2020. július 31. péntek

júl. 31
21:36
Nemzetközi Síszövetség: jövő évre halasztották a tisztújítást (She)
A jövő évre halasztották a Nemzetközi Síszövetség (FIS) kongresszusát, amelyen megválasztják majd a jelenlegi elnök, Gian Franco Kasper utódját.
júl. 31
21:54
Gyász: „Oli örökre elment” – a társak búcsúja Borsos Olivértől (She)
A fájóan fiatalon, 29 esztendős korában elhunyt, mindenki által szeretett Borsos Olivérre Balázs Attila és Kisgyörgy Gergely emlékezett a Nemzeti Sportnak.
júl. 31
22:00
Napoli: bankot robbantottak a nigériai tehetségért (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli hivatalos honlapján bejelentette Victor Osimhen szerződtetését.
júl. 31
22:00
Óriási magyar blama Kínában, Kádár pirossal mutatkozott be (Ripost)
Az 57-szeres magyar válogatott védő februárban szerződött Kínába, a júliusban rajtoló liga második fordulójában debütált.
júl. 31
22:06
Wéber Gábor: A cirkusznak folytatódnia kell! (BorsOnline)
Pozitív lett a második koronavírustesztje Sergio Péreznek, a Racing Point F1-es csapat mexikói versenyzőjének. A pilótának ki kell hagynia a Brit Nagydíjat. Lehet-e következménye az esetnek a sorozatra nézve?
júl. 31
22:12
MotoGP: mekkora a baj a Yamahánál? Quartararo és Rossi is aggódhat? (She)
Ahogy arról ma reggel beszámoltunk további egy futammal bővült az idei MotoGP-naptár. Jó hír lehet ez Marc Márqueznek, viszont fejfájást okozhat a Yamahánál.
júl. 31
22:24
BL: Játékosként és edzőként is csodálom Zidane-t (She)
A Manchester City és a Real Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján találkozik egymással. Az angolok menedzsere, Pep Guardiola többször megküzdött karrierje során a királyiakkal, s elárulta, jobb edző lett Barcelonában a madridiak elleni el Clásicók miatt – olvasható a marca.com oldalán.
júl. 31
22:36
Férfi vízilabda MK: a Szolnoki Dózsa simán megverte az Egert (She)
A férfi vízilabda Magyar Kupában a Szolnoki Dózsa 17–5-re legyőzte a Szentest, a ZF-Eger 22–12-re kiütötte a KSI-t. Az esti rangadón a Szolnok 15–9-re megverte az Egert.
júl. 31
22:42
Asztalitenisz: szemműtéten esett át a magyar éljátékos (She)
Pergel Szandra nem tartott a magyar női asztalitenisz-válogatottal a csehországi edzőtáborba: a pályafutását francia klubcsapatban folytató balkezes játékos részleges retinaleválás miatt szemműtéten esett át – tudtuk meg a szövetség hivatalos honlapjának pénteki beszámolójából.
júl. 31
23:06
Légiósok: Kecskés végig pályán volt, a Lugano simán győzött (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Szuperliga) szereplő Lugano, Kecskés Ákossal a kezdőben 3–1-re legyőzte a Servette-et. A Young Boys 1–0-ra nyert a kiesőjelölt Sion ellen, amivel biztossá tette bajnoki címét.
júl. 31
23:12
Ausztria: első gólját lőtte a fiatal magyar; 9–0 a feljutásért (She)
Major Sámuel góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Liefering 3–0-ra legyőzze idegenben a Vorwärts Steyrt az osztrák másodosztályú labdarúgó-bajnokság pénteken megrendezett utolsó fordulójában.
júl. 31
23:42
Polgár Judittal és Lékó Péterrel is sakkozott – Ennio Morriconéra emlékezünk (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
júl. 31
23:44
Olaszország: Adorján nem állt be; rájátszásban a Chievo és az Empoli (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 38. fordulójában az Entelláben nem lépett pályára Adorján Krisztián, csapata 3–2-re kikapott a Cittadellától. Nagy küzdelem volt a rájátszásba jutásért, drámai csatát vívott a Frosinone és a Pisa. A Cosenza óriási győzelmi szériájának köszönhetően megúszta a kiesést, a Pescara és a Perugia még já

Keresés