2020. szeptember 28. hétfő

szept. 28
0:00
Hétfői sportműsor: Rossi-keret, Dzsudzsák-meccs, topligák (She)
Hétfő este DVSC–PMFC mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II-ben, ami egyben azt is jelenti, hogy alighanem újra hazai bajnokin látjuk Dzsudzsák Balázst. Az NSO-n élőben követhetik a debreceni összecsapás eseményeit, akárcsak az angol futball hétfő esti slágerét, amelyen a címvédő Liverpool az Arsenalt fogadja. Addigra már tudjuk majd, kiket hívo
szept. 28
0:06
Wladár Sándor maradt a Magyar Úszó Szövetség elnöke (Infostart)
A MÚSZ elnöksége augusztus 26-án döntött a tisztújító közgyűlés megtartásáról, bár a mandátuma 2022-ig szólt.
szept. 28
0:10
Kajak-kenu vk - Egy magyar arany és három ezüst vasárnap délelőtt (Infostart)
A magyar versenyzők egy arany és három ezüstérmet szereztek a szegedi kajak-kenu világkupa vasárnapi döntős programjának első részében.
szept. 28
0:14
Orosz Nagydíj - Bottas nyert Hamilton büntetése után (Infostart)
Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Orosz Nagydíjat Szocsiban, miután címvédő és hatszoros világbajnok csapattársát, az összetett pontversenyben vezető Lewis Hamiltont a futam közben 10 másodperces időbüntetéssel sújtották.
szept. 28
0:18
Koronavírus - Újabb szegedi kézilabdázó fertőződött meg (Infostart)
A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának újabb játékosa fertőződött meg koronavírussal.
szept. 28
0:22
Kajak-kenu vk - Két arany 5000 méteren, 15 éremmel zártak a magyarok (Infostart)
A leghosszabb távon, 5000 méteren a kenus Adolf Balázs és a kajakos Bodonyi Dóra révén két győzelmet arattak, valamint további egy-egy második és harmadik helyet szereztek a hazai versenyzők a szegedi kajak-kenu világkupán. A magyar csapat összesen 15 éremmel, 6 arannyal, 6 ezüsttel és 3 bronzzal zárta a vasárnap véget ért viadalt.
szept. 28
0:26
Sokkoló vereséget szenvedett a Bayern München (Infostart)
2020-ban először kapott ki tétmérkőzésen a Bayern München futballcsapata. A csütörtökön Budapesten járt gárda a Bundesliga élvonalának 2. fordulójában 4-1-re kikapott a Hoffenheimtől.
szept. 28
0:30
Férfi vízilabda Magyar Kupa - A Vasasé a bronzérem (Infostart)
A Vasasé lett a bronzérem a férfi vízilabda BENU Magyar Kupában: a piros-kékek a vasárnapi helyosztón.
szept. 28
0:34
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
Maradt az utolsó helyen a Budapest Honvéd, miután vasárnap 2-1-re kikapott az Újpesttől a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.
szept. 28
0:38
Még soha nem történt ilyen Guardiolával edzőként – videón a nagy verés! (Infostart)
A Manchester City sokkoló, 5-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a listavezetővé előlépő Leicester Citytől.
szept. 28
0:42
Férfi vízilabda Magyar Kupa - Ötméteresek után a Ferencvárosé a trófea (Infostart)
Az FTC-Telekom Waterpolo címét megvédve, sorozatban harmadszor, története során huszadik alkalommal nyerte meg a férfi vízilabda Magyar Kupát. Varga Zsolt együttese vasárnap a margitszigeti döntőben remek mérkőzésen, nagy csatában, ötméteresekkel diadalmaskodott a Szolnok csapata felett.
szept. 28
5:45
Meztelenül a teraszon, meglesték a nagy mellű nagykövetasszonyt (Ripost)
Valentina Fradegrada teljesen meztelenül jelent meg a teraszon.
