2016. február 4. csütörtök

febr. 4
16:40
Videoton: a Vidi II házi gólkirálya is Siófokon folytatja (She)
A Videoton FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy újabb játékost adott kölcsön az NB II-ben szereplő Siófoknak: a Videoton II házi gólkirálya, a téli felkészülést a Vidi első csapatával végző Paudits Patrik fél évre kerül a Balaton partjára.
febr. 4
16:54
Bogdán Ádám kikerült a Liverpool keretéből (Infostart)
Bogdán Ádám, az FC Liverpool magyar válogatott kapusa biztosan nem lép pályára a labdarúgó Európa Liga tavaszi, egyenes kieséses szakaszában.
febr. 4
16:54
Bogdán nagyon rossz hírt kapott (Metropol)
Kikerült az FC Liverpool Európa Liga-keretéből a magyar válogatott kapus.
febr. 4
17:12
Női kézi: újra légiósnak áll a francia válogatott erőssége (She)
A L’Equipe információi szerint a következő szezontól a Vardar Szkopjéban játszik Alenxandra Lacrabere, a francia női kézilabda-válogatott átlövője.
febr. 4
17:30
Csak Budapest pályázik a 2019-es asztalitenisz vb-re (Infostart)
Budapestnek egyedüli pályázóként jó esélye van a 2019-es egyéni asztalitenisz világbajnokság megrendezésére.
febr. 4
17:30
Videó: a brazil csatár CR boxeres dekázását gúnyolta (She)
A brazil harmadosztályban futballozó Flávio Caca-Rato nem értékelte annyira Cristiano Ronaldo legutóbbi, alsónadrágban dekázós videóját, így – a Real Madrid portugál klasszisát gúnyolva – megalkotta a saját verzióját.
febr. 4
17:32
Futsal Eb: az elválaszthatatlan ikerpár – a sérülés nem akadály (She)
Jó néhány ikerpár szerepel a nemzetközi labdarúgásban. Ám nem csak külföldről tudunk példát hozni. A magyar futsalválogatottban szerepelnek a Horváth ikrek, Norbert és Szabolcs. Utóbbi sérülés miatt nem kerülhetett be Sito Rivera keretébe a belgrádi Eb-re.
febr. 4
17:39
Taktikai Zóna: Mi a baj az Interrel? (Agroinform)
Mancini korlátoltsága miatt egy percig sem volt bajnokesélyes az Inter, és ez most már a tabellán is látszik. Elemzés.
febr. 4
17:48
Hertha: A dühös edző a szegény, ártatlan gyerek ellen – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC vezetőedzője a Borussia Dortmund elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón még egyszer szót ejtett Enisz Ben-Hatira távozásáról – mint arról beszámoltunk, az Eintracht Frankfurthoz távozó futballista a Werder Bremen elleni mérkőzés után balhézott össze csapattársaival a Berlinbe tartó buszon, fegyelmi vétsége miatt a fővárosi klubnál kitelt a…
febr. 4
18:24
F1: Montezemolo nem jó híreket kapott Schumacherről (She)
Luca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke nem jó híreket kapott Formula–1-es csapatuk korábbi kiválóságáról, Michael Schumacherről.
febr. 4
18:26
Műkorcsolya: a doppingügy miatt csak ősszel tér vissza a világklasszis (She)
Januárban visszatért, de szeptemberig ismét nem versenyez az olaszok olimpiai bronzérmes műkorcsolyázója, a doppingvétség miatt tavaly egy évre eltiltott Carolina Kostner.
febr. 4
18:42
NFL: CaMVP Newton, ezúttal nem Watt az Év védője nálunk (She)
Már csak négyet kell aludnunk, és kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös szezonjának nagydöntője, az 50. Super Bowl. A Denver Broncos Carolina Panthers elleni összecsapását felvezető írássorozatunkban most visszatekintünk kicsit az alapszakaszra, és szubjektív díjkiosztót tartunk! Elöljáróban, tarolt a Nemzeti főcsoport Déli divíziója, hét díjunkból négyet…
febr. 4
18:44
Juventus: vége lehet Cáceres szezonjának (She)
Achilles-sérülés miatt valószínűleg ebben az idényben már nem léphet pályára Martín Cáceres, az olasz bajnok Juventus labdarúgója.
