2020. július 4. szombat

júl. 4
11:35
Visszavonult a kétszeres olimpiai bajnok (Eurosport)
.
júl. 4
11:39
Fifa: nyomásgyakorlás miatt megbüntették az Arsenalt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 40 ezer svájci frankos (13.2 millió forintos) bírságot rótt ki az Arsenalra, mert az angol klub szerződéskötések során más egyesületekre gyakorolt nyomást.
júl. 4
11:41
Háromból három: Hamilton volt a leggyorsabb a spielbergi utolsó edzésen is (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az Osztrák Nagydíj harmadik szabadedzésén is. A Mercedes pilótáját ezúttal is a csapattársa, Valtteri Bottas követte a második helyen, míg mögöttük Max Verstappen (Red Bull) és Sergio Pérez (Racing Point) végzett. A tréninget egyszer félbe is kellett szakítani, hiszen Nicholas Latifi csapta a falnak csúnyán a
júl. 4
11:43
F1: masszív pénzügyi vita a Mercedes és Hamilton között (She)
Miközben a Formula–1 mezőnye a szezonnyitó Osztrák Nagydíjon versenyez, a Daily Mail a Mercedes csapaton belüli anyagi természetű vitáról adott hírt.
júl. 4
11:57
Gond van Hamilton és a Mercedes között? (Infostart)
Anyagi természetű vita alakult ki az istálló és a világbajnoki címvédő között.
júl. 4
12:30
„Százötven centis autista törpe” – kíméletlenül beszóltak Lionel Messinek (Ripost)
Az egykori világbajnoknak nincs jó véleménye a hatszoros aranylabdás argentinról.
júl. 4
12:33
Nincs egyetértés az úszók között, hogy kellenek-e most versenyek (Infostart)
Plagányi Zsolt edző szerint a járvány kiegyenlített versenyesélyeket teremthet, egyik nemzet sportolója sem nyert azon, hogy riválisai karanténban voltak.
júl. 4
12:33
Bayern: „Idén biztosan nem tudjuk megfizetni Havertz árát” (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München labdarúgóklub elnöke szerint idén biztosan nem tudják szerződtetni Kai Havertzet, a Bayer Leverkusen válogatott játékosát.
júl. 4
12:39
Nba: Victor Oladipo nem lép pályára az újrakezdődő szezonban (She)
Victor Oladipo, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Indiana Pacers kiválósága nem lép pályára az újrakezdődő szezonban.
júl. 4
12:39
A Bayern elnöke szerint Havertz nem lesz jövőre a bajorok játékosa (Eurosport)
.
júl. 4
13:09
NB II: távozott a kapus a Haladástól, hárman hosszabbítottak (She)
Bosnjak Predrag, Holdampf Gergő és Medgyes Zoltán meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladással, viszont Gyurján Márton szerződése lejártával távozik – számolt be róla a klub honlapja.
júl. 4
13:11
NB Iii: Remili Mohamed a III. Kerületben folytatja (She)
Remili Mohamed a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla az óbudai klub honlapja.
júl. 4
13:13
F1: Hamilton maradt az élen az időmérő előtt Spielbergben (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az Osztrák Nagydíj harmadik szabadedzésén is. A Mercedes pilótáját ezúttal is csapattársa, Valtteri Bottas követte a második helyen, míg mögöttük Max Verstappen (Red Bull) és Sergio Pérez (Racing Point) végzett. A tréninget egyszer félbe is kellett szakítani, mert Nicholas Latifi csúnyán a falnak csapta a Williamsé
júl. 4
13:21
Fábiánné Rozsnyói Katalin: amit gondolok, ki is mondom, aztán vagy tetszik, vagy nem (Infostart)
A sportág 29 meghatározó személyiségének a neve szerepel a Magyar Kajak-kenu Szövetség székházában június végén felavatott Arany Érdemérmesek márványtábláján, amelyet Fábiánné Rozsnyói Katalin leplezett le. Az olimpiai ezüstérmes versenyző, több olimpiai és világbajnok edzője mégsem annak örül igazán, hogy felkerült a neve a táblára – derült ki az
júl. 4
13:21
Nba: megrendelt bírói ámokfutás, egy csapat szétesését okozta (She)
A sport egyik szerves velejárója a kudarc és ennek feldolgozása. Amikor a vesztes keresi a magyarázatokat, vagy egyszerűen csalást kiált. Sőt, van olyan, amikor még csak ki sem kell mondani, annyira egyértelmű, hogy a végeredményt külső tényezők befolyásolták, még akkor is, ha ezt soha senki nem fogja beismerni. Ez történt az NBA 2002-es nyugati fő
júl. 4
13:27
Vívás: egy kihívója lesz Csampa Zsoltnak az elnöki posztért (She)
A Magyar Vívószövetség hivatalos honlapján közölte, hogy július 18-án rendezi tisztújító közgyűlését, az elnöki posztért Csampa Zsolt és Szabó Bence pályázik.
júl. 4
13:29
Eurofutball: másodszor is félbe kellett szakítani a bajnokságot (She)
Kazahsztánban másodjára is felfüggesztették a labdarúgó-bajnokságot a koronavírus-járvány miatt.
