2020. augusztus 22. szombat

aug. 22
0:00
PL: közel a megegyezés Thiago Silva és a Chelsea között (She)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain brazil csapatkapitánya, Thiago Silva előrehaladott tárgyalásokat folytat a Chelsea-vel. A 35 esztendős védőnek a Bajnokok Ligája-döntőjét követően lejár a szerződése a párizsi klubbal, azt pedig már korábban elárulta, hogy mindenképpen távozik.
aug. 22
0:00
Hatodik döntőjét is megnyerte a Sevilla, Fucsovics főtáblára jutott (Eurosport)
Ez történt pénteken.
aug. 22
0:06
A Sevilla nyerte az Európa-ligát, a Sevilla jön Budapestre (Infostart)
A Sevilla nyerte meg a labdarúgó Európa-ligát, miután a kölni döntőben 3-2-re legyőzte az Internazionalét. Ezzel eldőlt, hogy a szeptember 24-i, budapesti UEFA Szuperkupa-döntő egyik résztvevője a Sevilla lesz.
aug. 22
0:10
A Nyíregyháza BL-induló, a Békéscsaba finn ellenféllel találkozik a röplabda CEV Kupában (Infostart)
A Fatum Nyíregyháza egy Bajnokok Ligája-selejtezős csapattal, a Swietelsky-Békéscsabai RSE pedig az LPV Huittinennel találkozik a második számú európai röplabda kupasorozat, a CEV Kupa első fordulójában.
aug. 22
0:14
Bódog vereséggel debütált a Honvéd kispadján (Infostart)
Az MTK Budapest 3-1-re legyőzte a vendég Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának péntek esti rangadóján.
aug. 22
0:24
El: „Trófeával, góllal és egy terhes asszonnyal térek haza Sevillába” (She)
A labdarúgó Európa-liga döntőjét a sorozat modern kori specialistája, a Sevilla nyerte, amely 3–2-re megverte a kölni fináléban az Internazionalét. A Sevilla hatodik alkalommal hódította el az UEFA-kupát, illetve az El-t, nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
aug. 22
5:24
Lekerült a felső, megvillantotta gömbölyű kebleit az edzőlány (Ripost)
Diana Vazquez a sportok közül a strandröplabdát szereti a legjobban.
aug. 22
7:18
Akármi történik, a német foci már nyert (BorsOnline)
Kétségtelenül Európa két legjobb együttese vívja a BL-finálét. A PSG a szezonbeli 4., a Bayern a 3. trófeája megszerzésére készül. Közös bennük: mindkettônek német trénere van.
aug. 22
7:36
NB I: Nem volt ez annyira rossz, annak ellenére, hogy katasztrófa az eredmény – Bódog Tamás (She)
Az MTK 3–1-re nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt.
aug. 22
7:48
El: „Trófeával, góllal és egy várandós asszonnyal térek haza Sevillába” (She)
A labdarúgó Európa-liga döntőjét a sorozat modern kori specialistája, a Sevilla nyerte, amely 3–2-re megverte a kölni fináléban az Internazionalét. A Sevilla hatodik alkalommal hódította el az UEFA-kupát, illetve az El-t, nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
aug. 22
8:06
Babos Timi végre teniszezhet és pénzt kereshet (BorsOnline)
A világbajnoknő döntött: elindul a US Openen! Babos Tímea végül vállalva a veszélyt, hosszú hónapokon át tartó kényszerszünet után pályára lép a GS-tornán.
aug. 22
8:12
Nba: a Clippers visszavette a vezetést a Mavericks ellen (She)
A Los Angeles Clippers pénteken másodjára is nyert a Dallas Mavericks ellen, és ezzel 2–1-re vezet a két csapat párharcában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában.
aug. 22
8:18
Szvitacs Alexa: Tele volt a nadrágom (BorsOnline)
3500 méter magasból ugrott ki repülőből a paralimpiai válogatott asztaliteniszező. Szvitacs Alexa elszánt volt és nagyon bátor, de az utolsó pillanatban mégis meg akarta gondolni magát.
