2016. február 10. szerda

febr. 10
13:36
Két doppingesete ellenére sem tiltják el a Katyusa kerékpárcsapatot (Metropol)
"nem a teljesítményfokozás szándékával, hanem kikapcsolódásként" használta a kábítószert.
febr. 10
13:48
PL: íme, a legtöbbet futó labdarúgók! A legjobb MC-s csak 67. (She)
A Sky Sports internetes oldala az EA Sports játékosstatisztikái alapján összeállított egy listát a liga legtöbbet futó futballistáiról, és a kimutatás szerint a listavezető Leicester City, a Tottenham Hotspur, az Arsenal és a Manchester City sem ad futballistát a top 10-be.
febr. 10
13:50
Bundesliga: lemondott a Hoffenheim vezetőedzője (She)
Lemondott Huub Stevens, a német labdarúgó-bajnokság utolsó előtti helyén álló 1899 Hoffenheim vezetőedzője.
febr. 10
14:06
Rio 2016: melegvízi táborokba utazik a kajak-kenu válogatott (She)
A téli hazai alapozás után melegvízi edzőtáborokban folytatják a felkészülést a kajak-kenu válogatott tagjai: hat helyszínre – edzőkkel, kísérőkkel együtt – 51-en utaznak el.
febr. 10
14:36
Spanyol Király Kupa: Tartalékos csapatok kupavisszavágója a Valencia és a Barca között (Agroinform)
A Denevérek lehetetlen küldetés előtt állnak, még a tisztes búcsúban is alig-alig reménykedhetnek a Barcelona ellen.
febr. 10
14:42
Elköltöznek a magyar kajakosok és kenusok (Infostart)
Lezárult a téli felkészülési időszak, legjobb kajakosaink és kenusaink hamarosan meleg éghajlaton lévő edzőtáborokba utaznak, vízen is megkezdik a felkészülést a riói olimpiára, illetve az azt megelőző válogatóversenyekre. Erről tartott sajtótájékoztatót szerdán a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
febr. 10
14:42
MotoGP: itt a végleges 2016-os versenynaptár! (She)
Véglegessé vált a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2016-os versenynaptára, újra 18 futamból áll majd az évad. Az első versenyt március 20-án rendezik Katarban villanyfények mellett, a szezonzáróra november 13-án kerül sor Valenciában. A Red Bull Ring az egyetlen visszatérő helyszín, amely Indianapolist váltja.
febr. 10
14:44
MU: más világ – Valdésnak 100 euróba fáj, ha kedves akar lenni (She)
Érdekes információt közölt Víctor Valdés új klubjáról, a Standard Liege-ről a katalán Mundo Deportivo sportlap.
febr. 10
14:46
PL: lenyűgöző gesztus – 9 éves fiúé a hónap evertonos gólja (She)
Nem Ross Barkley, nem Kevin Mirallas, nem Aaron Lennon – hanem George Shaw. Az övét szavazták meg január hónap legszebb góljának az Evertonnál. Hogy ki George Shaw? Egy kilencéves kisfiú, aki mellé elképesztő szolidaritással állt oda az egész liverpooli klub.
febr. 10
15:00
Schalke: így vélekedik az átigazolásáról a csapatkapitány (She)
Benedikt Höwedes, a Schalke 04 világbajnok labdarúgója nem fog más német csapathoz igazolni pályafutása hátralevő részében.
febr. 10
15:18
PAFC: Jarni sok újat hozott, a hatásra várni kell (She)
A bennmaradás a célja a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémiának, de a klub kommunikációs igazgatója szerint ez nem lesz könnyű a 12 csapatos bajnokságban.
febr. 10
15:20
Arsenal: Fabregas-mez benzinnel és gyufával – hatezerért! (She)
Könnyedén pályázhat az év apróhirdetése címre az hirdető, aki egy 2007–2008-as arsenalos Fabregas-meztől szeretne megszabadulni hatezer forintért cserébe. Az eladó a terméket egy flakon benzinnel és egy félig használt doboz gyufával próbálta csábítóbbá tenni.
