2020. július 25. szombat

júl. 25
20:48
Sakk: Lékó legyűrte a korábbi világbajnok Anandot az online tornán (She)
Lékó Péter győzött a szombati 5. fordulóban azon a tízfős online sakktornán, amely a negyedik állomása a világbajnok norvég Magnus Carlsen által kitalált és útnak indított, egymillió dollár összdíjazású sorozatnak.
júl. 25
20:54
Rali Eb: pokoli nehéz nap Rómában – Herczig lecsúszott az útról (She)
A négyszeres abszolút bajnok Herczig Norbert autójának hűtője kilyukadt, de a többi magyar versenyben van a rali Európa-bajnokság nyitó futamán.
júl. 25
21:00
Horvát bajnokság: Osijek–Lokomotiva Zagreb – élőben az NSO-n! (She)
A horvát bajnokság záró fordulójában a tét az ezüst és a bronzérem sorsa. Ha az Osijek nyer, biztosan ezüstérmes és indulhat BL-selejtezőben, ha döntetlen, akkor minden attól függ, hogy mit játszik a Rijeka az Istra ellen. Előfordulhat, hogy a Rijeka vagy a Lokomotiva lesz az ezüstérmes, és még az Osijek is lehet negyedik. Tartsanak velünk, kövessé
júl. 25
21:06
Felkészülés: négyet lőtt a Honvéd, ikszelt a Fehérvár (She)
A Bp. Honvéd győzelemmel tudta le szombati felkészülési mérkőzését: a kispesti labdarúgócsapat a szlovák bajnokság legutóbbi ezüstérmesét, az MSK Zilinát győzte le Győrben 4–2-re. A Mol Fehérvár a Haladás vendége volt, és nem tudott győzni, sőt leginkább kapusainak köszönheti, hogy nem kapott ki az NB II jövő heti rajtjára készülő szombathelyi
júl. 25
21:12
Tenisz: a WTA-tornák 2022-re térhetnek vissza a normál kerékvágásba (She)
A női teniszversenyeket szervező WTA-nak megvan a terve a koronavírus-járvány okozta pénzügyi helyzet kezelésére, ám az ügyvezető igazgató szerint az elitsorozat csak 2022-re térhet vissza a normál kerékvágásba.
júl. 25
21:18
A WTA elnöke szerint a női tenisz leghamarabb 2022-re térhet vissza a normál kerékvágásba (Eurosport)
A női teniszversenyeket szervező WTA-nak megvan a terve a koronavírus-járvány okozta pénzügyi helyzet kezelésére.
júl. 25
21:27
Shane Tusup elárulta, ilyen a közös munka Szoboszlaival (Ripost)
Az amerikai úszóedző kiváló viszonyt ápol a magyar sztárfocistával.
júl. 25
21:30
Női kézi: pozitív eset a Podgoricánál, karanténban az egész csapat (She)
A montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy hat nappal a felkészülés megkezdése után félbeszakadt a magaslati edzőtábor Kolasinban, miután az egyik játékos pozitív koronavírustesztet produkált.
júl. 25
21:42
Serie A: az Inter simán nyert, ezzel újra második a tabellán (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokság (Serie A) 36. fordulójában az Inter Romelu Lukaku és Alexis Sánchez góljaival 3–0-ra legyőzte a Genoát idegenben.
júl. 25
22:18
Csupasport: Nizzától Madridig tekernek bő két hónap alatt (She)
Hamarosan elkezdődnek a nagy kerékpáros körversenyek, elsőként augusztus végén a Tour de France indul útjára – remélhetőleg korlátozások nélkül mindenki rajthoz állhat a három emblematikus viadalon.
júl. 25
22:30
BL: veszélyben a Manchester City–Real Madrid meccs? (She)
A BBC beszámolója szerint Nagy-Britannia szombat éjféltől újra bevezeti a 14 napos karantént a Spanyolországból beutazók számára, ami futballolvasatban azt jelenti: veszélybe kerül a Manchester City–Real Madrid Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójának megrendezése.
