2016. február 2. kedd

febr. 2
18:33
NFL: A Madden szerint fordulatos, izgalmas döntő vár ránk (Agroinform)
Az EA Sports játéka szerint a Carolina Panthers végül 24-20-ra húzza be az 50. Super Bowlt.
febr. 2
18:42
Női foci: válogatott játékosunk betalált az Arsenalnak (She)
A Bundesligában szereplő Wolfsburg női labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–0-ra megverte az Arsenalt. A német csapat második gólját a 29. percben a magyar válogatott Jakabfi Zsanett szerezte.
febr. 2
19:00
IFAB: március 5-én szavaznak a videobíró teszteléséről (She)
A labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB) március 5-én, cardiffi ülésén szavaz a videobíró tesztelésérõl.
febr. 2
19:02
Női kézi: Fantasztikus lehetőség ez – Ambros Martín (She)
A Győri Audi ETO LC–Budaörs női bajnoki kézilabda-mérkőzés előtt a hazaiak vezetőedzője, Ambros Martín nyilatkozott  az M4 Sportnak arról, hogy kinevezték a magyar női válogatott élére Siti Beáta és Elek Gábor mellé.
febr. 2
19:04
MU: tökéletesen összefoglalta Depay az átigazolási hajrát (She)
Mindenki várta, hogy robbanjon az átigazolási bomba, ám a transzferhajrá végül csendesen zárult, a várakozásokkal ellentétben egyetlen igazi klasszis sem váltott csapatot. Az izgalmak hiányát a Manchester United futballistája, Memphis Depay foglalta össze a legtökéletesebben.
febr. 2
19:06
Olimpia 2024: a BÉT támogatja a budapesti pályázatot (She)
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kedden nyilatkozatban biztosította támogatásáról Budapest 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázatát.
febr. 2
19:18
Március 5-én szavaz az IFAB a videóbíró teszteléséről (Infostart)
A labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB) március 5-én, cardiffi ülésén szavaz a videóbíró teszteléséről.
febr. 2
19:36
F1: melyik erősebb? Ricciardo autója vagy a rögbicsapat? (She)
A Red Bull tudni akarta a választ a fenti kérdésre, ezért összeeresztette az ausztrál pilótát a Bath Rugby játékosaival. Íme, a végeredmény.
febr. 2
19:54
SEHA-liga: a Nexe ezúttal sem jelentett akadályt a Veszprémnek (She)
Az MVM Veszprém kézilabdacsapata a SEHA-liga legutóbbi játéknapján simán, 39–21-re legyőzte a horvát Nexe Nasicét.
febr. 2
19:56
Juventus: Khedira megint sérült, veszélyben a Bayern elleni meccs (She)
Ismét megsérült Sami Khedira, a Juventus német válogatott labdarúgója, így elképzelhető, hogy nem játszhat a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén.
febr. 2
19:58
Futsal Eb: Dróth nélkül kezdjük el a spanyolok elleni meccset (She)
Bár a futsalban kisebb jelentősége van a kezdőcsapatnak, mint a nagypályás labdarúgásban (mivel korlátlan a cserelehetőség), Sito Rivera szövetségi kapitány kijelölte azt az öt játékost, aki a meccs elején a pályán lesz a spanyolok elleni nyitó mérkőzésen. Dróth Zoltán a padon kezd, Tóth Gyula, Klacsák Bence, Németh Péter, Horváth Norbert és Rábl János alkotja a kezdőt.
febr. 2
20:12
Vasas: a német második ligából jöhet középpályás (She)
A német Westfalen-Blatten beszámolója szerint elhagyta a második ligás Arminia Bielefeld labdarúgócsapatát és a Vasashoz tart a középpályás Christian Müller.
febr. 2
20:14
Női kézi NB I: Korsós sérülése beárnyékolja a Győr sikerét (She)
A Győri Audi ETO KC hazai pályán 31–14-re megverte a sereghajtó Budaörsöt a női kézilabda NB I 17. fordulójának nyitó mérkőzésén. A házigazdák sikerét beárnyékolja, hogy balszélsőjük, Korsós Dorina térdsérülést szenvedett.