szept. 28
5:54
Tokió 2020 kínálhat megoldást az olimpiai mozgalom problémáira? (Eurosport)
A koronavírus-járvány miatt egy sor költségcsökkentő intézkedést be kellett vezetni. A kérdés az, hosszú távon is megoldás lehet-e a tokiói modell.
szept. 28
6:48
Mls: pozitív tesztek miatt elhalasztották Sallóiék meccsét (She)
Az eredeti kiírás értelmében magyar idő szerint hétfőre virradóra kellett volna lejátszani az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban a Colorado Rapids és a Sallói Dánielt is foglalkoztató Sporting Kansas City közötti mérkőzést. A találkozót azonban elhalasztották, mert a Rapids egyik játékosa és három stábtagja pozitív koronavírustesztet produ
szept. 28
6:54
Nba: a Miami lesz a Lakers ellenfele a nagydöntőben (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, a keleti finálé hatodik mérkőzésén a Miami Heat 125–113-ra nyert a Boston Celtics ellen, ezzel eldőlt, hogy a háromszoros bajnok lesz a Los Angeles Lakers ellenfele a nagydöntőben.
szept. 28
7:06
NB I: szinkronmozgás; öröm a gólvonal mögött (She)
A mögöttünk hagyott hétvégén lezajlott a labdarúgó NB I 5. fordulója. A Nemzeti Sport fotósai ez alkalommal is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.
szept. 28
7:18
A Heat lett Kelet bajnoka, vége a Boston idényének (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, a keleti finálé hatodik mérkőzésén a Miami Heat 125–113-ra nyert a Boston Celtics ellen, ezzel eldőlt, hogy a háromszoros bajnok lesz a Los Angeles Lakers ellenfele a nagydöntőben.
szept. 28
7:18
UEFA-engedély kell a fiesztához (BorsOnline)
Szurkolóira is számíthat a Ferencváros a Molde elleni BL-rájátszásban. A drukkerek ismét fiesztát varázsolhatnak a sasszoborhoz.
szept. 28
7:30
Megrázó részletek az egykori NB I-es focista haláláról (Infostart)
A korábban 94 NB I-es mérkőzésen, a Szegedben, a Békéscsabában és a Honvédban pályára lépő Udvari Szabolcs kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.
szept. 28
8:12
Légióskörkép: Szoboszlai a kilencediket is belőtte; Holman-dupla (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
szept. 28
8:18
Kicsinálta Hummelst a világszépe Alica (BorsOnline)
Alaposan megszorongatta egykörös futásban a szöszi Alica Schmidtet a dortmundi focista, Mats Hummels, de végül az atlétanő nyert.
szept. 28
8:36
Nfl: a Packers az utolsó negyedben intézte el New Orleanst (She)
37–30-ra nyert a Green Bay Packers a New Orleans Saints ellen az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 3. fordulójában. 69 pontos meccsen bukott a Cowboys a Seahawks ellen. Nagy verést kapott a Jets.
szept. 28
8:48
Nfl: a Packers az utolsó negyedben intézte el a New Orleanst (She)
37–30-ra nyert a Green Bay Packers a New Orleans Saints ellen az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 3. fordulójában. 69 pontos meccsen bukott a Cowboys a Seahawks ellen. Nagy verést kapott a Jets.
szept. 28
8:50
Man. City: megegyeztek a Benficával, védőt „cserélnek” (She)
A Benfica labdarúgócsapata vasárnap este hivatalos oldalán számolt be róla, hogy megegyezett a Manchester Cityvel Rúben Dias klubváltásáról: az angol együttes 68+3.6 millió eurót fizet a játékosért, míg Nicolás Otamendi az ellenkező utat bejárva, 15 millió euróért cserébe lesz a lisszaboniak futballistája.
szept. 28
8:54
Keretet hirdet Marco Rossi - Sport a tévében (Infostart)
Folynak a küzdelmek a tenisz párizsi szentélyében, a Roland Garroson, az angol bajnokságban pedig a Liverpool csak össze az Arsenallal.
