2020. szeptember 28. hétfő

szept. 28
11:30
Bundesliga: Egyértelmű volt, hogy valamikor bekövetkezik (She)
Hansi Flick, a Bundesliga- és Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint semmi oka nincs szemrehányást tenni a játékosainak a Hoffenheimtől vasárnap elszenvedett 4–1-es vereség után.
szept. 28
11:36
Liverpool: hiába a sok sérült, nem lesz új érkező (She)
Ugyan sérüléshullám tizedeli az angol bajnok Liverpool labdarúgócsapatát, a klub mégsem tervez új játékost szerződtetni az átigazolási időszak végéig.
szept. 28
11:48
Golf: Swafford nyerte a PGA-versenyt a Dominikai Köztársaságban (She)
Az amerikai Hudson Swafford nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 4 millió dollár összdíjazású versenyét a Dominikai Köztársaságban.
szept. 28
11:50
Dac: „Nincs itt Sporar, nagy esélyem van rá” – Kalmár a gólkirályi címről (She)
Sorozatban a nyolcadik győzelmét aratta a Fortuna Ligában a dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata, amely hibátlan teljesítménnyel és nyolcpontos előnnyel vezeti a bajnokságot az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Slovan Bratislava előtt. Az újabb győzelem után Kalmár Zsolt kiemelte, továbbra is alázattal készülnek a folytatásra.
szept. 28
11:54
Roland Garros: Andy Murray csak magára gondolt (She)
Mats Wilander szerint a szintén volt világelső Andy Murray önző volt, amikor elfogadta a szervezőktől a szabadkártyát a francia nyílt teniszbajnokságra. A brit olimpiai bajnok a Roland Garros vasárnapi nyitó napján 6:1, 6:3, 6:2-re kikapott az ugyancsak háromszoros Grand Slam-tornagyőztes svájci Stan Wawrinkától, és előzőleg csak egyszer fordu
szept. 28
12:00
Vízilabda – Kis Gábor élete születésnapját ünnepelte a Hajós Alfréd uszodában (She)
.
szept. 28
12:00
Ezek voltak a Roland Garros első napjának legjobb pontjai (Eurosport)
.
szept. 28
12:02
Vízilabda: Kis Gábor élete születésnapját ünnepelte a Hajós Alfréd uszodában (She)
A férfi vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjének programját színesítette a Masters-csapatok versengése, amelyet az olimpiai bajnokokból álló Millennium Masters nyert meg. A csapat többsége 20 éve Sydney-ben küzdött az olimpiai aranyéremért. Az NSO Tv-nek Märcz Tamás idézte fel az ötkarikás győzelmet, valamint az MK-döntő előtti megemlékezés kapcsán
szept. 28
12:03
Borzalmas részletek derültek ki a fiatalon elhunyt magyar labdarúgó haláláról (Ripost)
Családja, barátai és rajongói mellett az egész sportvilág gyászolja Udvari Szabolcsot.
szept. 28
12:04
Kajak-kenu vk: volt értelme megrendezni a versenyt a kapitány szerint (She)
Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint a késői időpont ellenére volt értelme megrendezni a szegedi kajak-kenu világkupaversenyt, amelyen a magyar válogatott 15 érmet, 6 aranyat, 6 ezüstöt és 3 bronzot szerzett a hétvégén.
szept. 28
12:18
Atlético: Diego Costa gólt lőtt, majd a távozásáról beszélt (She)
Még az átigazolási időszak vége előtt elhagyhatja az Atlético Madridot Diego Costa. A 31 éves támadó erről maga beszélt a hétvégén a Granada ellen 6–1-re megnyert találkozót követően.
szept. 28
12:20
Kerékpár: jövőre a Uci kivizsgálja és elemzi a bukásokat (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) jövőre kivizsgálja a versenyeken történő bukásokat. David Lappartient elnök a vasárnap zárult imolai országúti világbajnokság helyszínén tartott sajtótájékoztatóján vázolta fel az UCI erre vonatkozó terveit.
