2020. július 15. szerda

júl. 15
0:03
Újra sziporkázott az Atalanta támadósora (Infostart)
Az Atalanta immár tizenkét mérkőzés óta veretlen, 93 szerzett gólnál jár a bajnokságban. Az olasz Serie 33. fordulójának nyitó mérkőzésén 6-2-re ütötte ki a Bresciát.
júl. 15
0:06
Túl vannak a karanténon: újra elkezdhették az edzést a váci női kézisek (Blikk)
Tízből kilencen már elkezdhették a Vác női élvonalbeli csapatánál az edzéseket a koronavírussal fertőzött kézilabdázók közül.
júl. 15
0:07
Giroud fejese három pontot hozott a Chelsea-nek (Infostart)
A Chelsea megerősítette harmadik helyét az angol labdarúgó-élvonalban, a Premier League-ben, miután 1-0-ra legyőzte a már biztos kieső Norwich Cityt. Az egyetlen gólt az első félidő végén a francia világbajnok, Olivier Giroud fejelte.
júl. 15
0:10
Micsoda igazolás: nem hiszi el, hol folytatja Stieber (Blikk)
A 26-szoros válogatott Stieber Zoltán az Újpest FC labdarúgócsapatához szerződött kedden.
júl. 15
0:14
A Patriots bejelentette: hazai meccseiken csak a jegyek húsz százalékát értékesítik (Blikk)
A New England Patriots amerikaifutball-klub kedden bejelentette, stadionja csak maximum húsz százalékos kihasználtsággal fogad majd nézőket a tengerentúli profiliga (NFL) új idényében.
júl. 15
0:18
Márton Gábor: „Ami rajtam múlik, azt megteszem, hogy sikeres legyen a Vidi” (Blikk)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elkészítette az augusztus 15-i hétvégén rajtoló NB I 2020–2021-es idényének nyitófordulós párosítását, amelyben több érdekes párharc is akad.
júl. 15
0:18
"Sok álhír jelent meg rólam" - Lanzafame üzent Olaszországból (Ripost)
Tiszta vizet öntött a pohárba a Honvéd olasz klasszisa. Tiszteli a klubját, de...
júl. 15
3:06
Mi lett vele? Egervári Sándor ma 70 éves - Elképesztően nehéz két éven van túl (Blikk)
Ma ünnepli a 70. születésnapját Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A klubedzőként háromszoros NB I-es aranyérmes tréner elképesztően nehéz két esztendőn van túl: 2018 augusztusában kapott agyvérzéses sztrókot, s azóta hihetetlen erővel küzd a felépüléséért. Az otthonában, jó hangulatban fogadta a Blikket.
júl. 15
4:30
A szőke edzőlány átlátszó melltartóban villantotta meg méretes kebleit (Ripost)
Jessica Weaver hatalmas kebleinek köszönhetően tett szert nagy rajongótáborra Instagramon.
júl. 15
6:36
Forma-1: Kőkemény szabályok, börtön fenyegeti a lógós pilótákat (Ripost)
Ilyen futam sosem volt még a Hungaroringet. Most az egészség a legfontosabb.
júl. 15
7:00
Légiósok: Szoboszlai fél lábbal Milánóban (She)
Néhány portál már tényként közölte Szoboszlai Dominik Milanba igazolását, ám a Nemzeti Sport információi szerint egyelőre nem hivatalos az RB Salzburg magyar légiósának klubváltása.
júl. 15
7:57
Állami focializmus a magyar ugar kietlen sivatagában (Behaviour)
Egészen innovatív módon kerüli meg az Orbán-kormány az EU előírásait, amelyek arra vonatkoznak, hogy profi futballcsapatot tilos állami pénzből üzemeltetni.
júl. 15
8:06
Nfl: az Eagles nézők nélkül játssza philadelphiai mérkőzéseit (She)
Kedden arról számolhattunk be, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hatszoros bajnoka, a New England Patriots csak jegyei 20 százalékát érvényesíti idén, a philadelphiai városi tanács döntése értelmében viszont még ez is több, mint az Eagles esetében.
