2020. augusztus 23. vasárnap

aug. 23
14:03
Bayern: Robben a Groningenhez csábítaná Lewandowskit (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája vasárnapi döntőjére készülő Bayern München játékosainak üzentek a csapattal hét évvel ezelőtt végső győzelemig jutó futballisták. Arjen Robben humorosan ajánlatot is tett Robert Lewandowskinak, akit arra kért, igazoljon a Groningenhez.
aug. 23
14:15
BL: a Real csúcsát megdöntve jöhet a Psg, „szeplőtelenül” a Bayern aranya (She)
Csak egy maradhat! De vajon a Paris Saint-Germain vagy a Bayern München lesz az a csapat, amely jó néhány rekord átírása után a magasba emeli a Bajnokok Ligája 2019–2020-as – valaha volt leghosszabb – idényének végén a győztesnek járó serleget? A PSG 110 meccse vár a nagy pillanatra és legutóbbi 34 találkozóján mindig lőtt legalább egy gólt a BL-be
aug. 23
14:39
Odavan Serenáért, Kyrgiost nem érti, Medvedev pedig kihozza a sodrából (Eurosport)
Sportszakmai témák mellett magánjellegű és szenzációhajhász kérdésekre egyaránt válaszolt Stefanos Tsitsipas.
aug. 23
14:51
Verpecz nagyot hibázott, a Vasas 0–2-ről mentett pontot a Haladás ellen (She)
A Vasas kétgólos hátrányból egyenlítve mentett pontot a Szombathelyi Haladás ellen a labdarúgó NB II. 5. fordulójának nyitó mérkőzésén.
aug. 23
14:53
Kézi NB I: a Profi Liga támogatta a bajnokság sűrítésének javaslatát (She)
Balássi Imre, a Profi Liga elnöke volt a Sport Tv Kézivezérlés című műsorának vendége, az adásban pedig arról beszélt, hogy milyen módosításokról szavaztak a női és férfi kézilabda NB I 2020–2021-es versenykiírását illetően. Leszögezte, lesz bajnokság, de a lebonyolítás jó eséllyel változik.
aug. 23
14:54
BL-döntő: főszerepet kap egy villamosmérnök (Ripost)
Kijelölték a Paris Saint-Germain-Bayern München meccs játékvezetőjét.
aug. 23
15:03
BL: a lusta franciák a bajor tiki-taka ellen – ez történt a virtuális döntőn (She)
Ahogyan láthatták, a televíziós műsorvezető Istenes Bence, illetve a magyar amerikaifutball-válogatott irányítója, Bencsics Márk a virtuális futballpályán csapott össze. Nem is akármilyen mérkőzést, a vasárnap 21 órakor kezdődő Paris Saint-Germain–Bayern München Bajnokok Ligája-döntőt játszották le a felek. A meccsnek természetesen tétje is volt...
aug. 23
15:09
Luis León Sánchez az új spanyol bajnok (Eurosport)
Az Astana versenyzője 36 évesen szerezte meg pályafutása első spanyol bajnoki címét.
aug. 23
15:15
Megfertőződött a koronavírussal a leukémiás sztáredző (Infostart)
Nagyon rossz hír söpört végig az olasz sajtón: a Bologna edzője, a szerb Szinisa Mihajlovics koronavírus-tesztje pozitív lett. A korábbi világklasszis futballista a legveszélyeztetettebb csoportba tartozik
aug. 23
15:21
Kerékpár: Vas Kata Blanka nyolc nap alatt a második szakágban nyert (She)
Vas Kata Blanka nyerte az országúti kerékpárosok országos bajnokságának női mezőnyversenyét.
aug. 23
15:27
Serie A: eltűnt a lelkesedés – menesztette edzőjét a Parma (She)
Menesztette edzőjét, Roberto dAversát az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Parma.
aug. 23
15:33
Nagyot bukott a brit motoros, Danny Buchan Snettertonban (Eurosport)
.
aug. 23
15:39
Evezés: Galambos Péter bizakodva várja az októberi Eb-t (She)
A könnyűsúlyú Galambos Péter korábbi sérülése ellenére magabiztosan nyerte meg mindegyik hazai viadalát, így bizakodva várja az októberi kontinensbajnokságot.
