2016. február 6. szombat

febr. 6
15:00
Póta Georgina kikapott a negyeddöntőben (Infostart)
Póta Georgina hat szettben alulmaradt a kínai születésű, török színekben versenyző Hu Melekkel szemben a portugáliai Gondomarban zajló asztalitenisz Top 16 bajnokságon, így a folytatásban az 5-8. helyért küzdhet.
febr. 6
15:18
Felkészülés: a fiatal kispesti a Sopronnak is betalált (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4–1-re nyert a másodosztályú Sopron ellen.
febr. 6
15:36
Bundesliga: Hertha–Dortmund élőben az NSO-n! (She)
Hertha BSC–Borussia Dortmund találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
febr. 6
15:54
Videó: így hergelte a Man. City drukkereit Vardy (She)
A Leicester City 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A találkozó 69. percében, háromgólos vendégelőnynél így hergelte a rivális klub szurkolóit Jamie Vardy.
febr. 6
15:56
PL: könnyedén győzött a Leicester a Man. City otthonában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójának nyitó mérkőzésén a Leicester City könnyed játékkal 3–1-re győzött a Manchester City otthonában, így továbbra is őrzi első helyét a tabellán.
febr. 6
16:30
Kajak-kenu: Dudást legyőzték a kajak ergométeres kupán (She)
A címvédő Dudás Miklóst legyőzték 200 méteren a kajakosok idénynyitó versenyén, a Káposztásmegyeren megrendezett Aquaworld Ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupán.
febr. 6
16:32
Felkészülés: Elek ismét betalált, hazai pályán nyert a DVTK (She)
A labdarúgó NB I tavaszi szezonjára készülő DVTK felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a román másodosztályban szereplő Olimpia Satu Mare együttesét. A diósgyőri csapat góljait Elek Ákos és Bacsa Patrik szerezte.
febr. 6
16:36
Vonn nyert, Miklós Edit hetedik Garmisch-ban (Metropol)
A világkupa legjobb hét versenyzője közül csak négyen tudták megelőzni a magyar sízőt.
febr. 6
16:38
Manchesterben is nyert a listavezető Leicester (Metropol)
Ezúttal az üldöző Machester City csapatát győzték le. Kloppot meg kellett műteni.
febr. 6
16:48
Manchesterben is nyert a listavezető Leicester (Infostart)
A listavezető Leicester City 3-1-re győzött a Manchester City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati nyitómérkőzésén, ezzel hat pontra növelte előnyét a jelenleg második riválissal szemben.
febr. 6
17:06
Világcsúcsra készült, de megsérült Iszinbajeva (Infostart)
Volgográdban versenyzett volna ezen a hétvégén, de megsérült Jelena Iszinbajeva, a női szabadtéri rúdugrás orosz világcsúcstartója.
febr. 6
17:06
Felkészülés: a szlovák élvonal 11.-je megverte az NB I 4.-jét (She)
A Törökországban edzőtáborozó Paks felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett a szlovák élvonalban utolsó előtti, 11. helyen álló ZP Sport Podbrezovától.
febr. 6
17:08
Női kézi BL: Győri ETO–CSM Bucuresti élőben az NSO-n! (She)
A Győri Audi ETO KC a CSM Bucuresti-et fogadja szombaton a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 6
17:10
Asztalitenisz Európa Top 16: Póta nagy fordítással 7. lett (She)
Póta Georgina 4:3-ra legyőzte az ukrán Tetyana Bilenkót a portugáliai Gondomarban zajló asztalitenisz Top 16 bajnokság helyosztóján, így hetedikként zárt.
febr. 6
17:12
Vívó vk: búcsúztak a női tőrözők, de még van esély a kvótára (She)
Nem jutott magyar vívó a legjobb 32 közé az algíri női tőr világkupaversenyen, ezzel együtt – a szövetség honlapjának beszámolója szerint – az utolsó, havannai olimpiai kvalifikációs vk-forduló előtt Mohamed Aida és Knapek Edina továbbra is riói kvótát érő helyen áll a ranglistán.
febr. 6
17:14
Videó: ilyen, mikor Zidane irányítja a Real Madrid edzését (She)
A spanyolok nem győzik sorolni azokat az apró részleteket, amelyek megváltoztak azáltal, hogy Rafa Benítez helyére Zinedine Zidane ült le a Real Madrid kispadjára. A legutóbbi edzésen is láthattunk egy példát a „nagy változásokra”. Sergio Ramos, a madridiak védője lőtt egy hatalmas gólt, majd egyből a francia ikont kereste, hátha kap egy elismerő bólintást. Benítez elismerését kevesen keresték a…
febr. 6
17:24
PL: „Azt is megjósolták, hogy Ranierit menesztik először...” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában a Leicester City idegenben 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt. A találkozót követően a két menedzser értékelte a látottakat.
febr. 6
17:42
Dudás Miklóst legyőzték (Infostart)
A címvédő Dudás Miklóst legyőzték 200 méteren a kajakosok idénynyitó versenyén, a Káposztásmegyeren ötödik alkalommal megrendezett Aquaworld Ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupán.
