2020. augusztus 15. szombat

aug. 15
18:30
Női NB I: az Ftc hatgólos sikerével indult a bajnokság (She)
A Ferencváros 7–1-re megverte hazai pályán a szegedi Szent Mihályt a női labdarúgó NB I 2020–2021-es idényének nyitó mérkőzésén.
aug. 15
18:36
Budafok: online is jegyet lehet venni a Kisvárda elleni mérkőzésre (She)
A Budafoki MTE a hivatalos honlapján tájékoztatta a szurkolókat arról, hogy online is jegyhez juthatnak a Kisvárda elleni labdarúgó NB I-es találkozóra.
aug. 15
18:42
Élvezetes meccsen a Zte egy pontot otthon tartott a Fehérvár ellen (She)
A labdarúgó NB I nyitó fordulójában a Zalaegerszeg fordulatos találkozón 3–3-ra végzett a vendég Mol Fehérvárral. A meccset a zalaiak kezdték jobban, az első félidőben kétszer is vezettek, szünet után azonban Nikolics második találatával már a Fehérvárnál volt az előny. A zalaiak azonban nem adták fel és a duplázó Babati tizenegyesével kiegyenlítet
aug. 15
18:48
NB I: az Újpest Simon Krisztián duplájával legyőzte a Paksot (She)
Az Újpest 2–1-re legyőzte a Paksot idegenben a labdarúgó NB I 2020–2021-es idényének első fordulójában. A lila-fehéreknél Simon Krisztián duplázott, erre Ádám Martin tudott válaszolni a hajrában – a stadionavató emellett a (locsoló)gépek lázadásáról marad még emlékezetes...
aug. 15
18:54
BL: sima győzelemmel, dalolva hangolt a Fradi-ellenfél (She)
Az FTC elleni szerdai BL-selejtezőre készülő Djurgarden 3–0-ra győzött a mezőny második feléhez tartozó Örebro vendégeként a svéd labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
aug. 15
19:06
Örömfutball Dunaszerdahelyen, hat góllal nyert a Dac a Nyitra ellen (She)
A Fortuna Liga 3. fordulójában a DAC 6–0-val küldte haza a Nyitra együttesét.
aug. 15
19:08
Evezés: Galambos és Sándor-Polivka nyert a válogatón (She)
A férfiaknál Galambos Péter, a nőknél Sándor-Polivka Dóra nyert könnyűsúlyú egypárban az evezősök válogatóján szombaton a Velencei-tavon.
aug. 15
19:12
Kézilabda: a Szeged 16, a Siófok 11 góllal győzött (She)
Szombat délután felkészülési mérkőzést vívott a Mol-Pick Szeged férfi és a Siófok női kézilabdacsapata is: Juan Carlos Pastor együttese 16 góllal győzte le az Orosházát (43–27), míg Bent Dahl lányai 11-gyel verték meg az MTK-t.
aug. 15
19:24
Kép: beindult a locsoló, 11 perces ráadás Pakson (She)
Mint ismert, a Paks a labdarúgó NB I első fordulójában hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett az Újpest elleni mérkőzésen. A találkozó percekig állt a paksi locsolórendszer váratlan aktiválódása miatt – végül egy szemetesvödör jelentette a megoldást, ám így is 11 percet hosszabbított a játékvezető. A Nemzeti Sport fotósa, Tumbász Hédi megörökítet
aug. 15
19:26
F1: Hamilton kemény csatára számít Verstappennel; Pérez dobogóra állna (She)
Lewis Hamilton vezérletével a Mercedes szerezte meg a pole pozíciót a Spanyol Nagydíj időmérőjén, míg a harmadik a múlt héten nagyszerű stratégiájának és gumikezelésének köszönhetően győzedelmeskedő Max Verstappen lett. A brit nagyon hálás, hogy ebben a helyzetben lehet, de kemény ütközetre számít a hollanddal, míg Valtteri Bottas a rajtnál kerülne
aug. 15
19:42
Aquatlon: Kovács Márton és Horváth Karolina nyert az ob-n (She)
A férfiaknál Kovács Márton, a nőknél Horváth Karolina győzött az Ecséden rendezett szombati aquatlon országos bajnokságon.
aug. 15
19:44
Németország: ifjabb Dárdai Pál góllal kezdte az új idényt (She)
Ifjabb Dárdai Pál góllal járult hozzá ahhoz, hogy a Hertha II 3–1-re legyőzze vendégét, a címvédő Lokomotive Leipziget a német negyedosztályú labdarúgó-bajnokság Északkeleti csoportjának szombati nyitányán.