szept. 28
8:54
Rossi és Dzsudzsák: súlyos döntés előtt a kapitány (Ripost)
Dzsudzsák Balázs csak ma este mutatkozhat be a Debrecenben, Marco Rossi szövetségi kapitány azonban már délután kihirdeti keretét a következő meccsekre.
szept. 28
9:06
ötöt kapott a Man. City, négyet a Bayern, hármat a Chelsea (She)
Jókora meglepetéseket hozott a topligákban az elmúlt hétvége. A három legnagyobbat külön is kigyűjtöttük: a Manchester City hazai pályán kapott öt gólt a Leicestertől, a Bayern München a Hoffenheimtől kapott ki 4–1-re (ez volt a bajorok első 2020-as veresége), a Chelsea pedig háromgólos hátrányban volt az újonc West Brom vendégeként, végül döntetle
szept. 28
9:24
Férfi vízi MK – Vogel Soma majdnem letörölte a mosolyt Vámos Márton arcáról (She)
.
szept. 28
9:24
Hamilton vb-címe mégsem biztos (BorsOnline)
Értelmetlen szabálytalanság miatt nem sikerült beállítania Michael Schumacher győzelmi rekordját Lewis Hamiltonnak, akinek a vb-címe is veszélybe kerülhet a büntetései miatt.
szept. 28
9:24
Alaphilippe: "Nekem a világbajnoki címnél semmi nem volt fontosabb" (Eurosport)
Julian Alaphilippe szinte már mindent megnyert, a világbajnoki cím azonban nála mindenek felett áll.
szept. 28
9:26
Férfi vízi MK: Vogel Soma majdnem letörölte a mosolyt Vámos Márton arcáról (She)
Ötméteresekkel dőlt el a férfi vízilabda Magyar Kupa döntője,amely után a múlt évhez hasonlóan a Fradi emelhette magasba a kupát. A három másodperccel a rendes játékidő letelte előtt még vezető Szolnok játékosai érthetően csalódottan vették át az ezüstérmet, a zöld-fehér játékosok arcáról azonban le sem lehetett törölni a mosolyt. Bár a két ötöst i
szept. 28
9:26
Kaphatott volna könnyebb ellenfelet Fucsovics, de nincs reménytelen helyzetben (Eurosport)
A magyar teniszezőre a negyedik kiemelt Daniil Medvedev vár, de salakon távolról sem az orosz a negyedik legnehezebb ellenfél.
szept. 28
9:30
Nhl: a Lightning már nem számíthat a fináléban a csapatkapitányára (She)
A Tampa Bay Lightning a folytatásban nem számíthat csapatkapitányára, Steven Stamkosra az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) most zajló nagydöntőjében.
szept. 28
9:36
NB II: Lipcsei Péter vírustesztje pozitív lett (She)
Pozitív koronavírustesztje miatt nem ülhetett le a Soroksár kispadjára Lipcsei Péter vezetőedző a Budaörs elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen (0–1) – derült ki a fővárosi NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.
szept. 28
9:42
Ferencváros: Megtanultuk a leckét – Dibusz Dénes (She)
A huszonöt évvel ezelőtti BL-menetelésről készült dokumentumfilm is motiválja a Ferencváros kapusát, Dibusz Dénest a Molde ellen.
szept. 28
9:44
Barcelona: abszurd ok miatt nem lehetett a meccs embere Ansu Fati (She)
Két gólja és kiharcolt tizenegyese után aligha lehet kérdés, hogy Ansu Fati volt a Barcelona–Villarreal (4–0) meccs embere. Azonban a lefújáskor általános meglepetésre nem őt, hanem – az egyébként jól játszó – Jordi Albát választották a találkozó legjobbjának. Az is kiderült, miért.