aug. 22
8:18
Sűrűsödik a rántás - Nagy Dani hetedik lett a második edzésen (Eurosport)
Úgy tűnik, a meleg nem feküdt a Hyundai i30 N TCR-nek
aug. 22
8:21
Vírusos kommunikáció (Behaviour)
A sportágak többsége itthon is rendkívül felelősen kezeli a Covid-fertőzéses eseteket, a szomorú kivételt a labdarúgás jelenti, ahol szövetségi és klubszinten is csak mellébeszélés folyik.
aug. 22
8:30
Nhl: a Vancouver kiütötte és kiejtette a címvédőt (She)
A Vancouver Canucks pénteken 6–2-re nyert a címvédő St. Louis Blues ellen, és 4–2-es összesítéssel kiejtette a tavalyi bajnokot az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásából.
aug. 22
8:30
"Fiam, mindent magadnak köszönhetsz" - így búcsúzott fiától Lőw Zsolt édesapja (Ripost)
A gyerek csak aranyéremmel térhet haza Portugáliából.
aug. 22
9:06
„Jókedvű ember vagyok, szeretek szeretni” – Nagy Tímea és az első 50 (She)
Nagy Tímea ötvenéves. Hihetetlen – szinte most drukkoltunk neki Sydneyben és Athénban! A két olimpiai arannyal és megannyi további éremmel visszavonuló párbajtőrvívó gyerekkora óta tudta: neki a család a legfontosabb. Sportolóként, anyaként és a fél évszázad során gyerekként is kitűnőre vizsgázott. És ha figyelünk a mondataira, minket is tanít a vi
aug. 22
9:12
NB I: A Fradi ellen túlestem az izgalmon, most már nem ért meglepetés – Nagy Zsombor (She)
Az MTK 3–1-es győzelmet aratott a Budapest Honvéd felett a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A mérkőzés után a kék-fehérek 22 éves védőjével, Nagy Zsomborral beszélgetett az NSO Tv, aki a Ferencváros ellen mutatkozott be az élvonalban.
aug. 22
9:14
Nagy Zsombor – A Fradi ellen túlestem az izgalmon, most már nem ért meglepetés (She)
.
aug. 22
9:24
Hatodszorra is El-győztes a Sevilla (Behaviour)
Az olasz Internazionale öngóljával, de mégis megérdemelten nyertek a spanyolok.
aug. 22
9:33
Nagy siker, magyar lány elemez a profi baseball-ligában (Ripost)
Gyermekkori érdeklődéssel kezdődött, és év játékosa címekkel folytatódott. Gergely Enikő egy idehaza kevésbé ismert sportágban, a softballban remekelt, mostanság pedig a baseball csúcsligájával, az amerikai MLB-vel áll kapcsolatban.
aug. 22
9:36
Inter: Velem vagy nélkülem? – Conte még nem látja a jövőjét (She)
A Sevilla elleni, 3–2-re elveszített labdarúgó Európa-liga-döntő után Antonio Conte, az Internazionale vezetőedzője nemcsak a mérkőzésen látottakat értékelte, hanem beszélt a jövőjéről is – azaz péntek este ismét meglebegtette, hogy nem feltétlenül ő lesz a csapat szakvezetője a következő idényben.
aug. 22
9:42
El: Conte haját cikizte, az Inter edzője nem hagyta annyiban (She)
Mint ismert az Európa-liga kölni döntőjében a Sevilla 3–2-re legyőzte az Internazionalét, így hatodik alkalommal hódította el az UEFA-kupát, illetve az El-t. A kiélezett mérkőzésen Antonio Conte, az olasz csapat vezetőedzője szópárbajba keveredett Éver Banegával – az olasz sajtónak köszönhetően kiderült, miről ment a vita.
aug. 22
9:48
Luka Doncic megsérült, Kawhi Leonard győzelemre vezette a Clipperst (She)
A Jazz megsemmisítette a Denvert, a Phillynek megvolt az esélye, de nagyon elrontotta az utolsó két percet, így 3–0-ra vezet a Boston és a Raptors is egy győzelemre van a második körtől az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában.
aug. 22
10:06
NB II: kikaptak a pályaavatón, ezért kárpótolják szurkolóikat (She)
A vereséggel végződő pályaavató mérkőzés (PMFC, 0–1) nyomán úgy döntöttek Kazincbarcikán, hogy a következő, Dorog elleni hazai mérkőzésen a csapat labdarúgói fizetik a szurkolók belépőjegyének árát – tudtuk meg az NB II-es klub hivatalos honlapjáról.