júl. 15
8:18
Férfi kézi: a nyelvzseni klasszis Veszprémben is bizonyítana (She)
A spanyol Rodrigo Corrales nem csupán kétszeres Eb-győztes kézilabdakapus, hanem nyelvi zseni is. Anyanyelvén kívül portugálul és angolul is jól beszél, de hogy jól megértesse magát, Plockban lengyelül, majd Párizsban franciául is egészen jól megtanult. Négy évre kötelezte el magát a Telekom Veszprémmel, mielőbb magyarul is szeretne megszólalni.
júl. 15
8:24
Serie A: „Nem rossz, ugye?” – az Atalanta a Psg ellen sem akar engedni a gólokból (She)
A Brescia elleni kedd esti 6–2-es győzelem után az Atalanta továbbra is őrzi esélyét az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) mostani kiírásának megnyerésére, azonban Gian Piero Gasperini vezetőedző elsősorban nem ennek örül, hanem a sok gólnak, a csapat sokat ígérő játékának, a szinte biztosra vehető újabb BL-kvalifikációnak – és fél szemmel az
júl. 15
8:27
Angol rangadóval zárul a nap - sport a tévében (Infostart)
Tíz futballmeccs, lóverseny és tenisz is van a kínálatban.
júl. 15
8:36
„Csak a futball, az hiányzik nagyon” – Egervári Sándor 70 éves (She)
Ünnepi beszélgetés a 70. életévét szerdán betöltő Egervári Sándorral az örök otthont jelentő Pomázról, a sikerekről, a család erejéről és a kitartásról.
júl. 15
8:38
Férfi röplabda: „Talán mi kicsit jobban vártuk a végét” (She)
Görögországban befejezték a férfi röplabdabajnokságot, ám ennek a válogatott légiós, Gergye Roland semmilyen szempontból nem örülhetett.
júl. 15
8:42
"Ez életem legnagyobb harca" - a legendás magyar fociedző a felépüléséről (Ripost)
Szerdán ünnepli 70. születésnapját Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
júl. 15
9:30
Kosárlabda: Hanga Ádám a legjobbak közé kerülhet a Fiba szavazásán (She)
Hanga Ádám az Európa-bajnokságok legjobbjai közé kerülhet a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség európai szekciója (FIBA Europe) által szervezett internetes szavazáson.
júl. 15
9:36
mindenki Détári csavarására emlékszik, de mekkora bomba volt előtte! (She)
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 1987. május 17-re megyünk vissza, az 5–3-as magyar győzelemmel végződő Magyarország–Lengyelország Eb-selejtezőre.
júl. 15
9:36
Barátja elárulta, hogy van most az agyvérzésen átesett Egervári Sándor (BorsOnline)
Soha nem késő elkezdeni a zenei tanulmányokat. Ezt vallja a korábbi 57-szeres magyar válogatott labdarúgó, Halmai Gábor is.
júl. 15
9:42
Újpest: a szerb élvonalból érkezik középpályás – NS-info (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint Miroszlav Bjelos személyében szerb védekező középpályást szerződtet a labdarúgó NB I-ben legutóbb a 6.  helyen végző Újpest FC. Úgy tudjuk, az egyeztetések zajlanak a kiszemelt játékossal, és közel a megállapodás.
júl. 15
9:44
Atlétika: hamis tanúzással vádolhatják meg az eltiltott olimpiai ezüstérmest (She)
Elutasították a fellebbezését a doppingolás miatt négy évre eltiltott olimpiai ezüstérmes mexikói gyaloglónak, Maria Guadalupe Gonzáleznek, aki ellen most ráadásul hamis tanúzás miatt indulhat eljárás.