febr. 10
15:22
Rio 2016: a vezető orvos szerint a vírus nem fenyegeti az olimpiát (She)
A Zika-vírus nem jelent fenyegetést a riói játékokra Bernd Wolfarth, a Német Olimpiai Bizottság vezető orvosa szerint.
febr. 10
15:30
Darts: Szakértőink Van Gerwen győzelme felé hajlanak a forduló rangadóján (Agroinform)
Kifaggattuk a PDC Hungarian Fan Club adminjait a soron következő darts Premier League forduló meccseit illetően.
febr. 10
15:36
PL: az angol válogatott támadó elismerte, fiatalkorúval szexelt (She)
Adam Johnson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Sunderland 12-szeres angol válogatott futballistája elismerte a bíróságon, hogy egy 15 éves lánnyal került szexuális kapcsolatba, ezt pedig tiltják a szigetországi törvények.
febr. 10
16:42
Jégkorong: Telt ház előtt játszik a magyar csapat (Agroinform)
Rich Chernomaz szövetségi kapitány bízik benne, hogy a telt ház erőt ad majd a magyar jégkorong-válogatottnak.
febr. 10
17:06
Az év csapata lett a junior vízilabda-válogatott (Infostart)
Ismét a junior férfi vízilabda-válogatottat választották az év csapatának a Héraklész Díjátadó Gálán. Horkai György, a vb-bronzérmes csapat szövetségi kapitánya beszélt erről az InfoRádiónak.
febr. 10
17:06
Jégkorong: ők a kimaradók, itt a végleges magyar keret (She)
Kijelölte a végleges keretét a csütörtöktől vasárnapig a Papp László Budapest Sportarénában rendezendő olimpiai selejtezőtornára a magyar férfi jégkorong-válogatott szakvezetősége.
febr. 10
17:24
Aján Tamás: udvariasan visszafogottak a brazil rendezők (Infostart)
Nem teljesen fedik egymást az olimpiát rendező Brazília hivatalos közlései és a nemzeti csapatokat képviselő szervezetek tapasztalatai az előkészületekkel kapcsolatosan - számolt be az InfoRádióban Aján Tamás. A NOB tiszteletbeli tagja hozzátette: nem az ilyenkor megszokott segítséget kapják a szövetségek, sőt a dél-amerikai emberek híres barátságossága sem igazán észlelhető.
febr. 10
17:24
Videó: így még sohasem látta a legendás stadiont – Tévez kipróbálta (She)
Eddig még soha sem látott formában készült el Argentína egyik leghíresebb labdarúgó-stadionja, a Boca Juniors arénája, a La Bombonera. A csapat sztárja, Carlos Tévez azonnal kipróbálta, milyen gólt lőni a nem mindennapi stadionban.
febr. 10
17:26
Olaszország: Ancelotti elmondta, honnan szeretne visszavonulni (She)
Carlo Ancelotti a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elmondta, melyik csapat éléről, és mikor szeretne visszavonulni. A Real Madrid korábbi edzője követi a nyáron Pep Guardiolát a Bayern München kispadján, ezzel Anglia, Franciaország és Spanyolország után München lesz az olasz szakember negyedik külföldi állomása.
febr. 10
17:30
Itt van Chernomaz szűk kerete (Metropol)
Ezeken a jégkorongozókon múlik majd, hogy ott leszünk-e az olimpián.
febr. 10
17:42
Aranyba foglalták Antonín Panenka nevét (Infostart)
Saját arcképével díszített arany emlékérmét kapott Antonín Panenka világhírű futballista, akinek legendássá vált tizenegyesével a cseh válogatott Európa-bajnok lett 1976-ban Belgrádban.