júl. 4
13:31
Felkészülés: a Budafok két góllal legyőzte a Pmfc-t (She)
Az NB I-ben újonc Budafok labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó PMFC-t felkészülési mérkőzésen Halásztelken.
júl. 4
13:36
Karanténsorozat 12. rész – Gellei Imre: Bolla Bendegúz hasonló tehetség, mint Szoboszlai Dominik (BorsOnline)
Gellei Imre 23 találkozón dirigált a nemzeti legjobbaknak, és máig büszke a spanyolok és a svédek elleni 2002-es 1-1-re.
júl. 4
13:39
Harmadszor is Hamilton (Infostart)
A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője futotta a leggyorsabb kört az idénynyitó Forma-1-es Osztrák Nagydíj harmadik szabadedzésén.
júl. 4
13:42
Osztrák Nagydíj: Hamilton és a Mercedes a harmadik szabadedzésen is az élen (HírTV)
A program 15 órától az időmérővel folytatódik.
júl. 4
13:51
Nba: a megrendelt bírói ámokfutás, ami egy csapat szétesését okozta (She)
A sport egyik szerves velejárója a kudarc és ennek feldolgozása. Amikor a vesztes keresi a magyarázatokat, vagy egyszerűen csalást kiált. Sőt, van olyan, amikor még csak ki sem kell mondani, annyira egyértelmű, hogy a végeredményt külső tényezők befolyásolták, még akkor is, ha ezt soha senki nem fogja beismerni. Ez történt az NBA 2002-es Nyugati fő
júl. 4
13:51
Messinél betelt a pohár: jövőre távozhat Barcelonából (Eurosport)
Megszakadtak a tárgyalások a klub és a játékos között az egyik spanyol rádió információi szerint.
júl. 4
14:18
A harmadik szabadedzésen is Hamilton volt a leggyorsabb (Behaviour)
A Mercedes brit versenyzőjét csapattársa, Valtteri Bottas követte. Harmadikként Max Verstappen, míg negyedikként Sergio Pérez zárt.
júl. 4
14:21
Topklubnál nem ment, egyébként remekeltek – Quaresma és társai (She)
A már 18 bajnoki gólnál járó, másodvirágzását élő Danny Ings brillírozik a Southamptonban. De nem ő az egyetlen, akinek topklubban nem sikerült nagy karriert befutnia, jóllehet előtte és utána is remekelt. Íme, Danny Ings és néhány sorstársa.
júl. 4
14:27
Brescia: Balotellit beajánlották a Boca Juniorshoz (She)
A Football Italia beszámolója szerint Mario Balotellit beajánlották az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Boca Juniorshoz.
júl. 4
14:33
F1: a Red Bull nem zárja ki, hogy fellebbez az Fia döntése ellen (She)
A Red Bull nem elégedett a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) azon döntésével, mely szerint hivatalosan is szabályosnak minősítette a Mercedes DAS-rendszerét, és fenntartja a fellebbezési jogát.
júl. 4
14:36
Lesújtó hírt közöltek, édesapját gyászolja a világbajnok sztár (Ripost)
Az 57 éves férfit május óta kórházban kezelték koronavírus miatt.
júl. 4
14:39
Bottas a kavicságy után a spielbergi pole-ban, Vettel már a Q2-ben kiesett (She)
Mindössze 0.012 másodperces előnnyel happolta el Lewis Hamilton elől a pole pozíciót Valtteri Bottas az Osztrák Nagydíj időmérőjén. A finn még a Q3 elején autózta meg az új pályacsúcsnak számító körét, ami rajtelsőséget ért a számára – pedig a kvalifikáció legvégén még a kavicságyat is megjárta. A Mercedes párosa mögül Max Verstappen és Lando N
júl. 4
14:41
Japán: újraindult a bajnokság, Iniestáék simán kikaptak (She)
Több mint négy hónap szünet után a második forduló mérkőzéseivel folytatódott a japán labdarúgó-bajnokság: Andrés Iniesta csapata, a Vissel Kobe hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett az első meccsét is három góllal megnyerő Hirosimától.
júl. 4
14:51
Robben után egy másik holland klasszis is visszatérhet (Eurosport)
.
júl. 4
15:03
Férfi kézi BL: a Veszprém és a Szeged is francia csapat ellen kezd (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szerdán elkészítette a női és a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es kiírásának csoportbeosztását. A női menetrend után már a férfiaké is megvan, a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is francia csapat ellen rajtol: a bakonyiak a Nantes otthonában, a Tisza-partiak a PSG ellen hazai környezetben kezdenek.
júl. 4
15:05
Férfi kézi: Nenadics a legjobb szerb a szakportál szerint (She)
A Balkan-Handball.com szakportál Petar Nenadicsot, a Telekom Veszprém irányítóját választotta a 2019–2020-as idény legjobb szerb játékosának, aki 2016 után másodszor kapta meg a díjat.