febr. 4
19:00
FTC: Elégedett vagyok, de látni kell a gyengeségeket – Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a Debrecen ellen aratott győzelem után, ám a hibákra is felhívta a figyelmet.
febr. 4
19:02
Férfi kézi: éjszakai bunyóban sérült meg a 110 kilós beálló (She)
A Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata két hétre felfüggesztette két játékosa játékjogát. A balszélső Dejan Manaszkov és a beálló Sztojancse Sztoilov az éjszakai életben keveredett bajba.
febr. 4
19:09
Topfoci: Abramovics megtalálta a Chelsea új menedzserét? (Agroinform)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus vezetőedzője, Massimo Allegri négyéves szerződést köthet az angol Chelsea-vel.
febr. 4
19:18
BL: már két Ribéry van a Bayern keretében – változások a tavaszra (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette a tizenhat, a Bajnokok Ligájában állva maradt csapat játékoskeret-változtatásait a BL tavaszi folytatására.
febr. 4
19:18
Schumacher nincs valami jól (Metropol)
A Ferrari egykori elnöke nyilatkozott a hétszeres világbajnok állapotáról.
febr. 4
19:20
Asztalitenisz: Póta nehéz csoportban az európai Top 16-on (She)
Póta Georginának nem volt szerencséje a február 5–7. között rendezendő európai Top 16 verseny sorsolásán. Legjobb női asztaliteniszezőnk nehéz csoportba került.
febr. 4
19:36
Videó: zseniális – Messi adott utasítást a gólpasszra (She)
A Barcelona–Valencia spanyol labdarúgó Király-kupa-elődöntő első meccsének talán legszebb gólja a negyedik volt, amikor Arda Turan passza után Luis Suárez szenzációs mozdulattal hozta helyzetbe Lionel Messit. Az egész az argentin utasítására történt. Messi nagyon jól tudta, mi következik…
febr. 4
19:38
Újpest: Diagne a dúsgazdag kínai ligában folytatja (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy házi gólkirálya, az NB I góllövőlistáján második helyen álló Mbaye Diagne a kínai Tiencsin Teda csapatába szerződik. A szenegáli támadónak még át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálaton.
febr. 4
19:54
Manchester United: 190 millió eurót ajánlottak Neymarért! (She)
Neymar édesapja megerősítette, hogy a Manchester United tavaly nyáron világrekordnak számító, 190 millió eurós ajánlattal próbálta meg elcsábítani fiát a Barcelonából. A brazil labdarúgó viszont boldog a katalánoknál, és a klubjának sem állt szándékában eladni őt.
febr. 4
20:12
Nincsenek jó hírek Schumacher állapotáról (Infostart)
Luca di Montezemolónak, a Forma-1-es Ferrari korábbi elnökének nincsenek jó hírei a hétszeres világbajnok német Michael Schumacherről, aki a több mint két évvel ezelőtti síbalesetében súlyos fejsérüléseket szenvedett.
febr. 4
20:12
Tottenham: „Nincs igazán nagy sztár a csapatban” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham labdarúgója, Toby Alderweireld a klub szakvezetőjének, Mauricio Pochettinónak a módszereit dicséri, és úgy gondolja, a csapat remek teljesítményének kulcsa a csapategység.
febr. 4
20:14
Futsal Eb: az eltiltott visszatér, Dróth ezúttal a kezdőben (She)
Sito Rivera, a magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya az ukránok elleni, sorsdöntő Európa-bajnoki mérkőzésen már számíthat a spanyolok ellen eltiltott Harnisch Ákosra, a szakember pedig a kezdőcsapatba jelölte őt a találkozóra Dróth Zoltánnal, Klacsák Bencével és Németh Péterrel együtt. A mieink kapuját ezúttal is Tóth Gyula védi. Kezdés 21 órakor!