aug. 23
15:51
Barca: Koeman honfitársát szerződtetné (She)
Ronald Koeman, az FC Barcelona frissen kinevezett holland vezetőedzője egyik első lépéseként honfitársat szerződtetne a tízszeres válogatott Donny van de Beek személyében a spanyol futballbajnokságban legutóbb ezüstérmes együtteséhez.
aug. 23
15:57
Mpabbé szerint a világ legjobb kapusát kell legyőzniük (Infostart)
Kölcsönösen nagy elismeréssel nyilatkoznak egymásról a Bayern München és a Paris Saint-Germain játékosai a ma esti lisszaboni BL-döntő előtt. Bármeléyik is nyeri a lisszaboni finálét, tökéletes idényt zárt, egy – finoman szólva – nem tökéletes körülményeket hozó idényben.
aug. 23
15:57
Bologna: pozitív lett a leukémiás vezetőedző koronavírustesztje (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Szinisa Mihajlovicsnak, a csapat vezetőedzőjének pozitív lett a koronavírustesztje.
aug. 23
16:09
BL: az Uefa elnöke most már megtartaná az egymeccses kiesési rendszert (She)
Az UEFA elnöke, Aleksander Ceferin arról beszélt az idei labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő helyszínén, Lisszabonban, hogy szívesen megtartaná a koronavírus-járvány miatt kényszerűségből bevezetett egymeccses kiesési rendszert a sorozatban – egy hete még egészen más véleményen volt.
aug. 23
16:33
Veszélyben Conte állása (Behaviour)
Olasz sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy megválik az Internazionale labdarúgócsapat a vezetőedzőtől.
aug. 23
16:39
Légiósok: Dárdai Palkó győztes gólt szerzett a városi derbin (She)
Dárdai Palkó győztes gólt szerzett vasárnap a Hertha második csapatában a Berliner FC Dynamo ellen a német negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban.
aug. 23
16:41
MotoGP: versenymegszakítás után megszületett az első portugál győzelem (She)
Valószínűleg semmi másra nem vágytak a versenyzők, a depóban dolgozók és a szurkolók sem, mint hogy nagy baleset és dráma nélkül lemenjen mind a három futam a gyorsaságimotoros-világbajnokság Stájer Nagydíján Spielbergben. Nem így történt, ezúttal Maverick Vinales maradt fék nélkül a célegyenes végén, így a spanyol a nagyobb baj elkerülése végett ú
aug. 23
16:43
Súlyemelés: Aján Tamás lehúzhatott 356 ezer eurót az Iwf számlájáról (She)
Nemhogy vége lenne az Aján Tamás személye körüli botránynak, most fokozódik csak igazán a „nemzetközi helyzet”. A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség megbuk(tat)ott egykori elnöke az ARD német közszolgálati televízió oknyomozó riportja szerint akkor, amikor áprilisban az ellene megfogalmazott súlyos vádak hatására lelépett elnöki posztjáról, még búcsúzó
aug. 23
16:51
MotoGP: portugál siker a piros zászló után! (Eurosport)
Büntetéssel elvett első hely; megnyertnek hitt elbukott futam és fék nélküli száguldás 300 fölött. Csak egy átlagos hétvége a MotoGP-n.
aug. 23
17:03
NB II: a Haladás két góllal vezetett, de csak egy pontot szerzett Angyalföldön (She)
A Vasas kétgólos hátrányból egyenlítve mentett pontot a Szombathelyi Haladás ellen a labdarúgó NB II 5. fordulójának nyitó mérkőzésén.
aug. 23
17:06
Történelmi futam: Oliveira győzelem a MotoGP-ben (Behaviour)
Óriási meglepetésre, utolsó körös drámával a portugál Miguel Oliveira sikerével zárult a gyorsasági-motoros világbajnokság jubileumi 900.versenye.