szept. 28
12:22
Trópusi nők, avagy kevés volt a magyar erő Drezdában (She)
Önbizalommal telve indult útnak Németországba a magyar futballválogatott 1930 szeptemberében, majd vert seregként kullogott haza. Kisasszonyfutball és öt kapott gól – három nullás vezetés után.
szept. 28
12:30
Barcelona: nem választhatták meg Fatit a meccs legjobbjának (She)
Ugyan egyértelműen csapata legjobbja volt, mégsem kaphatta meg a Villarreal elleni bajnokin a mérkőzés emberének járó különdíjat Ansu Fati, az FC Barcelona futballistája. A mindössze 17 éves támadó az első félidőben két gólt szerzett és kiharcolt egy büntetőt, viszont – spanyol lapok szerint – nem választhatták meg az elismerésre, ugyanis azt eg
szept. 28
12:36
Bundesliga: menesztették Szalaiék edzőjét a botrányhét után (She)
A botrányosan alakult hét betetőzéseként az FSV Mainz együttese hétvégén 4–1-es vereséget szenvedett hazai pályán az újonc Stuttgarttól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga). A találkozót követően vasárnap válságértekezletet tartottak a klubnál, írta a Bild, a megbeszélés eredményeként pedig a tíz hónapja kinevezett vezetőedző, Ac
szept. 28
12:36
László Csaba: a Fradi és a Fehérvár futballcsapata is esélyes a főtáblára kerülésre (BorsOnline)
László Csaba szerint van rá esély, hogy két magyar futballcsapat is a főtáblán folytassa: a Fradi a BL-ben, a Fehérvár az Európa Ligában.
szept. 28
12:54
Öttusa: idén nem rendezik meg a világbajnokságot (She)
A Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) törölte a sportág idei felnőtt-világbajnokságát, melyet eredetileg Kínában, majd a februári módosítás nyomán Mexikóban rendeztek volna meg.
szept. 28
13:00
Férfi kosár: Hanga Ádám volt a Barcelona legjobbja (She)
Hanga Ádám a továbbra is százszázalékos Barcelona legjobbja volt a spanyol kosárlabda-bajnokság 2020/2021-es idényének harmadik fordulójában.
szept. 28
13:02
Bolgár–magyar: Nem lesz könnyű dolgunk (She)
Hriszto Sztoicskov, a bolgár futball legendája újságírói kérdésre válaszolva ejtett néhány szót a mieink elleni, október 8-i szófiai Eb-pótselejtezőről is a hétfői sajtótájékoztatóján.
szept. 28
13:06
Nem kockáztatnak, újabb nemzetközi sportviadal marad el (Infostart)
A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) törölte a sportág idei felnőtt világbajnokságát, melyet eredetileg Kínában, majd a februári módosítás nyomán Mexikóban rendeztek volna meg.
szept. 28
13:06
Olaszország: Thomas Bach aggódik az olasz sporttörvény miatt (She)
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke ismét figyelmeztette az olasz kormányt a tervezett új sporttörvénye miatt, amelyet ha elfogadnak, akkor Bach szerint veszélybe kerülhet a 2026-os olaszországi téli olimpia és paralimpia megszervezése.
szept. 28
13:06
Belebukott Szalai Ádám kirúgásába a Mainz edzője (Ripost)
Káosz, lebőgés és egymásnak üzengető vezetők: áll a bál a Bundesliga-klubnál.
szept. 28
13:12
Tokió 2020: jövő március végén indul a lángváltó (She)
Az olimpiai fáklyafutás rajtjára a jövő évi tokiói nyári játékok előtt március 25-én kerül sor Fukusima prefektúrában – tudatta honlapján a japán szervezőbizottság hétfőn.
szept. 28
13:18
Ftc: A játékosok kicsit küzdenek magukkal, a gátlásaikkal (She)
Az első mérkőzés minden egyes momentumát kielemezték, de a játékosoknak le kell küzdeniük gátlásaikat ahhoz, hogy a legjobb formájukat mutassák. Szerhij Rebrov vezetőedző szerint a Ferencváros készen áll a Molde elleni mérkőzésre, melyen az idegenbeli 3–3 után a Bajnokok Ligája csoportköre a tét a Groupama Arénában.
