2018. március 25. vasárnap

márc. 25
13:47
Tenisz: Kevin Anderson sima győzelemmel mutatkozott be (She)
A hatodik helyen kiemelt dél-afrikai Kevin Anderson sima győzelemmel mutatkozott be a Miamiban zajló kemény pályás tenisztornán, a második fordulóban két szettben legyőzte a grúz Nikoloz Baszilasvilit.
márc. 25
14:03
Ezért a csapatért kosarazta ki a sztáredző a Bayernt (Ripost)
A bajorok jelenlegi trénere, Jupp Heynckes a szezon végén visszavonul.
márc. 25
14:03
Hatalmas meglepetés Miamiban – Federer kikapott az első meccsén (m4sport.hu)
A világranglistán 174 hellyel mögötte álló teniszezőtől kapott ki a salakos szezont kihagyó svájci sztár.
márc. 25
14:09
Az U17-es válogatott elitkörös győzelmet aratott Románia ellen (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Beke Péter és Tóth-Gábor Kristóf góljával 2–0-ra megverte Romániát az Európa-bajnoki selejtező elitkörének második fordulójában, ezzel nagy lépést tett az kontinenstorna felé.
márc. 25
14:21
F1: A Red Bull lesz a következő célpontunk – Alonso (She)
Fernando Alonso az ötödik helyen zárta a 2018-as Formula 1–es szezon első futamát, és a spanyol úgy érzi, hogy McLaren-Renault-jával idén célba veheti a Red Bull autóit. A McLaren kettős pontszerzéssel nyitott, míg a Haas a várakozások ellenére nullázott: mindkét pilótája kerékcsere után kényszerült feladni a versenyt, így ők mielőbb szeretnék
márc. 25
14:21
Ricciardo: A Red Bull van olyan gyors, mint a Ferrari (m4sport.hu)
Úgy érzi, versenytempóban talán már most is a legjobbak voltak.
márc. 25
14:23
Női kézilabda: Triffa Ágnes is visszatér Debrecenbe (She)
Szépen alakul a jövő évi csapat a DVSC-TVP-nél: vasárnap bejelentették, hogy a 25-szörös válogatott kapus, Triffa Ágnes is a Lokinál folytatja.
márc. 25
14:33
NB II: egy kéz, két bomba, újra nyert a Kisvárda (She)
A labdarúgó NB II 26. fordulójában a Kisvárda hazai pályán 3–1-re legyőzte a Ceglédet, így tíz pontra nőtt az előnye a harmadik helyen álló Békéscsabával szemben.
márc. 25
14:39
Bottas elárulta, miért nem tudott átgázolni a mezőnyön (m4sport.hu)
A gondot állítása szerint az erőforrás túlmelegedése okozta.
márc. 25
14:45
Csúnyán megalázta ellenfelét a ketrecharcos, és nagyon ráfázott (Blikk)
Csúnya vége lett két ketrecharcos, Drew Chatman és Irvins Ayala összecsapásának. Ayalának sikerült földre vinnie Chatmant, de esés közben Ayala belefejelt ellenfele térdébe, amivel saját magát ütötte ki.
márc. 25
14:51
Hosszú Katinka és Gyurta Dániel sem indul az ob-n (ATV)
Hosszú Katinka nem indul az úszók jövő heti országos bajnokságán, amelyet szerdától szombatig a debreceni sportuszodában rendeznek.
márc. 25
14:51
Könnyedén verte a Kisvárda a Ceglédet (m4sport.hu)
Már a nyolcadik percben vezetést szerzett Kondás Elemér csapata.
márc. 25
15:09
Az Ausztrál Nagydíj hivatalos végeredménye és a bajnokságok állása (m4sport.hu)
Így állunk az első forduló után!
márc. 25
15:21
Hivatalos: Hosszú Katinka már biztosan nem áll rajthoz (Blikk)
Nem áll rajthoz a jövő heti debreceni úszó országos bajnokságon Hosszú Katinka, aki idén még egyetlen egy versenyen sem indult el.