aug. 23
17:09
Ligue 1: Kovac döntetlennel mutatkozott be a Monaco kispadján (She)
Niko Kovac döntetlennel mutatkozott be az AS Monaco kispadján, a hercegségbeliek 2–2-t játszottak a Reimsszel a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 1. fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 23
17:09
Az UEFA fontolgatja az egymeccses kieséses rendszer megtartását (888.hu)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fontolgatja, hogy a jövőben a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is megtartja a kieséses rendszerben a koronavírus-járvány miatt idén kényszermegoldásként alkalmazott egymeccses párharcokat.
aug. 23
17:27
Fft: A legfontosabb gólomat sosem szereztem meg (She)
A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! című rovatában Gabriel Omar Batistuta válaszolt az olvasók kérdéseire. Lehetett volna világbajnok? Miért hagyta el a Fiorentinát? Honnan származik beceneve, a „Batigol”? A steak vagy a tangó? Ezekre a kérdésekre is válaszol az argentin legenda.
aug. 23
17:29
NB II: Soroksár–Kazincbarcika (She)
A labdarúgó NB II 5. fordulójában a 11. Soroksár a 17. Kazincbarcikát látja vendégül. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével Ön is nyomon követheti.
aug. 23
17:31
A Nyíregyháza ellen szerezte meg első győzelmét a Deac (She)
Az idei szezonban eddig pont nélküli, újonc DEAC a veretlen Nyíregyháza Spartacust fogadta a Nagyerdei Stadionban. A debreceni egyetemisták meglepetésre győzni tudtak Nagy Krisztián góljával, begyűjtve ezzel első pontjaikat a szezonban.
aug. 23
17:33
NB II: kikapott a Szpari és az Eto, vezet a Gyirmót a Loki ellen (She)
A kora délután lejátszott Vasas–Szombathelyi Haladás (2–2) összecsapás után további kilenc találkozót rendeznek ma a labdarúgó NB II 5 . fordulójában. A játéknap rangadójára Gyirmóton kerül sor, ahol a feljutásra pályázó, még veretlen Debreceni VSC vendégeskedik. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a cikkben, emellett minden meccsről
aug. 23
17:33
kibuktak a németek a Liverpoolra, műteni kell a támadót (She)
Mint arról beszámoltunk, első nyári felkészülési mérkőzésén a Liverpool Premier League-győztes labdarúgócsapata 3–0-ra megverte a Bundesliga-újonc VfB Stuttgartot az ausztriai Kitzbühelben. A meccsen azonban történt valami, ami miatt a németek nagyon megharagudtak a liverpooliakra…
aug. 23
17:33
Szolnoki kajakos álomviadal várható (BorsOnline)
Sokan azt mondják, a női kajak egyesek miatt érdemes kiülni a szolnoki pálya vízpartjára, ám az országos bajnokságon – héfőtől három napig versengenek – az igazán komoly csatát a férfi négyesek vívják 1000 méteren.
aug. 23
17:45
Meglepetés a Stájer Nagydíjon (Infostart)
A KTM-mel versenyző portugál Miguel Oliveira nyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság elitkategóriája, a MotoGP Stájer Nagydíját Spielbergben.
aug. 23
17:51
Nem tudta legyőzni az Újpest a Budafokot, kiállításokkal ért véget a meccs (She)
Lendületes kezdés után Simon találatával megszerezte a vezetést az első félidőben az Újpest a Budafok ellen az NB I 2. fordulójában, de a folytatásban a frissen beállt Zsóri kiegyenlített, így mindkét fél 1-1 pontot szerzett végül.
aug. 23
17:57
Horvát bajnokság: NK Osijek–Hajduk Split élőben az NSO-n! (She)
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 2. fordulójában az Eszék (NK Osijek) a Hajduk Splitet fogadja. A hazaiaknál Kleinheisler László, a vendégeknél Gyurcsó Ádám lép pályára kezdőként. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen,
aug. 23
18:03
Komoly érdeklődők, ez a három sztárcsapat verseng Messiért (Ripost)
A Barcelona legnagyobb sztárja csapatot válthat a nyáron.
aug. 23
18:21
Nhl: menesztette vezetőedzőjét a Washington Capitals (She)
A korai rájátszásbeli búcsú miatt menesztették Todd Reirdent, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Washington Capitals vezetőedzőjét.
