2022. június 12. vasárnap

jún. 12
17:42
Ikonok a fedélzeten: ilyen lesz az új Újpest (Blikk)
– Június 30., vagyis kevesebb mint három hét és az előzetes megállapodás alapján le kell zárni az Újpest FC eladásának procedúráját. A labdarúgócsapat jelenlegi tulajdonosa, a belga Roderick Duchatelet még az év elején, januárban előszerződést írt alá a korábbi újpesti csatár és közönségkedvenc, Kovács Zoltán vezette konzorciummal a klub adás-vétel
jún. 12
17:42
Indy Lights: Ijesztő baleset Road Americán, egy versenygép ledarálta a kerítést [Videó] (USAracing)
Bizarr baleset miatt kellett megszakítani az Indy Lights Road Americán rendezett versenyét. A 10. körben...
jún. 12
17:42
Az északírek a hajrában kerülték el a blamát Ciprus ellen (m4sport.hu)
A házigazda északír labdarúgó-válogatott kétgólos hátrányból felállva 2-2-es döntetlent ért el a ciprusi csapat ellen vasárnap a labdarúgó Nemzetek Ligája negyedik fordulójában, a C divízió 2. csoportjában.
jún. 12
17:42
A 94. percben mentett pontot az északír csapat (Eurosport)
A házigazda északír labdarúgó-válogatott kétgólos hátrányból felállva 2-2-es döntetlent ért el a ciprusi csapat ellen vasárnap a labdarúgó Nemzetek Ligája negyedik fordulójában, a C divízió 2. csoportjában.
jún. 12
17:42
Indy Lights: Ijesztő baleset Road Americán, egy versenygép ledarálta a kerítést [Videó] (Racing)
Bizarr baleset miatt kellett megszakítani az Indy Lights Road Americán rendezett versenyét. A 10. körben...
jún. 12
17:44
Nézőbumm, 25 százalékkal több szurkolót érdekel Road America (Racing)
Évek óta Road America az IndyCar egyik leghangulatosabb versenye. Idén ráadásul óriási nézőszám-emelkedést is tapasztaltak. Road America egy meseszép helyszínen fekvő versenypálya, amely 2016 óta van benn ismét az IndyCar körforgásában. Ezzel egy nyolcéves üresjáratot hagynak egyre inkább maguk mögött Elkhart Lake-nél, a növekvő érdeklődés pedig év
jún. 12
17:48
Csak Kiss Norbit ünnepelhették a nézők a Hungaroringen (Blikk)
Mogyoród – Csak félig volt ünnepelni valójuk a magyar szurkolóknak a hétvégi Super Racing Fesztivál vasárnapi futamain. A túraautó-világkupa (WTCR) Hungaroringen zajló idei harmadik fordulójának első versenyén, az úgynevezett főfutamon három magyar pilóta közül kettő szerzett pontot, de sem Michelisz Norbert, sem Tassi Attila nem tudott az első tíz
jún. 12
17:48
„Vannak videók, de az olyan mintha egy idegen embert néznék” (ATV)
Egy tragikus autóbaleset teljesen megváltoztatta Paczuk Ádám erőemelő életét. Majdnem minden csontja eltört, légmellet kapott, aztán agyvérzést. Zárójelentése szerint 3-5 százalék esélye volt a túlélésre, mégis felébredt a kómából. A balesete előtti életére azonban nem emlékszik. A Heti Napló riportja.
jún. 12
17:48
Hatalmas meglepetés a döntőben: egy óra alatt legyőzte Medvegyevet a világranglista 205. helyezettje (m4sport.hu)
Tim van Rijthoven győzött a hollandiai 's-Hertogenboschban rendezett füvespályás tenisztorna 725 ezer euró (286 millió forint) összdíjazású férfiversenyében.
jún. 12
17:48
Zengő dobogő született a második hazai WTCR versenyen (Racing)
Santiago Urrutia sorozatban második évben tudott WTCR futamot nyerni a Hungaroringen, miután maga mögött tartotta a Zengő pilótáját, Robert Huffot. Michelisz az első kanyarban külső íven próbálkozott elmenni a harmadik helyen autózó Girolami mellett, de a mellette féktávon érkező Magnus beszűkítette a teret. Nagy Dani ehhez képest előrébb jött egy
jún. 12
17:54
Vingegaard nyerte az utolsó szakaszt, Rogličé az összetett (Eurosport)
Komoly Jumbo fölény a Dauphinén, Jonas Vingegaard nyerte a vasárnapi zárószakaszt, a vele kézenfogva a célba érkező Primož Roglič pedig elvitte a sárga trikót. Ben O'Connor nem csak ma, összetettben is a 3. helyen zárt, Roglič pályafutása során először nyert Critérium du Dauphinét.
