2016. február 24. szerda

febr. 24
16:57
A Bundesliga a legnépszerűbb (Metropol)
A korábbi évekhez hasonlóan a 2015-ös őszi szezonban is a német Bundesliga futballmérkőzéseire fogyott el a legtöbb jegy.
febr. 24
17:39
Egy magyar arany- és két bronzéremmel indult a viadal Sportlövő Eb (Infostart)
Egy magyar arany- és két bronzéremmel indult szerdán a tízméteres sportlövő Európa-bajnokság Győrben, ahol a junior férfi légpuska csapat nem talált legyőzőre, a junior női futócéllövők 20+20-as számában pedig Major Veronika harmadik lett, ahogy a Csányi Borbálával és Békevári Lillával kiegészülő hármas is.
febr. 24
17:39
Tenisz: Babosék játék nélkül negyeddöntősök Dohában (She)
Babos Tímea és Julia Görges játék nélkül jutott a párosok negyeddöntőjébe a dohai tenisztornán, miután ellenfelük, a Petra Kvitová, Barbora Strycová cseh duó visszalépett a nyolcaddöntőtől.
febr. 24
17:51
Arannyal, ezüsttel és két bronzzal kezdtünk a sportlövő Eb-n (Metropol)
A junior férfi légpuska csapat nem talált legyőzőre Győrben.
febr. 24
17:51
Karrier: Mourinho a megfelelő ember a Manchester United élére (Agroinform)
A portugál mester azonban elárulta, nyár előtt nem szeretne munkába állni.
febr. 24
17:57
Bundesliga: itt van a legtöbb néző, fordulónként ennyi! (She)
Fordulónként átlagosan 42 344 szurkoló tekinti meg a helyszínen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit. Ezzel a számmal továbbra is az élen áll a Bundesliga, amelyben a szezon első felében 153 találkozóra összesen 6 478 680 néző váltott jegyet. A 2014-es őszi rekord 42 155 volt.
febr. 24
17:59
MU: az Atlético Madrid nagyot kaszált a spanyol sztárkapuson (She)
A labdarúgás féltve őrzött titkainak tudora, a Football Leaks újabb érdekes dokumentumot adott közre. Ezúttal David de Geának, a Manchester United kapusának kontraktusa került a nyilvánosság elé.
febr. 24
18:01
10 méteres sportlövő Eb: egy magyar arany- és két bronz (She)
Egy magyar arany- és két bronzéremmel indult szerdán a tízméteres sportlövő Európa-bajnokság Győrben, ahol a junior férfi légpuska csapat nem talált legyőzőre, a junior női futócéllövők 20+20-as számában pedig Major Veronika harmadik lett, ahogy a Csányi Borbálával és Békevári Lillával kiegészülő hármas is.
febr. 24
18:27
Babosék játék nélkül negyeddöntősök Dohában (Metropol)
A hatodik helyen kiemelt duó szerdai ellenfele, a cseh Petra Kvitova, Barbora Strycova duó visszalépett.
febr. 24
18:33
Videó: a kapus rémálmában sem gondolhatta, hogy gól lesz (She)
Rendkívül érdekes gólt kapott Hasszan Bittar, a libanoni al-Ahed labdarúgócsapatának kapusa a türkmén Altin Aszir elleni AFC-kupa-mérkőzésen.
febr. 24
18:51
FIFA - Nem lesznek átlátszó szavazófülkék a pénteki elnökválasztáson (Infostart)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította az egyik elnökjelölt, Ali bin al-Husszein jordán herceg beadványait, így a korábbi terveknek megfelelően rendezik meg pénteken a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) rendkívüli tisztújító közgyűlését.