júl. 15
9:48
Ferencváros: Egyetlen hiba is végzetes lehet – Hajnal Tamás (She)
Az idény legnagyobb kihívásáról, a kapusok jövőjéről, Otigba Kenneth távozásáról, valamint az európai kupaporondról is beszélt lapunknak a Ferencváros sportmenedzsere, Hajnal Tamás.
júl. 15
9:54
Nincs eszköz az UEFA kezében az európai elit megbüntetésére (Eurosport)
Hiába dobta le az "atombombát", a Manchester City jogászai hatástalanították azt. Hogyan tovább, FFP?
júl. 15
10:00
NB I: a munka jutalma – ilyen volt a Puskás Akadémia idénye (She)
Története legjobb bajnoki szereplését produkálta a Puskás Akadémia, amely a Ferencváros és a Mol Fehérvár mögött bronzérmesként végzett, így az Európa-ligában is megmutathatja magát.
júl. 15
10:00
A legjobbak közé kerülhet Hanga Ádám a FIBA szavazásán (Eurosport)
Hanga Ádám az Európa-bajnokságok legjobbjai közé kerülhet a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség európai szekciója (FIBA Europe) által szervezett internetes szavazáson.
júl. 15
10:12
világklasszis érintés – gyönyörű gól az angol másodosztályból (She)
Mint beszámoltunk róla, a Wigan Athletic hazai pályán 8–0-ra kiütötte a Hull Cityt az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 44. fordulójában. A hazai csapatban három gólt szerzett az Everton kölcsönjátékosa, a 22 éves Kieran Dowell. A fiatal középpályás harmadik gólja egészen elképesztőre sikerült – világklasszis érintéssel juttatta kapuba a
júl. 15
10:30
Lesen vagyunk: a nagyok és a fair play (She)
Moncz Attilának (Sport Tv) és Szeli Mátyásnak (Nemzeti Sport) ezúttal a Manchester City „felmentése” adta a fő témát, megpróbálták körbejárni, mit jelent ez a klubra, az UEFA-ra és úgy általában a futballra nézve. Az persze nem kérdés, ki az ügy győztese.
júl. 15
10:36
Légiósok: Felvillanyoz, hogy vezetem a házi góllövőlistát, de… (She)
Holender Filip a kedvenc posztján játszhat a Luganóban, amit legutóbb góllal hálált meg – és a csapat hatékonysága is javult.
júl. 15
10:36
Két sörért egy F1-es pilóta sem kockáztat - Hamiltonéknak tilos bevenni Budapestet (BorsOnline)
A szigorú óvintézkedések miatt Európa legbiztonságosabb helye lesz a hétvégén a Hungaroring. A pilóták ma érkeznek a 35. Magyar Nagydíjra.
júl. 15
10:38
Torna: Berki Krisztián vállától is függ a búcsú (She)
Ha a jelenleg fájdalommentes válla engedi, mindenképpen versenyen szeretne búcsúzni a lólengés londoni olimpiai bajnoka.
júl. 15
10:40
Honvéd: válogatott kerettagot igazoltak Fehérvárról (She)
Tamás Krisztián, a Mol Fehérvár FC labdarúgója a Bp. Honvédban folytatja a pályafutását – adta hírül szerda délelőtt a két NB I-es klub a hivatalos honlapján.
júl. 15
10:42
Real Madrid: arra kérik a szurkolókat, hogy ne csoportosuljanak (She)
A bajnokaspiráns Real Madrid arra kéri a szurkolóit, hogy a koronavírus-járványra tekintettel maradjanak távol a szokásos ünneplési pontoktól abban az esetben, ha a labdarúgócsapat megnyeri a La Ligát.
júl. 15
10:44
Ftc: Horvátországból érkezik albán válogatott szélső (She)
Horvát sajtóértesülés szerint a labdarúgó NB I bajnoka, a Ferencváros mindenben megállapodott a zágrábi NK Lokomotivával és annak albán válogatott támadójával, Myrto Uzunival, így a 25 éves futballista a zöld-fehéreknél folytathatja a pályafutását.
