2020. július 24. péntek

júl. 24
0:03
Nyertek a „zebrák”, de nem a Juve, amely így még nem bajnok (Infostart)
A Juventus nem hogy nem nyert Udinében, a Serie A első csütörtöki mérkőzésén, hanem 2-1-re kikapott. Előnye hatpontosra csökkent a második helyezett Atalantával szemben, de már csak kilenc pontot lehet szerezni, három forduló van hátra. Amennyiben a 38. forduló után a Juve és az Atalanta pontegyenlőséggel állna, a címvédő marad a bajnok.
júl. 24
0:03
A Fcsb magyarellenes rigmusokkal ünnepelte a kupagyőzelmet (444.hu)
A játékosok a szurkolókkal együtt magyarellenes rigmusokkal ünnepelték a Sepsi OSK elleni győzelmet a labdarúgó Román Kupa döntőjében.
júl. 24
0:07
Kapaszkodik a Lazio, Immobile versenyben az aranycipőért (Infostart)
Öt nyeretlen bajnoki után ismét győzött a Lazio, ezzel matematikailag is biztosította helyét a Serie A első négy helyén. A bajnoki címre nincsen reális esélye, a második helyet kiharcolhatja a hátralévő fordulókban.
júl. 24
5:33
Megvillantotta hatalmas kebleit a bevállalós színésznő (Ripost)
Az amerikai bombázó, Amber Fields a sportok közül a bokszért rajong.
júl. 24
7:00
Ma kezdődne az olimpia Tokióban – körbejárjuk, az érintettek hogyan élik meg a halasztást (She)
Ma kezdődnek Tokióban a XXXII. nyári olimpiai játékok – írhatnánk, ha a koronavírus nem forgatta volna fel a világ életét. A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet és az Origo közös összeállításában azt igyekszünk körbejárni, az érintettek hogyan élik meg a halasztást, és miként készülnek a minden valószínűség szerint újszerű, „buborékolimpiára”.
júl. 24
7:03
MOB: még egyszer nem lehet halasztani az olimpiát (Infostart)
Ha a helyzet súlyosbodik, akkor törölni fogják a sportrendezvényt - jelentette ki a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a Magyar Nemzetnek.
júl. 24
7:18
Bobál Gergely CR7 szülővárosában folytatja (BorsOnline)
Patinás klubban futballozik tovább Bobál Gergely: abban a portugál C.D. Nacionalban, ahol 10 és 12 éves kora között Cristiano Ronaldo pallérozódott.
júl. 24
7:39
Mike Tyson újra a ringben (Infostart)
Szeptember 12-én, Los Angelesben rendezik meg a volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését.
júl. 24
7:39
Hiába várjuk az átigazolást? Szoboszlai váratlan bejelentést tett (Ripost)
Szoboszlai Dominik, a Salzburg labdarúgója iránt európai sztárcsapatok érdeklődnek.
júl. 24
7:54
MotoGP: a versenytársak megértik Márquez döntését (She)
Miközben a szurkolók és a sajtó egy része megkérdőjelezi Marc Márquez döntését, addig a versenytársak többsége megérti, sőt maguk is így döntöttek volna. Csak egy valaki volt, aki egészen más véleményen van, mint a többiek.
júl. 24
8:12
Psg: „Történelmet írhatunk” – Lőw Zsolték kupadöntőkre készülnek (She)
Az öt trófeára vágyó Paris Saint-Germain magyar másodedzője, Lőw Zsolt a rendkívüli időszakról, a szenzációs hozzáállásról és a Hoffenheim érdeklődéséről is beszélt a Nemzeti Sportnak.
júl. 24
8:42
„Mekkora gól, atyaúristen!” – amikor Bognár balja Belfastban villant (She)
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Egy 1989-es napra „repülünk vissza”, az északír–magyar világbajnoki selejtezőre (1–2), a főszereplő Bognár György.
júl. 24
8:42
Meglephetik a doppingellenőrök a legjobb magyar úszókat (Ripost)
A négy nemzet tornáján a Margitszigeten szigorúan ügyelnek mindenki egészségére, de lehet, hogy nem csak a vírust tesztelik majd a szakemberek.
júl. 24
8:48
Tenisz: Nagy Adrienn-nek van B-terve is (She)
A tavaly párosban Australian Opent nyerő Nagy Adrienn fejlődött Amerikában, mert jó edzőpartnerei voltak és sokat játszhatott kemény pályán.
júl. 24
8:51
Újra műsoron az úszás - Sportközvetítések (Infostart)
A foci, a baseball, a darts és a motorsport kedvelői sem maradnak néznivaló nélkül.
júl. 24
9:06
Tokió 2020: tudomány az olimpiáért – Merkely Béla hisz a megoldásban (She)
Merkely Béla egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájának igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, a Magyar Tudományos Akadémia doktora úgy gondolja, teljes biztonságban csak a vakcina birtokában lehetne megrendezni az olimpiát
júl. 24
9:18
Tokió 2020: Merkely professzor hisz a rendezésben (She)
Merkely Béla egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájának igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, a Magyar Tudományos Akadémia doktora úgy gondolja, teljes biztonságban csak a vakcina birtokában lehetne megrendezni az olimpiát
júl. 24
9:24
Ftc: Nekem nem újdonság a konkurencia – Bogdán Ádám (She)
Nyugat-Európában érzi magát a zöld-fehérekhez hazatérő Bogdán Ádám, ám a lehetséges Bajnokok Ligája-ellenfelek közül nem szeretne válogatni.
