2020. július 17. péntek

júl. 17
0:03
Bejelentette pilótapárosát a Williams (Infostart)
Megvan az összeállítás a 2021-es évre is.
júl. 17
0:06
A Real Madrid története 34. bajnoki címét nyerte (Eurosport)
A királyi klub a 2016/17-es idény után szerezte vissza trónját Spanyolországban.
júl. 17
0:07
Új táv is lesz az idei a Balaton-átúszáson (Infostart)
Augusztus elsején 38. alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legismertebb tömegsportrendezvényét, a Lidl Balaton-átúszást, amelyre idén is több ezer résztvevőt várnak a szervezők.
júl. 17
0:11
F1: Wéber Gábor elárulta, szerinte kire érdemes figyelni (Infostart)
Wéber Gábor kommentátor szerint a Ferrari csapatánál a legfőbb problémát a motorerő hiánya okozza, ami miatt a maranellói istálló még a középmezőny elejéhez sem ér oda. A Forma–1-es szakember arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a McLaren tehetsége, Lando Norris akár a következő korszak egyik sztárja is lehet.
júl. 17
0:15
La Liga élőben: este tizenegyre bajnok lehet a Real Madrid (Infostart)
Egy mérkőzést már lejátszottak a La Liga, a spanyol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában (Eibar–Valencia 3-1), a további kilenc este kilenckor kezdődik. ha a Real Madrid nyer vagy a Barcelona nem nyer (esetleg mindkettő megtörténik) Zinédine Zidane együttese matematikailag bebiztosítja elsőségét.
júl. 17
0:19
Minden kiderülhet a magyar sportolókról (Infostart)
Az egészségi állapotot felmérő somatoinfra technológiával vezérelt szomatodiagnosztikai laboratóriumot adtak át a Testnevelési Egyetemen (TE).
júl. 17
0:23
A Premier League-ben tart a harc a Chelsea, a Leicester és a MU között (Infostart)
Mind a két, a Bajnokok Ligája-indulásra törő csapat nyert csütörtök este a Premier League-ben. Még két forduló van hátra, a Chelsea-nek 63, a Manchester Unitednek és a Leicester Citynek 62 pontja van.
júl. 17
0:27
Már második az Inter, s „csak” hat pont a Juve előnye (Infostart)
Az Internazionale fellépett a második helyre a Serie A tabelláján, miután idegenben kiütéssel megverte a SPAL-t. Antonio Conte együttese hatpontos hátrányban követi a Juventust.
júl. 17
5:24
Szoboszlai Dominik tiniként csúcsgázsiért játszhat (BorsOnline)
Olyan fizetéssel kecsegtetik Szoboszlai Dominiket, amekkorát 19 éves magyar futballistának még sohasem ajánlottak. Az AC Milan sajtóhírek szerint évi 2 millió eurós (700 millió forint) bérrel csábítja a Salzburg játékosát Olaszországba. Dzsudzsák Balázs, Huszti Szabolcs és Szalai Ádám pályájuk csúcsán kaptak hasonló összeget, Détári Lajos és korább
júl. 17
5:36
A medence partján dobta le a melltartót a feszes keblű edzőlány (Ripost)
Diana Vazquez táplálkozási tanácsokkal segíti a fogyni vágyókat saját Youtube-csatornáján.
júl. 17
6:39
Magyar rekord, Szoboszlai tiniként csúcsgázsiért játszhat (Ripost)
Olyan fizetéssel kecsegtetik Szoboszlai Dominiket, amekkorát 19 éves magyar futballistának még sohasem ajánlottak.
júl. 17
6:48
Férfi kosár: a Bundesliga egyik legjobbja a Falcóban (She)
Az NBA-t már elengedte Kyan Anderson, a Falco új amerikai hátvédje, aki az előző idényben a Bundesliga egyik legjobbja volt.
júl. 17
6:51
Pirlo visszatér a Juventushoz (Infostart)
Fontos lépést tesz a világbajnok nagy célja megvalósítása felé.
júl. 17
7:12
Vívás: Az értékek mentése a fő feladat – Csampa Zsolt (She)
A vívószövetség elnöke optimistán várja a tisztújító közgyűlést. Az előző két ciklus jelentős eredményének tartja, hogy csapatszemléletet sikerült megvalósítani, és a kiszámíthatóságra, biztonságra építve folytatná a munkát.