júl. 25
22:48
Tenisz: kérdesesé vált Halep indulása Palermóban (She)
A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos olasz óvintézkedések miatt kérdésessé vált Simona Halep korábbi világelső teniszező indulása az augusztus 3-án kezdődő palermói salakpályás női tornán.
júl. 25
23:00
Rendhagyó formában rendezték idén a K&H; mozdulj! futófesztivált (She)
A koronavírus-járvány miatt rendhagyó formában rendezték szombaton a 26. K&H mozdulj! félmaraton és futófesztivált.
júl. 25
23:06
Szabadidősport: rendhagyó formában rendezték a K&H; mozdulj! futófesztivált (She)
A koronavírus-járvány miatt rendhagyó formában rendezték szombaton a 26. K&H mozdulj! félmaraton és futófesztivált.
júl. 25
23:08
Vasárnapi sportműsor: véget ér a Premier League és a WMP (She)
Vasárnap lezárul az angol Premier League 2019–2020-as idénye: a 38. forduló összes meccsét ezen a napon rendezik meg. Az olasz Serie A-ban pályán a Roma, a Lazio és a Juventus. A Sepsi OSK az FC Voluntari otthonában játszik a román élvonal osztályozó csoportjában. Délután indul a MotoGP Andalúziai Nagydíja, 21.30-tól kezdődik a darts World Matchpla
júl. 25
23:12
Felkészülés: nyert a Gyirmót és a Szpari, kaposvári és barcikai iksz (She)
Néhány másodosztályú labdarúgócsapat felkészülési mérkőzést játszott szombaton. A Kaposvár ikszelt az NB III-as Honvéd-MFA otthonában, a Nyíregyháza legyőzte a Sényőt, a Gyirmót két góllal verte meg a Ménfőcsanakot. A Kazincbarcika nem bírt a Tiszaújvárossal.
júl. 25
23:14
Horvát bajnokság: hazai pályán vesztett az Eszék, lemaradt a dobogóról (She)
A horvát bajnokság záró fordulójában az ezüstérem és a bronzérem sorsa volt a tét. Az NK Osijek előnyből indult, győzelme esetén biztosan ezüstérmes lett volna, és indulhatott volna a BL-selejtezőben. Csakhogy a zágrábi Lokomotiva keresztülhúzta a hazaiak számítását, és Eszéken győzött, így megnyerte a bajnoki ezüstöt. Mivel a Rijeka is nyert hazai
júl. 25
23:18
Darts: nagy fordulatok után Gary Anderson az első döntős (She)
Gary Anderson jutott be elsőként az angliai Milton Keynesben zajló, 700 ezer font összdíjazású 27. darts World Matchplay vasárnapi fináléjába, miután a végére igencsak élessé váló csatában 18–16-ra legyőzte Michael Smitht.
júl. 25
23:30
MotoGP: Rossi szerint is hihetetlen, amit ma Márquez csinált (She)
A jelek szerint nem kell félnünk attól, hogy csak azért, mert ugyanazon a pályán feszülnek egymásnak a pilóták, minden ugyanúgy történik majd. A körülmények folyton változnak, holnapra minden eddiginél nagyobb forróságot jósolnak.
júl. 25
23:42
Vadócz Krisztián már vágja a centit; Lázár János válságmenedzsernek jelentkezett (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
júl. 25
23:44
Presztízskérdés – Thury Gábor jegyzete (She)
Kémlelés a teraszról – Vadócz készen áll az újrakezdésre Az egykor kispesti Vadócz Krisztiánnak is újraindul az idény, a Penarol 35 éves, 42...
júl. 25
23:48
Ibrakadabra – Ballai Attila publicisztikája (She)
A „Messi vagy C. Ronaldo?” dilemma több szempontból is megközelíthető, megválaszolható. Ha például azt kellene eldönteni, hogy kispályás futball...
júl. 25
23:54
Serie A: a Napoli korai góllal győzött, egy pontra van a Milantól (She)
A Napoli 1–0-ra megverte hazai pályán a Sassuolót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 36. fordulójában.

Keresés