2017. augusztus 19. szombat

aug. 19
15:24
Húszéves mélypontra zuhantak a magyarok a Bundesligában (Ripost)
Úgy tűnik, a németek szerint kevés a piacképes magyar focista. Nem is tévednek, valóban hiányoznak az igazi klasszisok! Hol van már Lisztes, Dárdai, vagy éppen a mackónadrágos Király?
aug. 19
15:27
A negyeddöntőben búcsúzott Nadal (HírTV)
A hétfőtől világelső spanyol sztár két szettben kapott ki Nick Kyrgiostól.
aug. 19
15:39
PL: parádés hajrá, újabb kiütéses MU-siker (She)
Remek utolsó tíz percet produkált a Manchester United az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójának nyitó mérkőzésén: Romelu Lukakuék a végjátékban háromszor is bevették Lukasz Fabianski kapuját, és mivel az első játékrészben Eric Bailly is betalált, négygólos különbséggel távoztak a Swansea City otthonából.
aug. 19
15:39
Premier League: A MU bejelentkezett a bajnoki címre (Agroinform)
José Mourinho csapata remekelt a szombati bajnokin is, a Vörös Ördögök a Swansea-t intézték el könnyedén.
aug. 19
15:41
PL: „A legnagyobb vesztesek az Arsenalnál vannak” (She)
A Stoke City korábbi labdarúgója, Jonathan Walters nincs túl jó véleménnyel az Arsenalról, amely ma este játszik előző klubjával.
aug. 19
15:45
A második fordulóban sem lassított a Manchester United (m4sport.hu)
A West Ham után a Swansea csapatának is négyet gurítottak a Vörös Ördögök.
aug. 19
15:57
Topligák: a Juventus is elkezdi az idényt – élő eredménykövető (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban öt mérkőzést játszottak 15.30 órától: Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC az újonc VfB Stuttgartot fogadta, míg a Borussia Dortmund a Wolfsburg vendégeként szerepelt. A Premier League-ben 16 órakor kezdett a Liverpool és a Leicester City is. A Serie A-ban a címvédő Juventus a Cagliarit fogadja a nyitó meccsen.
aug. 19
15:57
Kihasználták a szünetet: így pihentek az F1-es pilóták a Magyar Nagydíj után (Blikk)
A Forma–1-es pilóták kihasználták a nyári szünetet, és igyekeztek kipihenni magukat a magyarországi teszt után kezdődő vakáció alatt. A semmittevésnek azonban már vége, augusztus huszonötödikén a szabadedzésekkel indul a belga versenyhétvége.
aug. 19
15:59
Serie A: a Milan és a Roma volt csatára az újoncnál folytatja (She)
A szombaton rajtoló olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) újonc SPAL a hivatalos honlapján jelentette be Bartosz Salamon és Marco Borriello szerződtetését.
aug. 19
16:03
Tipp: Maratoni meccsből profitálnánk (Agroinform)
Nem ígérkezik rövid mérkőzésnek John Isner és Grigor Dimitrov elődöntője Cincinnatiben.
aug. 19
16:09
4-0-ra győzött a Manchester United a Swansea City otthonában (ATV)
A Manchester United 4-0-ra nyert a Swansea City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
aug. 19
16:12
Másodszor is 4-0-ra nyert a Manchester United (Infostart)
A Manchester United 4-0-ra nyert a Swansea City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
aug. 19
16:33
Egyre kevesebb topliga kapkod a magyar focistákért (Blikk)
Egyre kevésbé kapkodnak a magyar futballistákért a legmagasabban jegyzett nyugat-európai bajnokságokban szereplő klubok.
aug. 19
16:33
Magyar foci: Divatból csesztetik a magyar légiósokat? (Agroinform)
A Kleinheisler Lászlót képviselő médiaügynökség érzelmes posztban védte meg a játékost. Igazuk van?
aug. 19
16:35
Pikáns párosítás: exújpesti focisták segítik a Győrt (Blikk)
Pikáns párosítás: lilák a zöldekért! Korábban Újpesten futballozó négy játékos, Kabát Péter (39), Zamostny Balázs (25), Tajthy Tamás (25) és Vadász Viktor (31) is az ETO FC Győrért dolgozik. A kvartett élvonalba juttatná a másodosztályú klubot – az elmúlt szezonban a gárda megnyerte az NB III Nyugati csoportját.
aug. 19
17:09
Férfi kosár: a magyar válogatott könnyedén megverte Izlandot (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott könnyed, 81–66-os győzelmet aratott a szintén az Európa-bajnokságra hangoló Izland ellen a két csapat székesfehérvári felkészülési mérkőzésén.
aug. 19
17:27
Átigazolások, melyek gyűlöletet szültek (m4sport.hu)
A Milanból a Juvéba? A Barcelonából a Real Madridba? Aki ezt megteszi, soha nem bocsájtják meg neki.