febr. 4
20:30
Ökölvívás: hét magyar jutott tovább a Bocskai-emlékversenyen (She)
Hét magyar jutott tovább csütörtökön a 60. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen, Debrecenben.
febr. 4
20:32
Női kosár Ek: megállíthatatlan DVTK, 10/10, továbbjutás! (She)
Az Aluinvent DVTK Miskolc női kosárlabdacsapata folytatta sikerszériáját az Európa-kupában: 77–50-re győzött a cseh Nymburk ellen, így sorozatban már tizedszer diadalmaskodott, és kettős győzelemmel jutott tovább a következő fordulóba.
febr. 4
20:34
Futsal Eb: Ricardinho varázsolt, megvan az első kieső (She)
Szlovénia a Belgrádban zajló futsal Európa-bajnokság első kiesője, miután a szerbektől elszenvedett vereséget követően Portugáliától is kikapott.
febr. 4
20:36
Női röplabda KEL: a Vasas nyert, a Gödöllő kikapott (She)
A Vasas hazai pályán győzött, a Gödöllő idegenben vesztett a női röplabda Közép-európai Liga csütörtöki játéknapján.
febr. 4
20:48
Futsal Eb: a barátnő elárulta, az ukránverés nagy ajándékot érhet (She)
A magyar szurkolók mondják el várakozásukat a Magyarország–Ukrajna meccs kapcsán a belgrádi futsal Eb-n.
febr. 4
20:50
Férfi röplabda NB I: három játszmában győzött a Dunaferr (She)
A Dunaferr hazai pályán három játszmában legyõzte a Debrecent a férfi röplabda NB I csütörtöki mérkõzésén.
febr. 4
20:52
Futsal Eb: most eldől a sorsunk, Magyarország–Ukrajna élőben az NSO-n! (She)
Sito Rivera, a magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya az ukránok elleni, sorsdöntő Európa-bajnoki mérkőzésen már számíthat a spanyolok ellen eltiltott Harnisch Ákosra, a szakember pedig a kezdőcsapatba jelölte őt a találkozóra Dróth Zoltánnal, Klacsák Bencével és Németh Péterrel együtt. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 4
21:06
Műkorcsolya: a női címvédő nem lesz ott Bostonban (She)
Kihagyja a március 28-án kezdődő bostoni műkorcsolya-világbajnokságot a nők között címvédő orosz Jelizaveta Tuktamiseva - jelentette be csütörtökön Alekszej Misin, a 19 éves versenyző edzője.
febr. 4
21:24
Mol Liga: a DVTK megnyerte az alapszakaszt (She)
A Ferencváros a DVTK-tól, az Újpest a MAC-tól kapott ki utolsó alapszakaszbeli mérkőzésén a jégkorong Mol Ligában. A diósgyőriek sikerükkel megnyerték az alapszakaszt.
febr. 4
21:42
Futsal Eb: „Ria ria, Hungária!” – így zeng Belgrád a magyaroktól (She)
Magyar szurkolók a Magyarország–Ukrajna csata előtt a belgrádi futsal Eb-n.
febr. 4
22:00
Férfi kosár NB I: a ZTE nagy hajrával gyűrte le a PVSK-t (She)
A Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabdacsapata hazai pályán 80–71-es győzelmet aratott a PVSK felett az NB I alapszakaszának 17. fordulójában.
febr. 4
22:00
A Puskás Intézeté a Grosics-hagyaték (Infostart)
Születésének 90. évfordulóján az örökösök döntése nyomán a Puskás Intézethez kerültek Grosics Gyulának, az Aranycsapat kapusának sportpályafutásával kapcsolatos trófeái, emlékei és relikviái.
febr. 4
22:18
Válogatott: a Puskás Intézeté lett a Grosics-hagyaték (She)
Születésének 90. évfordulóján az örökösök döntése nyomán a Puskás Intézethez kerültek Grosics Gyulának, az Aranycsapat kapusának sportpályafutásával kapcsolatos trófeái, emlékei és relikviái.
