2020. augusztus 29. szombat

aug. 29
19:44
Férfi vízi ob I: az Eger nyert, a Honvéd kikapott az idényrajton (She)
Az Eger nagy csatában, egyetlen góllal nyert az élvonalba visszatérő KSI ellen a férfi vízilabda ob I 2020–2021-es idényének szombati nyitányán.
aug. 29
19:48
Community Shield: legyőzte az Arsenal a Liverpoolt! (She)
A hétvége első napján angol Szuperkupát rendeztek: az FA-kupa-aranyérmes Arsenal tizenegyesekkel legyőzte a Premier League első helyén végző Liverpoolt.
aug. 29
19:50
Kézi Ehl: egy góllal kikapott, de simán továbbment a Gyöngyös (She)
A Butel Szkopje elleni második mérkőzésen egy góllal kikapott, ám így is magabiztos, 58–46-os összesítéssel jutott tovább a két csapat párharcából az EHF Európa-liga selejtezőjében.
aug. 29
20:00
Női NB I: kétgólos előnyről botlott az Ftc, élre állt az MTK (She)
Mind a négy mérkőzést szombaton rendezték meg a női labdarúgó NB I 3. fordulójában: a Ferencváros kétgólos előnyről botlott az Astra ellen, az MTK és a DVTK fölényes győzelmet aratott, az ETO Szombathelyen szerezte meg az első pontját.
aug. 29
20:06
Elhoztak egy pontot Kolozsvárról a lelkes sepsiszentgyörgyiek (She)
Nagy rangadót rendeztek a román Liga 1 második fordulójában Kolozsváron a CFR és a Sepsiszentgyörgy között, a meccs gól nélküli döntetlenre végződött. Története során először tudott pontot szerezni Kolozsváron, a CFR otthonában a Sepsi OSK – ezt azonban egy kapufára lőtt hazai büntetőnek is köszönhette.
aug. 29
20:06
Tizenegyesekkel az Arsenalé az angol szuperkupa (HírTV)
Az Ágyúsok részéről mindenki biztos lábbal talált be, a Vörösöktől azonban a a fiatal csatár, a 20 éves Rhian Brewster hibázott.
aug. 29
20:08
Sakk: indiai–orosz döntő lesz az első online olimpián (She)
India és a Magyarországot búcsúztató Oroszország válogatottja játssza a döntőt az első alkalommal kiírt online sakkolimpián.
aug. 29
20:24
NB I: Paks–Mezőkövesd – élőben az NSO-n! (She)
Paks–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 29
20:24
Dráma pillanatok: ennél izgalmasabban nem dőlhetett volna el a szuperkupa (BorsOnline)
Az FA Kupa-győztes Arsenal nyerte az angol labdarúgó szuperkupát (Community Shield), miután a szombati, londoni mérkőzésen 11-esekkel legyőzte a bajnok FC Liverpoolt.
aug. 29
20:36
Gyönyörű átlövésgólokkal tudott nyerni a Mezőkövesd Pakson (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén a Mezőkövesd 2–1-re nyerni tudott Pakson. A találkozót Cseri Tamás szépségdíjas gólja döntötte el. A borsodi csapatnak ez az első győzelme ebben a bajnokságban, a helyzeteit egy kivétellel elpuskázó Paks viszont továbbra is nyeretlen, ráadásul második hazai meccsét követően is vesztese
aug. 29
20:36
Az Arsenal tizenegyesekkel győzte le a Liverpoolt a szuperkupában (Eurosport)
Az Arsenal az előző szezont trófeával zárta (FA Kupa), az új idényt pedig trófeával nyitotta.
aug. 29
20:38
F1: Verstappen elégedett; Binotto szerint a pilótái nem voltak elég magabiztosak (She)
Lewis Hamilton szerezte meg a pole pozíciót a Belga Nagydíj szombati napján. A Mercedes versenyzője már a Q3-as első körére is azt hitte, hogy tökéletesen sikerült, végül azonban tovább tudott javítani rajta. A csapattársa, Valtteri Bottas nem bánja, hogy lemaradt a pole-ról, hiszen úgy véli: a második helyről indulva is bőven lesz lehetősége az él
aug. 29
20:40
Légiósok: Gyurcsó gólt lőtt, Beséék győztek, Kádárék kikaptak (She)
Kádár Tamás csapata, a kínai Santung Luneng 1–0-ra kikapott a Talien Prótól a bajnokság 8. fordulójában. A belga élvonalban szereplő Leuven 3–1-re nyert a Waasland–Beveren ellen. A Hajduk Split Gyurcsó Ádám góljának is köszönhetően döntetlent játszott a horvát bajnokság 3. fordulójában.
aug. 29
20:42
NB II: nem bírt egymással a Vasas és a Dvsc (She)
A várakozásoknak megfelelően izgalmas és kiélezett rangadót vívott egymással a Vasas és a DVSC a labdarúgó NB II 7. fordulójában, s bár Zöldesi elképesztő öngóljával hamar vezetést szerzett a házigazda, a hajdúságiak Baráth Péter révén egyenlítettek, így ponttal távoztak a fővárosból.
aug. 29
20:44
Férfi kézi: elmarad a Veszprém és a Kiel vasárnapi meccse (She)
Elmarad a Telekom Veszprém és a THW Kiel férfi kézilabdacsapatának vasárnapra tervezett felkészülési mérkőzése, amely egyben Nagy László, Sterbik Árpád, Momir Ilics és Fazekas Nándor búcsúmeccse lett volna – adta hírül hivatalos honlapján a magyar klub.
aug. 29
20:46
Strandröpi ob: négy közé sem jutott a férfi címvédő (She)
Már a negyeddöntőben búcsúzott a férfiaknál címvédő Bán Viktor, Kiss Dániel páros a strandröplabda országos bajnokság fináléjának szombati napján a Lupa-tónál.