aug. 15
20:00
Kerékpár: Evenepoel átbukott a korláton, és leesett a hídról (She)
Az olimpiai ezüstérmes Jakob Fuglsang győzött az országúti kerékpárosok lombardiai körversenyén, amelyen Valter Attila személyében először volt magyar résztvevő.
aug. 15
20:02
Játékossors: visszavonult az emblematikus török futballista (She)
Emre Belözoglu, a törökök világbajnoki bronzérmes labdarúgója szombaton bejelentette visszavonulását.
aug. 15
20:04
Emberhátrányban szerzett ponttal kezdte az idényt az Eszék (She)
Elkezdődött a horvát bajnokság, az első fordulóban az eszékiek a Slaven Belupót fogadták, de mivel a meccs kétharmadát a csapatkapitányuk kiállítása miatt emberhátrányban játszották végig, így az egy pontnak is örülhettek a gól nélküli mérkőzésen.
aug. 15
20:06
BL: David Silva és Mahrez is csak a padon a Citynél (She)
Megvan a Manchester City és a Lyon kezdőcsapata is a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős mérkőzése előtt. Pep Guardiola ezúttal Rijad Mahrezt, Bernardo Silvát és David Silvát is csak kispadon hagyta, a középpályára több védekező stílusú játékos is bekerült. A támadásokat Kevin De Bruyne fogja szervezni, elöl gólra éhesen várja majd a labdákat Ga
aug. 15
20:18
Nba: menesztette vezetőedzőjét a New Orleans Pelicans (She)
Menesztette Alvin Gentry vezetőedzőt az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő New Orleans Pelicans.
aug. 15
20:30
Nhl: a finn kapus elhagyta a buborékot, és befejezte az idényt (She)
A Boston Bruins első számú kapusa, Tuukka Rask úgy döntött, elhagyja a „buborékot”, és az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának hátralévő részében nem szerepel.
aug. 15
20:36
Ajánló: Lewis Hamilton exe 42 évesen is bomba testű (She)
Nicole Scherzinger 42 évesen jobb formában van, mint valaha. Lewis Hamilton Forma-1-es autóversenyző exe egészséges táplálkozással és a rendszeres testmozgással érte el, hogy jobban nézzen ki, mint tíz éve.
aug. 15
20:42
Ajánló: Lewis Hamilton exe 42 évesen is bomba testű (She)
Nicole Scherzinger 42 évesen jobb formában van, mint valaha. Lewis Hamilton Formula–1-es autóversenyző exe egészséges táplálkozással és a rendszeres testmozgással érte el, hogy jobban nézzen ki, mint tíz éve.
aug. 15
20:44
Tenisz: Teichmann és Brady jutott döntőbe Lexingtonban (She)
A svájci Jil Belén Teichmann és az amerikai Jennifer Brady jutott fináléba az egyesült államokbeli Lexingtonban zajló 225 ezer dollár (65,9 millió forint) összdíjazású női kemény pályás tenisztornán.
aug. 15
20:46
NB I: hatgólos döntetlent játszott a Fehérvár Zalaegerszegen (She)
A labdarúgó NB I nyitó fordulójában a Zalaegerszeg fordulatos találkozón 3–3-as döntetlent játszott az előző bajnokság ezüstérmesével, a Mol Fehérvárral.
aug. 15
20:54
Erre ki számított? A Lyon kiverte a Manchester Cityt a BL-ből (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében már csak egy kérdés maradt: ki lesz az FC Barcelonát 8–2-re megsemmisítő Bayern München ellenfele a legjobb négy között. Nos, a válasz: a Manchester City 3–1-re megverő Olympique Lyon.
aug. 15
20:56
Fotuna Liga: a Dunaszerdahelyen hat góllal küldte haza a Nyitrát (She)
A Fortuna Liga 3. fordulójában a DAC 6–0-val küldte haza a Nyitra együttesét.
aug. 15
21:06
Fortuna Liga: a Dunaszerdahely hat góllal küldte haza a Nyitrát (She)
A Fortuna Liga 3. fordulójában a DAC 6–0-val küldte haza a Nyitra együttesét.
aug. 15
21:33
Vereséggel avatta fel stadionját a Paks (Behaviour)
Az Újpest 2-1-re legyőzte szombaton a házigazda Paksot, a Zalaegerszeg döntetlennel kezdett a Fehérvár ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es szezonjának első fordulójában.
