2017. április 1. szombat

ápr. 1
15:35
PL: Sima Pool-siker az Everton ellen – vezéráldozattal (She)
A Liverpool 3–1-re legyőzte a városi rivális Evertont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában.
ápr. 1
15:37
Bundesliga 2.: bármi lehet – három ponton belül az első négy (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 26. fordulójában a listavezető Union Berlin idegenben 1–0-ra kikapott a harmadik helyezett Hannovertől, amely egy pontra csökkentette hátrányát a fővárosi együttes mögött.
ápr. 1
15:51
Női kézi MK: húszgólos sikerrel döntős a címvédő Győr (She)
A legutóbbi 12 kiírást megnyerő Győri ETO jutott be elsőként a női kézilabda Magyar Kupa idei fináléjába. A Rába-partiak 34–14-re nyertek a DVSC ellen a kecskeméti négyes döntő első mérkőzésén.
ápr. 1
15:53
Torna ob: lólengésben Berki nyert, holtverseny talajon (She)
A várakozásoknak megfelelően Berki Krisztián nyerte a lólengést a tornászok országos szerbajnokságán, melynek szombati első napján talajon két győztest hirdettek.
ápr. 1
16:09
Emlékezés: koszorút helyeztek el a 90 éve született Puskás sírjánál (She)
Puskás Ferenc szerette és szolgálta az embereket, futballistaként és emberileg egyaránt a legnagyobbak közé tartozott – mondta Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szombaton a budapesti Szent István-bazilika altemplomában, ahol megkoszorúzták a 90 éve született legendás labdarúgó sírját.
ápr. 1
16:11
Műkorcsolya-vb: a férfiaknál az olimpiai bajnok az aranyérmes (She)
Az olimpiai bajnok japán Hanju Juzuru nyerte meg a férfiak versenyét a Helsinkiben zajló műkorcsolya-világbajnokságon, amelyen a rövid program után vezető címvédő Javier Fernández a szombati kűrben nagyokat hibázott, és a dobogóról is lecsúszott.
ápr. 1
16:13
Vitorlázás: Berecz ezüstérmes a mallorcai versenyen (She)
Berecz Zsombor remek versenyzéssel ezüstérmet nyert finn dingiben az olimpiai hajóosztályok számára Palma de Mallorcán rendezett rangos nemzetközi vitorlásversenyen.
ápr. 1
16:21
Koszorút helyeztek el 90 éve született Puskás Ferenc sírjánál (Azenpenzem)
Puskás Ferenc szerette és szolgálta az embereket, futballistaként és emberileg egyaránt a legnagyobbak közé tartozott – mondta Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szombaton a budapesti Szent István-bazilika altemplomában, ahol megkoszorúzták a 90 éve született legendás labdarúgó sírját.
ápr. 1
16:27
Olasz foci: Előbb hoznia kell a kötelezőt a Romának, aztán nagyon szurkolni (Agroinform)
A Roma nem hibázhat az Empoli ellen, de ahhoz, hogy újra nyílt legyen a bajnokság, kell a Napoli bravúrja is.
ápr. 1
16:45
Férfi kézi EHF-kupa: csoportmásodik lett a Tatabánya (She)
A Grundfos Tatabánya 31–28-ra kikapott Győrben a Magdeburgtól a férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének utolsó fordulójában, így csoportmásodikként jutott a negyeddöntőbe.
ápr. 1
16:47
Olimpia 2024: a NOB új helyszínt keres a kongresszusnak (She)
Könnyen elképzelhető, hogy mégsem Limában hirdetik majd ki a 2024-es olimpia és paralimpia helyszínét, ugyanis a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) már keresi az esetleges beugró várost.
ápr. 1
16:54
Az egész világot bejárják: egzotikus helyeken készülnek úszóink a budapesti vb-re (Blikk)
– Gőzerővel készülnek a világ minden táján a közelgő i vizes világbajnokságra a magyar úszók. Vannak, akik Ázsiát, mások Amerikát választották úti célnak, s persze volt olyan sportoló is, aki megmaradt Európa határain belül.
ápr. 1
17:00
Erdei "Madár" Zsolt a Magyar Ökölvívó Szövetség új elnöke (444.hu)
A legendás Csötönyi Sándor a szakágon belül tapasztalható feszültségek miatt akasztja fel a kesztyűt.
ápr. 1
17:21
Jégkorong: rengeteg hiányzó – elkezdte a válogatott a felkészülést (She)
Megkezdte a felkészülést a magyar jégkorong-válogatott az április 22-én kezdődő divízió 1/A világbajnokságra.