febr. 6
17:42
Bundesliga: Dárdaiék ikszeltek a Dortmunddal, Huszti gólt lőtt (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Borussia Dortmunddal a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójának szombati rangadóján. Huszti Szabolcs csapata, az Eintracht Frankfurt hazai pályán súlyos vereséget szenvedett a Stuttgarttól (2–4), és a sereghajtó Hannover – Szalai Ádámmal a soraiban – szintén a saját közönsége előtt…
febr. 6
17:44
Felkészülés: a PAFC 6-ot hintett, a téli szerzemények 4-et (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia felkészülési mérkőzésen 6–0-ra legyőzte a másodosztályú Budaörsöt.
febr. 6
17:46
Videó: ki nem találja, hogy ki figyelte Dárdai Pált! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójában a Hertha BSC gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Borussia Dortmunddal. A találkozót a helyszínen tekintette meg a portugál edzőklasszis, José Mourinho és asszisztense, Rui Faria, ők a Dortmund vezérigazgatója, Hans-Joachim Watzke meghívására érkeztek Berlinbe.
febr. 6
18:00
Férfi vízilabda ob I - Nyert a Szolnok és a Szeged is (Infostart)
A nagyszünetig tartotta magát, végül viszont hat góllal kikapott a BVSC a bajnoki címvédő, s a Bajnokok Ligájának főtábláján is érdekelt Szolnok otthonában a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
febr. 6
18:00
La Liga: kapitális hiba után fordított az Atlético; Torres: 100! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán hátrányból felállva 3–1-re legyőzte az Eibart, ezzel pontszámban utolérte a két meccsel kevesebbet játszó, listavezető Barcelonát. A végeredményt a hosszabbításban Fernando Torres állította be, aki 100. gólját szerezte az Atlético játékosaként.
febr. 6
18:02
NFL: Pacqiuao – Broncos! Curry és a modellek – Panthers! (She)
Holnap este, magyar idő szerint 0.30-tól megrendezik a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os kiírásának döntőjét, az 50. Super Bowlt. De hogy kinek a sikerét várják a hírességek és az állatok?
febr. 6
18:18
NB II: a Balmaz román éllovast vert; 4-et vágott a Dunaújváros (She)
Számos másodosztályú labdarúgócsapat lépett pályára szombaton felkészülési mérkőzésen. A két részre osztott Balmazújváros egy győzelmet és egy döntetlent ért el, a siker a román második ligában éllovas FCM Baia Mare ellen született meg. A Belekben edzőtáborozó Siófok 2–1-re kikapott az örmény FC Alaskert együttesétől, míg a Szeged 2011 ikszelt az UTA Arad otthonában. A fiatal játékosokra épülő…
febr. 6
18:36
Korán búcsúztak a női tőrözők Algírban (Infostart)
Nem jutott magyar vívó a legjobb 32 közé az algíri női tőr világkupaversenyen, ezzel együtt - a szövetség honlapjának beszámolója szerint - az utolsó, havannai olimpiai kvalifikációs vk-forduló előtt Mohamed Aida és Knapek Edina továbbra is riói kvótát érő helyen áll a ranglistán.
febr. 6
18:36
Cselgáncs-vk: Csernoviczki Éva bronzérmes Párizsban (She)
Csernoviczki Éva bronzérmet nyert szombaton a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának Párizsban rendezett Grand Slam-viadalán, a 48 kilogrammos súlycsoportban.
febr. 6
18:38
Női kézi BL: az ETO legyőzte román ellenfelét (She)
A Győri Audi ETO KC 28–22-re legyőzte a CSM Bucuresti-et a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében.
febr. 6
18:40
Röplabda: nyert a Kaposvár, fölényes MTK-siker a nőknél (She)
A címvédő és jelenleg is listavezető Kaposvár három játszmában nyert a Pécs vendégeként a férfi röplabda NB I szombati játéknapján. A nőknél az MTK három sima játszmában győzött a továbbra is nyeretlen Miskolc otthonában, ahogy a Jászberény is a Gödöllő vendégeként.
febr. 6
18:42
Nem kaptak gólt Dárdaiék a Dortmundtól (Metropol)
A harmadik Hertha 0-0-ás döntetlent játszott a második helyen álló Borussia ellen.
febr. 6
18:42
Férfi kosár NB I: elmaradt az izgalom, simán nyert a Paks (She)
A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján a Paks hazai pályán simán, 83–62-re legyőzte a Falcót.
febr. 6
18:44
Ötven gólt dobott a Veszprém (Metropol)
A macedón Strumica csapata futott bele egy hatalmas verésbe Veszprémben.
febr. 6
19:12
Póta Georgina a hetedik helyért játszhat (Infostart)
Póta Georgina hat szettben kikapott az osztrák Sofia Polcanovától a portugáliai Gondomarban zajló asztalitenisz Top 16 bajnokságon, így utolsó mérkőzésén, szombaton este a hetedik helyért játszhat majd.