aug. 29
21:06
Csapatok, amelyek versenyben lehetnek Lionel Messi megszerzéséért (Eurosport)
Az argentin játékos leigazolását kevés klub engedheti meg magának.
aug. 29
21:12
Ajánló: középkorú filmcsillagok, akik mozgásra inspirálnak (She)
Akik nem sportolnak rendszeresen, negyven felett nehezebben veszik rá magukat a mozgásra. Akik nem hisznek magukban, jöjjön egy kis motiváció olyan sztároktól, akik már elmúltak negyvenévesek, de mindennapjaik része a sport.
aug. 29
21:30
micsoda kifli! Cseri óriási gólt rúgott a Paksnak (She)
Hatalmas találattal növelte kétgólosra a Mezőkövesd előnyét a Paks ellen Cseri Tamás a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A magyar válogatott keretébe is behívott támadó egy tökéletes csavarással esélyt sem adott a paksi kapusnak – íme, a gól!
aug. 29
21:30
Lefújták Nagy Laci veszprémi búcsúmeccsét - ez áll a háttérben (BorsOnline)
Elmarad a Telekom Veszprém és a német THW Kiel férfi kézilabdacsapatainak vasárnap délutánra tervezett gálamérkőzése.
aug. 29
21:30
"Le a kalappal a mezőny előtt, de az Astana hülyét csinált magából" (Eurosport)
Nyilatkozatok a Tour de France első szakasza után.
aug. 29
21:36
Barcelona: Messi vasárnap nem jelenik meg a vírusteszten (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint Lionel Messi szombaton arról tájékoztatta az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőségét, hogy vasárnap nem jelenik meg a klub edzőközpontjában, ahol a felkészülés hétfői megkezdését megelőzően koronavírustesztet végeznek a játékosokon.
aug. 29
21:38
elszámolták magukat, Aubameyangnak nem jutott érem (She)
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal tizenegyesekkel legyőzte a Liverpoolt az angol Szuperkupában. A találkozó lefújása után jött a szokásos éremátadás, ám a szervezők kicsit elszámolták magukat, ugyanis az aranyból kevesebb volt kikészítve, így Pierre-Emerick Aubameyangnak nem jutott érem. Cserébe viszont a magasba emelhette a gaboni a serleget!
aug. 29
21:45
"Anya hercegnője" - elolvadsz Ronaldo szerelmétől és a kislányától (Ripost)
Ennivalóan édes fotót osztott meg a közösségi oldalán Georgina Rodriguez.
aug. 29
22:00
Nhl: a továbbjutás küszöbén a Tampa Bay (She)
A Tampa Bay Lightning szombaton 3–1-re nyert a Boston Bruins ellen, ezzel egyetlen győzelem választja el a továbbjutástól az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Keleti főcsoportjának elődöntőjében.
aug. 29
22:00
Djokovic szetthátrányból fordított Raonic ellen, 80. tornagyőzelmét aratta (Eurosport)
A 33 éves Djokovic idei 23. meccsén a 23. sikerét aratta, és pályafutása 80. tornagyőzelmét ünnepelhette.
aug. 29
22:06
PL: az újonchoz szerződött Sallai Roland csapattársa (She)
Az angol labdarúgó Premier League újoncához, a Leeds Unitedhez szerződött a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburgtól a német válogatott Robin Koch.
aug. 29
22:08
Liga 1: nem bírt egymással a kolozsvári és a szentgyörgyi gárda (She)
Nagy rangadót rendeztek a román Liga 1 második fordulójában Kolozsváron CFR és a Sepsiszentgyörgy között, amely gól nélküli döntetlenre végződött.
aug. 29
22:10
Tenisz: Djokovics utolérte Nadalt, és történelmet írt (She)
Novak Djokovics szetthátrányból felállva, percre pontosan kétórás mérkőzésen 1:6, 6:3, 6:4-re legyőzte a kanadai Milos Raonicot a Cincinnatiből New Yorkba áthelyezett kemény pályás tenisztorna szombati döntőjében, ezzel 35. alkalommal nyert mestertornát, és ő az első, aki minden ATP 1000-es kategóriájú versenyt megnyert legalább kétszer.
aug. 29
22:36
NB I: a Mezőkövesd idegenben győzte le a Paksot (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén a Mezőkövesd 2–1-re nyerni tudott Pakson. A találkozót Cseri Tamás szépségdíjas gólja döntötte el.
aug. 29
22:48
NB I: a Mezőkövesd legyőzte idegenben a Paksot (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén a Mezőkövesd 2–1-re nyerni tudott Pakson. A találkozót Cseri Tamás szépségdíjas gólja döntötte el.
aug. 29
23:18
Darts PL: Wright kikapott, de kilencnyilasával ellopta a show-t (She)
Peter Wright kilencnyilas leget dobott, de 8–6-ra így is kikapott Daryl Gurneytől a darts Premier League 11. állomásán, a középszakasz második fordulójában. Michael van Gerwen a Geryn Price-től elszenvedett vereségével kicsúszott a továbbjutást érő helyekről, a listavezető Glen Durrant 3–7-ről szerzett pontot Gary Anderson ellen.
aug. 29
23:36
Veszélyes üzem – Malonyai Péter jegyzete (She)
Ki tudja, hányszor került már elő a közhely egy-egy sérüléshullám után, hogy az orvosok állítják össze a csapatot, most azonban a helyzet valóban éles...
aug. 29
23:38
Örök öngólok – Ballai Attila publicisztikája (She)
Sokáig emlékezetes marad az a gól, amellyel bizonyos Juuso Hämäläinen eldöntötte a továbbjutást csütörtök este a Budapest Honvéd–Inter Tur...

Keresés