2016. február 7. vasárnap

febr. 7
14:06
La Liga: öngól fenékkel, Messi-lesgólok, Barca-siker (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában az FC Barcelona David Navarro öngóljával és Luis Suárez találatával 2–0-ra nyert a Levante vendégeként.
febr. 7
14:12
Klubrekordot állított be a Barcelona (Metropol)
A katalán csapat immár 28 mérkőzés óta veretlen.
febr. 7
14:24
Női vízilabda Euroliga - Az UVSE nyerte a magyar csatát, de a Szentes is továbbjutott (Infostart)
A vasárnapi záróforduló előtt már biztos csoportelső UVSE 10-9-re legyőzte a Szentest, amely ennek ellenére jobb gólkülönbséggel megszerezte a második, szintén továbbjutó helyet a női vízilabda Euroliga második selejtezőszakaszában, a margitszigeti Hajós uszodában rendezett négyes tornán.
febr. 7
15:18
Kötöttfogású Magyar Nagydíj - Korpási Bálint győzött, hét magyar érem vasárnap (Infostart)
A címvédő Korpási Bálint megnyerte a 71 kilogrammosok küzdelmét a Szombathelyen rendezett kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíjon, melynek vasárnapi programját további egy ezüst- és öt bronzéremmel zárta a magyar csapat.
febr. 7
15:36
Birkózás: Korpási győzött, hét magyar érem Szombathelyen (She)
A címvédő Korpási Bálint megnyerte a 71 kilogrammosok küzdelmét a Szombathelyen rendezett kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíjon, melynek vasárnapi programját további egy ezüst- és öt bronzéremmel zárta a magyar csapat.
febr. 7
15:51
La Liga: Győzelmi kényszerben a Real Madrid (Agroinform)
Az Atlético Madrid és a Barcelona győzelme után a blancókon a sor, hogy megszerezzék a három pontot.
febr. 7
16:12
Videó: Kane akkorát rúgott, amely az NFL-ben is elfért volna (She)
Nemcsak az amerikai futball szerelmeseit tartja lázban a vasárnap esti 50. Super Bowl. A Tottenham két labdarúgója, Harry Kane és Dele Alli arra vállalkozott, hogy összemérik rúgó és dobó tehetségüket. Nézze meg, melyikük bizonyult jobbnak!
febr. 7
16:14
Ligue 1: nem tudta kihúzni tíz emberrel a Lille (She)
A Lille 1–1-es döntetlent játszott a Rennes-nel a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 25. fordulójában.
febr. 7
16:30
PL: az Arsenal 88 másodpercen belül döntött a három pontról (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában az Arsenal 2–0-ra nyert az AFC Bournemouth otthonában.
febr. 7
16:48
Véget ért az Arsenal rossz sorozata (Infostart)
Az Arsenal 2-0-ra nyert a Bournemouth otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
febr. 7
17:03
Taktikai Zóna: Dárdai nullázta először a Borussiát - meccselemzés (Agroinform)
Hiába próbált minden létező módon túljárni az eszén Tuchel, Dárdai és a Hertha állta a sarat a Bundesliga rangadóján.
febr. 7
17:06
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Ezüstérmes a magyar női váltó (Infostart)
A Heidum Bernadett, Bácskai Sára Luca, Jászapáti Petra, Keszler Andrea összeállítású magyar váltó ezüstérmet nyert a rövidpályás gyorskorcsolyázók drezdai világkupa-versenyének vasárnapi napján.
febr. 7
17:06
Serie A: a Napoli és a Juventus is hozta a kötelezőt (She)
Az olasz bajnoki éllovas Napoli és üldözője, a Juventus is nyert vasárnap délután a Serie A 24. fordulójában, így megmaradt a kétpontos különbség a két csapat között. A szombaton ikszelő Fiorentina hátránya már tíz pont a Napolival szemben, s nyolc a Juve mögött. A Milan hazai pályán nem tudta legyőzni az Udinesét, a Palermo Balogh Norbert nélkül ért el 2–2-es döntetlent a Sassuolo vendégeként.
febr. 7
17:24
Eurofutball: a Sion Mervó nélkül, de Vanczákkal soraiban nyert (She)
Vanczák Vilmos végigjátszotta a Sion zürichi bajnokiját, amely a vendégcsapat 1–0-s győzelmével végződött. Mervó Bence bemutatkozására még várni kell, a támadó a második csapatban játszott szombaton – eredmények a topligákon túl!
febr. 7
17:42
Kézilabda: negyedszer tartottak emléktornát Érden (She)
Vasárnap immár negyedik alkalommal rendezték meg az érdi Treff sportcentrumban a Nyitrai Tamás kézilabda emléktornát. A súlyos betegségben fiatalon elhunyt szakember tiszteletére megtartott négycsapatos tornát a Ráckeresztúr nyerte meg.
febr. 7
18:00
A Napoli és a Juventus is folytatta győzelmi szériáját (Infostart)
A listavezető Napoli és a második helyen álló, címvédő Juventus is folytatta remek sorozatát az olasz labdarúgó-bajnokságban.