márc. 25
15:21
Legyőzte a dicső Szovjetuniót – múltidézés a székelyudvarhelyi Miklós Magdával (She)
Négy világbajnokságon és egy olimpián vett részt, 13 esztendőn keresztül volt a román női kézilabda-válogatott oszlopos tagja, pályafutása utolsó éveiben csapatkapitánya. Tehetségéről mindent elárul, hogy klubjában és a válogatottban is egyből a felnőttcsapatban számítottak rá. Az 1975-ös vb gólkirálya – akinek visszavonulása után 32 évvel rendezet
márc. 25
15:23
Tenisz: Megfenyegették a családom – Wozniacki kifakadt (She)
A korábbi világelső teniszezőnő, Caroline Wozniacki kifakadt, miután állítása szerint a szurkolók halálosan megfenyegették a hozzátartozóit a Miamiban zajló tornán.
márc. 25
15:33
Síugrás: Stoch nyerte a vk-sorozat zárását is (She)
Az összetettben győztes lengyel Kamil Stoch nyerte a síugrók világkupa-sorozatának utolsó, vasárnapi versenyét Planicán.
márc. 25
15:45
Videó: Xabi Alonso Pool-mezben Bayern-játékos? (She)
Szombaton Liverpool–Bayern München öregfiúk-mérkőzést rendeztek az Anfielden. A jótékony célú találkozón 5–5-ös végeredmény született. A szép gólok közül egy különösen kiemelkedik: Xabi Alonso Liverpool-mezben adott gólpasszt a bayernes Alexander Zicklernek. A spanyol egyébként a második félidőben Bayern-szerelésben játszott.
márc. 25
15:45
Föláldozta Räikkönent a Ferrari? (m4sport.hu)
Ő állítja, nem Sebastian Vettel taktikája miatt dühöngött a rádióban.
márc. 25
15:51
Az év ajánlata: edzőmeccsre és pörköltözni hívja a válogatottat a megyei negyedosztályú Öttömös SE (444.hu)
"Számos taktikai formációt, és rögzített szituációt ismerő játékosaink ellen a magyar válogatott a megfelelő védekezést is be tudja gyakorolni, egyúttal a magyar válogatott győzelme esetén a csapattagok a pozitív sikerélményt is megtapasztalhatják."
márc. 25
15:57
Juventus: 100 millió eurós vétel Rómából a nyáron? (She)
A Tuttosport értesülése szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus a nyáron a Lazióban futballozó Szergej Milinkovics-Szaviccsal erősítené meg a keretét.
márc. 25
15:59
U17-es Eb-sel.: a magyar válogatott legyőzte Romániát (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Beke Péter és Tóth-Gábor Kristóf góljával 2–0-ra megverte Romániát az Európa-bajnoki selejtező elitkörének második fordulójában, így továbbra is veretlen.
márc. 25
16:09
Kiss Éva parádézott, remek magyar győzelem Hollandiában! (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 23–22-re legyőzte Hollandiát Eindhovenben, Európa-bajnoki selejtezőn. A végig szoros mérkőzésen rendkívül kiélezett volt a hajrá, a Kiss Éva szenzációs kapusteljesítménye által segített magyar válogatott egy gólt megőrzött előnyéből, és remek győzelmet aratott!
márc. 25
16:09
Vereség után diszkóztak: Megbüntették a válogatott focistákat (Ripost)
Nem vet jó fényt egy nemzeti válogatottra, ha egy óriási zakó után bulizni indulnak a tagjai. Ez a mulatság súlyos pénzbe kerül nekik!