jún. 12
17:56
Beatriz Haddad Maia győzött Nottinghamben (Eurosport)
Beatriz Haddad Maia nyerte a 240 ezer dollár (90 millió forint) összdíjazású nottinghami füves pályán női tenisztornát. A világranglistán 48. helyezett, hetedikként rangsorolt brazil játékos a rangsorban 40., hatodik helyen kiemelt amerikai Alison Riskét győzte le a vasárnapi fináléban három szettben, csaknem két és fél órás küzdelemben.
jún. 12
18:06
„Ne harcoljatok” – Pérez szerint helyes volt a Red Bull utasítása (m4sport.hu)
Harc helyett elengedte Max Verstappent Sergio Pérez, a futam után pedig elismerte, csapattársa gyorsabb volt, a Red Bull pedig helyesen járt el.
jún. 12
18:12
Binotto szavai nem túl megnyugtatók – Kanada miatt is aggódhat a Ferrari? (Racing)
Mattia Binotto nem akar drámázni az újabb megbízhatósági problémák miatt, de elismerte, hogy Kanada előtt nem valószínű, hogy orvosolni tudják az összes problémájukat. A számukra kettős kieséssel végződő Azerbajdzsáni Nagydíj után Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke elmondta, értelemszerűen még nem tud pontos magyarázattal szolgálni a megbízható
jún. 12
18:18
Uruguayi siker a második Wtcr futamon, Michelisz negyedik lett (Eurosport)
Az uruguayi Santiago Urrutia nyerte meg, míg legjobb magyarként Michelisz Norbert a negyedik helyen zárta vasárnap a második, fordított rajtrácsos futamot a túraautó-világkupa (WTCR) Hungaroringen rendezett idei harmadik fordulójában.
jún. 12
18:24
Frenkie de Jong zseniális reakciója a mourinhós riporteri kérdésre (m4sport.hu)
A holland Frenkie de Jong jövője még nem tisztázott a Barcelonában. A 25 éves középpályás jól érzi magát a katalán csapatnál, amelynek viszont pénzre van szüksége, ha meg akarja erősíteni nyáron a keretet. De Jong eladásával egy picit könnyebb helyzetbe kerülne a klub, amely nem kis túlzással a csőd szélén áll.
jún. 12
18:30
Nagy repülés az IndyCar betétfutamán, leszakította a kerítést az autó (Racing)
A hétvége folyamán több széria is az IndyCar betétfutamaként szerepel Road Americában. Az Indy Lights versenyén óriási baleset történt. Christian Bogle volt az érintett, aki az 5-ös kanyarban egyelőre megmagyarázhatatlan okokból lesodródott a pályáról, majd a kerékvető megdobta autóját, és a kerítésben kötött ki. Bogle szerencsére jól van, bevitték
jún. 12
18:42
Továbbra is a Toyota az úr a Le Mans-i 24 órás autóversenyen (m4sport.hu)
Sorozatban ötödször nyert a japán gyár autója.
jún. 12
18:42
Berrettini nyerte a döntőt Stuttgartban (Eurosport)
Matteo Berrettini bizonyult a legjobbnak a 769 ezer euró (297 millió forint) összdíjazású stuttgarti füvespályás férfi tenisztornán. A második helyen kiemelt olasz játékos a bő két és fél órás vasárnapi döntőben három szettben győzte le a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes skót Andy Murray-t, aki a 70. alkalommal lépett pályára ATP-viadal fináléjá
jún. 12
18:44
Videón a Wtcr második futamának befutója és díjkiosztója (Eurosport)
Az uruguayi Santiago Urrutia nyerte meg, míg legjobb magyarként Michelisz Norbert a negyedik helyen zárta vasárnap a második, fordított rajtrácsos futamot a túraautó-világkupa (WTCR) Hungaroringen rendezett idei harmadik fordulójában.
jún. 12
18:48
Berrettini nyerte a stuttgarti tenisztorna döntőjét (m4sport.hu)
Matteo Berrettini bizonyult a legjobbnak a 769 ezer euró (297 millió forint) összdíjazású stuttgarti füvespályás férfi tenisztornán.
jún. 12
18:48
Kőkemény szakaszon biztosította be sima győzelmét a Jumbo-Visma - összefoglaló (Eurosport)
Critérium du Dauphiné: Komoly Jumbo-Visma fölény a Dauphinén, Jonas Vingegaard nyerte a vasárnapi zárószakaszt, a vele kézenfogva a célba érkező Primož Roglič pedig elvitte a sárga trikót. Ben O'Connor nem csak ma, összetettben is a 3. helyen zárt, Roglič pályafutása során először nyert Critérium du Dauphinét.
