2022. június 7. kedd

jún. 7
0:12
48 páros a Rally3 harmadik versenyén (Racing)
Hétvégén rendezik a Rally3-as bajnokság idei harmadik versenyét, melyen összesen 31 páros küzd meg a bajnoki pontokért, további 17 egység pedig a nézőket igyekszik szórakoztatni a Just4Fun kategóriában.  A Rally3 orfűi versenyén Zákányi János és Vidécz Zsolt rajt-cél győzelemmel kezdett, majd az Eger Rallyn Békési Richárd és Tóth Gergely nagy csatá
jún. 7
0:16
Hatalmas hűtőnyílással mutatkozott be a Bmw Lmdh autója (Racing)
Az IMSA jövőre bemutatkozó GTP kategóriájának következő szereplője is lerántotta a leplet, ezúttal a BMW közölt újabb képeket autójáról. A BMW M Hybrid V8 névre keresztelt autó 2023-ban az Acura a Cadillac és a Porsche autóival fog megmérettetni, míg a Lamborghini egy évvel később csatlakozik majd hozzájuk. A bajorok ekkor már Le Mans-ban is indíta
jún. 7
4:54
Sajtó: Andretti azért sem kell az F1-nek, mert nem elég nagy név? (USAracing)
Michael Andretti tavaly decemberben adta be csatlakozási kérelmét az Fia-hoz, hogy vadonatúj csapatával ott lehessen...
jún. 7
4:54
Sajtó: Andretti azért sem kell az F1-nek, mert nem elég nagy név? (Racing)
Michael Andretti tavaly decemberben adta be csatlakozási kérelmét az Fia-hoz, hogy vadonatúj csapatával ott lehessen...
jún. 7
6:00
Ezért is fontos érzelmileg Marco Rossinak a kedd esti találkozó (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – pályafutása csúcspontján – 1993 és 1995 között a Sampdoria futballistája volt. Nem kétséges, hogy az esti, olaszok elleni mérkőzés előtt sokszor eszébe jut ez a két esztendő. Cesenában újra találkozik néhány régi baráttal.
jún. 7
6:12
A McLaren nem sieti el a WEC-döntést (Racing)
A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown elárulta, hogy a csapat még az idén döntést hoz a jövőbeni WEC indulásukról. A wokingi székhelyű csapat a Mercedes Formula E csapatának felvásárlásával folytatta terjeszkedését a motorsport világában, és a következő szezontól belép a teljesen elektromos együléses világbajnokságba. A WEC-be való belépést azonban
jún. 7
6:24
12 Rally1-es induló a vb legkeményebb futamán (Racing)
Három hét múlva a kenyai Szafari Rally keretein belül rendezik a rally vb idei hatodik futamát. A legnehezebb versenynek ígérkező rendezvényre összesen 34 páros nevezett, köztük 12-es hibrid, Rally1-es autóval.  Az idei Szafari Rally sem ígérkezik könnyűnek a versenyzők számára, hiszen 19 nagyon kemény szakasz vár rájuk, köztük a pénteki napon egy
jún. 7
6:30
Mancininél új korszak kezdődött (Infostart)
Az olasz válogatott legutóbbi 365 napja tele volt fordulatokkal. A hullámhegy után hullámvölgy következett. Terítéken a csapatépítés.
jún. 7
6:42
Jesse Iwuji nyilvánosan bocsánatot kért Ty Gibbstől (Racing)
Jesse Iwuji érthetetlen módon a sárga zászlós periódus alatt lökte ki az előtte álló Ty Gibbset, aztán persze nyilvánosan is elnézést kért. A 34-es autó sofőrje egyenesen belerohant a Joe Gibbs Racing versenyzőjébe, miközben az 54-es gép a biztonsági autót követte. A futam után azonban Iwuji azonnal nyilvánosan bocsánatot kért a Twitteren. “A mai p
jún. 7
6:54
Gondban a lábak, amik előtt hever a világ; jön az olasz-magyar; nagy harc vár a Tour-legendára (Eurosport)
Rafael Nadal 14. Roland Garros-győzelme nem olyan dolog, amin egy nap alatt tovább lehet lépni, nem is tettük. A Nemzetek Ligájában Olaszország-Magyarország találkozó jön: Rossi és Mancini is nyilatkozott, a Hungaroringen pedig a WTCR-rajongói számára lesz gyereknap. Rossz hírek is érkeztek: a háromszoros Tour-de France győztes Greg Lemondot leukém
jún. 7
8:12
Ocon: Szomorú, hogy veszélyben a Francia Nagydíj (Racing)
A franciák egyszeres futamgyőztes pilótája Esteban Ocon nagyon csalódott, amiatt, hogy egyre valószínűbbnek tűnik, hogy 2023-ban nem kap majd helyet a hazai versenye a Forma-1 naptárában. Egyre nagyobb a bizonytalanság a Frnacia Nagydíj kapcsán, sorra jelennek meg olyan hírek miszerint jövőre már nem lesz az F1-ben, legutóbb pedig egy olyan opció r
jún. 7
8:18
Az olaszok ellen küzd a magyar válogatott - sport a tévében (Infostart)
A Nemzetek Ligája mérkőzései mellett a magyar U21-es válogatott Európa-bajnoki selejtezőjét is élőben lehet látni a sportcsatornák közvetítéseiben kedden.