júl. 4
15:18
Osztrák Nagydíj: Hamilton és a Mercedes a harmadik szabadedzésen is az élen (ATV)
A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője futotta a leggyorsabb kört az idénynyitó Forma-1-es Osztrák Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton.
júl. 4
15:24
Bundabotrány: öt örmény futballklubot kizártak, 45 embert örökre eltiltottak (Behaviour)
További 13 személyt tiltottak el különböző időtartamra a mérkőzések manipulálása miatt.
júl. 4
15:39
PL: kikapott a Brightontól is, egyre nagyobb pácban a Norwich (She)
A sereghajtó Norwich City 1–0-ra kikapott hazai pályán a Brightontól az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójának nyitó mérkőzésén.
júl. 4
15:41
Fogadási csalás: kizárások és örökös eltiltások az örményeknél (She)
Az Örmény Labdarúgó-szövetség (FFA) azonnali hatállyal felfüggesztette az ország másodosztályú bajnokságát, öt csapatot kizárt, 45 embert – köztük klubtulajdonost, edzőt és játékost – pedig örökre eltiltott a sportágtól, miután „tagadhatatlan bizonyítékokat” kapott arról, hogy bundáztak.
júl. 4
15:51
Hollandia: Robben után Sneijder is visszatérhet a pályára (She)
Arjen Robben reaktiválódását követően újabb holland világbajnoki ezüstérmes labdarúgó lehetséges visszatéréséről ír a nemzetközi sportsajtó: eszerint a 36 éves Wesley Sneijder is azt fontolgatja, hogy felújítja karrierjét.
júl. 4
16:09
F1: hiába csúszott ki a legvégén, meglepetésre Bottasé a pole Spielbergben (She)
Mindössze 0.012 másodperces előnnyel happolta el Lewis Hamilton elől a pole pozíciót Valtteri Bottas az Osztrák Nagydíj időmérőjén. A finn még a Q3 elején autózta meg az új pályacsúcsnak számító körét, ami rajtelsőséget ért a számára – pedig a kvalifikáció legvégén még a kavicságyat is megjárta. A Mercedes párosa mögül Max Verstappen és Lando Norri
júl. 4
16:09
Körrekorddal a Mercedesé a pole Ausztriában (Eurosport)
Valtteri Bottas nyerte a Forma-1-es idénynyitó Osztrák Nagydíj szombati időmérő edzését.
júl. 4
16:12
Nagyon közel lehet a Messi-korszak vége Barcelonában (ATV)
Lionel Messi 2021 végén távozik a Barcelonától, miután úgy döntött, nem hosszabbítja meg a szerződését - írja a Cadena Ser nevű spanyol rádió informáviói alapján az Eurosport. Guillem Balague, spanyol labdarúgással foglalkozó szakíró a BBC-n megjelent cikkében összefoglalta, milyen folyamatok vezethetnek az argentin zseni váratlan távozásához, mi á
júl. 4
16:21
Maradt a Mercedes-fölény, de Bottas örülhetett (Infostart)
A Ferrarik gyengélkedtek a Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérőjén.
júl. 4
16:24
Bottas nyerte az új Forma-1-es szezon első időmérőjét (BorsOnline)
Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es idénynyitó Osztrák Na
júl. 4
16:27
Budafok: „Eddig a tévében néztem, más lesz élőben játszani” – óriási gólt lőtt a tehetség (She)
Az NB I-ben újonc Budafoki MTE labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II-be feljutó Pécsi MFC-t Halásztelken. A végeredményt Szabó Máté óriási góllal állította be – nézze meg a találatot az NSO Tv videójában, valamint a 21 éves játékossal készült interjút is.
júl. 4
16:39
Fft: "Ali Dia, hazug disznó" – mindenkit átvert a PL-történelem legrosszabb játékosa (She)
A kétballábas szenegáli Ali Dia a kilencvenes években George Weah unokatestvérének adta ki magát, azt hazudta, volt PSG-játékos, bejutott valahogy a Southampton edzésére, a sok sérült miatt váratlanul benevezték a Leeds United elleni meccsre, majd beállt a legenda Matt Le Tissier helyére, de gondosan ügyelt rá, nehogy labdához érjen…
júl. 4
16:41
„Eddig tévében néztem, más lesz élőben játszani” – óriási gólt lőtt a tehetség (She)
.
júl. 4
16:42
Király Gábor újra kapusmezt húzott fel, ez volt az oka (Ripost)
A már visszavonult magyar legenda szombaton este nagyon fog szurkolni egy német csapatnak.
júl. 4
16:42
Osztrák Nagydíj: Bottasé a szezon első pole pozíciója (HírTV)
A 30 éves pilótának ez pályafutása 12. pole pozíciója.
júl. 4
16:51
Újabb teniszezőről derült ki, hogy koronavírusos (Eurosport)
Frances Tiafoe az Atlantában rendezett All-American Cup nevű versenyen vett részt, amikor észlelte a tüneteket.
júl. 4
17:03
Osztrák Nagydíj – Bottas rajtolhat az élről (Behaviour)
A 30 éves pilótának ez pályafutása 12. pole pozíciója.

Keresés