jún. 12
18:50
Arra is felkészül a Mercedes, hogy Hamilton nem versenyezhet Kanadában (m4sport.hu)
Számol annak lehetőségével a Mercedes csapata, hogy Lewis Hamilton nem tud kiállni a jövő heti Kanadai Nagydíjon a bakui verseny utáni hátfájdalmai miatt.
jún. 12
18:52
Cunoda elbukta, Gasly megszerezte idei legjobb eredményét (m4sport.hu)
A japán egy DRS-hiba miatt veszítette el a hatodik helyet.
jún. 12
19:12
Negyedik helyen végzett válogatottunk, a kétfordulós másodosztályú Európa-bajnokság első körében (Eurosport)
A magyar férfi hetesrögbi-válogatott bravúros teljesítménnyel a negyedik helyen végzett a kétkörös másodosztályú (Trophy) Európa-bajnokság első, zágrábi fordulójában. Az esemény eredményközlő honlapja alapján a magyar együttes vasárnap a negyeddöntőben 26-0-ra legyőzte Luxemburgot, és olyan sportági nagyhatalmak mellett jutott négy közé, mint Írors
jún. 12
19:12
Wolff: Nem biztos, hogy Hamilton rajthoz áll Kanadában (Racing)
Toto Wolff szerint kétségessé vált Lewis Hamilton indulása a következő futamon. A hétszeres világbajnok Azerbajdzsánban nagyon szenvedett a delfinezés miatt. A pattogás ugyanis komoly hátfájdalmakat okozott a brit pilótának. A csillagosok pár futammal ezelőtt már reménykedtek abban, hogy sikerült kiküszöbölniük a jelenséget, ám az nem kívánja elhag
jún. 12
19:24
Előkelő helyen zárta az Európa-bajnokságot a hetesrögbi-válogatott (m4sport.hu)
A magyar férfi hetesrögbi-válogatott bravúros teljesítménnyel a negyedik helyen végzett a kétkörös másodosztályú (Trophy) Európa-bajnokság első, zágrábi fordulójában.
jún. 12
19:30
A Real Madrid 15 év után hétfőn búcsúztatja brazil védőjét (m4sport.hu)
Csodálatos és roppant eredményes éveket töltött el a csapatnál a 34 éves brazil.
jún. 12
19:36
A szakácsot is kidobta Manchesterből Ten Haag (Ripost)
Üzenetekkel bombázza a játékosokat.
jún. 12
19:36
A Milan támadója Ibrahimovicról: Számomra olyan az öltözőben, mint egy apa (m4sport.hu)
Brahim Díaz kiemelte Zlatan Ibrahimovic fontosságát a Milan csapatában.
jún. 12
19:42
Négyszettes vereséggel hangolt az Európa Liga négyes döntőjére a magyar röplabda-válogatott (m4sport.hu)
A négyes döntőben házigazdaként biztos résztvevő magyar férfi röplabda-válogatott 3-1-re kikapott a Tüskecsarnokban Finnország csapatától az Európa-liga ezüst divíziójának vasárnapi mérkőzésén.
jún. 12
19:48
Russell-fricska a Ferrarinak: Ha nem érsz célba, mindegy, milyen gyors vagy (m4sport.hu)
A szerencsét használni is tudni kell, és George Russell büszke, hogy idei harmadik dobogójával újra bizonyították, a Mercedes jól használja.
jún. 12
19:48
Verstappen győzött Bakuban, újra a 8-as Toyota nyert Le Mans-ban - az Eurosport hírösszefoglalója (Eurosport)
Kettős Red Bull győzelem és Ferrari nullázás Bakuban, egy év kihagyás után újra a 8-as Toyota nyert Le Mans-ban, Vingegaard nyerte az utolsó szakaszt, Rogličé az összetett a Dauphinén.
jún. 12
20:00
Négy szettben kapott ki a válogatott a finnektől (Eurosport)
A négyes döntőben házigazdaként biztos résztvevő magyar férfi röplabda-válogatott 3-1-re kikapott a Tüskecsarnokban Finnország csapatától az Európa-liga ezüst divíziójának vasárnapi mérkőzésén. A négyes döntőt jövő szombaton és vasárnap ugyancsak Budapesten rendezik.
jún. 12
20:12
24 órányi verseny kamionokkal? Az FIA már vizsgálja a lehetőséget… (Racing)
A Kamion Európa-bajnokság promótere, az FIA és a Goodyear vizsgálata alapján lehetséges lenne endurance versenyeket rendezni kamionok számára. Szerintük minimális ráfordítással át lehetne alakítani a jelenlegi kamionokat úgy, hogy a jelenlegi gépekkel hosszabb távon is lehessen menni, mint a jelenlegi 30 perc. Azért is gondolkodnak ilyesmiben a ETR
jún. 12
20:24
A Körmend lesz a Falco ellenfele a döntőben (Eurosport)
A címvédő Falco után a Körmend biztosította helyét a férfi kosárlabda NB I döntőjében, miután a Kecskemét elleni párharc ötödik összecsapását kiélezett csatában három ponttal megnyerte.