jún. 7
8:24
"Magyarországon százszor jobb a helyzet" - Rossit már irigylik tőlünk az olaszok (Ripost)
Anno levegőnek nézték a hazájában, de most újra fölfedezték.
jún. 7
8:24
Tanak: Nagyot fordult a világ két hét alatt (Racing)
Amíg a Portugál Rallyn sokat küzdött Ott Tanak, addig a Szardínia Rallyn a vártnál is könnyebben tudta megszerezni a győzelmet és 2021 februárja után ismét a dobogó legmagasabb fokára állhatott.  “Két hét alatt nagyot fordult a világ, mert Portugália nagyon küzdelmes és frusztráló volt – mondta Ott Tanak a Szardínia Rallyt követő sajtótájékoztatón.
jún. 7
8:54
Akkora pofont kapott a bokszoló, hogy nem vette észre, hogy már csak a levegőt püföli (BorsOnline)
Az ökölvívót mesterséges kómába helyezték.
jún. 7
9:12
Tsunoda humoránál van: “Max a legjobb versenyző – utánam!” (Racing)
Yuki Tsunoda abban reménykedik, hogy a jövőben Max Verstappen csapattársa lehet majd a Red Bullnál, és azzal viccelődött, hogy a holland a legjobb pilóta a Forma-1-es mezőnyben, de persze csak ő utána. Tsunoda második F1-es szezonját tölti az AlphaTaurival. Miután újonc szezonja ígéretesen indult a 2021-es Bahreini Nagydíjjal, ahol debütálásakor po
jún. 7
9:18
Nyugtalanítják a Red Bullt a Mercedes rejtélyes tempóugrásai (m4sport.hu)
Volt, hogy már ő is leírta a Mercedes idei esélyeit, ám az utóbbi versenyeken időnként mutatott tempójuk aggasztó lehet Helmut Marko szerint. A Red Bull tanácsadója továbbra is látja a potenciált a csillagosokban arra, hogy a mezőny élére álljanak.
jún. 7
9:24
Lewandowski a Barcelonába akar menni, a Bayern új ajánlatot tett Manéért (m4sport.hu)
Nem lehetnek nyugodt napjai a német bajnoknak, a vezetőség lázasan dolgozik, hogy a következő szezonban is jó csapata legyen.
jún. 7
9:36
Három év után ismét rendeznek tornát Aucklandben (Eurosport)
Három év szünet után jövő januárban ismét megrendezik az aucklandi férfi és női tenisztornát.
jún. 7
9:42
Az Acura megmutatta készülő Lmdh autóját az Arx-06-ot (Racing)
Az Acura közzétette az első képeket az új ARX-06 LMDh autójáról, amely a jövő évtől kezdve az IMSA GTP kategóriájában fog versenyezni.
jún. 7
9:48
67 ezren énekelhetik a Nélküledet a németeknek a Puskás Arénában szombaton (444.hu)
Telt lesz a ház.
jún. 7
9:48
Telt ház várja a magyar válogatottat a németek ellen a Puskás Arénában (m4sport.hu)
A hangulaton nem fog múlni a jó eredmény.
jún. 7
10:06
Aaron Donald rekordszerződést kapott a címvédő Ramstől (m4sport.hu)
Az irányítókat leszámítva a legjobban kereső játékosa lett a ligának.