márc. 25
16:11
NB II: a Budafok Sopronban, a Szpari a Szeged 2011 vendégeként nyert – ÉLŐ (She)
A Kisvárda–Cegléd mérkőzés után vasárnap délután további kilenc bajnokit játszanak a labdarúgó NB II 26. fordulójában. A kiesés elkerülése szempontjából három fontos találkozót is rendeznek a játéknapon: a Budafok Sopronban győzött fölényesen, míg a Szolnok a Mosonmagyaróvár otthonából hozta el a három pontot. A Siófok–Csákvár meccs még tart, ahogy
márc. 25
16:21
BL: a Juventus sztárjainak fele hiányozhat a Real ellen? (She)
Nem várja fényes előjelekkel a Real Madrid elleni BL-negyeddöntő első felvonását a Juventus, most Sami Khedira is feliratkozott a sérültek közé.
márc. 25
16:27
Federer kihagyja a Roland Garrost (m4sport.hu)
Nadal ismét világelső lesz, de pontjait nehéz lesz megvédenie.
márc. 25
16:29
A 16-nál tovább egyetlen magyar vívó sem jutott a budapesti GP-n (m4sport.hu)
A 18 éves Knoch Viktor maradt páston legtovább, Rédli Andrásnak tiszta a lelkiismerete.
márc. 25
16:33
HFL: csupán egy pontszerzés volt – az is a meccs legvégén (She)
A magyar amerikaifutball-bajnokság (HFL) 1. fordulójában a Győr Sharks idegenben 3–0-ra legyőzte a Dunaújváros Gorillazt.
márc. 25
16:33
Megyei negyedosztályú csapat hívta ki a magyar válogatottat (ATV)
Miután a magyar válogatott csúfos vereséget szenvedett Kazahsztán ellen a Groupama Arénában, a nemzeti együttes rengeteg gúnyos megjegyzés áldozatává vált.
márc. 25
16:45
Párbajtőr GP: a férfiaknál és a nőknél sincs magyar érmes (She)
A három főtáblára került magyar vívó közül egyik sem jutott el az éremcsatározásokig a budapesti WestEnd párbajtőr Grand Prix férfi versenyében. Amint a férfiakéban, úgy a nők mezőnyében sem jutott magyar vívó a legjobb négy közé.
márc. 25
16:47
A dánok vérszemet kaptak és leiskolázták a Veszprémet (She)
A Telekom Veszprém is megkezdi a kieséses szakaszt a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Az előző kiírásban 3. helyen végző magyar együttes a C-csoportot, majd az alsó ági keresztbejátszást is megnyerő dán Skjern otthonában lép pályára az első mérkőzésen. Kövesse az összecsapást folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
márc. 25
17:15
Egy döntetlenre az Eb-től a Romániát verő U17-es válogatott (m4sport.hu)
Kedden az M4 Sporton élőben láthatja a kijutásról döntő találkozót.
márc. 25
17:33
Tenisz: magyar sikerek a diplomaták bajnokságán (She)
Március 25-én, vasárnap rendezte meg az ötletgazda Szféra a Külgazdasági és Külügyminisztérium számára a diplomata és külgazdasági teniszbajnokságot. A 28 éve tartó rendezvénysorozat rekord számú részvevőt, csaknem 50 diplomatát és csúcsmenedzsert vonzott a Szépvölgyi Tenisz Centerbe, ahol Balogh Csaba, a Külügy- és Külgazdasági Minisztérium államt
márc. 25
17:33
A Juve fél kezdőcsapata hiányozhat a Real elleni BL-negyeddöntőben (m4sport.hu)
Sérülések (is) tizedelik az olasz bajnokot.
márc. 25
17:39
A Pénzügyör magabiztos lépést tett az elődöntő felé (m4sport.hu)
Kazincbarcika és a Kecskemét mellé.
márc. 25
17:45
Női kosár MK: a Győr nyerte meg a bronzmeccset (She)
A női Magyar Kupa bronzmeccsén a Győr magabiztos játékkal 73–58-ra megverte a DVTK-t, és a tavalyi kupafináléhoz hasonlóan az idén is a harmadik helyen zárt.
márc. 25
17:47
Férfi kézi BL: „Számítottunk rá, hogy 20-30 góllal kikapunk” (She)
Nikolaj Jacobsen, a Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője számított rá, hogy (második számú) együttese súlyos vereséget szenved a Kielce vendégeként a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán, míg Michel Abt, a gárdát Lengyelországba elkísérő másodedző büszke fiatal játékosaira.