aug. 19
17:30
Visegrádi tervek: új pályán a magyar hoki (Azenpenzem)
Az első hazai tétmérkőzéssel, a Visegrád Kupában játszott MAC–Nové Zámky (Érsekújvár) találkozóval (2-1-re a vendégek nyertek) tegnap hivatalosan is megkezdődött a 2017–18-as magyar jégkorongidény. Mindenekelőtt azt érdemes tisztázni, mi fán terem az erősen áthallásos Visegrád Kupa elnevezés.
aug. 19
17:30
"Ezt a gusztustalan miliőt ki tudja elviselni?" - kiállnak Kleinheislerért (Ripost)
A focista menedzsmentje szerint divat lett belerúgni a külföldön játszó magyar játékosokba. Pedig Dzsudzsák Balázs is megengedhetné magának, hogy csak a pénzét számolgassa, és ne törődjön semmivel.
aug. 19
17:39
Átigazolás: A Liverpool tovább szívatja a Barcelonát (Agroinform)
A Vörösök a katalánok 114 millió fontos ajánlatát simán lesöpörték az asztalról, nem akarnak megválni Coutinhótól.
aug. 19
17:45
Bundesliga: harcos gólpassz Szalaitól, nyert a Dortmund is (She)
A Dortmund a Wolfsburg idegenbeli megleckéztetésével (3–0), a Dárdai Pál irányította Hertha a VfB Stuttgart elleni hazai sikerrel (2–0) kezdte a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2017–2018-as szezonját. Az 1. forduló szombati játéknapján pályára lépett a Hoffenheim is, és Szalai Ádámmal a soraiban, a magyar támadó harcosságának is köszönhetően 1–0-ra legyőzte a Werder…
aug. 19
17:45
A magyar kosarasok megmutatták, tudnak játszani (m4sport.hu)
Vasárnap újra megmérkőznek a szigetországiakkal.
aug. 19
17:57
Győzelemmel kezdték az idényt Dárdaiék (m4sport.hu)
A Hoffenheim is otthon tartotta a három pontot.
aug. 19
18:03
NB I: Mezőkövesd–Honvéd – élőben az NSO-n! (She)
A Mezőkövesd megállítja a tíz mérkőzés óta veretlen Budapest Honvédot? Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 19
18:05
NB I: Puskás Akadémia–Balmazújváros – élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Balmazújváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 19
18:07
PL: Mané törte meg a jeget a Liverpoolnak (She)
A Liverpool nehezen bár, de legyőzte a Crystal Palace-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában. A Leicester City simán nyert, míg a Southampton emberelőnyben is megszenvedett a West Ham Uniteddel.
aug. 19
18:21
Mezőnyfölénye ellenére csak eggyel nyert a Liverpool (m4sport.hu)
A West Ham második vereségét is elszenvedte.
aug. 19
18:30
Alakul Dárdai haditerve, tényleg szexi lehet ez a Hertha! (Ripost)
Gyors, ügyes, gólerős - elsőre Dárdai minden vágyát teljesítette a Hertha. A berliniek egyik új igazolása döntötte el a meccset. Szalai Ádám is játszott, csapata győzött a szezon első fordulójában.
aug. 19
18:39
Légiósok: Gyurcsó újra higgadt ítélet-végrehajtó volt (She)
Gyurcsó Ádám góllal járult hozzá csapata, a Pogon Szczecin 3–0-s győzelméhez az Arka Gdynia otthonában a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 6. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 19
18:57
Atlétika: Pavuk Tíra megkapja a fair play-díjat (She)
A júliusi, grossetói U20-as atlétikai Európa-bajnokság egyik legemlékezetesebb jelenete volt, amikor a 18 éves Pavuk Tíra a 3000 méteres akadályfutás döntőjében a versennyel nem törődve megállt, és igyekezett segíteni óriásit esett honfitársán, Tóth Lili Annán. A Magyar Fair Play Bizottság sem ment el szó nélkül az önzetlen cselekedet mellett, az elnök, dr. Kamuti Jenő bejelentette, hogy…
aug. 19
18:59
Portugália: hamburger, sör és szelfibot – ezekkel csábítja Boltot a futballklub (She)
Vicces kedvükben voltak a portugál labdarúgóklubnál, a Beira-Marnál. A jelenleg negyedosztályú aveirói csapat a Facebook-oldalán tett nem mindennapi ajánlatot a nemrégiben visszavonuló Usain Boltnak.
aug. 19
19:12
Kosarasgyőzelem Izland ellen (Infostart)
A szeptemberi Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott könnyedén legyőzte Izlandot szombaton Székesfehérváron.