júl. 17
7:18
Dzsudzsák Balázs haza akar térni (BorsOnline)
A Bors megtudta: a 33 éves Dzsudzsák Balázs eldöntötte, itthon, a Debrecenben akarja folytatni pályafutását. De ez még nem jelenti, hogy haza is tér az idén nyáron.
júl. 17
8:00
Barcelona: „Ha így folytatjuk, a Napolitól is kikapunk” – Messi változásokat sürget (She)
„Ez a mérkőzés jól összefoglalta az idényünket” – mondta Lionel Messi, az FC Barcelona csapatkapitánya, miután együttesével 2–1-es vereséget szenvedett az Osasunától a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) utolsó előtti, 37. fordulójában, és eldőlt, hogy már nem érheti utol a tabella élén a 34. bajnoki címét a Villarreal legyőzésével (2–1) biztossá
júl. 17
8:03
Mutatjuk az F1 Magyar Nagydíj időbeosztását - sport a tévében (Infostart)
Felbőgnek a motorok a Hungaroringen. A pénteki tévés kínálatban azonban nem csak autósport szerepel.
júl. 17
8:05
A piros országokból is zöld az út az élsportolók előtt (Infostart)
Rendkívüli szabályok vonatkoznak a magyarországi rendezésű nemzetközi sportesemények külföldi résztvevőire.
júl. 17
8:12
Férfi kézi: Innentől kezdve minden rajtam múlik (She)
A héten elkezdte nyolchetes felkészülését a Veszprém férfi kézilabdacsapata, a visszatérő Ligetvári Patrik szerint csak rajta múlik, mit hoz ki ebből az idényből.
júl. 17
8:18
Hegedűs Andor bízik csapata dobogós helyezésében (BorsOnline)
Fénysebességgel cserél kereket a Red Bull, ez pedig egy magyar mérnök, Hegedűs Andor fejlesztéseinek is köszönheti. Az orosházi szakember reméli, a jövőben is ők uralják a bokszkiállásokat.
júl. 17
8:21
Az olasz szurkolóknak még várniuk kell (Infostart)
Salvador Illa spanyol egészségügyi miniszter és Vincenzo Spadafora olasz sportminiszter szerint országuk élvonalbeli labdarúgó-bajnokságának következő idényrajtján, szeptemberben sem térhetnek vissza a drukkerek a lelátókra.
júl. 17
9:18
Ftc: a Dinamo Zagreb csatára is érkezhet (She)
A Nemzeti Sport Online horvát forrásból úgy értesült, hogy Roko Baturina, a Dinamo Zagreb korosztályos válogatott csatára a labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencvárosnál folytathatja a pályafutását.
júl. 17
9:18
Erős lehet Zengő Zoliék új autója - ezt mutatják a kiadott BoP-számok (Eurosport)
A Hondával azonos besorolást kapott az új Cupra León Competición
júl. 17
9:20
Strandbirkózás: világversenyes érmesek az ob mezőnyében (She)
Miután a strandbirkózás bekerült a 2022-es és a 2026-os ifjúsági olimpia programjába, s a nemzetközi szövetség (UWW) szándékai szerint a 2024-es párizsi ötkarikás játékokon bemutató sportágként lehet ott, a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) gyorsan reagálva megszervezte a maga országos bajnoki sorozatát. A premierre július 18-án, szombaton Esztergom-K
júl. 17
9:24
amikor a skót legenda fejre állt egy autó tetején (She)
Éledezik a sportvilág a koronavírus-járvány után, de rendületlenül folytatjuk videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 1999-ig ugrunk vissza az időben, amikor a Bradford City középpályása, Stuart McCall társaival autók tetején táncolva ünnepelte meg a feljutást. Nem kellett volna.
júl. 17
9:30
Benzema és Courtois is egyéni csúcsra tör, Zidane már a 2. legeredményesebb (She)
A Real Madrid csütörtök este 2–1-re legyőzte a Villarrealt, ezzel matematikailag biztossá tette bajnoki elsőségét a spanyol élvonal 2019–2020-as kiírásában. Összegyűjtöttünk néhány számot, érdekességet, a Zidane-csapat eredményei kapcsán.