márc. 25
17:49
U17-es Eb-sel.: a románok szomorkodtak, a mieink ünnepeltek – videó (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Beke Péter és Tóth-Gábor Kristóf góljával 2–0-ra megverte Romániát az Európa-bajnoki selejtező elitkörének második fordulójában, ezzel nagy lépést tett a kontinenstorna felé. A mérkőzés után a románok szomorkodtak, míg a mieink ünnepeltek – nézze meg az NSO Tv videójában, hogy hogyan!
márc. 25
17:51
Női kézi Eb-selejtező: egygólos magyar győzelem Hollandiában (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 23–22-re legyőzte Hollandiát Eindhovenben, Európa-bajnoki selejtezőn. A végig szoros mérkőzésen rendkívül kiélezett volt a hajrá, a Kiss Éva szenzációs kapusteljesítménye által segített magyar válogatott egy gólt megőrzött előnyéből, és remek győzelmet aratott!
márc. 25
17:57
Férfi röpi NB I: hazai sikerrel előny a Pénzügyőrnél (She)
A Pénzügyőr három játszmában nyert a vendég Szolnok ellen vasárnap a férfi röplabda NB I rájátszásában.
márc. 25
18:03
A magyar női kéziválogatott idegenben vágott vissza Hollandiának (m4sport.hu)
Az utolsó pillanatokban a hazaiak egyenlítőgólját nem adták meg.
márc. 25
18:09
NB II: kiesési helyosztót nyert a Budafok, győzött a Szpari (She)
A labdarúgó NB II 26. fordulójának egyik kiesési helyosztóján a Budafok 3–0-ra győzött a Soproni VSE otthonában. A másik alsóházi meccsen a Szolnok Mosonmagyaróvárról hozta el a három pontot. A Gyirmót Soroksáron, a Nyíregyháza a Szeged 2011 vendégeként, Gyulán nyert.
márc. 25
18:09
Közel volt a 0–0 a hazai amerikaifutball-nyitányon (m4sport.hu)
Mezőnygól mentette meg a pont nélküli meccset.
márc. 25
18:15
Mérkőzés közben esett össze: tragikus hirtelenséggel elhunyt a 25 éves focista (Ripost)
A horvát játékos mindössze 15 perce játszott, amikor összeesett. Nem tudták megmenteni.
márc. 25
18:17
Áll a bál a teniszben, elképesztő botrányt kavart a világsztár (Ripost)
Váratlan veresége után a közösségi oldalain vádolta meg a szurkolókat és a rendezőket a szexi játékos.
márc. 25
18:27
Drámai végjáték, visszavágtak a női kézisek (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 23-22-re győzött a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes Hollandia vendégeként Eindhovenben, a decemberi kontinenstorna selejtezősorozatának vasárnapi játéknapján, ezzel ismét esélyes a csoportelsőségre, mert neki kedveznek az egymás elleni eredmények.
márc. 25
18:33
Felkészülés: megvan a gibraltári válogatott második győzelme! (She)
A gibraltári labdarúgó-válogatott hazai pályán 1–0-ra megverte Lettországot felkészülési mérkőzésen, ezzel elkönyvelte története második győzelmét.
márc. 25
18:35
Férfi kézi BL: a Veszprém hét góllal kikapott Dániában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc első felvonásán a Telekom Veszprém óriási meglepetésre hét góllal, 32–25-re kikapott a dán Skjern otthonában, így Ljubomir Vranjes csapatára rendkívül nehéz feladat vár a március 31-i visszavágón.
márc. 25
18:39
„Ha a sz.rt körbeöntjük mézzel, attól még nem lesz jó íze” – Sokkoló, de úgy tűnik, nincs már lejjebb: a fociválogatottunk romokban (Blikk)
Feláll valaha a padlóról a magyar labdarúgó-válogatott?

Keresés