febr. 24
18:53
Dohai tenisztorna - Babosék játék nélkül negyeddöntősök (Infostart)
Babos Tímea oldalán a német Julia Görgesszel játék nélkül továbbjutott a negyeddöntőbe a dohai 2,8 millió dollár (781,7 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
febr. 24
18:55
A győri kajak-kenusok és a Vasas leány kosarasai kapták az Év Műhelye-díjat (Infostart)
A Graboplast Győri Vízisport SE kajak-kenusai és a Vasas Akadémia leány kosarasai kapták a két-kétmillió forintos támogatással járó Az év műhelye elismerést a szerdai díjátadó gálán.
febr. 24
20:03
Férfi vízilabda ob I - Sima szolnoki győzelem (Infostart)
Az alapszakaszt hibátlan mérleggel záró Szolnok 15-6-ra legyőzte a Vasast a férfi vízilabda ob I középszakaszának első fordulójában.
febr. 24
20:03
Tenisz: a jó játék nem ért negyeddöntőt Babosnak (She)
Babos Tímea egyesben a nyolcaddöntőben 6:2, 7:5-re kikapott a negyedik kiemelt Garbine Muguruzától a dohai kemény pályás tenisztornán.
febr. 24
20:39
BL: Dinamo Kijev–Man. City nyolcaddöntő élőben az NSO-n! (She)
Szerdán a Dinamo Kijev–Manchester City mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó BL-nyolcaddöntő első felvonása, kövesse az ukrajnai mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 24
20:51
Babos nem bírt Muguruzával (Metropol)
Párosban továbbjutott, de egyesben nem sikerült a magyar teniszezőnek Dohában.
febr. 24
20:57
BL élőben, PSV-Atlético, D. Kijev-Man City (Infostart)
Két szerda esti mérkőzéssel zárul a 2016-os labdarúgó BL-nyolcaddöntők első fele.A PSV az Atlético Madridot, a Dinamo Kijev a Manchester Cityt fogadja.
febr. 24
20:57
Férfi vízi ob I: szoros meccsen nyert a Ferencváros (She)
A Ferencváros nagy csatában, egy góllal legyőzte a Szeged együttesét szerdán a férfi vízilabda ob I középszakaszának első fordulójában. Az Eger hét góllal győzte le a Honvédot, a Szolnok pedig kilenccel nyert a Vasas ellen.
febr. 24
20:59
Futsal: Dróth Zoltán betalált az első kazah bajnokiján! (She)
Góllal tette emlékezetessé első kazah bajnoki mérkőzését Dróth Zoltán, a Kajrat Almati magyar válogatott futsaljátékosa. A Rába ETO korábbi kiválósága egyszer volt eredményes az Inzsu ellen 7–0-ra megnyert meccsen, valamint kiosztott egy gólpasszt is.
febr. 24
21:15
Namíbiai sportdiplomata vezeti az olimpiai szemlebizottságot (Infostart)
A négyszeres olimpiai ezüstérmes futó, Frankie Fredericks vezeti a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szemlebizottságát, amely felméri a 2024-es olimpiára és paralimpiára pályázó négy várost - köztük Budapestet is.
febr. 24
21:33
Férfi vízilabda ob I - Szoros meccsen nyert a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros nagy csatában, egy góllal legyőzte a Szeged együttesét szerdán a férfi vízilabda ob I középszakaszának első fordulójában.
febr. 24
21:51
Dohai tenisztorna - Babos nem bírt Muguruzával (Infostart)
Babos Tímea két szettben kikapott a negyedik helyen kiemelt spanyol Garbine Muguruzától a legjobb 16 között szerdán a 2,8 millió dollár (781,7 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.
febr. 24
22:09
Tízméteres sportlövő Eb - Péni István ezüstérmes a junior puskások között (Infostart)
Az olimpiai kvótás Péni István ezüstérmet nyert a junior férfi légpuskások versenyében a győri 10 méteres sportlövő Európa-bajnokság első versenynapján, melynek szerda esti döntőjében Major Veronika ötödik lett a junior nők pisztolyos számában.