júl. 17
9:30
Súlyos sérülése miatt idén már nem játszhat az Arsenalban Martinelli (Eurosport)
Súlyos sérülése miatt idén már nem léphet pályára Gabriel Martinelli, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal fiatal brazil támadója.
júl. 17
9:32
NB II: Dzsudzsák valóban hazatérne a Debreceni VSC-hez (She)
A Bors úgy tudja, Dzsudzsák Balázs valóban hazatérne az NB II-es Debreceni VSC-hez, ha pedig a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya aláír, akkor Korhut Mihály is a DVSC-nél folytatja.
júl. 17
9:32
Armstrong napra pontosan 19 éve hátranézett Ullrichra, és elindult (Eurosport)
Egy csúnya trükk, amivel Armstrong átverte az egész T-Mobile csapatot, és a legendás hátranézés, ami ma 19 éves.
júl. 17
9:48
Elárulta egy bennfentes: Dzsudzsák így térhet vissza Debrecenbe (Ripost)
Anyagi kérdésben még távol állnak egymástól az álláspontok, de a focista szívesen hazajönne.
júl. 17
9:51
Rekordbeállításra készül Hamilton a Magyar Nagydíjon (Behaviour)
Michael Schumacher az egyetlen olyan pilóta, aki nyolcszor tudott nyerni ugyanazon a pályán, a brit klasszis eddig hétszer győzött a Hungaroringen.
júl. 17
9:54
Televízió: új csatornával ünnepel az ötéves M4 Sport (She)
Szombaton lesz öt éve, hogy elindult a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport, amely ősztől új csatornával szolgálja ki a nézőket.
júl. 17
9:56
F1: tesztek, utazás, étkezés – kisokos a zárt kapus Magyar Nagydíjról (She)
Az elmúlt hetekben folyamatosan beszámoltunk róla, milyen alapvető változásokhoz és új szabályokhoz kell hozzászoknunk a zárt kapus Magyar Nagydíj kapcsán. A hétvége kezdete előtt összegezzük a legfontosabbakat.
júl. 17
10:18
Fft: megjelent a FourFourTwo új, digitális lapszáma! (She)
Elkészült a FourFourTwo futballmagazin magyar kiadásának legfrissebb száma, és digitális formátumban már hozzáférhető: az előfizetők megkapták levélben, hogy miként tölthetik le ingyenesen, nem előfizető olvasóink pedig a digitalstand.hu/fourfourtwo címen 750 forintért vásárolhatják meg a több mint százoldalas tartalmat. Köszönet hűséges hirde
júl. 17
10:18
Hiába a szerződéshosszabbítás, bizonytalan a fiatal támadó helyzete a Chelsea-nél (Eurosport)
Tammy Abraham teljesítménye visszaesett, Oliver Giroud kiszorította a kezdőből, azóta pedig Timo Wernert is szerződtette a klub.
júl. 17
10:36
A zene bűvöletében: 100 esztendeje született Kárpáti Rudolf (She)
A hatszoros olimpiai bajnok Kárpáti Rudolf civil fegyvere a magnetofon volt, Beniamino Gigli hangja örökre a komolyzenéhez láncolta – ellenben tévedés, hogy végzett volna a Zeneakadémia hegedű szakán.
júl. 17
10:42
F1: Magyar Nagydíj, 1. szabadedzés – élőben az NSO-n! (She)
A két spielbergi futamot követően a Formula–1 mezőnye a Hungaroring felé vette az irányt, ahol a 35. Magyar Nagydíjat bonyolítják le zárt kapuk mögött. Az idény első tripla hétvégéjének utolsó állomására a Mercedes érkezhetett meg favoritként, azonban a Michael Schumacher újabb rekordját hajszoló Lewis Hamilton is tudja, hogy a Red Bull komoly feny
júl. 17
10:48
Hamilton dominánsan, a Racing Pointok erősen kezdtek a Hungaroringen (She)
Lewis Hamilton bizonyult a leggyorsabbnak a Magyar Nagydíj első szabadedzésén. A Mercedes brit versenyzője mögött a csapattársa, Valtteri Bottas végzett, a címvédő alakulatot a Racing Point párosa követte Sergio Pérez, Lance Stroll sorrendben. Nehezen kezdett a Red Bull a Hungaroringen, Max Verstappen csak a nyolcadik, Alexander Albon pedig a
júl. 17
10:51
Új sportcsatorna indul ősztől (Infostart)
Szombaton lesz öt éve, hogy elindult a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport, amely ősztől új csatornával szolgálja ki a nézőket.