jún. 12
20:36
Norvég győzelem a svédek ellen, Erling Haaland továbbra is megállíthatatlan (Eurosport)
A norvég labdarúgó-válogatott hazai pályán 3-2-re nyert vasárnap a svéd csapat ellen a labdarúgó Nemzetek Ligája negyedik fordulójában, a B divízió 4. csoportjában.Az oslói mérkőzésen Erling Haaland két gólt szerzett, majd Emil Forsberg szépített, a hajrához közeledve - Haaland gólpassza után - Alexander Sörloth növelte a norvégok előnyét, végül Gy
jún. 12
20:48
Urrutia nyerte a második WTCR-futamot, Michelisz a negyedik (Infostart)
Az uruguayi Santiago Urrutia nyerte meg, míg legjobb magyarként Michelisz Norbert a negyedik helyen zárta vasárnap a második, fordított rajtrácsos futamot a túraautó-világkupa (WTCR) Hungaroringen rendezett idei harmadik fordulójában.
jún. 12
21:12
Leclerc ezt a rekordot biztosan nem szerette volna magáénak tudni (Racing)
Charles Leclerc újabb balszerencsés futamon van túl, ezúttal az Azeri Nagydíjon érte utol a rémálom és esett ki vezető helyről motorhiba miatt. Ezzel pedig mostantól egy olyan rekordot tudhat magáénak, melyet biztosan nem szeretett volna, hívta fel rá a figyelmet a WTF1. Leclerc alapvetően rendre kiváló időmérős teljesítménnyel rukkol elő, az idei
jún. 12
21:30
IndyCar: 1 millió dollárt ért Newgarden sokoldalúsága Road Americán (USAracing)
Elég szépen dekorálja statisztikáit Josef Newgarden. A Team Penske pilótája Texasban megszerezte csapata fennállásának 600....
jún. 12
21:30
IndyCar: 1 millió dollárt ért Newgarden sokoldalúsága Road Americán (Racing)
Elég szépen dekorálja statisztikáit Josef Newgarden. A Team Penske pilótája Texasban megszerezte csapata fennállásának 600....
jún. 12
21:54
Eldőlt: Pochettino távozik a PSG-től (Infostart)
Elsősorban angol forrásokból származó hírek szerint Mauricio Pochettino egyezségre jutott a PSG vezetőivel és 18 hónap után távozik a klubtól. A legvalószínűbb, hogy következő állomáshelye egy Premier League-klub lesz.
jún. 12
22:06
Mark Williams: "30 éve nem játszottam ilyen rosszul" (Eurosport)
A háromszoros világbajnok Mark Williams hullámzó szezont produkált, amely számára a szoros csatában elbukott világbajnoki elődöntővel zárult. Williams a világbajnoki szereplése mellett arról is beszél, hogy már a következő generációval foglalkozik. Elsősorban Jackson Page és Liam Davies, két roppant tehetséges walesi játékos útjának egyengetését ta
jún. 12
22:30
IndyCar: Colton Herta szinte vakon vezetve lett ötödik Road Americán (USAracing)
Nem alakult simán Colton Herta hétvégéje Road Americán. Az Andretti Autosport pilótája a kvalifikáción az...
jún. 12
22:30
IndyCar: Colton Herta szinte vakon vezetve lett ötödik Road Americán (Racing)
Nem alakult simán Colton Herta hétvégéje Road Americán. Az Andretti Autosport pilótája a kvalifikáción az...
jún. 12
22:48
Nascar: Jövőre is stadionfutam lesz a Clash (USAracing)
A Nascar hivatalosan megerősítette, hogy 2023-ban is a Los Angeles Memorial Coliseumban kerül megrendezésre a...
jún. 12
22:48
Nascar: Jövőre is stadionfutam lesz a Clash (Racing)
A Nascar hivatalosan megerősítette, hogy 2023-ban is a Los Angeles Memorial Coliseumban kerül megrendezésre a...
jún. 12
23:12
Svájc legyőzte Portugáliát, a spanyoloknak nem okoztak gondot a csehek (Eurosport)
A spanyol labdarúgó-válogatott a papírformát érvényesítve 2-0-ra legyőzte a vendég cseh együttest a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában, az A divízió 2. csoportjában. A Málagában rendezett találkozón a házigazda végig fölényben játszott, igaz, a csehek is többször veszélyeztettek. A spanyolok két gólját Carlos Soler és Pablo Sarabia szerezte.

Keresés