jún. 7
10:06
Raducanu: "Időre van szükségem a döntés meghozatalához" (Eurosport)
Az amerikai nyílt teniszbajnokságon címvédő Emma Raducanu nem siet új edzőjének kiválasztásával. A 19 éves brit játékos még áprilisban vált meg a német Torben Beltztől, azóta állandó edző nélkül készül a versenyekre.
jún. 7
10:12
Ha Vettel ennyire aggódik a környezetért, hagyja abba a versenyzést? (Racing)
Sebastian Vettelt arra “szólították fel”, hogy vonuljon vissza a Forma-1-ből, ha a lelkiismerete gyötri a sport környezetre gyakorolt hatása miatt. A négyszeres világbajnok számos környezetvédelmi, társadalmi és politikai kérdésben nyíltan felszólal, nemrégiben pedig a BBC televízió “Question Time” című politikai vitaműsorában is szerepelt. A műsor
jún. 7
10:18
Az új formátumú F1-es naptár mentheti meg a Francia Nagydíjat? (m4sport.hu)
Míg versenyzőjük már elkönyvelte, hogy az utolsó Francia Nagydíja lesz az idei, a szervezők magabiztosan állítják, a pletykák ellenére lesz folytatás – még ha kicsit más formában is.
jún. 7
10:18
Glasgow-ban lesz az idei Billie Jean King Kupa döntője (Eurosport)
Glasgow lesz idén a házigazdája a női tenisz Billie Jean King Kupa 12 csapatos döntőjének. A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) kedden jelentette be, hogy az idei végjátékot fedett csarnokban, kemény pályán rendezik a skót városban.
jún. 7
10:24
A súlyos sérülés nem akadály, a Milan hamarosan hosszabbíthat Ibrahimoviccsal (m4sport.hu)
A svéd klasszis a sérülése miatt minden bizonnyal olcsóbban ír majd alá.
jún. 7
10:24
Villanások, erős tempó, de balszerencsés döntő Molnár Martin harmadik Eb-futamán (Racing)
A svédországi Kristianstadban rendezték meg a gokart Európa-bajnokság harmadik versenyhétvégéjét, amelynek OK-Junior kategóriájában Molnár Martin is pályára lépett. Az Energy Corse magyar versenyzője mindhárom nap során remek tempót ment, de a szerencse most nem állt mellette. Két héttel azután, hogy életében először versenyzett a svédországi Krist
jún. 7
10:26
Guardiola szemet vetett az Arsenal angol válogatott tehetségére (m4sport.hu)
Bár még nagyon fiatal, már sokat megélt a futball világában - jót, rosszat - a szélső, elég csak az Eb-döntőre gondolni.
jún. 7
10:30
Nemzetek Ligája: minden jegy elkelt a magyar–németre (Infostart)
Mielőtt azonban sor kerülne a németek elleni találkozóra, kedden az Európa-bajnok Olaszország vendégeként lép pályára a magyar válogatott.
jún. 7
10:48
Guillaume Martin szerint amit Nadal csinált, az tilos lenne egy kerékpárosnak (Eurosport)
Thibaut Pinot mellett Guillaume Martin is beleállt egy picit a 14-szeres Roland Garros győztes Rafael Nadalba. A Cofidis francia versenyzője szerint, Nadalt hősnek állítják be, miközben a gyógyító injekcióknak akár teljestíményfokozó hatása is lehet.
jún. 7
10:54
Egy tanulmány szerint a PSG-klasszis a világ legdrágább futballistája; Szoboszlai a top100-ban, Szon és Chiesa előtt (m4sport.hu)
A CIES-nél 205.6 millió euró az éllovas piaci értéke.
jún. 7
11:06
Egy tanulmány szerint a PSG-klasszis a világ legdrágább futballistája; Szoboszlai a top100-ban, Szon és Chiesa előtt (m4sport.hu)
A CIES-nél 205.6 millió euró az éllovas piaci értéke.
jún. 7
11:06
Megvan az Nfl legjobban kereső, nem irányítóposzton szereplő játékosa (Eurosport)
A címvédő Los Angeles Rams szerződést hosszabbított Aaron Donalddal, az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) egyik legjobb védőjével.