febr. 10
18:00
Hamarosan indul a tao 2 (Infostart)
A magyar sportnak sokat ártott, hogy 2002-2003 környékén eltűntek a sporthírek a kereskedelmi tévékből. Többek között ez hangzott el a 3. Nemzetközi sportmenedzsment konferencián, amelyen Szabó Tünde államtitkár bejelentette, hogy hamarosan indul a tao 2.
febr. 10
18:00
Magyar Kupa: Ferencváros–Videoton élőben az NSO-n! (She)
Szerdán három mérkőzést rendeznek a labdarúgó Magyar Kupában, a legjobb négy közé jutásért zajló párharcok első meccsein többek között a címvédő Ferencváros a Videotont fogadja. Kövesse a találkozót online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 10
18:02
Magyar Kupa: kövesse ÉLŐBEN a nagyeddöntő mérkőzéseit! (She)
A 18 órától kezdődő Ferencváros–Videoton Magyar Kupa-negyeddöntőn mindkét csapat összeállításában vannak meglepetések, a két csapat kispadját pedig sok NB I-es csapat elfogadná a kezdőcsapatába... A találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti, de a másik két találkozó eredményét is figyelemmel kísérhetik nálunk.
febr. 10
18:09
Taktikai Zóna: Szétcincálta a Leicester a ManCity-t - meccselemzés (Agroinform)
A játék minden elemében felúlmúlta a Leicester a Manchester City-t a PL rangadóján. Elemzés.
febr. 10
18:18
Kép: aranyba foglalták a legendás futballista arcképét (She)
Saját arcképével díszített arany emlékérmét kapott Antonín Panenka világhírű futballista, akinek legendássá vált tizenegyesével a cseh válogatott Európa-bajnok lett 1976-ban Belgrádban.
febr. 10
18:20
NFL: P. Manning Elwayt másolva lett az első 200-as; 1/2>1/1! (She)
Az 50. Super Bowllal véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os idénye. A Red Zone ezúttal Super Bowl-különkiadással jelentkezik, a statisztikák, mémek és jelenetek mellett pedig a kiértékelések ideje is eljött.
febr. 10
18:22
Leicester City: Vardy után Mahrez is fizetésemelést kaphat (She)
Jamie Vardy után Rijad Mahrez is fizetésemelést kaphat az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Premier League) vezető Leicester Citynél.
febr. 10
19:30
Síugró-vk: Prevc újabb sikere, ezúttal Trondheimben (She)
A norvégiai Trondheimben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a szlovén Peter Prevc szerezte meg az osztrák Stefan Kraft és a japán Noriaki Kaszai előtt, s így tovább növelte előnyét összetettben.
febr. 10
19:32
Férfi vízilabda Ek: csak a kezdés volt jó, nincs szegedi döntő (She)
Nem jutott be a férfi vízilabda Európa-kupa fináléjába a Szeged, miután az idegenbeli egygólos vereséget követően Hódmezővásárhelyen 15–10-re kikapott az olasz Bresciától.
febr. 10
19:34
MK: hátrányból vágott nyolcat az Újpest, fordított a Csaba (She)
A Magyar Kupa negyeddöntőjében az Újpest 8–1-re legyőzte a harmadosztályú Tiszaújvárost. A Békéscsaba a Kozármisleny ellen fordított.
febr. 10
19:48
Férfi kosár Európa-kupa: hazai vereséggel zárt az Olaj (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata 80–70-re kikapott otthon a Zaragozától az Európa-kupa 2. csoportkörének utolsó fordulójában.
febr. 10
19:50
Női kosár Euroliga: 28 pontos vereséggel búcsúzott a Sopron (She)
A Sopron 81–53-ra kikapott a női kosárlabda Euroliga A-csoportjának 14., utolsó fordulójában a Kosice vendégeként, így 1/13-as mérleggel zárt.