febr. 2
20:30
Súlyosan megsérült a Győr játékosa (Infostart)
A legutóbbi idényben ezüstérmes Győr hazai pályán 31-14-re legyőzte a sereghajtó Budaörs együttesét a női kézilabda NB I keddi mérkőzésén, és ezzel az élre ugrott a tabellán.
febr. 2
20:30
Női röplabda KEL: kikapott a Nyíregyháza Mariborban (She)
A Nyíregyháza három játszmában kikapott a Branik Maribor otthonában a női röplabda Közép-európai Liga keddi játéknapján.
febr. 2
20:32
Futsal Eb: négy köténygól és szerb siker a nyitó meccsen (She)
A házigazda szerbek 5–1-re legyőzték a szlovénokat a belgrádi futsal Európa-bajnokság A-csoportjának első fordulójában, a torna nyitó meccsén.
febr. 2
20:34
DVSC: a Videoton ajánlatot tehet a Loki kulcsemberére (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Videoton FC érdeklődik a DVSC-Teva válogatott szélsője, Bódi Ádám iránt, és elképzelhető, hogy napokon belül ajánlatot is tesz a futballistára.
febr. 2
20:48
Khedira megint megsérült (Infostart)
Ismét megsérült Sami Khedira, a Juventus német válogatott labdarúgója, így elképzelhető, hogy nem játszhat a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén.
febr. 2
20:48
Futsal Eb: fergeteges hangulat a hazaiak mérkőzésén – videó (She)
A Szerbia–Szlovénia mérkőzéssel kezdődött meg Belgrádban a futsal Európa-bajnokság, a hazaiak 5–1-re nyertek, a hangulat pedig nagyszerű volt. A lelátón már ott van a magyar zászló is, hamarosan (21 órától) a mieink is pályára lépnek – videó!
febr. 2
21:06
Futsal Eb: Spanyolország–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
Belgrádban kedden megkezdődik a futsal Európa-bajnokság, amelyen a magyar válogatott Spanyolországgal és Ukrajnával került egy csoportba, s egyiküket meg kellene előznie a legjobb nyolc közé jutáshoz. Első csoportmérkőzésünket a spanyolokkal vívjuk, izgulja végig a találkozót online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 2
21:08
NB II: aláírt a Mezőkövesdhez a korábbi fradista – hivatalos (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd szerződtette Orosz Márkot, a Ferencváros korábbi játékosát
febr. 2
21:10
Ligue 1: győzött a Monaco, de messze még a PSG (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) 24. fordulójában a Monaco hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Bastiát.
febr. 2
21:24
Női röplabda KEL: a Békéscsaba nyerte a magyarok meccsét (She)
A bajnoki címvédő Békéscsaba négy játszmában nyert a Vasas vendégeként a nõi röplabdaKözép-európai Liga keddi játéknapján.
febr. 2
21:42
Gyárfás Tamás nem lesz LEN-elnök (Infostart)
Nem indul az Európai Úszó Szövetség elnöki posztjáért a magyar tagszövetséget irányító Gyárfás Tamás. A LEN három hónap múlva tartja tisztújító kongresszusát Londonban.
febr. 2
21:42
PL: szeptember óta nem láttunk ilyet – MU-gól az 1. félidőben (She)
A Manchester United Jesse Lingard góljával a 14. percben megszerezte a vezetést a Stoke City elleni Premier League-mérkőzésen – az MU a szezonban eddig mindössze három bajnoki gólt szerzett az Old Traffordon az első félidőben, szeptember vége óta ez volt az első.
febr. 2
22:00
EBEL: vezetett a Fehérvár, de alulmaradt Innsbruckban (She)
A jégkorong EBEL középszakaszában a Fehérvár AV19 csapata 3–1-es vereséget szenvedett idegenben az osztrák Innsbrucktól. A Volán eddig sem volt jó helyzetben a rájátszásért folytatott küzdelemben, a keddi halvány teljesítmény és vereség pedig még csak rontott ezen… A Fehérvárnak már csak matematikai esélye maradt a playoff elérésére.
