2020. október 5. hétfő

okt. 5
20:06
NB I: megvannak a végleges időpontok az őszi szezonra (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága kijelölte a 7–16. forduló bajnoki mérkőzéseinek kezdési időpontjait az NB I-ben.
okt. 5
20:30
BL: mégis nézők előtt játszhat a Fradi a Camp Nouban? (She)
A Spanyolország kormánya által hozott jelenlegi törvények nem teszik lehetővé, hogy nézők előtt játszanak a klubok futballmérkőzéseket, de a Marca arról ír, hogy ez az FC Barcelona–Ferencváros Bajnokok Ligája-csoportmeccsen megváltozhat.
okt. 5
20:36
Djokovics megint eltalált egy vonalbírót (She)
Novak Djokovics bizonyos tekintetben megismételte azt, amiért a US Openen kizárták: a Roland Garroson is eltalált egy vonalbírót. A különbség ezúttal az volt, hogy a szerb klasszis nem dühében cselekedett, hanem egy szervát akart visszaadni, de olyan pechesen találta el a labdát, hogy az a mellette ülő vonalbíró fején landolt. Djokovicsot nem z
okt. 5
20:38
NL: a bolgár sajtó szerint megvan a mieink elleni meccs bírója (She)
A bolgár Duma című lap híre szerint a lengyel Szymon Marciniak lesz csütörtök este a Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtező játékvezetője, ám az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján egyelőre nem közölte, hogy valóban a 39 éves bíró dirigál majd.
okt. 5
20:42
Asztalitenisz: András Csaba legyőzte Daniel Habesohnt a Német Kupában (She)
A TTC Fortuna Passau asztaliteniszezője, a 18 éves András Csaba nagy bravúrt vitt véghez a Német-kupa nyolcaddöntőjében: legyőzte a kétszeres Európa-bajnok osztrák Daniel Habesohnt, ráadásul a csapat is nyert a nála jóval esélyesebb Post SV Mühlhausennel szemben.
okt. 5
20:54
Mls: Németh Krisztián visszatér Amerikába (She)
A Sporting Kansas és a New England Revolution után egy harmadik amerikai csapat is szerződtette Németh Krisztiánt: hétfőn a Keleti-konferencia listavezetője, a Columbus Crew tagja lett fél plusz egy évre a 31 éves, 37-szeres válogatott támadó.
okt. 5
21:15
Akár Dzsudzsák helyén is játszhat: így fogadták a válogatott újoncát (BorsOnline)
A vidis csapattársaira még egy kicsit jobban támaszkodik, de mindenki nagyon segítők�
okt. 5
21:24
Légiósok: Ausztrián belül váltott a magyar védő (She)
Az osztrák élvonalbeli St. Pöltennél folytatja pályafutását Majnovics Martin – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.
okt. 5
21:42
Serie A: rutinos támadóval erősített a Fiorentina (She)
A Fiorentina a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette José Callejónt, aki hét idény után távozik a Napolitól.
okt. 5
22:30
Roma: a Manchester Unitedtől igazoltak védőt (She)
A Manchester United a klub hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy Chris Smalling tíz év után elhagyja az egyesületet, és az AS Romában folytatja pályafutását. A 30 éves védő már az előző idényt is Rómában töltötte, kölcsönben.
okt. 5
22:36
Kétmilliárdból épül kézilabdacsarnok Békésen és Sümegen (Behaviour)
Több száz millió már az idén kell a projektekre.
okt. 5
22:42
Előbb-utóbb célba ér – Klein Ron jegyzete (She)
Fél órával a Roland Garroson elszenvedett fájó vereség után Fucsovics Márton azt üzente: hív majd – egy órával később pedig valóban megcsörrent
okt. 5
22:48
Toulouse kizárva – Bobory Balázs publicisztikája (She)
Öt évvel ezelőtt bizonyos Bernt Hulsker, korábbi norvég labdarúgó, akkori minőségében televíziós szakkommentátor örömében az asztalt csapkodta a
okt. 5
23:00
Mozgásban a válogatott kerete; Szilágyi István atyai tanácsai (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
okt. 5
23:02
Fifa: néhány fontos dolog, amit a posztokról tudni érdemes (She)
Ez azt jelenti, hogy van kapus, és előtte a védelem, a középpálya és a csatársor kap helyet. A hálóőr esetében nem nagyon lehet tovább ragozni a témát, de a többi poszton azért van némi eltérés a pálya egyes részeit illetően, szóval vegyük át, hogy milyen szerepkörök is vannak a FIFA-ban. A csapat megépítése mellett érdemes még egy nagyon fonto
okt. 5
23:06
Keddi sportműsor: folytatódik a Roland Garros és a Giro d’Italia (She)
Október elejének két slágere a Roland Garros és a Giro dItalia kedden is folytatódik, a profi dartsosok mezőnye megkezdi a szereplést a World Grand Prix-n, a koronavírus-fertőzésektől sújtott Újpest jégkorongcsapata pedig lejátssza első bajnoki mérkőzését az új idényben. Ezek mellett még baseball, kézilabda és kosárlabda is borzolja a kedélyeket.
okt. 5
23:08
MU: 18 éves csatárt igazoltak az Atalantából (She)
A Manchester United a klub hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy megegyezett az Atalantával a 18 esztendős elefántcsontparti csatár, Amad Diallo leigazolását illetően. Sajtóhírek szerint az MU 40 millió eurót fizethet érte, pedig még soha sem lépett pályára a profik között.
okt. 5
23:10
Megyék Csatája: „Szerintem igen, simán meg lehet élni manapság e-sportból” (She)
Bátran kijelenthető, hogy Zelenik Regina és Renáta a legnépszerűbb streamer ikerpár Magyarországon. A testvérek folyamatosan szórakoztatják a nézőiket változatos tartalmakkal, de elsősorban a League of Legends streamek, valamint a cosplayezés miatt lettek igazán népszerűek. A Megyék Csatája Országos E-sport Versenyén többször találkozhattok maj
okt. 5
23:18
MU: 18 éves csatárt igazoltak az Atalantából (She)
A Manchester United a klub hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy megegyezett az Atalantával a 18 esztendős elefántcsontparti csatár, Amad Diallo leigazolásáról: sajtóhírek szerint az MU 40 millió eurót fizethet érte.
okt. 5
23:36
Roma: a Manchester Unitedtől igazoltak védőt (She)
A Manchester United a klub hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy Chris Smalling tíz év után elhagyja az egyesületet, és az AS Romában folytatja pályafutását. A 30 éves védő már az előző idényt is Rómában töltötte, kölcsönben.
okt. 5
23:38
Man. Utd: Edinson Cavani aláírt a klubhoz (She)
A Manchester United hétfő este hivatalos közleményben tudatta, hogy egy plusz egy évre szóló szerződést kötött a szabadon igazolható Edinson Cavanival.
okt. 5
23:40
Barcelona: kölcsönadták a fiatal középső védőt a Benficának (She)
Az FC Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyezségre jutott a Benficával, ennek értelmében két évre kölcsönadta a 20 éves középső védőjét, Jean-Clair Todibót.

Keresés