febr. 7
18:00
La Liga: Neville-lel még mindig nem megy – újabb Valencia-zakó (She)
A Valencia 1–0-s vereséget szenvedett a Real Betis otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójában.
febr. 7
18:02
Montpellier-i tenisztorna - Gasquet megvédte címét a házidöntőben (Infostart)
A hazai közönség előtt szereplő Richard Gasquet megvédte címét az 520 ezer euró (161,2 millió forint) összdíjazású montpellier-i keménypályás férfi tenisztornán.
febr. 7
18:04
Nem bírt a Kölnnel a Hamburg (Infostart)
A Hamburg hazai pályán döntetlent játszott a Kölnnel a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
febr. 7
18:06
Csoknyai László ötödik a cselgáncs világkupán (Metropol)
Az Atomerőmű SE dzsúdósa a vigaszágon jutott el bronzmérkőzésig, ott azonban vazarival kikapott a dél-koreai Vang Ki-Csuntól.
febr. 7
18:06
Cselgáncs vk - Csoknyai László ötödik Párizsban (Infostart)
Csoknyai László az ötödik helyen zárt vasárnap a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának Párizsban rendezett Grand Slam-viadalán, a 81 kilogrammos súlycsoportban.
febr. 7
18:08
Bautista nyerte az első szófiai tenisztornát (Infostart)
Az első helyen kiemelt Roberto Bautista diadalmaskodott az első ízben megrendezett, 463 ezer euró (144,6 millió forint) összdíjazású szófiai keménypályás férfi tenisztornán.
febr. 7
18:18
Két hónap után győzött a Betis (Infostart)
A Betis több mint két hónap elteltével győzött újra tétmérkőzésen: vasárnap hazai pályán 1-0-ra múlta felül a Valenciát a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
febr. 7
18:18
Cselgáncs-vk: Csoknyai László ötödik lett Párizsban (She)
Csoknyai László az ötödik helyen zárt vasárnap a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának Párizsban rendezett Grand Slam-viadalán, a 81 kilogrammos súlycsoportban.
febr. 7
18:33
Spanyol foci: Luis Enrique simán lekörözte Guardiolát (Agroinform)
Győzelemmel ünnepelte 100. tétmérkőzését a Barcelona kispadján Luis Enrique. A 45 éves tréner 80. sikerét aratta.
febr. 7
18:36
Videó: egymás után két óriási bravúr a Milan tinikapusától (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán az Udinesével az olasz bajnokság 24. fordulójában. Az udineiek Pablo Armero révén szerezték meg a vezetést a 17. percben, igaz, a gól előtt a milánóiak 16 éves kapusa, Gianluigi Donnarumma két hatalmas védést is bemutatott.
febr. 7
18:54
Videó: a Chelsea védője borzalmasan ért földet – erős idegzetűeknek (She)
Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Chelsea védője, Kurt Zouma a Manchester United elleni rangadón. A londoniak francia játékosa egy ártatlan felugrás után nagyon rosszul ért földet. A jelenetet csak erős idegzetű olvasóink nézzék meg!
febr. 7
18:56
Man. City: Agüero meggondolta magát, tovább marad – sajtóhír (She)
A goal.com információja szerint Sergio Agüero 2020-ig szerződést hosszabbít az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Cityvel.
febr. 7
19:12
Úszás: Hosszú Katinka nyolc arannyal zárt Amiens-ben (She)
Hosszú Katinka két aranyérmet szerzett a zárónapon a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi versenysorozat második állomásán, Amiens-ben.
febr. 7
19:18
Hosszú Katinka újabb két aranyat nyert Amiens-ben (Metropol)
A világ- és Európa-bajnok úszó ezzel összesen hat aranyérmet szerzett a Golden Tour pénzdíjas versenysorozat második állomásán.
febr. 7
19:30
Férfi vízi ob I: Nyéki négyet, a Fradi 15-öt vágott a Vasasnak (She)
A Ferencváros 15–7-re nyert a Vasas ellen a férfi vízilabda ob I 11. fordulójának utolsó, egyben egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
febr. 7
19:32
Bundesliga: a Hoffenheimnél is mohó vendég volt a Darmstadt (She)
A télen magyar légiósát kölcsönadó Hamburg és Hoffenheim is hazai pályán lépett pályára a Bundesliga vasárnapi játéknapján. A Hamburg hazai pályán döntetlent játszott a Kölnnel, míg a Hoffenheim kikapott a Darmstadttól.
febr. 7
19:36
Costa a hajrában mentett pontot a Chelsea-nek (Metropol)
A Kékek valószínűleg hosszú ideig nem számíthatnak Kurt Zoumára, mert a francia válogatott középhátvéd súlyos térdsérülést szenvedett.
febr. 7
19:48
Férfi kézi NB I: az Eger Dobó vezérletével nyert Super Bowlt (She)
Az Eger 30–29-re nyert otthon a PLER ellen, míg a Komló 25–19-re múlta felül a Gyöngyöst szintén hazai pályán a férfi kézilabda NB I 20. fordulójában. Az Orosháza–Balatonfüred mérkőzés döntetlennel végződött, a Szeged pedig simán nyert Vácon.