aug. 23
18:21
Az ARD szerint 125 millió forintot utalt magának Aján (Eurosport)
A 81 éves magyar sportdiplomata 24 évig főtitkára, 2000-től pedig elnöke volt az IWF-nek.
aug. 23
18:33
a korábbi Chelsea-játékos cselétől mindenki álla leesett (She)
Gaël Kakuta neve ismerősen csenghet a futballszurkolók körében, a kongói válogatott szélső ugyanis korábban a Chelsea-ben, a Lazióban és a Sevillában is megfordult többek közt. És bár ma már nem „tehetségként” emlegetik a támadót, most megmutatta, nem felejtett el futballozni az évek alatt…
aug. 23
18:33
Warholm minden idők második legjobb 400 gátas idejét futotta (Eurosport)
A norvég futó 46.87 másodperccel minden idők második legjobb 400 méteres gátfutó eredményével győzött vasárnap az atlétikai Gyémánt Liga stockholmi állomásán.
aug. 23
18:39
Gyémánt Liga: minden idők második legjobb idejével nyert Warholm (She)
Karsten Warholmnak nincs ellenfele a világon, a Gyémánt Liga stockholmi állomásán nagyot hibázva is újabb Európa-csúcsot döntött 400 gáton.
aug. 23
18:51
200 km/h-nál ugrott le a motorról egy versenyző, hogy elkerülje a tragédiát (SzMo)
Elromlottak a fékek, így a versenyzőnek nem volt más választása. A motor pedig pár pillanattal később a pálya melletti falba csapódott és kigyulladt a Stájer Nagydíjon.
aug. 23
18:57
Megint kiütéssel nyert az FC Ajka (She)
Kissé szerencsés módon szerzett vezetést, de az első gólt követően esélyt sem adott a vendég Szentlőrincnek az FC Ajka vasárnap a labdarúgó NB II ötödik fordulójában. Az ajkaiak negyedik sikerüket aratták a szezonban.
aug. 23
18:57
Öt év alatt a Sahtar és a Dinamo szintjére - Egy kis kárpátaljai falu focicsodája (Eurosport)
A kárpátaljai kis falu csapata, az FC Minaj mindössze öt éve alakult, de rakéta-sebességgel jutott fel az ukrán első osztályba.
aug. 23
18:59
NB II: Pécsi Mfc–Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB II 5. fordulójában az újonc Pécs a még veretlen Békéscsabát fogadja. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével Ön is nyomon követheti.
aug. 23
19:09
Kétgólos előnyről döntetlenre végzett a Kaposvári Rákóczi (She)
A labdarúgó NB II 5. fordulójában a hazai Kaposvár nem bírt a Csákvárral. A végén, döntetlen állásnál, Ur László kiállítása után felgyorsultak az események, mindkét kapunál voltak lehetőségek, de a nagyobb helyzeteket a Csákvár hagyta ki. Így mindkét csapat nyeretlen marad.
aug. 23
19:11
Atlétika: Csomor Erika nyerte népligeti futógálát (She)
A vb- és Eb-győztes duatlonos több mint fél perces előnnyel nyert a 10 kilométeres futóversenyen.
aug. 23
19:18
Újabb jogtalan pénzfelvétellel vádolják Aján Tamást (Behaviour)
Kikényszerített lemondása után még utalt magának 356 ezer dollárt a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség
aug. 23
19:21
Atlétika: Csomor Erika nyerte a népligeti futógálát (She)
A vb- és Eb-győztes duatlonos több mint fél perces előnnyel nyert a 10 kilométeres futóversenyen.
aug. 23
19:23
Kerékpáros ob: Filutás Viktor nyerte az országúti mezőnyversenyt (She)
Az országúti kerékpárosok országos bajnokságán a Mád környékén rendezett vasárnapi férfi mezőnyversenyt Filutás Viktor nyerte meg, az esős viadalon annak eredményközlő oldala szerint a Giotti Victoria 23 éves versenyzője mögött másodikként Dina Dániel, harmadikként Fejes Gábor végzett.

Keresés