szept. 28
9:48
Női kézi: Tartok tőle, kidobhatjuk a kukába a nyári felkészülésünket (She)
A teljes leállás után várhatóan nagy fizikai leépülést mutatnak a felmérések az FTC női kézilabdacsapatánál – és akkor még csak a végig negatív kerettagokról beszéltünk…
szept. 28
9:54
Férfi kézi: október 10-én, tíz csapattal rajtol a Seha-liga (She)
Hivatalossá vált, hogy október 10-én kezdődnek meg a férfi kézilabda SEHA-liga idei küzdelmei – adta hírül a balkan-handball.com, amely egyben arról is beszámolt, hogy a legutóbbi kiíráshoz képest kettővel csökken a részt vevő csapatok száma: a Szpartak Moszkva és a pekingi sportegyetem csapata kihagyja az idényt.
szept. 28
9:57
"Köszönjük, legenda!" - szívszorító pillanatok, így emlékeztek ezrek Benedek Tiborra (Ripost)
Könnybe lábadt a jelenlévők szeme. A margitszigeti kupadöntő előtt vetítették le a fiatalon elhunyt pólós ikon előtt tisztelgő rövidfilmet.
szept. 28
10:00
Egy lépésre a főtáblától a Ferencváros (HírTV)
Óriási csata várható kedden a Groupama Arénában a főtáblára jutásért.
szept. 28
10:24
Elnökválasztás az úszóknál: Wladár lesöpörte Petrovot (BorsOnline)
Elsöprő diadalt aratott a MÚSZ elnökválasztásán az eddig is regnáló Wladár Sándor. A sportvezető nem tudta megmondani, számít-e kihívója munkájára a jövőben.
szept. 28
10:30
Tenisz: Babos megtartotta helyét, Fucsovics rontott a legfrissebb rangsorban (She)
Babos Tímea továbbra is a 107. helyen áll a női teniszezők világranglistáján, míg a férfiaknál Fucsovics Márton kéthelyet rontva a 63., Balázs Attila egyet rontva a 87. helyet foglalja el.
szept. 28
10:48
amikor a Dvsc a Pmfc ellen ünnepelte első bajnoki címét (She)
A DVSC labdarúgócsapata először a 2004–2005-ös idényben lett bajnok az NB I-ben, az aranyérmeket a PMFC elleni, 3–1-es hazai győzelem után vehették át a debreceniek – a két csapat ma 20 órától az NB II-ben találkozik…
szept. 28
10:48
Friss! Újabb magyar híresség kapta el a koronavírust (BorsOnline)
A Ferencváros focilegendája, Lipcsei Péter is elkapta a koronavírust. A jelenleg a Sor
szept. 28
10:54
Fucsovics két helyet rontott a világranglistán, Djokovic az élen (Eurosport)
Fucsovics Márton két helyet rontva a 63. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
szept. 28
11:00
F1: Hamilton vegyen könyvet a kezébe! (She)
A nemzetközi sajtó elsősorban a címvédő és hatszoros világbajnok brit Lewis Hamilton (Mercedes) hibáiról és az ezekért kapott tíz másodperces időbüntetésről írt a vasárnapi Formula–1-es Orosz Nagydíj másnapján.
szept. 28
11:00
Koronavírus: pozitív teszt a Fradi legendájánál (Ripost)
Lipcsei Péter állapotáról a klubja jelentetett meg közleményt.
szept. 28
11:00
Selby visszaelőzte Trumpot (Eurosport)
Sorozatban tizedik pontszerző döntőjét nyerte, és újra világelső akar lenni.
szept. 28
11:12
A Szolnok félig már fogta a Magyar Kupa fülét, de az FTC végül zsinórban harmadszorra is kupagyőztes lett (Eurosport)
Helyszíni tudósításunk a Margitszigetről Angyal Dániel és Vogel Soma nyilatkozatával.
szept. 28
11:24
Hivatalosan is bemutatták Michelisz Norbiék leendő új versenyautóját (Eurosport)
Ma a közönség elé állt a Hyundai harmadik túraautója, az Elantra N TCR.

Keresés