febr. 10
20:06
Csalódott Rióban az olimpiai mozgalom? (Infostart)
Nem teljesen fedik egymást az olimpiát rendező Brazília hivatalos közlései és a különféle sportszervezetek tapasztalatai az előkészületekről - számolt be az InfoRádiónak Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke. A NOB tiszteletbeli tagja hozzátette: nem az ilyenkor megszokott segítséget kapják a szövetségek, sőt, a dél-amerikai emberek híres barátságossága sem mindig észlelhető.
febr. 10
20:06
Férfi kézi NB I: a Csurgó nyerni tudott Mezőkövesden (She)
A Csurgó 26–24-re győzött a Mezőkövesd vendégeként a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján.
febr. 10
20:08
Magyar Kupa: hátrányban a Fradi, nyolcig jutott az Újpest (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Videoton Feczesin Róbert szemfüles góljával 1–0-ra nyert a Ferencváros otthonában, az Újpest pedig gyakorlatilag készülhet az elődöntőre, miután hátrányból fordítva 8–1-re győzött a harmadosztályú Tiszaújváros ellen.
febr. 10
20:24
A Videoton egygólos előnyt szerzett a Ferencváros otthonában (Infostart)
A Videoton 1-0-ra nyert a címvédő Ferencváros otthonában a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 10
20:24
Magyar Kupa: A befejezéseknél hiányzik nekem az akarat – Doll (She)
Mint arról beszámoltunk, a Videoton labdarúgócsapata 1–0-ra nyert a Ferencváros otthonában a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozó után a két vezetőedző értékelt az M4-nek.
febr. 10
20:30
A Vidi nyert a Groupama Arénában (Metropol)
A Videoton 1-0-ra nyert a címvédő Ferencváros otthonában a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 10
20:32
Gangl Edina vajon megváltoztatja a jelszavát? (Metropol)
Az Eb-győztes női vízilabda kapus a mai Metropol címlapján szerepelt.
febr. 10
20:42
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Nyert az OSC (Infostart)
Az A-Híd-OSC-Újbuda - akárcsak egy héttel ezelőtt otthon - magabiztosan legyőzte a Galatasarayt idegenben a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek hatodik fordulójában.
febr. 10
21:00
Német Kupa: Dárdai csapata és a Bayern is elődöntős (She)
Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC bejutott a Német Kupa elődöntőjébe, miután a negyeddöntőben 3–2-re legyőzte idegenben a Bundesliga 2.-ben szereplő Heidenheimet.
febr. 10
21:18
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Simán nyert az Eger (Infostart)
Megszerezte harmadik győzelmét a ZF-Eger szerdán a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának 2015/16-os idényében: a hevesi együttes a hatodik fordulóban a német Spandau vendégeként nyert.
febr. 10
21:24
Német Kupa: Dárdaiék már az elődöntőben (Metropol)
A Hertha BSC 3-2-re nyert a másodosztályú Heidenheim vendégeként.
febr. 10
21:36
Német Kupa - Elődöntőben a Hertha (Infostart)
A Dárdai Pál irányította Hertha BSC 3-2-re nyert a másodosztályú Heidenheim vendégeként a labdarúgó Német Kupa szerdai negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé.
febr. 10
21:36
Férfi vízilabda BL: a Szolnok legyőzte a címvédő Pro Reccót (She)
A Szolnoki Dózsa-Közgép nagy csatában egygólos különbséggel legyőzte saját közönsége előtt szerdán a címvédő és eddig hibátlan olasz Pro Reccót a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának hatodik fordulójában.
febr. 10
21:42
Háromból három a póló-BL-ben (Metropol)
A Szolnok nagy bravúrral legyőzte a címvédő Pro Reccót.
febr. 10
21:54
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - A Szolnok legyőzte a címvédő Pro Reccót (Infostart)
A Szolnoki Dózsa-Közgép nagy csatában egygólos különbséggel legyőzte saját közönsége előtt szerdán a címvédő és eddig hibátlan olasz Pro Reccót a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának hatodik fordulójában.

Keresés