szept. 28
13:30
Roland Garros: Thiem legyőzte Cilicet, csúszik a program (She)
A friss US Open-bajnok, a világranglista 3. helyén álló Dominic Thiem három szettben könnyedén legyőzte a horvát Marin Cilicet, és bejutott a második fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon.
szept. 28
13:36
Látványos rajtot vett Koeman Barcelonája (Infostart)
A Barcelona 44 nappal a Bayern München elleni, lisszaboni 2-8 után játszott ismét tétmérkőzést. Másképpen: az első tétmeccsét játszotta az új edző, Ronald Koeman irányításával. Az eredmény kitűnő: a katalánok egyetlen félidő alatt négy gólig jutva intézték el az Unai Emery által dirigált Villarrealt.
szept. 28
13:36
Murray motivációját megkérdőjelezte, Azarenka megjegyzéseit pedig elítélte az Eurosport szakértője (Eurosport)
Mats Wilander a brit komoly vereségéről és a fehérorosz az időjárási körülményeket bíráló megjegyzéséről is elmondta véleményét.
szept. 28
13:42
Bundesliga: közelít az öngólrekordhoz az Eintracht bekkje (She)
Közelít a német Bundesliga öngólrekordjához Martin Hinteregger, az Eintracht Frankfurt osztrák labdarúgója.
szept. 28
13:44
F1: Lehetne másképp is – Leclerc, Verstappen és Vettel a büntetőpontokról (She)
Max Verstappen, Sebastian Vettel és Charles Leclerc egyetért abban, hogy a Formula–1 nem megfelelően alkalmazza a büntetőpontok kiosztását.
szept. 28
13:48
Kvitova bejutott a második fordulóba Párizsban (Eurosport)
A kétszeres wimbledoni bajnok Petra Kvitova bejutott a második fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon.
szept. 28
13:54
Tokió 2020: nehéz lenne szabadba vinni a benti számokat (She)
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint a vírusveszély csökkentése érdekében is bonyolult lenne új, szabadtéri helyszínekre költöztetni azokat a versenyszámokat, melyeket csarnokokban rendeznének a jövő évre halasztott tokiói olimpián és paralimpián.
szept. 28
14:18
Menesztették posztjáról Szalaiék edzőjét (Eurosport)
Menesztették posztjáról Achim Beierlorzert, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő, Szalai Ádámot is a keretében tudó FSV Mainz vezetőedzőjét.
szept. 28
14:24
Női vízilabda: a motiváció fenntartása volt a legfontosabb a válogatottnál (She)
A motiváció fenntartása és a közös cél erősítése volt a legfontosabb a magyar női vízilabda-válogatott múlt heti összetartásán, hétfőtől péntekig Egerben.
szept. 28
14:30
Szerbia: megsérült a válogatott alapembere, ellenünk sem játszhat (She)
A berlini Hertha elleni német bajnoki találkozó 15. percében Jordan Torunarighával, a hazaiak középső védőjével ütközött össze a szerb Filip Kosztics. Az Eintracht Frankfurt csatárát azonnal le is cserélte Adi Hütter, a vendégek szakvezetője, s nem sokkal később az is kiderült, hogy Kosztics nem szenvedett keresztszalag-szakadást, csak meghúzódtak
szept. 28
14:42
Anglia: „Különben összeomlás” – kormányzati segítségre várnak a futballklubok (She)
Az angol labdarúgás neves szereplői nyílt levélben szólították fel a brit kormányt, hogy nyújtson pénzügyi segítséget az alsóbb osztályú kluboknak, mert nagy a kockázata annak, hogy a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk maguk alá temetik a több mint 100 éve létező angol ligarendszert.
szept. 28
14:42
Wout van Aert: "Két második helyet nehéz lesz feldolgozni" (Eurosport)
A belga sztár csalódott, de elismeri, hogy a legerősebb versenyző lett a világbajnok.