aug. 22
10:12
MotoGP: továbbra sem biztonságos a Red Bull Ring, a Yamaha visszavonta kérelmét (She)
A múlt vasárnapi baleset után nem tétlenkedtek a szervezők, 12 méterrel meghosszabbították a hármas kanyarnál húzódó biztonsági hálót, hogy egy hasonló dinamikájú balesetnél a motorok ne repüljenek keresztül a pályán. A megoldás valószínűleg csak átmeneti, de az nagy kérdés, hogy bármilyen átépítés szóba jöhet-e.
aug. 22
10:12
Messi Manchester Cityhez való igazolása bonyolult, de lehetséges korábbi barcás csapattársa szerint (Eurosport)
A Barcelonában és a Manchester City-ben is szereplő Yaya Toure kétli, hogy Lionel Messi elhagyná a Barcát.
aug. 22
10:18
a tornaterem égői bánták az első magyarországi futballedzést (She)
Ha a Budapesti futballmesék című videosorozat Millenárisról szóló epizódjában arról beszéltünk, hogy ott ringott a magyar labdarúgás bölcsője, akkor ez esetben talán nem túlzás azt állítani, hogy bemutatjuk a helyet, ahol a magyar futball bölcsőjét ácsolták. Az egykori Magyar Királyi Állami Főreál Gimnázium Markó utcai épületét, ahol ma a Xántus Já
aug. 22
10:30
Arad: Romániában magyarnak lenni előnyös státus (She)
Hatszoros bajnoki és kétszeres kupagyőztes múlttal vág neki fennállása új első osztályú korszakának az UTA – Mészár Sándorral, az aradi labdarúgóklub elnökével a víruskorszak és a bajnoki rajt izgalmai mellett a polgármester-választás motivációiról is beszélgettünk.
aug. 22
10:36
Lopetegui: a szívünkbe véstük, hogy soha nem adjuk fel (Infostart)
Julen Lopetegui, a Sevilla FC vezetőedzője szerint a labdarúgó Európa-liga péntek esti döntője is azt bizonyítja, hogy játékosai soha nem adják fel a küzdelmet.
aug. 22
10:36
Judd Trump az év játékosa (Eurosport)
Nem volt nehéz a választás: hat pontszerző trófea és 102 százas break önmagáért beszél.
aug. 22
11:00
A Sevilla EL-győzelméről: "soha ne add fel, és ezt a szívünkbe véstük" (ATV)
Julen Lopetegui, a Sevilla FC vezetőedzője szerint a labdarúgó Európa-liga péntek esti döntője is azt bizonyítja, hogy játékosai soha nem adják fel a küzdelmet.
aug. 22
11:06
Súlyos sérülésekkel fenyeget a karantén utáni gyors visszatérés (Infostart)
Nehéz helyzetben vannak azok a sportolók, akik hirtelen karanténba kerülnek. Pozsonyi Zsolt erőnléti edző az otthon végzett edzések korlátairól, és az egyéni felkészülés veszélyeiről is beszélt az InfoRádióban.
aug. 22
11:06
Sepsi Osk: kilenc új igazolás, megcélozzák a felsőházat (She)
Nézők nélkül nem lesz az igazi egyetlen meccs sem, de a Sepsi OSK-nál abban bíznak, hogy a csapat sikerrel szerepel majd a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) most induló idényében.
aug. 22
11:24
Universiade: tízmilliárd rubelből épül meg az úszóközpont (She)
Vízisportok palotája néven születik meg az oroszországi Jekatyerinburgban a 2023-as nyári universiade egyik legjelentősebb létesítménye, amelynek költségeit 10 milliárd rubelre (40 milliárd forint) becsülik.
aug. 22
11:24
Látszik, hogy Djokovic a teniszpályákat látogatta a biológiaórák helyett (Eurosport)
Podcastben igyekeztünk felvezetni a közelgő cincinnati tornát. Értékeltük a világelső akcióját, illetve a buboréktenisz rendszerét is.
