2020. július 6. hétfő

júl. 6
20:05
Tűzoltónak jött, rekorder lett: Flick és a Bayern lávsztorija (She)
Kinevezésekor mindenki tűzoltónak gondolta: úgy tippelték, néhány hétnél tovább nem marad a Bayern München vezetőedzője. A jóslatok alapján Hans-Dieter Flick edzői regnálását Münchenben épp olyan gyorsan kellett volna elfelejtenie a világnak, mint ahogyan a több mint száz profi meccsével történt. Ám „Hansi” fokozatosan, de mindenkire rácáfolt.
júl. 6
20:07
F1: a Stájer Nagydíjon máris a tesztpilótájához nyúl a Williams (She)
A Formula–1-es Williams istálló bejelentette, hogy a Stájer Nagydíj első, pénteki szabadedzésén George Russell helyett a tesztpilóta, a dél-koreai származású, brit Jack Aitken vezeti majd a csapat egyik autóját. A 24 éves versenyző első alkalommal vezethet majd pénteki szabadedzésen.
júl. 6
20:21
Gyász: elhunyt az 1964-es olimpia tízpróbázó bajnoka (She)
Súlyos betegség után 80 esztendős korában elhunyt az 1964-es, tokiói olimpia tízpróbázó bajnoka, Willi Holdorf.
júl. 6
20:33
NB Iii: már nem Szélesi Zoltán a Pafc II vezetőedzője (She)
A Puskás Akadémia FC hivatalos honlapján megjelent közleményben tudatta, hogy már nem Szélesi Zoltán a klub második csapatának edzője. Az NB III-ban szereplő PAFC II hétfőn megkezdte a felkészülést a következő idényre, a szakmai munkát pedig immár a 30 éves Nagy Ádám veszi át, aki korábban a klub utánpótláscsapatainál dolgozott.
júl. 6
20:51
15 méterről lőtte ki saját kapujának a felső sarkát (She)
Nem akármilyen öngólt láthattak a Heidenheim–Werder Bremen német Bundesliga osztályozó-mérkőzés tévénézői. A hazai csapat 33 éves német védője, Norman Theuerkauf a találkozó 3. percében nagyjából 15 méterről kirúgta saját kapujának a felső sarkát.
júl. 6
21:12
Súlyos vádak, újra háborúzik a Barca és a Real (Ripost)
A Barcelona négy pont hátránnyal szorul a Real Madrid mögé a spanyol labdarúgó-bajnokság tabelláján.
júl. 6
21:21
Csupasport: jéggel tömött pólóval futott az Ultra Tisza-tó győztese (She)
Csécsei Zoltán nem tudta tökéletesen kipihenni magát, mégis sorozatban harmadszor nyerte meg az Ultra Tisza-tó versenyét, útközben pedig a saját pályacsúcsát is megdöntötte.
júl. 6
21:27
Nhl: Bobby Orr szerint Crosby tagja a legjobb ötösnek (She)
Minden idők egyik legjobb hátvédje, Bobby Orr szerint a Pittsburgh Penguins kanadai sztárjának, Sidney Crosbynak helye van az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) történetének legjobb öt játékosa között.
júl. 6
21:33
La Liga: nem bírt egymással a Sociedad és a Levante (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság (La Liga) 34. fordulójában a nemzetközi kupaindulásért hajtó Real Sociedad 1–1-es döntetlent játszott hétfő este a Levante vendégeként. A házigazdáknál sárga lapos eltiltása miatt nem lépett pályára a három éve az Újpesttől igazolt Enisz Bardi.
júl. 6
22:09
majdnem egymásnak estek a Tottenham játékosai (She)
Majdnem egymásnak esett a Tottenham két futballistája, Szon Hung Min és Hugo Lloris az Everton elleni angol bajnoki mérkőzés első félidejének lefújásakor. A dél-koreai szélsőt és a francia kapust a csapattársaiknak kellett lefogniuk, mielőtt tettlegességig fajult volna a vita.
júl. 6
22:11
Keddi sportműsor: Milan–Juventus a Serie A-ban (She)
Kedden folytatódik az angol, az olasz és a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság is. A nap rangadóját a Serie A-ban rendezik meg, a Milan a listavezető Juventust fogadja, Angliában az Arsenal a Leicestert látja vendégül, míg a spanyoloknál az Atlético Madrid a Celta Vigónál vizitál.
júl. 6
22:21
Nfl: a sportvilág legnagyobb szerződését kötötték meg Mahomesszal (She)
Az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs meghosszabbította Super Bowl-győztes irányítója, Patrick Mahomes szerződését.
júl. 6
22:23
Szoboszlai nem akarja alább adni; Benedek-sorozat, befejező rész (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
júl. 6
22:39
Bundesliga: drámai hajrá, a Werder maradt az élvonalban (She)
A Werder Bremen 2–2-re végzett a Heidenheim otthonában az élvonalbeli tagságért rendezett osztályozó visszavágóján, az idegenben szerzett góloknak köszönhetően így benn maradt az első osztályban. A párharc első felvonása Brémában 0–0-val zárult.
júl. 6
22:41
Múló dicsőség – Pietsch Tibor jegyzete (She)
Tulajdonképpen nem történt más, mint hogy a Mol Fehérvár FC úgy bánt Joan Carrillóval, ahogyan mifelénk egy magyar edzővel szokás.A spanyol sza...
júl. 6
22:43
Tatárjárás után – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Két öttusázó egy hatalmas amerikai autóval utazott, mindketten alacsony termetűek voltak, a sofőr alig látott ki a klasszikus Dodge volánja mö...
júl. 6
23:03
PL: egy öngól döntött, a Tottenham legyűrte az Evertont (She)
A Tottenham 1–0-ra legyőzte az Evertont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójában.

Keresés