ápr. 1
17:39
Férfi kézi BL: Veszprém–PPD Zagreb élőben az NSO-n! (She)
A Telekom Veszprém a PPD Zagrebet fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A párharc első felvonásán egy góllal győzött idegenben a magyar bajnok, így a párharc még közel sem dőlt el, bár Xavier Sabaté legénysége számít favoritnak. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 1
17:41
Bundesliga: a Bayern kiosztott egy hatost a bajor derbin (She)
Igen gólgazdag mérkőzéseket játszottak a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. Robert Lewandowski mesterhármassal járult hozzá a Bayern München sikeréhez az Augsburg ellen. A Werder Bremen 5–2-re győzött, míg az RB Leipzig 4–0-val ütötte ki ellenfelét – ezúttal Gulácsi Péter nélkül.
ápr. 1
17:43
Légiósok: Priskin-gól a Slovant üldöző rivális ellen (She)
Priskin Tamás majd' egy hónap szünet után ismét gólt szerzett a pozsonyi Slovan Bratislava színeiben a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 1
17:45
Női kézi MK: nincs újvárosi bravúr, Győr–FTC döntő lesz (She)
A papírformának megfelelően a Ferencváros lesz a Győr ellenfele a női kézilabda Magyar Kupa döntőjében. A fővárosi csapat 33–29-re nyert a Dunaújváros ellen az elődöntő második mérkőzésén, előtte a Győr 34–14-re verte meg a Debrecent.
ápr. 1
17:45
Szikrázó rangadó Kispesten (Azenpenzem)
Gyönyörű ajándékot kapott Thomas Doll, aki kereken a századik bajnoki mérkőzésére készül a Ferencváros edzőjeként. A csapatot működtető társaság vezérigazgatója biankó csekket állított ki a trénernek: az elöljáró egy televíziós műsorban jelentette ki, hogy történjék bármi a nyáron a nemzetközi kupában – feltéve, hogy a Fradi eljut oda –, a német sz
ápr. 1
17:57
Női kosár MK: dudaszókor esett duplával döntős a Cegléd (She)
Fordulatos mérkőzésen a Cegléd meglepetésre 79–77-re legyőzte a házigazda PEAC-Pécset a női kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjének szombati játéknapján. A másik, korábbi elődöntőben a Sopron magabiztosan, 78–59-re verte a Győrt, így vasárnap Sopron–Cegléd finálé dönt a serleg sorsáról.
ápr. 1
17:59
NB I: Diósgyőr–Újpest élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 1
18:01
NB I: Paks–Videoton élőben az NSO-n! (She)
Paks–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 1
18:03
NB I: Vasas–Debrecen élőben az NSO-n! (She)
Vasas–Debrecen találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 1
18:05
NB I: Haladás–Mezőkövesd élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 1
18:07
NB I: Gyirmót–MTK élőben az NSO-n! (She)
Gyirmót–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 1
18:15
PL: Ibra nélkül kevés volt az MU; kikapott a Chelsea (She)
A Chelsea nagy meglepetésre kikapott a Crystal Palace-tól az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában, de az éllovas mellett botlott a Manchester United is – igaz, José Mourinho csapata egy pontot azért szerzett a West Brom ellen.
ápr. 1
18:17
La Liga: az Athletic Bilbao csatára százados lett (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában az Athletic Bilbao 2–1-re nyert az Osasuna vendégeként.
ápr. 1
18:36
Vizsgálatot indított az úszószövetség a pedofíliával vádolt magyar edző ellen (Blikk)
Újabb botrány tört ki a magyar úszósportban. Az MTK edzője állítólag meztelen fotókat küldözgetett magáról kislányoknak. A Magyar Úszó Szövetség vizsgálatot indított.
ápr. 1
18:51
Evezés: győri siker az evezős évadnyitón – olimpiai bajnokkal (She)
A Győri Atlétikai Club A jelű férfi nyolcasa nyerte meg az abszolút versenyt az evezősök szombati évadnyitóján, a 27. Gróf Széchenyi István emlékversenyen és 7. Nemzetközi Budapest-kupa Regattán, amelyre 12 országból 77 csapat 620 versenyzője nevezett.
ápr. 1
18:53
Férfi kézi BL: nyolc között a PSG, a Szeged várhat rá (She)
Az idegenbeli döntetlen (26–26) után a Paris Saint-Germain otthon 35–27-re legyőzte a Nantes-ot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Ezzel eldőlt, hogy a párizsiak lesznek a Mol-Pick Szeged ellenfelei a negyeddöntőben, amennyiben a Tisza-parti csapat vasárnap jól sáfárkodik kétgólos előnyével a Silkeborg elleni hazai visszavágón.
ápr. 1
19:09
Cselgáncs: Gercsák Szabina bronzérmes Tbilisziben (She)
A 70 kilogrammos Gercsák Szabina bronzérmet nyert szombaton a cselgáncs világkupa-sorozat tbiliszi Grand Prix-jén.