febr. 4
22:20
Ukrajna: a Pool helyett Kínába adták el, 50 millió euróért! (She)
Angliában már véget ért az átigazolási időszak, Kínában azonban még csak most kezdenek belelendülni. A Sahtar Doneck labdarúgócsapata eladta Alex Teixeirát, de nem a brazil támadó középpályásért 36 millió eurót kínáló Liverpoolnak, hanem a Csiangszu Szuningnak, 50 millió euróért!
febr. 4
22:22
Futsal Eb: egy kis „baleset” érte a cheerleadert… +18 – videó (She)
Érdekes jelenetnek lehettek tanúi a nézők a Magyarország–Ukrajna meccs első félidejének végén. A magyar időkérésnél cheerleaderek vonultak be a pályára, s táncolni kezdtek. Nos, akkor történt egy kis „baleset”.
febr. 4
22:36
Bundesliga: 850 góltalan perc – Szalai volt csapata ellen törné meg a szériát (She)
Szalai Ádám, a Hannover 96 labdarúgócsapatának magyar válogatott centere a Hannoverische Allgemeine Neue Pressének beszélt a kieső helyen álló klubnál uralkodó hangulatról és a Mainz elleni, soron következő bajnokiról, melyen volt csapata ellen léphet pályára.
febr. 4
22:38
Király-kupa: a Barcelona után a Sevilla is könnyedén nyert (She)
A Sevilla 4–0-s győzelmet aratott a Celta Vigo ellen és fél lábbal már a döntőben érezheti magát a spanyol labdarúgó Király-kupában.
febr. 4
22:54
La Liga: egy mérkőzésre csökkent Filipe Luís büntetése (She)
A Spanyol Labdarúgószövetség (RFEF) fellebbviteli bizottsága egy mérkőzésre csökkentette Filipe Luísnak, az Atlético Madrid védőjének eltiltását.
febr. 4
22:54
A Puskás Intézeté a Grosics-hagyaték (Metropol)
Az Aranycsapat kapusának, az örökösök döntése szerint a relikviái az intézményhez kerülnek.
febr. 4
22:56
Futsal Eb: kikaptunk Ukrajnától is, ezzel kiestünk (She)
A magyar válogatott a spanyolok után az ukránoktól is kikapott (6–3-ra) a belgrádi futsal Európa-bajnokságon, ezzel eldőlt, hogy nem jut tovább a csoportjából a negyeddöntőbe.
febr. 4
22:56
Csökkentették Filipe Luis büntetését (Metropol)
A Messit letalpaló focistának 3 helyett csak egyet kell kihagynia.
febr. 4
23:12
Dudás tovább folytatná a nagy sorozatot (Infostart)
A hétvégén ötödik alkalommal rendezik meg az Aquaworldben az Ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupát. Az eseményen 200 méteren összecsap egymással Dudás Miklós és Horváth Bence, akik az idei válogatókon egy hajóban indulnak majd párosban, míg sárkányhajóban szinte a teljes élmezőny jelen lesz - számol be a kajakkenusport.hu oldal.
febr. 4
23:12
Tenisz: Nadal óta nem volt ekkora skalpja a németnek (She)
A német Dustin Brown 6:4, 6:4-re legyőzte a francia Gilles Simont a montpellier-i tenisztornán, ezzel bejutott a negyeddöntőbe. Ez volt a világranglista-133. Brown legnagyobb győzelme azóta, hogy tavaly Wimbledonban megverte Rafael Nadalt.
febr. 4
23:12
Futsal: Nem jött össze a továbbjutás (Metropol)
Nem írt történelmet az Eb-n a válogatott.
febr. 4
23:14
Európa-bajnok orosz pályakerékpárost tiltottak el (Infostart)
Doppingvétség miatt négy évre eltiltották a kétszeres Európa-bajnok orosz pályakerékpárost, Jelena Brezsnyivát.

Keresés