. 4
19:36
Videó: zseniális – Messi adott utasítást a gólpasszra (She)
A Barcelona–Valencia spanyol labdarúgó Király-kupa-elődöntő első meccsének talán legszebb gólja a negyedik volt, amikor Arda Turan passza után Luis Suárez szenzációs mozdulattal hozta helyzetbe Lionel Messit. Az egész az argentin utasítására történt. Messi nagyon jól tudta, mi következik…
febr. 4
19:38
Újpest: Diagne a dúsgazdag kínai ligában folytatja (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy házi gólkirálya, az NB I góllövőlistáján második helyen álló Mbaye Diagne a kínai Tiencsin Teda csapatába szerződik. A szenegáli támadónak még át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálaton.
febr. 4
19:54
Manchester United: 190 millió eurót ajánlottak Neymarért! (She)
Neymar édesapja megerősítette, hogy a Manchester United tavaly nyáron világrekordnak számító, 190 millió eurós ajánlattal próbálta meg elcsábítani fiát a Barcelonából. A brazil labdarúgó viszont boldog a katalánoknál, és a klubjának sem állt szándékában eladni őt.
febr. 4
20:12
Nincsenek jó hírek Schumacher állapotáról (Infostart)
Luca di Montezemolónak, a Forma-1-es Ferrari korábbi elnökének nincsenek jó hírei a hétszeres világbajnok német Michael Schumacherről, aki a több mint két évvel ezelőtti síbalesetében súlyos fejsérüléseket szenvedett.
febr. 4
20:12
Tottenham: „Nincs igazán nagy sztár a csapatban” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham labdarúgója, Toby Alderweireld a klub szakvezetőjének, Mauricio Pochettinónak a módszereit dicséri, és úgy gondolja, a csapat remek teljesítményének kulcsa a csapategység.
febr. 4
20:14
Futsal Eb: az eltiltott visszatér, Dróth ezúttal a kezdőben (She)
Sito Rivera, a magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya az ukránok elleni, sorsdöntő Európa-bajnoki mérkőzésen már számíthat a spanyolok ellen eltiltott Harnisch Ákosra, a szakember pedig a kezdőcsapatba jelölte őt a találkozóra Dróth Zoltánnal, Klacsák Bencével és Németh Péterrel együtt. A mieink kapuját ezúttal is Tóth Gyula védi. Kezdés 21 órakor!
febr. 4
20:30
Ökölvívás: hét magyar jutott tovább a Bocskai-emlékversenyen (She)
Hét magyar jutott tovább csütörtökön a 60. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen, Debrecenben.
febr. 4
20:32
Női kosár Ek: megállíthatatlan DVTK, 10/10, továbbjutás! (She)
Az Aluinvent DVTK Miskolc női kosárlabdacsapata folytatta sikerszériáját az Európa-kupában: 77–50-re győzött a cseh Nymburk ellen, így sorozatban már tizedszer diadalmaskodott, és kettős győzelemmel jutott tovább a következő fordulóba.
febr. 4
20:34
Futsal Eb: Ricardinho varázsolt, megvan az első kieső (She)
Szlovénia a Belgrádban zajló futsal Európa-bajnokság első kiesője, miután a szerbektől elszenvedett vereséget követően Portugáliától is kikapott.
febr. 4
20:36
Női röplabda KEL: a Vasas nyert, a Gödöllő kikapott (She)
A Vasas hazai pályán győzött, a Gödöllő idegenben vesztett a női röplabda Közép-európai Liga csütörtöki játéknapján.
febr. 4
20:48
Futsal Eb: a barátnő elárulta, az ukránverés nagy ajándékot érhet (She)
A magyar szurkolók mondják el várakozásukat a Magyarország–Ukrajna meccs kapcsán a belgrádi futsal Eb-n.
febr. 4
20:50
Férfi röplabda NB I: három játszmában győzött a Dunaferr (She)
A Dunaferr hazai pályán három játszmában legyõzte a Debrecent a férfi röplabda NB I csütörtöki mérkõzésén.
febr. 4
20:52
Futsal Eb: most eldől a sorsunk, Magyarország–Ukrajna élőben az NSO-n! (She)
Sito Rivera, a magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya az ukránok elleni, sorsdöntő Európa-bajnoki mérkőzésen már számíthat a spanyolok ellen eltiltott Harnisch Ákosra, a szakember pedig a kezdőcsapatba jelölte őt a találkozóra Dróth Zoltánnal, Klacsák Bencével és Németh Péterrel együtt. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 4
21:06
Műkorcsolya: a női címvédő nem lesz ott Bostonban (She)
Kihagyja a március 28-án kezdődő bostoni műkorcsolya-világbajnokságot a nők között címvédő orosz Jelizaveta Tuktamiseva - jelentette be csütörtökön Alekszej Misin, a 19 éves versenyző edzője.

Keresés