2020. október 5. hétfő

okt. 5
10:24
Férfi kézilabda: újra edzésbe állt a Mol-Pick Szeged (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a karantén lejárta után újra edzésbe állhattak a negatív teszttel rendelkező, egészséges játékosok.
okt. 5
10:30
Tenisz: február óta nem játszik, mégis az élen zárja a női világranglistát (She)
A február óta nem versenyző Ashleigh Barty lesz a női tenisz-világranglista év végi éllovasa – írja az MTI.
okt. 5
10:42
PL: a másodosztályból igazolt a listavezető (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton bejelentette a Norwichban nevelkedett Ben Godfrey szerződtetését.
okt. 5
10:42
Koronavírus: kidőlt a fél magyar csapat, elmarad a meccs (Ripost)
Kereshetnek új programot keddre maguknak a szurkolók.
okt. 5
10:44
Dvtk: két légiós is válogatott meghívót kapott (She)
A DVTK labdarúgócsapata a hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n számolt be róla, hogy két légiósa, Hysen Memolla (Albánia) és Florent Hasani (Koszovó) is válogatott meghívót kapott.
okt. 5
10:54
Berki Krisztián még nem tett le a tokiói olimpiáról (Blikk)
A szombathelyi Challenge Világkupaversenyre 5 országból érkeznek a tornászok. A koronavírus-járvány miatt két negatív tesztet kell produkálniuk a versenyzőknek, illetve naponta csak 500 néző szurkolhat a lelátón. Berki Krisztián olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász is figyelemmel kíséri a versenyt.
okt. 5
10:54
„és egy óriási gól” – amikor félfordulatból lőtt a ferencvárosi ász (She)
A héten ismét válogatott labdarúgó-mérkőzéseket rendeznek, így videós múltidéző sorozatunkban visszatérünk a Nemzeti Sport 20 év ászai olvasói szavazásán megválasztott álomcsapat tagjaihoz. A napokban újra felidézzük egy-egy emlékezetes mérkőzésüket, góljukat. Most jöjjön a középhátvéd Dragóner Attila, aki a fejes gólok mestere volt, de az FTC-ben
okt. 5
11:00
Kerékpár: három törött borda – vége Van Avermaet idényének (She)
Véget ért az idény a vasárnapi Liege–Bastogne–Liege klasszikus egynapos országúti kerékpáros viadalon nagyot bukó Greg Van Avermaet számára – írja az MTI.
okt. 5
11:06
Véget ért Fucsovics kalandja a Garroson, Rubljov négy szettben nyert (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében a világranglistán 63. helyen álló Fucsovics Márton számára véget ért a verseny, miután a nyolcaddöntőben négy szettben, 3 óra 54 perc alatt kikapott a 13. helyen kiemelt Andrej Rubljovtól, így a legjobb nyolc között az orosz küzdhet meg a Cicipasz–Dimitrov összecsapás győzteséve
okt. 5
11:06
Ezek voltak a tegnapi nap legelképesztőbb ütései a Garroson (Eurosport)
.
okt. 5
11:12
Golf: pazar ütés alapozta meg a győzelmet az utolsó lyukon (She)
A spanyol Sergio García az utolsó ütésével nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) vasárnap záruló, 6.6 millió dollár összdíjazású állomását – tudósít az MTI.
okt. 5
11:12
Lázasan teniszezett a Roland Garroson: lehet, hogy elkapta a koronavírust a világhírű sportoló (Blikk)
Alexander Zverev vasárnap négy szettben kapott ki Jannik Sinnertől a Roland Garros férfi egyes versenyén. A világranglistán 7. helyen álló teniszező a meccs utáni videóinterjúban elárulta, betegség nehezítette a játékát.
okt. 5
11:18
Férfi kosár: karanténban a Falco, halasztják a Paks elleni meccset (She)
A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely férfi kosárlabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a játékosok 10 napos házi karanténba kerültek, így Atomerőmű SE elleni bajnoki mérkőzést biztosan elhalasztják.
okt. 5
11:18
Ki-be mászkálnak a turisták a játékosoknak fenntartott buborékból (Eurosport)
Párizsban hol szigorúbbnak, hol megengedőbbnek tűnnek a járványügyi intézkedések. Egy dolog biztos: következetesség nincs a döntésekben.
okt. 5
11:24
Liverpool: Alisson hetekre kidőlt, kapust igazolnának a 7–2 után (She)
Az Independent beszámolója szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a Tottenham kapusát, Paulo Gazzanigát szeretné szerződtetni, miután Alisson vállsérülés miatt hetekre kidőlt a kezdőcsapatból.
okt. 5
11:30
Újra edzhetnek a Szeged játékosai, a hétvégi bajnoki mérkőzés még elmarad (Blikk)
Hétfőn újra edzésbe áll a férfi kézilabda NB I-ben szereplő MOL-Pick Szeged, amelynek korábban több játékosa is megfertőződött a koronavírussal, így az együttes karanténba került.