jún. 7
11:12
A McLaren kényelmetlenül érzi magát negyedik leggyorsabb csapatként (Racing)
Andreas Seidl cáfolta, hogy a McLaren kényelmesen érzi magát a negyedik leggyorsabb csapatként a rajtrácson. Az elmúlt négy futamból ugyanis csak kettőn előzték meg az Alfa Romeót. A McLaren hét futammal a szezonkezdet után a negyedik helyen áll a konstruktőri bajnokságban. Csak az Ausztráliában szerzett dupla pontszerzésükkel léptek feljebb a list
jún. 7
11:18
Klopp a portugál bajnokság gólkirályával pótolná a távozó Manét (m4sport.hu)
Kloppnak van szeme a tehetségek kiszúrásához, a klub csak mértékkel hajlandó költeni.
jún. 7
11:30
Lewandowski távozna a Bayerntől, szerinte az ő és a klub elképzelései nem egy irányba haladnak (Eurosport)
A lengyel válogatott csatár, Robert Lewandowski nyolc Bundesliga-címet nyert és több mint 300 gólt szerzett a Bayern München színeiben. Hétfőn arról beszélt, hogy azért akarja elhagyni a német klubot egy új kihívásért, mert úgy érzi, hogy valami meghalt benne.
jún. 7
11:36
Ha az eredményeket nem is hozza, Norrist már beárazta Ricciardo? (m4sport.hu)
Nem akármilyen mércéhez mérjük Daniel Ricciardót – emlékeztetett a McLaren csapatfőnöke. Lando Norris eközben jelezte, a házon belüli fölénye ellenére benne is vannak még tartalékok
jún. 7
11:42
Robert Lewandowski: valami meghalt bennem (Infostart)
Elvágyódik a Bayern München labdarúgócsapatától.
jún. 7
11:48
A magyar válogatott támadó megerősítette: a kiesés ellenére is marad az MTK-ban (m4sport.hu)
„Egy percig sem bántam meg, hogy az MTK-hoz írtam alá, igaz, pályafutásom alatt egyszer sem estem ki az élvonalból.”
jún. 7
11:48
Rossi: “Még egy kör érdekes lett volna” (Racing)
Az Andretti Autosport versenyzője, Alexander Rossi, aki a második helyen végzett Belle Isle-ben, úgy véli, hogy még egy körre lett volna szüksége ahhoz, hogy Will Power-t legyőzze.
jún. 7
11:54
A történelem megismételte önmagát, megint a finn játékos döntött! (Eurosport)
A Colorado hosszabbításban 6-5-re nyert az Edmonton Oilers otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nyugati főcsoportjának fináléjában, ezzel 4-0-ra megnyerte a párharcot.
jún. 7
12:00
Ismét Kylian Mbappé örülhet a világelsőségnek (Infostart)
2020-ban első volt, 2021-ben tizenkettedik. Van egy magyar is a legjobbak között.
jún. 7
12:00
Ismét a világbajnok francia támadó a világ legértékesebb labdarúgója (Eurosport)
Kylian Mbappé a világ legértékesebb labdarúgója a CIES Football Observatory nevű svájci elemzőcsoport szerint.
jún. 7
12:12
Se fölfelé, se máshová – Red Bull-csapdában ragad Gasly? (m4sport.hu)
Hiába vágták el a feljebb lépés útját Pierre Gasly elől, a francia még így is a Red Bull kötelékében maradhat Helmut Marko tanácsadó szerint.
jún. 7
12:12
Öt női pilóta vág neki idén a Le Mans-nak (Racing)
A hétvégén rendezik meg a 90. Le Mans-i 24 órás viadalt, az autóversenyzés egyik csúcseseményét, amelyet hatalmas érdeklődés övez. A kiemelt figyelem nem csak a nézők részéről érkezik, hanem a résztvevők felől is. Idén is népes mezőny vág majd neki a 24 órás állóképességi megmérettetésnek, köztük van öt nő is. A még márciusban kiadott hivatalos
jún. 7
12:18
A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség 17 évre emeli a minimum korhatárt (m4sport.hu)
Az eddigi korhatár 15 év volt.
jún. 7
12:18
Kizárt, hogy Zverev Wimbledonban pályára lépjen (Eurosport)
Kihagyja a hónap végén rajtoló wimbledoni teniszbajnokságot Alexander Zverev, akinek pénteken, a Roland Garros elődöntőjében fordult ki a bokája.
jún. 7
12:24
Zalánki Gergő a BL-győzelemről: nem voltunk mi akkora favoritok (Infostart)
Előbb szétlövésre mentette, majd az ötöspárbajban lezárta a Bajnokok Ligája döntőjét a Pro Recco magyar vízilabdázója, aki először nyert aranyérmet a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban.

Keresés