febr. 2
22:02
Fogadási csalás: öt vádlottra kértek letöltendő börtönt (She)
Öt vádlottra kért letöltendő börtönbüntetést az ügyész abban a labdarúgó fogadási csalási ügyben, amelyben kedden hangzott el a vádbeszéd.
febr. 2
22:18
Futsal Eb: teli torokból szólt a „Hajrá, magyarok!” – videó! (She)
A belgrádi Kombank Arénában a vízilabdát futsal váltotta le, a mieink pedig már az első nap pályára léptek. Így várták a szurkolók a spanyolok elleni meccset – videó!
febr. 2
22:20
Jégkorong Mol Liga: az UTE, az FTC és a Fehérvár is nyert (She)
A már biztos harmadik Fehérvár AV19, az FTC, illetve az UTE is hazai pályán nyert a jégkorong Mol Liga keddi játéknapján.
febr. 2
22:36
Légiósok: Némethet bemutatták Katarban, újdonságot mondtak (She)
A katari élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Garafa sajtótájékoztató keretében bemutatta a Sporting Kansas Citytől megvásárolt Németh Krisztiánt. A magyar válogatott támadó a 9-es számú mezt kapta új csapatánál.
febr. 2
22:38
Videó: Vardy gyönyörű duplája a Liverpool ellen (She)
Jamie Vardy szenzációs lövéssel szerzett vezetést a Leicesternek a Liverpool elleni hazai angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
febr. 2
22:54
Futsal Eb: érvényesült a papírforma, vereséggel kezdtünk (She)
Futsalválogatottunk 5–2-es vereséggel kezdett a belgrádi Európa-bajnokságon csoportjában, a világelső Spanyolország ellen azonban összességében remekül helyt állt a magyar csapat.
febr. 2
22:56
PL: Vardy padlóra küldte a Liverpoolt, botlott az Arsenal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) hétközi, 24. fordulójában a listavezető Leicester City a két gólt szerző Jamie Vardy vezérletével 2–0-ra megverte a Liverpoolt, míg a Manchester City minimális különbségű győzelmet aratott a Sunderland otthonában. Az Arsenal hazai pályán botlott a Southamptonnal szemben, így a Norwich City otthonában győzedelmeskedő Tottenham jobb…
febr. 2
22:58
Serie A: kétgólos a Roma-siker; betalált az új szerzemény is (She)
A Serie A 23. fordulójában a Roma idegenben 2–0-ra legyőzte a Sassuolót.
febr. 2
23:12
Kikapott a spanyoloktól a magyar válogatott (Infostart)
A magyar futsal-válogatott 5-2-es vereséget szenvedett a világranglista-vezető spanyol csapattól a belgrádi Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek keddi nyitófordulójában. Tomas Rivera Amoros szövetségi kapitány együttese csütörtökön az ukránokkal találkozik.
febr. 2
23:12
Serie A: kétgólos Roma-siker; ismét betalált El Sharaawy (She)
A Serie A 23. fordulójában a Roma idegenben 2–0-ra legyőzte a Sassuolót.
febr. 2
23:14
Öt vádlottra kért letöltendő börtönbüntetést az ügyész a bundaügyben (Infostart)
Öt vádlottra kért letöltendő börtönbüntetést az ügyész abban a labdarúgó fogadási csalási ügyben, amelyben kedden hangzott el a vádbeszéd.
febr. 2
23:14
Ligue 1: a Marseille idegenben gyűjtötte be a három pontot (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 24. fordulójában a Montpellier hazai pályán kapott ki 1–0-ra az Olympique Marseille-től.
febr. 2
23:16
PL: vége az MU első félidős átkának; 3 gól a Stoke kapujában (She)
A Manchester United labdarúgócsapata az angol Premier League 24. fordulójában hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Stoke Cityt, ráadásul gólt szerzett az első félidőben – ilyet sem láttak szeptember óta az Old Traffordon! A Bournemouth Londonban győzött a Crystal Palace ellen, a West Bromwich Albion az utolsó pillanatban mentett pontot a Swansea ellen.