júl. 17
11:06
Női kézi: Jól kiegészítjük majd egymást Klujber Katrinnal – Alicia Stolle (She)
Hét új, köztük három német válogatott játékossal bővült a Ferencváros női kézilabdacsapatának kerete a következő idényre. Alicia Stolle – aki karrierje során először állt légiósnak – egyelőre kisebb sérülés miatt még nem edz együtt az új társakkal.
júl. 17
11:08
Alicia Stolle – Jól kiegészítjük majd egymást Klujber Katrinnal (She)
.
júl. 17
11:12
PL: sérülés miatt véget ért az Arsenal-játékos idénye (She)
Súlyos sérülése miatt idén már nem léphet pályára Gabriel Martinelli, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal fiatal brazil támadója.
júl. 17
11:18
La Liga: „Madrid, a videobíró bajnoka” (She)
Köszönhetően a Villarreal felett aratott 2–1-es sikerének, a Real Madrid labdarúgócsapata szerdán biztossá tette fennállása 34. spanyol bajnoki címét. A négy legnagyobb spanyol sportnapilap közül a két madridi, a Marca és az As természetesen Zinédine Zidane együttesének ligaelsőségét harsogja a címlapján, míg a két barcelonai, a Mundo Deportivo és
júl. 17
11:18
Lesz-e ismét meztelen világbajnoka a Crucible-nek? (Eurosport)
A világbajnokság attól is érdekes, hogy bármikor lehet meglepetés, ám idén az lenne az egyik legnagyobb - főleg az eddig mutatott játéka alapján – ha Mark Williams nagyot tudna menetelni a Crucible-ben.
júl. 17
11:20
Chelsea: a klub is jól járhat a Real Madrid bajnoki címével (She)
Nemcsak Madridban, de Londonban is örülnek a Real Madrid csütörtök este biztossá tett bajnoki címének. Az Eden Hazard-tól a blancók kedvéért megváló Chelsea anyagilag is jól jár a királyiak La Liga-elsőségével.
júl. 17
11:36
„A nagy álmunk az, hogy világversenyt hozzunk Nagyhalászba” (She)
Sokan tudják már, másoknak meglepetés, és amikor elutaznak oda, csak akkor szembesülnek vele: Európa egyik leghangulatosabb salakmotorpályája egy Szabolcs megyei kisvárosban, a Nyíregyháza és Kisvárda közelében lévő Nagyhalászban található. Ráadásul nem mindennapi környezetben, ugyanis egymás mellett hozták létre a horgászok és a vaspapucsosok „Par
júl. 17
11:36
Új csatornával ünnepel az ötéves M4 Sport (BorsOnline)
Szombaton lesz öt éve, hogy elindult a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport, amely ősztől új csatornával szolgálja ki a nézőket.
júl. 17
11:42
Dvsc: öt érkező, köztük Korhut és Varga bejelentése is közel – NS-infó (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB II 2020–2021-es idényére készülő DVSC több válogatott labdarúgó érkezését is bejelentheti az előttünk álló napokban. A magyar válogatott csapatkapitányával, Dzsudzsák Balázssal ugyanakkor még tárgyalnak.
júl. 17
11:44
Ajánló: Kapufák és kényszerítők – futball és történelem egy könyvben (She)
Labdarúgás a nagypolitika árnyékában Horthytól Kádárig – a Nemzeti Sport újságírójának cikkeiből jelent meg válogatáskötet.
júl. 17
11:48
Ferencváros: NB II-es csapat az első nyári ellenfél (She)
Jövő kedden 17 órától felkészülési mérkőzést vív egymással a Ferencváros és a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a szlovéniai Gornja Radgonában – olvasható az NB II-es klub hivatalos honlapján.

Keresés