aug. 19
19:15
Videó: történelmi 11-es a videózás után – Buffon védte! (She)
Történelmi pillanatok szemtanúi lehettünk az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2017–2018-as kiírásának első mérkőzésén. A Juventus–Cagliari összecsapáson Alex Sandro szabálytalan volt Duje Coppal szemben a Juve tizenhatosán belül, ám a játékvezető csak utólag nézette vissza az esetet. A Serie A első videobírós visszanézése végül tizenegyest hozott, azonban Gianluigi Buffon kivédte Diego Farias…
aug. 19
19:17
Ligue 1: hiába a félpályás gól, döntetlent játszott a Lyon – videó (She)
Eseménydús találkozón játszott 3–3-as döntetlent a Lyon a Bordeaux-val a francia labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. Úgy tűnt, hogy a hazaiak emberhátrányuk ellenére is győzni tudnak, de a hosszabbításban végül kiegyenlített a Bordeaux.
aug. 19
19:18
Dárdai Pál Herthája sima győzelemmel rajtolt (Infostart)
Sima győzelemmel rajtolt szombaton a német labdarúgó Bundesligában Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC.
aug. 19
19:27
Spanyol foci: Bátor tippel próbálkozunk a Barca meccsén (Agroinform)
A Barcelona számára is elrajtol a spanyol bajnoki idény, a katalánok a Betist fogadják a Nou Campban.
aug. 19
19:33
NB II: kikapott az eddigi éllovas Szpari, rangadót nyert a Kisvárda (She)
A labdarúgó NB II 4. fordulójában az eddig hibátlanul álló, éllovas Nyíregyháza Spartacus meglepetésre 3–0-ra kikapott a Dorogtól. A Kisvárda a kör rangadóján 3–0-ra verte a Gyirmótot, míg a Soroksár és a Kazincbarcika egyaránt fordított: előbbi a Budaörs, utóbbi a szintén újonc Budafok ellen. A Cegléd 1–0-ra legyőzte idegenben a Mosonmagyaróvárt, a Szeged 2011 pedig két góllal bizonyult jobbnak a…
aug. 19
19:33
Szétrúgták egymást a kisvárdai játékosok (m4sport.hu)
Némi zavar támadt az erőben Kisvárdán.
aug. 19
19:51
Universiade: tüntetők zavarták meg a nyitóünnepséget (She)
Tüntetők zavarták meg a Tajvanon zajló 29. nyári universiade szombati nyitóünnepségét.
aug. 19
19:51
Tüntetők zavarták meg az Universiade nyitóünnepségét (m4sport.hu)
A demonstráció veszélyeztette a sportolókat is.
aug. 19
20:03
Hármat lőtt a Kisvárda a Gyirmótnak (m4sport.hu)
A Dorog hazai pályán legyőzte a Nyíregyházát.
aug. 19
20:05
Búcsúzott a világelső Cincinnatiben (m4sport.hu)
Muguruza jutott a döntőbe.
aug. 19
20:09
NB I: Knezevic vezetésével először nyert a PAFC az idény során (She)
A labdarúgó NB I. 6. fordulójában a Puskás Akadémia 2–1-re legyőzte a Balmazújvárost, ezzel megszerezte idénybeli első győzelmét.
aug. 19
20:09
Címvédőhöz méltón kezdett a Juventus (m4sport.hu)
Buffon büntetőt védett a mérkőzésen.
aug. 19
20:11
NB I: a Honvéd az utolsó percekben csikarta ki a győzelmet (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójában a címvédő Budapest Honvéd Baráth Botond góljával sokáig vezetett Mezőkövesden, majd Baracskai Roland találatával egyenlítettek a hazaiak és úgy nézett ki, megszereznek egy pontot, de a 94. percben Kadima Kabangu eldöntötte a találkozót.
aug. 19
20:12
Könnyed győzelemmel rajtolt a címvédő Juventuns (Infostart)
A sorozatban hetedik bajnoki címére pályázó Juventus 3-0-ra legyőzte a vendég Cagliari együttesét az olasz labdarúgó-bajnokság új idényének szombati nyitómérkőzésén.
aug. 19
20:15
Az amerikaiak voltak a csapatidőfutamban a leggyorsabbak (m4sport.hu)
A dobogóra még a belgák és a németek fértek oda.
aug. 19
20:18
Először nyert a Puskás Akadémia FC a labdarúgó OTP Bank Ligában (Azenpenzem)
A Puskás Akadémia nyerte az újoncok csatáját A Puskás Akadémia nyerte az újonc csapatok csatáját a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján, ugyanis 2-1-re legyőzte a vendég Balmazújvárost. A sereghajtó felcsútiak sikerével már nincs nyeretlen együttes az NB I-ben.
aug. 19
20:21
Otthon tartotta a három pontot a Puskás az újoncok csatáján (m4sport.hu)
Zárkózott a Balmazújváros, de egyenlíteni nem tudott.
aug. 19
20:23
94. percben szerzett góllal nyert a Honvéd (m4sport.hu)
A Mezőkövesd nagyot küzdött, de nem tudott pontot csenni a bajnoktól.

Keresés