aug. 15
21:36
Cornet precíz lövése után előnyben a Lyon (She)
Maxwel Cornet góljával a 24. percben előnybe került a Lyon a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. Toko Ekambi megindulásánál Eric García még közbe tudott lépni, de Ederson kilépett a kapujából, s a szabad labdára az érkező Cornet csapott le, majd ballal precízen a jobb alsóba tekert.
aug. 15
21:48
NB I: Nem kell dicsérni, ez legyen mindig a minimum – Boér Gábor (She)
A labdarúgó NB I nyitó fordulójában a Zalaegerszeg fordulatos találkozón 3–3-ra végzett a vendég Mol Fehérvárral. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.
aug. 15
22:06
fantasztikus meglátás, mesteri passz De Bruynétől (She)
Az első félidő után egygólos hátrányban van a Manchester City az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. Kevin De Bruyne az első félidő végén mesteri meglátás és csaknem tökéletes kivitelezés után hozta helyzetbe Raheem Sterlinget, a gól azonban elmaradt.
aug. 15
22:08
Horvát bajnokság: eszéki iksz a nyitányon a Slaven Belupo ellen (She)
Elkezdődött a horvát bajnokság, az első fordulóban az eszékiek a Slaven Belupót fogadták, de mivel a meccs kétharmadát a csapatkapitányuk kiállítása miatt emberhátrányban játszották végig, az egy pontnak is örülhettek a gól nélküli mérkőzésen.
aug. 15
22:30
Tisztítótűz – Szeli Mátyás jegyzete (She)
A történelem során számtalanszor láthattuk, hogy a világbirodalmak nem egyik napról a másikra omlanak össze, hanem évtizedek, évszázadok alatt....
aug. 15
22:32
Hely a tetőn – Ballai Attila publicisztikája (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája egymást követő négy napon Lisszabonban zajló egymeccses negyeddöntői számos különleges, sőt esetenként rendkívüli él...
aug. 15
22:42
remek akció, egyenlített a Manchester City (She)
Kevin De Bruyne góljával a 69. percben egyenlített a Manchester City a Lyon elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. Ha minden így marad, az egymeccses párharcok miatt hosszabbítás jöhet.
aug. 15
22:48
US Open: a tavaly elődöntős Bencic nem indul New Yorkban (She)
A női tenisz-világranglistán nyolcadik Belinda Bencic nem indul idén az amerikai nyílt bajnokságon.
aug. 15
23:00
mit hagyott ki? Ordító ziccerben hibázott Sterling (She)
A becserélt Moussa Dembélé góljával ismét vezetést szerzett a Lyon a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. A játékos néhány perccel később ismét betalált – de előbb egygólos hátránynál Raheem Sterling óriási ziccerben hibázott.
aug. 15
23:06
BL: a Lyon a Juve után kiütötte a Manchester Cityt is, elődöntős! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében már csak egy kérdés maradt: ki lesz az FC Barcelonát 8–2-re megsemmisítő Bayern München ellenfele a legjobb négy között. Nos, a válasz: a Manchester City 3–1-re megverő Olympique Lyon.
aug. 15
23:08
BL: két német és két francia csapat maradt – így folytatják! (She)
A Olympique Lyon Manchester City elleni 3–1-es győzelmével kialakult a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének mezőnye, két német és két francia csapat maradt talpon! Kedden RB Leipzig–Paris Saint-Germain, szerdán Olympique Lyon–Bayern München találkozót rendeznek a fináléért.
aug. 15
23:30
Három duplázó az élvonalban; nem edzeni, játszani akarnak Veszprémben (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
aug. 15
23:32
Vasárnapi sportműsor: Sevilla–Man. United az El-döntőért (She)
Vasárnap este jön az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzése, a Sevilla–Manchester United ütközet, amelyet élőben követhetnek az NSO-n! A labdarúgó NB I-ben a DVTK a Mezőkövesddel, a Puskás Akadémia a Honvéddal játszik. Az NB II-ben már a 4. fordulót rendezik meg, pályán a DVSC és a Vasas. A Formula–1 Spanyol Nagydíja 15.10-kor rajtol Barcelonában
aug. 15
23:48
Nba: a Portland Trail Blazers jutott utolsóként a rájátszásba (She)
Utolsóként a Portland Trail Blazers jutott be az észak-amerikai kosárlabdaliga rájátszásába (NBA), miután szombaton a Nyugati főcsoport nyolcadik helyéért zajló különcsatában 126–122-re legyőzte a Memphis Grizzliest.

Keresés