szept. 28
15:12
Koronavírusos lett a Fradi legendája is (Infostart)
Pozitív lett a PCR-tesztje a most a Soroksár másodosztályú csapatát irányító Lipcsei Péternek.
szept. 28
15:12
Válogatott: 26 fős keretet hirdetett Marco Rossi, Könyves is a csapatban (She)
Könyves Norbert 31 évesen mutatkozhat be a válogatottban, Dzsudzsák Balázs az NB II-ből nem számíthat meghívóra – többek között erről beszélt Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, amikor kihirdette a jövő csütörtöki, Bulgária elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre, valamint az azt követő Nemzetek Ligája-pár
szept. 28
15:12
Szalai Ádám kénytelen az utcán edzeni (Ripost)
Méltatlan helyzetbe került a 11. éve Németországban légióskodó magyar focista.
szept. 28
15:18
Valter Attila ott lesz a szombaton rajtoló Girón! (Eurosport)
Hivatalos a CCC Girón induló kerete, Valter Attila 13 év után az első magyar versenyző egy háromhetesen.
szept. 28
15:24
NL: klub nélküli és újonc játékosok is az orosz keretben a mieink ellen (She)
Kihirdette 23 fős keretét Sztanyiszlav Csercseszov, az svédek elleni felkészülési mérkőzésre, valamint a Törökország és Magyarország elleni Nemzetek Ligája-meccsekre készülő orosz válogatott szövetségi kapitánya. A szakember meghívót küldött a klub nélküli Daler Kuzjajevnek, valamint több újoncnak is, akik közül a legnagyobb meglepetést a keret egy
szept. 28
15:24
Valter Attila ott lesz a szombaton rajtoló Girón! (Eurosport)
Hivatalos a CCC Girón induló kerete, Valter Attila 13 év után az első magyar versenyző egy háromhetesen.
szept. 28
15:30
Rossi újoncot is behívott, Dzsudzsákot még nem (Infostart)
Keretet hirdetett Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a bolgárok elleni Eb-pótselejtező és a két Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt.
szept. 28
15:36
Nfl: megpróbálták elrabolni Joe Montana unokáját (She)
Egy ismeretlen nő megpróbálta elrabolni a profi amerikaifutball-liga (NFL) legendás alakjának, Joe Montanának az unokáját.
szept. 28
15:48
Szalai Ádám kinyírásába bukott bele a Mainz edzője? (ATV)
Menesztették posztjáról Achim Beierlorzert, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő FSV Mainz vezetőedzőjét. Sajtóhírek szerint Szalai Ádám ügye is közrejátszhatott a döntésben.
szept. 28
15:48
Egy darab törölköző a tuti módszer a hasi zsírpárnák ellen? Igen, létezik! (BorsOnline)
Egy japán orvos forradalmi fogyókúrás módszeréből akár napi öt perc elegendő ah
szept. 28
15:54
Kosárlabda: az ismert pozitív teszt egyenlő a vereséggel az NB I-ben (She)
Legalább nyolc egészséges játékos szükséges ahhoz, hogy egy csapat kiállhasson a férfi és női kosárlabda NB I 2020–21-es idényében.
szept. 28
15:56
F1: Vettel eltakarított maga után, Norrisék a valóságban folytatták (She)
Valtteri Bottas győzelmével ért véget az Orosz Nagydíj Szocsiban. A Mercedes finn versenyzője az idénynyitó után ünnepelhetett ismét a dobogó legfelső fokán, amihez azért kellettek a csapattársa, Lewis Hamilton büntetései is. A brit pilóta egyébként nem viselte túl jól a sportfelügyelők ítéletét, ellenben a szintén megbüntetett Daniel Riccardóval,
szept. 28
16:06
Giro: Valter Attila csapatának célja a szakaszgyőzelem (She)
Szakaszgyőzelem a célja a CCC országúti kerékpároscsapatának, amely Valter Attilával a soraiban vág neki szombaton a Giro dItaliának.
szept. 28
16:06
Thiem: Nekem nincs gondom a hideggel, mi ilyen időben edzünk (Eurosport)
.

Keresés