febr. 24
22:09
Real Madrid: Zidane fia is a csapattal készül a derbire (She)
Szombaton Real Madrid–Atlético Madrid mérkőzést rendeznek a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, a Realt irányító Zinedine Zidane pedig szólt legidősebb fiának, jöjjön, eddzen a csapattal.
febr. 24
22:21
Elutasították Blatter és Platini fellebbezését (Metropol)
Hat évig el vannak tiltva minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől.
febr. 24
22:45
Az Atlético nem tudta gólra váltani a fölényét (Infostart)
A Manchester City idegenben 3-1-re nyert a Dinamo Kijev ellen, míg a PSV és az Atlético 0-0-ra játszott a labdarúgó Bajnokok ligája szerdai nyolcaddöntőjében. A visszavágókat március 15-én játsszák.
febr. 24
22:45
BL: emberelőnyben sem tudta megtörni az Atlético a PSV-t (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a PSV odahaza 0–0-s döntetlenre végzett az Atlético Madriddal. Az eindhoveniek bő 20 percet emberhátrányban játszottak, de így sem kaptak gólt, a párharc nyílt maradt.
febr. 24
23:33
Kijevben mindent eldöntött a City (Metropol)
A Manchester City már szinte továbbjutott a BL nyolcaddöntőjéből, az Atlético emberelőnyben sem tudott nyerni.

2016. február 25. csütörtök

febr. 25
8:51
Darts: Barney is borsot tör a Repülő Skót orra alá? (Agroinform)
Csütörtökön tovább hömpölyög a darts-folyam, a Premier League mezőnye ezúttal Aberdeenben szórakoztatja a nagyérdeműt.
febr. 25
8:57
Március 15-től készülnek a kvalifikációra a vízilabdások (Infostart)
Március 15-én kezdjük a felkészülést a trieszti kvalifikációs tornára, és egészen a selejtezőig együtt készülünk - mondta az InfoRádiónak a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Az olimpiai selejtező tornával kapcsolatban Benedek Tibor úgy fogalmazott, hogy a magyar csapat papíron a legerősebb, de természetesen mindenki az életéért küzd, mindenki ott akar lenni az olimpián.
febr. 25
8:57
F1: kollektív teszt, Barcelona, 4. nap élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön a félidejéhez érkezik a Formula–1-es csapatok téli tesztszezonja. Szerdán Nico Hülkenberg volt a leggyorsabb a Barcelonához közeli Montmelóban, a német kihasználta az egy napot, amit a Force Indiától kapott ezen a héten. Csütörtökön Fernando Alonso, Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Nico Rosberg és Max Verstappen is autóba ül. Kövesse velünk a tesztnap eseményeit!
febr. 25
9:15
NB I: az újpestit pránanadi mester gyógyította kézrátétellel (She)
Balogh Balázst, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest játékosát kézrátétellel gyógyították. A középpályás elmondta azt is, hogy érzi magát új posztján, szélsőként.
febr. 25
10:21
Tipp: Győzelemre agitálnánk Agutot (Agroinform)
A spanyol Bautista-Agut simán verheti a szebb napokat megélt ciprusi Bagdatiszt.
febr. 25
10:27
Női kosár Eb-selejtező: második helyen a magyarok (She)
A szerdán Izlandon alulmaradt magyar női kosárlabda-válogatott négy forduló után a második helyen áll csoportjában az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.
febr. 25
10:39
Orbán: "felakasztanának a lámpavasra, ha ehhez hozzájárulnék" (Behaviour)
"A Németországból érkező hang goromba, durva, agresszív" címmel közölt interjút a kormányfővel a Bild.
febr. 25
11:03
MU: Schweinsteiger hamarosan ismét játékra kész (She)
Bastian Schweinsteiger, a Manchester United középpályása elmondta, heteken belül teljesen egészséges lesz és visszatérhet a pályára.