febr. 6
19:18
Nyert a Győr, jöhet a csoportrangadó (Metropol)
A Győri Audi ETO KC 28-22-re legyőzte a vendég CSM Bucuresti csapatát a BL-ben. Már csak a Podgorica van hátra.
febr. 6
19:30
Sífutás: két órát síeltek, 19 másodperc lett a különbség (She)
Martin Johnsrud Sundby győzelmével ért véget a sífutók legrangosabb versenye, az oslói 50 kilométer. A nehéz terepen a norvég két órán kívüli idővel ért célba. Síugrásban a szlovén csapat esélyeshez méltóan győzött, míg északi összetettben norvég siker született.
febr. 6
19:30
Dárdai csapata döntetlent játszott a rangadón (Infostart)
Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Borussia Dortmunddal a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 6
19:32
Tenisz: franciák a montpellier-i, Bautista a szófiai döntőben (She)
Az első helyen kiemelt Roberto Bautista és a másodikként rangsorolt szerb Viktor Troicki vívja a döntõt a 463 ezer euró (144.6 millió forint) összdíjazású szófiai keménypályás férfi tenisztornán. Montpellierben mindkét francia–német párharcból a hazai játékos került ki győztesen, így itt Richard Gasquet–Paul-Henri Mathieu döntőt rendeznek.
febr. 6
19:48
Jászapáti Petra bronzérmet szerzett rövidpályás gyorskorcsolyában (Infostart)
Jászapáti Petra bronzérmet nyert 1000 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók drezdai világkupa-versenyének szombati napján.
febr. 6
20:06
PL: Pirlo szerint ő a világ legkreatívabb játékosa! (She)
Ha a kreativitás és a futball találkozik, Andrea Pirlo az első név, aki többnyire beugrik a futballrajongóknak, az olasz legenda pedig most elárulta, szerinte ki az „utód”.
febr. 6
20:08
Női kézi BL: „Nem féltem többé a lábam, újra bátran játszom!” (She)
A Győri Audi ETO KC 28–22-re legyőzte a CSM Bucuresti-et a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében.A találkozót követően Eduarda Amorim, Hársfalvi Júlia és Kovacsics Anikó értékelt az NSO Tv-nek.
febr. 6
20:10
Férfi kosár NB I: gálázott a Sopron, ismét a Szolnok az élen (She)
A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján a Szolnok Nyíregyházán győzött, ezzel ismét vezeti a bajnokságot a Paks előtt. A Fehérvár a KTE-Duna Aszfaltot, míg a Sopron a Naturtex-SZTE-Szedeákot verte meg könnyedén.
febr. 6
20:24
NB II: középhátvéddel erősített a Balmazújváros (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújvárosban folytatja pályafutását a román Olimpia Satu Mare együttesében nevelkedő, legutóbb a fehérgyarmati Nagyszekeres Unió SE-ben futballozó védő, Rus Adrián.
febr. 6
20:26
Női kézi BL: N. Mörk 12 gólja ellenére váratlan Larvik-vereség (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Larvik sorozatban másodszor szenvedett vereséget: a legutóbb a Ferencváros otthonában veszítő norvég bajnokcsapat némiképp váratlan módon ezúttal hazai pályán kapott ki 31–26-ra a Fleurytől.
febr. 6
20:42
Bundesliga: gól helyett piros lap, vége a Bayern-szériának (She)
Négy győzelem után ezúttal csupán egy pont: az éllovas Bayern München gól nélküli döntetlenre végzett a Bayer Leverkusen otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
febr. 6
20:44
Videó: Th. Müller melegített, amikor váratlan dolog történt (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a Bayer Leverkusen–Bayern München mérkőzés a Bundesliga 20. fordulójában. A hazaiak csatára, Javier Hernández távoli lövéssel is próbálkozott, de a labda mellé ment. Igaz, majdnem eltalálta a kapunál melegítő Thomas Müllert.
febr. 6
20:46
PL: a West Ham nem tudott élni az idegenbeli emberelőnnyel (She)
Hiába játszott a West Ham United több mint 40 percet emberelőnyben, a londoniak nem tudták kihasználni a létszámfölényt, így az élmezőnyt üldöző csapatok csatájában pont nélkül távoznak Southamptonból az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában.
febr. 6
21:18
Bundesliga: Az első félidőben megleptük a Borussiát – Dárdai (She)
Mindkét fél elégedett lehet – Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője így vonta meg a Borussia Dortmund elleni szombati bajnoki mérkőzés (0–0) gyorsmérlegét.
febr. 6
21:20
Úszás: Hosszú Katinka megint három számban győzött (She)
Hosszú Katinka – a pénteki nyitó naphoz hasonlóan – szombaton is három számban győzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben.
febr. 6
21:24
Hosszú Katinka megint három számban győzött (Metropol)
A sorozat első versenye két hete volt Nizzában, Amiens után pedig Marseille-ben zárul a Golden Tour.
febr. 6
21:36
Férfi vízilabda ob I - Győztes miskolci gól az utolsó pillanatban (Infostart)
Az utolsó másodpercben szerzett megúszásgóllal győzte le az újonc Miskolc vendégét, a Szentest a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.

Keresés