okt. 5
11:36
Válogatott: Sallai és Gulácsi nem maradhat végig a csapattal (She)
Gulácsi Péternek és Sallai Rolandnak idő előtt vissza kell majd térnie klubjához a magyar labdarúgó-válogatott mostani összetartásáról – adta hírül hétfőn hivatalos honlapján az MLSZ.
okt. 5
11:42
PL: szórakoztató mémek terjengenek az MU- és Liverpool-blama után (She)
Mint ismert, a Manchester United és a Liverpool is ötgólos vereséget szenvedett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) aktuális fordulójában. A mérkőzések után rengeteg vicces mémet gyártottak a szurkolók. Szemezgettünk belőlük!
okt. 5
11:44
Tottenham: a Bundesligába adták kölcsön fiatal szélsőjüket (She)
Ryan Sessegnon, a Tottenham Hotspur 20 éves angol szélsője a Hoffenheimhez került kölcsönbe az idény végéig – jelentette be az angol klub a hivatalos honlapján.
okt. 5
11:45
Roberto Carlos magyar fia tündököl a Real Madridban (Ripost)
Édesanyja, Horváth Alexandra 2005-ben ismerkedett meg a világbajnok brazil focistával.
okt. 5
11:48
Psg: Eb-győztes portugál középpályás érkezett (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az idény végéig kölcsönvette az FC Porto védekező középpályását, Danilo Pereirát.
okt. 5
11:54
NB II: bemutatkozott az U-válogatott játékos a Szpariban (She)
Kooperációs szerződést kötött egymással a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus és az NB I-es Kisvárda Master Good, ennek értelmében a Kisvárda fiatal, magyar játékosai szerepelhetnek a Szpariban is – számolt be róla a nyíregyházi klub honlapja. Kovácsréti Márk már be is mutatkozott a nyíregyháziaknál a Haladás elleni, tegnapi bajnokin
okt. 5
12:00
Örömhír: a Puskás Arénában fogadhatja Bl-ellenfeleit a Fradi (Blikk)
Örömhírrel szolgált ma a szurkolóknak a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár, Fürjes Balázs: A Puskás Arénában fogadhatja ellenfeleit a Ferencváros a Bajnokok Ligájában.
okt. 5
12:00
Serie A: a Milan és az MU volt védője az Internél folytatja (She)
Egy évre kölcsönvette, majd annak lejártával 2.5 millió euróért cserébe szerződteti is az Internazionale Matteo Darmiant. A futballista érkezését a milánói klub jelentette be hivatalos csatornáin, míg az üzlet anyagi részleteiről a Transfermarkt számolt be. Darmian a Parmától teszi át székhelyét az Interhez.
okt. 5
12:12
Fehérvár: „Hagi nálunk? Ennek nulla alapja volt” (She)
„Bármennyire is szerettem játékosként Hagit, ennek nulla alapja volt” – cáfolta a román világsztárról szóló pletykát Kovács Zoltán a Digi Sport hétfői napindító műsorában, a Reggeli Startban. A Mol Fehérvár sportigazgatója Armin Hodzic távozását is megindokolta, és a Ferencváros elleni esélyekről is beszélt.
okt. 5
12:12
Visszatérnek Michelisz Norbiék a Szlovákiaringen (Eurosport)
A Hyundai Motorsport megerősítette, a visszalépés csak a Nordschleifére szólt.
okt. 5
12:36
Földöntúli tie-breakkel került szettelőnybe Fucsovics Márton (Eurosport)
.
okt. 5
12:48
Sör és foci, ez a lány játék nélkül lesz világelső (Ripost)
Február óta ütőt sem ragadott, mégis ő lesz a legjobb.
okt. 5
12:54
Elvették Fehéroroszországtól a sakkolimpia rendezési jogát (Demokrata)
A Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elvette Fehéroroszországtól a 2022-es sakkolimpia rendezési jogát.
okt. 5
13:00
Fucsovics bravúros röptével nyert pontot orosz ellenfele ellen (Eurosport)
.
okt. 5
13:12
Sevilla: újabb marokkói játékost szerződtettek (She)
A Sevilla labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a holland AZ Alkmaar marokkói válogatott szélsőjét, Usszama Idrisszit.
okt. 5
13:12
Mourinho: tíz gólt lőttünk volna, ha más lenne az edző (Eurosport)
José Mourinho, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint ha támadóbb felfogású tréner irányítaná a gárdát, akkor akár tíz gólt is szerezhettek volna vasárnap,
okt. 5
13:18
Így égett hamuvá egyszerre a Liverpool és a Manchester United (Infostart)
A bajnokcsapat 57 éve kapott utoljára ennyi gólt egy meccsen, a United pedig soha nem kapitulált még négyszer egyetlen félidő alatt. Videók, reakciók.