febr. 25
11:21
Európa-liga: petárdákkal dobálták egymást a szurkolók (She)
Tömegverekedés tört ki szerda este Athénban, egy nappal az Olimpiakosz Pireusz–RSC Anderlecht labdarúgó Európa Liga-mérkőzés előtt.
febr. 25
11:23
MU: Zidane-tól tanult, Van Gaal kérte meg, hogy ne menjen el (She)
Guillermo Varela, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United jobbhátvédje az előző szezonban a Real Madrid Castillánál játszott Zinedine Zidane keze alatt, és bár ezt az idényt sem az Old Traffordon akarta megkezdeni, Louis van Gaal kérésére maradt.
febr. 25
11:39
BL: „A Man. City olyan benyomást keltett a Kijev ellen, mint…” (She)
A csapatkapitány Vincent Kompany szerint a Manchester City szerda este „sikerre éhesen” játszott a Dinamo Kijev otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc első mérkőzésén, és megérdemelten jutott 3–1-es előnyhöz.
febr. 25
11:41
U18: „A magyar fiatalok egy szinten vannak a németekkel” (She)
Oscar Corrochano, a magyar U18-as labdarúgó-válogatott új szakvezetője szerint a magyar fiatalok ugyanolyan szinten vannak, mint német kortársaik.
febr. 25
11:51
Sportfogadás: Ezen a héten is tippeltünk az Európa Ligára! (Agroinform)
Az idei esztendő második Európa Liga kombijával jelentkezünk. A szelvényünk három meccset tartalmaz.
febr. 25
12:33
Legia: „Szerintem Niko marad, de mindig lehet meglepetés” (She)
Boguslaw Lesnodorski, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa elnöke szerint Nikolics Nemanja marad a klubnál.
febr. 25
12:35
Kép: az NFL-legenda megmutatta az ujját, bár ne tette volna… (She)
Michael Strahan, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants ikonja visszavonulása óta színészként és műsorvezetőként is kipróbálta magát, és természetesen szívesen jár NFL- és NBA-meccsekre. A minap a New York Knicks stadionjában tűnt fel, és ha már ott volt, a mellette ülőknek megmutatta, mit tett az ujjával 15 év az NFL-ben…
febr. 25
12:45
NB I: Benczés Miklós visszatért Miskolcra (Agroinform)
Benczés Miklós lett a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának sportigazgatója - jelentették be csütörtökön, sajtótájékoztatón.
febr. 25
12:51
Sportlövő Eb: Sike ezüst-, a csapat bronzérmes 40 vegyesben (She)
Sike József ezüst, míg a Tasi Tamással és Boros Lászlóval kiegészülő magyar csapat bronzérmet nyert csütörtökön a férfi futócéllövők 40 vegyes számában a győri tízméteres sportlövő Európa-bajnokságon.
febr. 25
12:57
Túlsúlyos a magyar diákok negyede (Metropol)
Az állóképességi szintjük pedig lehangoló. Sok más is kiderült a Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt eredményeiből.
febr. 25
13:09
Sike sikere az Eb-n (Infostart)
Sike József ezüst, míg a Tasi Tamással és Boros Lászlóval kiegészülő magyar csapat bronzérmet nyert csütörtökön a férfi futócéllövők 40 vegyes számában a győri tízméteres sportlövő Európa-bajnokságon.
febr. 25
13:45
Olimpia: ott lehetnek a világversenyen a profi ökölvívók (She)
A Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) döntése értelmében ezentúl a profik is részt vehetnek az olimpiákon.
febr. 25
13:47
Videó: Zimbabwében is próbálkoztak a Messi-büntetővel, ez a vége! (She)
Lionel Messi pimasz büntetője az egész világot bejárta, és természetesen követői is akadtak az argentin klasszisnak. Igaz, nem mindenkinek sikerült olyan tökéletesen a végrehajtás, mint a Barcelona játékosainak. Most Zimbabwében próbálták utánozni. Kevés sikerrel…

Keresés