febr. 7
19:50
Vívás: két éve nem végzet ilyen jó helyen a női tőrcsapatunk (She)
Az ötödik helyen végzett a magyar női tőrválogatott az algíri világkupaversenyen.
febr. 7
20:06
NFL: a Barca-sztár szerint nem szabad lebecsülni Manningéket (She)
Gerard Piqué, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona védője is megszólalt a hamarosan kezdődő Denver Broncos–Carolina Panthers meccsel kapcsolatban.
febr. 7
20:08
Darts: Van Gerwent verve 9 hónap után tornát nyert Taylor (She)
Phil Taylor egy wigani egynapos tornán véget vetett tavaly május óta, majdnem kilenc hónapja tartó várakozásának, és ismét versenyt nyert. Nem is akárhogyan, a világelső Michael van Gerwent győzte le fantasztikus játékkal.
febr. 7
20:10
Serie A: a toszkánok továbbra is nyeretlenek Bergamóban (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget az Atalanta–Empoli mérkőzés az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A toszkán csapat a Serie A-ban még sosem nyert Bergamóban.
febr. 7
20:42
Futsal Eb: majdnem bajba került az egyik végső esélyes (She)
A futsal Európa-bajnokság C-csoportjában a Horvátország 2–2-es döntetlent játszott Oroszországgal, így utóbbi jutott tovább a negyeddöntőbe.
febr. 7
20:44
Videó: V. Valdés kapitális hibája után röhejes gólt kapott a Standard (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Sint-Truiden nagy meglepetésre 2–1-re legyőzte idegenben a Standard Liege-t. A vendégek egyenlítő góljában nagyon benne volt a télen a Manchester Unitedtől szerződtetett Víctor Valdés, illetve a menteni igyekvő horvát Ivan Santini, aki a gólvonalról fejbe lőtte a német Nick Proschwitzet. Nézze meg a gólt!
febr. 7
20:46
PL: 11 „őrültség”, amely kevesebbet fizet, mint a Leicester bajnoki címe (She)
A Leicester City remek szereplése világszerte téma lett a labdarúgás kedvelői között. A leicesteri futballcsapat a Manchester City idegenbeli 3–1-es legyőzése után ötpontos előnnyel vezeti a Premier League tabelláját. A The Mirror ennek apropóján készített egy listát, amelyen azt a tizenegy elképzelt eseményt szedte össze, amelyre a fogadóirodák alacsonyabb szorzót adtak, mint a Leicester City…
febr. 7
21:00
Nyolcgólos ferencvárosi siker (Infostart)
A Ferencváros nyolcgólos győzelmet aratott a Vasas vendégeként az E.ON férfi vízilabda ob I egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
febr. 7
21:36
Super Bowl: érdekli, miért volt sikeres egy játék? Elmagyarázzuk! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os kiírásának döntőjét, az 50. Super Bowlt a Nemzeti Sport Online az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is élőben közvetíti. A Carolina Panthers és a Denver Broncos összecsapása során pedig a Pro Football Focus magyar munkatársa, Buday Zoltán is segítségünkre lesz, aki minden támadósorozat során kiemel egy játékot, és bemutatja, miért…
febr. 7
21:54
Férfi kosár: Hangáék legyőzték az eddig veretlen Valenciát (She)
A spanyol férfi kosárlabda-bajnokságot 18–0-s mérleggel kezdő Valencia először Hanga Ádámék csarnokában, a Laboral Kutxa otthonában kapott ki, honfitársunk most büntetőzésben emelkedett ki.
febr. 7
22:30
Videó: Casillas 10 másodperc után gólt kapott, kínos Porto-vereség (She)
Óriási meglepetésre a Porto labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a középmezőnyhöz tartozó Aroucától. A vendégek vezető gólját szerző – a meccsen egyébként duplázó – paraguayi Walter González a kezdőrúgás után tíz másodperccel bevette Iker Casillas kapuját. Íme, a gyors találat!
febr. 7
22:32
NFL: ön szerint melyik csapat nyeri meg a Super Bowlt? Szavazzon! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os szezonjának nagydöntője, az 50. Super Bowl. Ön szerint a Denver Broncos vagy a Carolina Panthers örülhet a meccs végén?
febr. 7
22:34
La Liga: Modric-hiba után bomba, megszakadt a Real rossz sorozata (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén a Real Madrid 2–1-re nyert a Granada otthonában.
febr. 7
22:48
Serie A: a léc mentette meg a Romát a 93. percben – videó (She)
Az AS Roma 2–1-re nyert hazai pályán a Sampdoria ellen az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 24. fordulójában.
febr. 7
23:06
Hosszú Katinka újabb két aranyat nyert Amiens-ben (Infostart)
Hosszú Katinka két aranyérmet szerzett a zárónapon a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi versenysorozat második állomásán, Amiens-ben.
febr. 7
23:06
NFL: Manning és a naplemente, egy fotón a meccs – az 50. Super Bowl képekben (She)
A Denver Broncos 24–10-re legyőzte a védelmek csatájában a Carolina Pantherst a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os szezonjának döntőjében, így megnyerte az 50. Super Bowlt! Íme, a finálé legjobb fotói!

Keresés