júl. 24
9:36
Szoboszlai Dominik minden idők legdrágábbja (BorsOnline)
Három hónap alatt majd’ megduplázta piaci értékét Szoboszlai Dominik, így már a valaha volt legértékesebb magyar focista.
júl. 24
9:36
"Nem emlékszem, hány liter sört ittam meg a hotelszobámban" - a korábbi világelső nem tudta élvezni legnagyobb sikerét (Eurosport)
Marat Safin a 2005-ös Ausztrál Open-győzelméről, visszavonulása utáni életéről, és arról is mesélt, hogy nem akart teniszező lenni.
júl. 24
9:51
Zlatko Dalic szerződést hosszabbított a horvát válogatott élén (Infostart)
A szakember csapatával 2018-ban világbajnoki ezüstérmet nyert.
júl. 24
9:54
Női kézi: Tárgyaltam más klubokkal is – Szöllősi-Zácsik (She)
Szöllősi-Zácsik Szandra belenyugodott, hogy a következő idényben nem szerepel a nemzetközi porondon, és törekszik arra, hogy az MTK-val sikerüljön a klub legjobb eredményét elérnie.
júl. 24
10:00
Az összes férfi és női tenisztornát törölték Kínában (Eurosport)
Törölték az őszre tervezett összes férfi és női tenisztornát Kínában.
júl. 24
10:06
Tokió 2020: „Minden órában eszembe jut, hogy most lenne a megnyitó” (She)
Budapesten, Szolnokon, Keszthelyen vagy éppen az Alpokban edzenek sportolóink ezekben a napokban, pedig ha nincs a koronavírus, most a tokiói olimpia megnyitóünnepségén vonulhatnának, széles mosollyal az arcukon, a magyar zászló mögött. Néhányukat arról kérdeztük, hogy telnek ezek az olimpia nélkül maradt napok, hetek, s mennyire jár a fejükben, ho
júl. 24
10:09
Harmadosztályú lett a korábbi bajnok (Behaviour)
Kiesett a második vonalból a Deportivo La Coruna labdarúgócsapata, a húsz évvel ezelőtti spanyol élvonalbeli bajnoki aranyérmes. A klub bírósághoz fordult.
júl. 24
10:12
Tokió 2020 – „Minden órában eszembe jut, hogy most lenne a megnyitó” (She)
.
júl. 24
10:18
Kézi El: ilyen még nem volt! Területi alapú beosztás az EHF-nél (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Európa-liga első selejtezőkörének kalapbeosztását. Érdekesség, hogy a férfiaknál területi alapon alakították ki a csoportokat – ilyenre korábban nem volt példa az EHF-nél.
júl. 24
10:24
Juventus: Fáradtabbak vagyunk mentálisan, mint fizikailag (She)
Mint arról beszámoltunk, a Juventus nagy meglepetésre kikapott az Udinesétől, pedig egy győzelemmel bebiztosíthatta volna az újabb bajnoki címét. A Lazio viszont győzött a Cagliari ellen, így ott lesz a Bajnokok Ligája csoportkörében.
júl. 24
10:36
Barca: a Messi és a Suárez család Ibizán nyaral (She)
Rövid, ötnapos szabadságukat töltik az FC Barcelona labdarúgói, akik közül a két jó barát, Lionel Messi és Luis Suárez családjaikkal Ibizán pihenik ki az elmúlt hetek fáradalmait. Az argentin és az uruguayi klasszis rendszeresen nyaral együtt és a spanyol szigeten, sőt gyakorta a Fabregas família is feltűnik mellettük, ám a spanyol középpályás (és
júl. 24
10:42
Juventus: Egyre nehezebb, mindannyian fáradtak vagyunk (She)
Mint arról beszámoltunk, a Juventus nagy meglepetésre kikapott az Udinesétől, pedig egy győzelemmel bebiztosíthatta volna az újabb bajnoki címét. A Lazio viszont győzött a Cagliari ellen, így ott lesz a Bajnokok Ligája csoportkörében. Maurizio Sarri a torinói csapat kimerültségéről beszélt.
júl. 24
10:48
Tenisz: az Atp és a Wta bejelentette, törölték a kínai tornákat (She)
Törölték az őszre tervezett összes férfi és női tenisztornát Kínában.
júl. 24
10:48
Erre vártak, végre történik valami az úszókkal (Ripost)
Péntektől vasárnapig Budapesten rendezik meg a Négy Nemzet úszóversenyt.
júl. 24
11:00
Tenisz: az Atp és a Wta bejelentette, törölték a kínai tornákat (She)
Törölték az őszre tervezett összes férfi és női tenisztornát Kínában.