júl. 15
11:00
Élete legjobb ranglistás helyezésével várja a vb-t, de vajon révbe ér-e végre Mark Allen? (Eurosport)
Az utóbbi nyolc alkalommal csupán egyszer jutott túl a második körön, ám mindezek ellenére az esélyesek között kell jegyezni, mert ha kijön neki a lépés, akkor bárkit le tud győzni.
júl. 15
11:06
Benoot nyerne valami nagyot az idén: egy Tour-szakaszt vagy egy klasszikust (Eurosport)
A Strade Bianche két évvel ezelőtti győztese úgy érzi, tartozik már magának ezzel.
júl. 15
11:12
Liga 1: a Sepsi két új játékos is szerződtetett (She)
A romániai átigazolási piac első napján két új játékos szerződtetését jelentette be a Sepsi OSK, amely egy tapasztalt belső védőt és egy kapust szerződtetett a következő szezonra.
júl. 15
11:14
NB I: szerződést bontott Poór Patrikkal a Paks (She)
Poór Patrik távozik a Paksi FC-től – adta hírül szerdán a labdarúgó NB I tizedik helyezettje.
júl. 15
11:18
Liga 1: a Sepsi két új játékost is szerződtetett (She)
A romániai átigazolási piac első napján két új játékos szerződtetését jelentette be a Sepsi OSK, amely egy tapasztalt belső védőt és egy kapust szerződtetett a következő szezonra.
júl. 15
11:20
F1: Binotto napjai meg vannak számlálva; kijelölték az utódot (She)
Sajtóértesülések szerint rezeg a léc a Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto alatt, és már a lehetséges utódját is kijelölték.
júl. 15
11:21
Vettel a jövőjéről beszélt (Infostart)
Egy dolog biztos - mondta a német pilóta.
júl. 15
11:30
Cselgáncs: a párizsi olimpiáig folytatja a franciák sztárja (She)
A 2024-es párizsi játékokig folytatja pályafutását Teddy Riner, a franciák kétszeres olimpiai és tízszeres világbajnok cselgáncsozója.
júl. 15
11:30
Nagy Dani megint győzött, és egy vinyuka-szőrszálnyira van a bajnoki címtől (Eurosport)
A BRC Racing pilótája újabb remek hétvégén van túl
júl. 15
11:32
NB I: két héten át külföldön készül a Budafok (She)
A labdarúgó NB I-ben újonc Budafok szerda reggel a szlovéniai Kranjska Gorába utazott edzőtáborozni.
júl. 15
11:42
Milan: végleg megvették a Sevilla rutinos középhátvédjét (She)
Végleg megvásárolta Simon Kjaert a Sevillától az AC Milan – olvasható az olasz labdarúgóklub hivatalos honlapján.
júl. 15
11:48
NB II: az élvonalban is játszó futballistákat igazolt a Pmfc (She)
Preklet Csaba és Óvári Zsolt személyében egy rutinos hátvéd és egy fiatal, gólérzékeny támadó érkezett a PMFC-hez – adta hírül szerda délelőtt az NB II-be feljutó pécsi labdarúgócsapat.
júl. 15
11:50
Női kosárlabda: lett játékossal erősített a Dvtk (She)
Az Euroligát és világbajnokságot is megjárt lett Kristine Vitolával erősítette meg keretét az Aluinvent DVTK női kosárlabdacsapata.
júl. 15
11:51
Hihetetlen, a dúsgazdag sejk ennyi idő alatt keresi meg a Manchester City büntetését (Ripost)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) eltörölte a pénzügyi fairplay megsértése miatt a Manchester City labdarúgócsapatára kiszabott kétéves eltiltást a nemzetközi kupákból, a 30 millió eurós pénzbüntetést pedig a harmadára csökkentette.

Keresés