okt. 5
13:18
MU: Néhány pofont ki kellene osztani (She)
A Manchester United hazai pályán szenvedett 6–1-es vereséget a Tottenham Hotspur ellen. A mérkőzést követően az MU korábbi kiváló balhátvédje, Patrice Evra ellentmondást nem tűrően kritizálta a csapat játékosait.
okt. 5
13:18
Koronavírusos lehet Sascha Zverev, mégis játszhatott a Roland Garroson (Eurosport)
Még az is lehet, hogy elmarad Rafael Nadal negyeddöntője.
okt. 5
13:24
Újabb értékes pontokat szerzett Sebestyén Péter (Eurosport)
A Supersport-világbajnokság egyetlen magyar motorosa heroikus küzdelemben lett 9. a hétvégén.
okt. 5
13:36
Rangers: Gerrardék orvosira várják a volt FTC-játékost (She)
A The Athletic beszámolója szerint Steven Gerrard szeretne még legalább egy középpályást szerződtetni az átigazolási időszak hajrájában. A jelöltek között említik Muhamed Besicet, az Everton jelenlegi, a Ferencváros volt középpályását, akit a liverpooliak kölcsönbe is szívesen elengednének, Carlo Ancelotti ugyanis nem számol vele a kezdőcsapat körn
okt. 5
13:51
Nemi erőszak, Cristiano Ronaldo bíróság elé áll (Ripost)
Továbbra sincs vége Cristiano Ronaldo 2009-es ügyének. A Juventus labdarúgója bíróság elé áll.
okt. 5
13:54
Mainz: Szalai ismét az első kerettel edzhet (She)
Szalai Ádám a válogatott mérkőzések után visszakerül a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FSV Mainz első keretéhez – minderről a klub hivatalos honlapja adott tájékoztatást. Mint emlékezetes, az elmúlt napokban edzőváltáson is áteső klubnál bő két hete döntöttek úgy, hogy a 32 éves támadót kiteszik az első csapat keretéből. Szalai a
okt. 5
14:06
Roland Garros: Kvitová nyolc év után újra negyeddöntős (She)
Petra Kvitová nyolc év után újra bejutott a legjobb nyolc közé a francia nemzetközi teniszbajnokságon (Roland Garros): a kétszeres wimbledoni bajnok hétfőn a kínai Csang Suajt búcsúztatta két játszmában.
okt. 5
14:12
Női kézi Eb: Nem tudom, ki jósolhatna most (She)
Annak ellenére, hogy Ljubomir Obradovics, a szerb női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nemtetszésének adott hangot, végül megtartották a nemzeti csapat összetartását, amelyről Andrea Lekics mondta el a véleményét.
okt. 5
14:18
F1: nézők nélkül rendezik meg a Török Nagydíjat (She)
A koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendezik meg november közepén a Formula–1-es Török Nagydíjat, amely csaknem tízéves szünet után került vissza a versenynaptárba.
okt. 5
14:18
Egészen elképesztő játék Marcitól Rublov ellen (Eurosport)
.
okt. 5
14:24
Kvitova nyolc év után újra negyeddöntős a Garroson (Eurosport)
Petra Kvitova nyolc év után újra bejutott a legjobb nyolc közé a francia nyílt teniszbajnokságon.
okt. 5
14:36
Heti program: Bulgáriában és Szerbiában játszik a magyar válogatott (She)
Csütörtökön jön a labdarúgó Nemzetek Ligája rájátszásának elődöntője, amely az Európa-bajnokság pótselejtezőjével ér fel: a magyar válogatott Bulgáriával néz farkasszemet, a találkozót természetesen élőben követhetik a honlapunkon. Szombaton és vasárnap az NL 3. fordulója következik, a hét utolsó napján Magyarország a B-liga 3. csoportjában Szerbiá
okt. 5
14:45
Fordulat: Mégsem megy perre Szalai Ádám (BorsOnline)
A válogatott labdarúgó-mérkőzések után újra együtt edzhet majd mainzi csapattársaival Szalai Ádám, akit két héttel ezelőtt sportszakmai indokkal kitettek az együttes keretéből.
okt. 5
14:54
Fantasztikus hírt kapott Szalai Ádám, ezt nagyon megérdemelte (Ripost)
A válogatott szünet után tárt karokkal várják vissza a csatárt.
okt. 5
14:56
Újabb csapás a magyar válogatottnak, két kulcsember is elhagyja a keretet (Ripost)
Marco Rossinak, a nemzeti csapat szövetségi kapitányának nem lesz egyszerű dolga.
okt. 5
14:57
Karanténban a zalaegerszegi és szombathelyi kosarasok is (Behaviour)
Legalább két NB I-es kosárlabdameccs is elmarad a héten a pozitív vírustesztek, illetve a közvetlen kontakt miatt.
okt. 5
15:06
Fordulat állt be Szalai Ádám ügyében (Infostart)
A válogatott labdarúgó-mérkőzések után újra együtt edzhet majd mainzi csapattársaival Szalai Ádám, akit két héttel ezelőtt sportszakmai indokkal kitettek az együttes keretéből.

Keresés