febr. 2
23:30
Az olasz parlament támogatja a római olimpiai pályázatot (Infostart)
Az olasz parlament úgy döntött, támogatja Róma 2024-es olimpiai pályázatát. A csúcseseményre Budapest is kandidál.
febr. 2
23:30
Futsal Eb: Minden szegmensben sokat fejlődtünk – Sito Rivera (She)
A belgrádi futsal Eb-n a spanyoloktól elszenvedett 5–2-es vereség után Sito Rivera, a magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya nyilatkozott az M4 Sportnak.
febr. 2
23:48
Az álmok és a valóság között jelentős a különbség – Ambros Martín (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség kedden sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a női válogatott szakmai munkájának irányítását Ambros Martín (Győri Audi ETO KC) és Elek Gábor (FTC-Rail Cargo Hungaria) veszi át, a férfi nemzeti csapattól pedig az Eb-kudarc után távoznia kellett Talant Dujsebajev szövetségi kapitánynak.  Ambros Martín a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta: nem ott tart a női…

2016. február 3. szerda

febr. 3
0:06
Futsal Eb: Dróth világklasszis, a spanyolokhoz is beférne – Rivera (She)
A belgrádi futsal Európa-bajnokságon a spanyoloktól elszenvedett 5–2-es vereség után Sito Rivera, a magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a továbbjutás szempontjából semmi sem változott, Dróth Zoltánt világklasszis játékosnak tartja, szerinte a spanyolokhoz is beférne.
febr. 3
0:10
Tenisz: a címvédő bejutott a második körbe Ecuadorban (She)
A hatodik helyen kiemelt portugál Joao Sousa már az első fordulóban búcsúzott a Montpellier-ben zajló kemény pályás férfi tenisztornán: a világranglistán 33. játékost a rangsorban 107. belga Ruben Bemelmans győzte le három játszmában. A quitói viadal első körében a címvédő Víctor Estrella Burgos két szettben legyőzte az argentin Guido Pellát.
febr. 3
0:24
NS: kiderül, ki volt az ősz legjobbja az NB I-ben – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
febr. 3
0:28
Futsal Eb: „A szurkolók hazai pályát teremtettek nekünk” (She)
A futsal Eb csoportkörének első meccsén a spanyol válogatott 5–2-re győzött Magyarország ellen. A meccs után a duplázó Dróth Zoltán, valamint Németh Péter értékelt az NSO Tv-nek.
febr. 3
0:42
Felkészülés: a Csákvár csatára hat gólt vágott, a Gyirmót döntős (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr a második csoportmérkőzését is megnyerte a horvátországi Isztria-kupa elnevezésű felkészülési tornán, ezzel bejutott a vasárnapi döntőbe. A magyar csapat az NK Istra Pula legyőzése után kedden a szlovén Olimpija Ljubljanát múlta felül 1–0-ra. A Csákvár 9–1-re megverte az osztrák negyedosztályú SV Stegersbachot, a fölényes sikerből Makrai Gábor hat…
febr. 3
1:36
Szerdai sportműsor: Serie A- és PL-meccsek, Barca–Valencia (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) két, míg az olasz első osztályban (Serie A) kilenc mérkőzést rendeznek szerdán, és ma este kerül sor a spanyol Király-kupa elődöntőjében a Barcelona és a Valencia párharcának első felvonására is. Az NB I-es csapatok közül a Videoton két, míg a Budapest Honvéd, az Újpest, a Paks, a Vasas és a Puskás Akadémia egy-egy felkészülési meccset…
febr. 3
6:06
Közelkép: Kiábrándító, csalódást keltő párizsi Trubadúr (Behaviour)
Úgy látszik, a francia fővárosban sem könnyű jó operát produkálni.
febr. 3
6:08
Wahorn retrospektív Budapesten (Behaviour)
A tárlatok az 1960-as évek kezdeti szürreális ceruzarajzaitól indulnak, és átívelik a Bizottság-korszakot is.

Keresés