aug. 22
11:26
20 év ászai: Tököli, Szalai, Szabics? Ki a legjobb középső támadó? (She)
Olvasóink segítségével keressük a 2000-es évek legjobbjait, vagyis azokat, akik meghatározó szerepet játszottak a XXI. század magyar labdarúgásában, és teljesítményükkel letették névjegyüket a harmadik évezred kezdetén. Szavazzanak! A kapusok között Király Gábort választották meg olvasóink a legjobbnak, a jobbhátvédeknél Bodnár László nyert, a bels
aug. 22
11:36
Vírusos kommunikáció: védtelen futballszurkolók (Behaviour)
A sportágak többsége itthon is rendkívül felelősen kezeli a Covid-fertőzéses eseteket, a szomorú kivételt a labdarúgás jelenti, ahol szövetségi és klubszinten is csak mellébeszélés folyik.
aug. 22
11:38
Igazi futballcsoda Angliában (Behaviour)
Jelentéktelen eredménynek tűnhet, a Wycombe Wanderers sikere az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság rájátszásában, a kiscsapat feljutása azonban óriási meglepetés.
aug. 22
11:39
Kiszivárgott egy videó, óriási botrányba keveredett a focista (Ripost)
A magáról megfeledkező angol játékos együttműködik a hatóságokkal.
aug. 22
11:54
Penarol: Vadócz nem nyugszik, amíg újra válogatott nem lesz (She)
Vadócz Krisztián, az uruguayi Penarol magyar labdarúgója zsinórban játszhatja a meccseket, a minap például két gólpasszal tűnt ki a Boston River elleni bajnokin.
aug. 22
12:12
Japán: visszavonul a 74-szeres válogatott, aki Német Kupát is nyert (She)
Ucsida Acuto, a japánok 74-szeres válogatott labdarúgója bejelentette, hogy a hónap végén visszavonul.
aug. 22
12:12
Fegyveresek rabolták ki otthonában a Marseille futballistáját (Eurosport)
Saját otthonában rabolták ki pénteken a francia élvonalban szereplő Olympique Marseille futballcsapatának játékosát, Bouna Sarrt.
aug. 22
12:18
Veszélyben Nisikori indulása a US Openen (Infostart)
Egy héten belül másodszor is pozitív lett a koronavírustesztje a japán tenisz férfi éljátékosának, Nisikori Kejnek, akinek így kétségessé vált a szereplése az idei US Openen, az augusztus 31-én rajtoló Grand Slam-tornán.
aug. 22
12:24
Adam Yates az Ineos-ban, Masnada a Quick-Stepnél (Eurosport)
Összeszedtük a már hivatalosnak számító átigazolásokat.
aug. 22
12:30
US Open: Nisikorinak másodjára is pozitív lett a tesztje, veszélyben az indulása (She)
Egy héten belül másodszor is pozitív lett a koronavírustesztje a japán tenisz férfi éljátékosának, Nisikori Keinek, akinek így kétségessé vált a szereplése az idei US Openen, az augusztus 31-én rajtoló Grand Slam-tornán.
aug. 22
12:42
Barca: Senki sem szólt, hogy nélkülem képzelik el a jövőt – Luis Suárez (She)
Mint arról beszámoltunk, nagyobb lélegzetvételű interjút adott az FC Barcelona televíziós csatornájának, a Barca TV-nek Josep Maria Bartomeu, a katalán klub elnöke, ebben pedig a játékoskeretet érintő változásokról is szót ejtett. Az „érinthetetlen” játékosok között nem nevezte meg Luis Suárezt, aki az El País című uruguayi lapnak beszélt a kialaku
aug. 22
12:42
Nishikorinak másodjára is pozitív lett a vírustesztje (Eurosport)
Egy héten belül másodszor is pozitív lett a koronavírustesztje a japán tenisz férfi éljátékosának, Kei Nishikorinak, akinek így kétségessé vált a szereplése az idei US Openen, az augusztus 31-én rajtoló Grand Slam-tornán.
aug. 22
12:48
NB Iii: „Az én nevemet nem fogják besározni!” (She)
Nem maradt következmények nélkül, hogy a Sajóbábony 5–0-ra kikapott a DVSC II-től a labdarúgó NB III legutóbbi fordulójában, és az egyes játékosai nem megfelelő hozzáállását kárhoztató, a mérkőzéssel kapcsolatban a klubhoz beérkező „negatív információkról” beszélő Vígh Ferenc vezetőedző szavaiból ítélve elképzelhető, hogy további folytatása is le

Keresés