júl. 24
11:02
Horvátország: Zlatko Dalic szerződést hosszabbított a válogatott élén (She)
Szerződést hosszabbított a horvát labdarúgó-válogatott élén Zlatko Dalic, aki csapatával 2018-ban világbajnoki ezüstérmet nyert.
júl. 24
11:06
Tenisz: Lázár János hétfőn a szövetség elnöke lehet (She)
Lázár János országgyűlési képviselő, korábbi kancelláriaminiszter lapunk kérésére megerősítette a sportág berkeiben közszájon forgó értesülést, miszerint elnökjelölt lesz a Magyar Teniszszövetség hétfői tisztújító közgyűlésén. Terveiről, programjáról vasárnapi lapszámunkban olvashatnak exkluzív interjút.
júl. 24
11:08
Tokió 2020: igenis támogatják a japánok a játékokat (She)
Palanovics Norbert, Magyarország tokiói nagykövete úgy látja, Japán mindent elkövet annak érdekében, hogy Tokió, még ha korlátozások mellett is, emlékezetes olimpiát rendezzen 2021-ben.
júl. 24
11:09
Biztosra mentek a Liverpool sztárjának kirablói (Infostart)
A bajnoki cím ünneplése alatt fosztották ki Fabinho házát.
júl. 24
11:12
Juventus: mindannyian ki vagyunk merülve (Eurosport)
Csapata kimerültségéről beszélt Maurizio Sarri vezetőedző, miután a Juventus csütörtökön 2-1-re kikapott
júl. 24
11:18
Liga 1: újabb tucatnyi koronavírus-eset Kolozsváron (She)
Újabb nyolc játékosnál és további négy alkalmazottnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést a román bajnok CFR csapatánál a csütörtöki tesztelés eredményeként, így a kolozsvári csapatnál immár összesen 12 futballista és tíz vezető vagy stábtag kapta el a betegséget.
júl. 24
11:30
Liverpool: a bajnoki cím ünneplése alatt kirabolták Fabinho házát (She)
A Liverpool bajnoki címének ünneplése alatt kirabolták a csapat brazil labdarúgójának, Fabinhónak a házát.
júl. 24
11:36
Villarreal: kellemetlen – az Arsenalnál készített képpel mutatták be Emeryt (She)
Mint arról beszámoltunk, Unai Emery lett a spanyol élvonalbeli Villarreal labdarúgócsapatának vezetőedzője. A hírt természetesen a közösségi médiában is világgá kürtölte a spanyol klub, egy kis gond azonban akadt a bejelentéshez mellékelt képpel…
júl. 24
11:36
Megható videóval emlékszik az olasz sporttévé Benedek Tiborra (BorsOnline)
Bő egy hónappal a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor halála után megható, h
júl. 24
11:48
Tour de Hongrie: szigorú egészségügyi előírásokkal rendezik a versenyt (She)
A főszervező szerint szigorú egészségügyi előírások betartása mellett rendezik az augusztus 29-én kezdődő Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt.
júl. 24
11:51
Lázár János bejelentkezett a Teniszszövetség élére (444.hu)
Talán most nem szomorú.
júl. 24
11:51
Fotó a világsztárral, Amerikában találkozott a legendával a magyar focista (Ripost)
A Disney Worldben rendezett „MLS is Back” elnevezésű labdarúgótornán jött össze a fotó.
júl. 24
11:54
NB I: Hegedüs Pakson bizonyítaná, hiba volt lemondani róla (She)
A Puskás Akadémiától négy év után Paksra szerződött kapus, Hegedüs Lajos az őt képviselő ChampSport Agency Facebook-oldalának beszélt távozása hátteréről, azok után váltott klubot, hogy a PAFC-nál sokáig kulcsembernek számított, ebben az idényben még gólt is szerzett.
júl. 24
12:00
Elestek életük élményétől – a 2022-es ifjúsági olimpia elhalasztásáról (She)
Valahogy elsikkadt a sporthírek között a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a rendező ország, Szenegál közös döntése, miszerint a 2022-es dakari ifjúsági olimpiát négy évvel elhalasztják, 2026-ra. Na bumm, és akkor mi van? Ez csak egy ifjúsági olimpia, nem a „nagy”, különben is, alig tíz évre nyúlnak vissza a hagyományai, az elsőt csak 2010-ben rende
júl. 24
12:03
Megható olasz film készült Benedek Tibor emlékére, mutatjuk (Infostart)
A "Köszönjük, Tibor!" készítésében legnagyobb ellenfelei is közreműködtek. Mutatjuk a filmet!
júl. 24
12:12
Paks: tíz év után távozik a volt fradista – Pécsen folytatja (She)
Tíz év után távozik az NB I-es Paks labdarúgócsapatától Bartha László, aki a másodosztályban, Pécsen folytatja a pályafutását – olvasható a Tolna megyei klub hivatalos honlapján.
júl. 24
12:12
Élete szezonját futja a snooker Varázslója, de vajon elég lesz-e ez az újabb vb-címhez? (Eurosport)
Shaun Murphy-t sokan a legnagyobb esélyesek között jegyzik és idei teljesítményét elnézve ezen nem kell csodálkozni, ám az utóbbi évek során a Crucible-ben mutatott formája már árnyalja a képet.

Keresés