ápr. 1
19:11
Juventus: Buffon elárulta, nála ki a legjobb „modern” kapus (She)
Azt gondolja, egy 39 éves sportolónak már nincs mit tanulnia? Kérdezze Gianluigi Buffont! A Juventus és az olasz válogatott labdarúgója ugyanis hiába nyert számtalan trófeát klubjával és a nemzeti csapattal, s hiába a valaha volt egyik legjobb kapuvédő, még mindig úgy gondolja, van miben fejlődnie – megnevezte azt a kollégáját is, akitől rendszeresen tanul.
ápr. 1
19:13
Eurofutball: győztes gólt lőtt a magyar légiós – videó (She)
Bőle Lukács gólja döntött: a CSM Poli Iasi hazai pályán 1–0-ra nyert a temesvári ACS Poli ellen a román labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásának szombati játéknapján.
ápr. 1
19:15
Férfi kézi BL: kettős győzelemmel negyeddöntős a Veszprém (She)
A Telekom Veszprém hazai pályán 29–19-re felülmúlta a PPD Zagrebet, így kettős győzelemmel jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.
ápr. 1
19:27
Férfi kosár NB I: győzelemmel kezdte az új szakaszt a Szolnok (She)
A címvédő Szolnoki Olaj hazai pályán nyolc ponttal legyőzte a Falcót a férfi kosárlabda NB I középszakaszának szombati felsőházi rangadóján.
ápr. 1
19:27
Topligák: Otthon koppant a Chelsea, a Liverpool lett a város ura, hat gólig jutott a Bayern (Agroinform)
A Crystal Palace meglepte Conte csapatát, a Spurs ki is használta. A németeknél a Werder és a Lipcse szórta a gólokat.
ápr. 1
19:42
Sokkoló fotó: biciklizés közben gázolták el az olimpikont (Blikk)
Cardiff - Kerékpárján tartott a munkába Ciara Horne, amikor egy autóval elgázolták. Szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta a balesetet.
ápr. 1
19:45
NB III: Pölöskey Péter triplázott, kikapott az SZTK (She)
Íme, a labdarúgó NB III 25. fordulójának szombati eredményei!
ápr. 1
20:03
NB I: így kezd a Honvéd és a Ferencváros a rangadón (She)
Íme, a 20.30 órakor kezdődő Budapest Honvéd–Ferencváros NB I-es bajnoki mérkőzés kezdőcsapatai!
ápr. 1
20:03
Kézilabda: Iskolajátékkal jutott BL-negyeddöntőbe a Veszprém (Agroinform)
Alilovic óriási formában védett, aminek tízgólos siker lett a vége. Az elődöntőért a Kielce vagy a Montpellier jön.
ápr. 1
20:05
NB I: a DVSC óriási izgalmak közepette nyert a Vasas ellen (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a DVSC rendkívül izgalmas találkozón 3–2-re legyőzte a Vasast. Az angyalföldiek kétgólos hátrányból egyenlítettek, a 88. percben azonban a korábbi Vasas-játékos, Könyves Norbert eldöntötte a három pont sorsát.
ápr. 1
20:07
NB I: a Vidi ellen sem szakadt meg a Paks sorozata (She)
A Paks és a Videoton gól nélküli döntetlent játszott egymással a labdarúgó NB I 24. fordulójának szombati mérkőzésén.
ápr. 1
20:09
NB I: Simon András óriási góljával nyert a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a Gyirmót FC Győr Simon András góljával 1–0-ra legyőzte az MTK-t, ezzel 12 forduló után újra nyerni tudott.
ápr. 1
20:11
NB I: Bódog győzelemmel debütált a DVTK kispadján (She)
Győzni tudott a Diósgyőr új edzője, Bódog Tamás bajnoki debütálásán az Újpest ellen a labdarúgó NB I 24. fordulójában.
ápr. 1
20:13
NB I: Király Gábor nagy győzelemmel ünnepelte a születésnapját (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a Haladás a helyzeteit kíméletlenül kihasználva 4–2-re, összességében simán legyőzte a Mezőkövesdet.
ápr. 1
20:39
NB I: Budapest Honvéd–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 1
20:41
Férfi vízi ob I: sima egri győzelem a Szolnok elleni rangadón (She)
Az utolsó fordulóra maradt a nagy rangadó a férfi vízilabda-bajnokság felsőházában. A meccs előtt a Szolnok állt az élen, tehát az Egernek mindenképpen győznie kellett az elsőséghez.
ápr. 1
20:43
Férfi kézi NB I: nem szereztek pontot a vendégcsapatok (She)
Mind a négy szombati mérkőzésen hazai győzelem született a K&H férfi kézilabdaliga alapszakaszában.
ápr. 1
20:57
Teke: Bajnokok Ligája-döntős a szegedi csapat! (She)
A Szeged 6-2-re legyőzte a horvát Zapresicet, így bejutott a fináléba a tekézők Bajnokok Ligájában.
ápr. 1
20:59
PL: ilyen rosszul ritkán rúgnak tizenegyest – videó (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában a Southampton gól nélküli döntetlent játszott a Bournemouth ellen hazai pályán.

Keresés